Ωραίοι φίλοι είσαστε. Μαζεύεστε όλοι εδώ και δεν βάζετε μία φωνή
Χαιρετώ λοιπόν τον Βλαχοθανάση, χαιρετώ όλους τους φίλους του site ποικίλης ύλης που ήθελε να γίνει FT, χαιρετώ και τον
admin που φαίνεται και πρέπει να είναι γάτος

.
Με την ευκαιρία του πρώτου μου post:
POKER έγραψε:
Σκαγιας εγραψε σε αλλο σαιτ
Αφρικανέ αυτο που λες ειναι σοβαρό ενδεχόμενο! Στην περιπτωση παντως του παρόντος μιτου εχουμε το δεδομένο ότι καποιος συγκεντρωνε υποψηφιους επενδυτες σε καφενεία για να τους πουλήσει το περιφημο pattern εναντι 25% επι της διαχειρισης του χαρτοφυλακίου... και βεβαίως εχει τους κλακαδόρους του οπως λες να επιτιθενται σε οποιον τους ξεμπροστιάζει ...τωρα υβριζουν σε άλλο σαϊτ τους δημιουργούς του καπιταλ... κουλουβάχατα!
POKER
To μήνυμά μου στο οποίο απάντησε ο skagia είναι το ακόλουθο:
Αφρικανός έγραψε:
Γιατί αμφισβητείτε την πιθανότητα να υπάρχουν στους μίτους κλακαδόροι των μεγαλομετόχων ή των διοικήσεων? Δεν είναι υποχρεωτικό ο πιθανός εγκάθετος να έχει άμεσο κέρδος. Μπορεί να είναι απλά ένας έμμισθος κλακαδόρος που συντηρεί το ευμενές ή δυσμενές κλίμα προς όφελος του εργοδότη του, έναντι ενός μικρού ή μεγάλου μηνιάτικου (μάλλον μικρού και μάλλον part time).
Δεν ισχυρίζομαι ότι ξέρω τέτοιους, πολύ περισσότερο ότι κάποιος συγκεκριμένος χρήστης είναι σε τέτοια υπηρεσία. Ξέρω όμως ότι αυτή είναι μία συνηθισμένη διαφημιστική πρακτική για εμπορικές εταιρείες, πρακτική που αναπτύχθηκε παράλληλα με την προέλαση των site κοινωνικής δικτύωσης. Αν το κάνει μία εταιρεία που κατασκευάζει κλωστές ή εισάγει εργαλεία, γιατί να μην το κάνει μία κατασκευαστική ή μία χρηματιστηριακή?
Αφρικανός
Κάνω αυτή τη μεγάλη εισαγωγή για να κάνω σαφές ότι δεν κατηγορώ κανέναν χρήστη.
Καλή μας συνέχεια στη φιλόξενη νέα στέγη.