neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 05, 2010 3:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Άλλος ένας σωτήρας λοιπόν......

Συμπάθα με αλλά δε θέλω και δεν αντέχω άλλους αυτόκλητους σωτήρες της τσέπης, της ψυχολογικής μου ηρεμίας και της ζωής μου γενικότερα.....

Καλή συνέχεια στο ρόλο και τις προσπάθειές σου..........

Φιλικά

Ντίνος

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 05, 2010 3:13 pm 
Χωρίς σύνδεση

Συμφωνώ απόλυτα με τον Ντίνο.

Στην τελική, τον καθένα μας, και τις απόψεις μας, μας κρίνει ο χρόνος. Ακόμη και τον τρόπο που τις προσεγγίζουμε.
Τώρα να θεωρείς κάτι σάπιο γενικότερα από τις απόψεις χρηστών του, δεν κατανοώ πώς γίνεται η επαγωγή αυτή.

Η υπερθεμάτιση στάσεων, απόψεων και γεγονότων μόνο κακό κάνει. Προσωπικά με τον Χρήστο διαφωνώ σε πολλά πράγματα αλλά, τόσα χρόνια, ούτε πελάτη προσπάθησε να με κάνει ούτε τίποτα. Μια άποψη εκφράζει και μόνον!

Προσωπικά είμαι υπέρ των ήπιων τόνων και το να αποφασίζω για τον άλλο, το κάνω με παραπάνω από μυνήματα σε μία σελίδα.

Αλλά αυτό είναι η προσωπικη μου αποψη και μονο!

Τελικά όσο μεγαλώνω, εκτιμώ όλο και περισσότερο, την μεταθάνατιως ρήση, που γράφτηκε στου Φρ. Γερμανού την πλάκα!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 05, 2010 3:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

elpi,

Προσωπικά σταμάτησα να γράφω και να ασχολούμαι με το Καπιταλ αηδιασμένος απο την αυταρχικότητα και τον παραλογισμό, διότι θεωρούσα και θεωρώ ότι η ελευθερία του λόγου είναι αδιαπραγμάτευτη στα forums.

Στο neoforum υπάρχει αυτή η ελευθερία εφόσον οι χρήστες γράφουν κόσμια. Νομίζω ότι κανείς εδώ δεν επιθυμεί να φιμώσει κάποιον άλλο.
Θεωρω οτι δεν είναι σωστές οι προσωπικές επιθέσεις όσο και να διαφωνεί κάποιος με τα γραφόμενα κάποιου άλλου.
Η αντιπαράθεση με επιχειρήματα είναι επιθυμητή και ωφέλιμη.
Υπάρχει βεβαίως και η αξιολόγηση των μυνημάτων όπου μπορείς να επιδοκιμάσες η να αποδοκιμάσεις κάποιον ή αν δεν αντέχεις μην τον διαβάζεις καθόλου.

Ζητώ συγνώμη που παρεμβαίνω δεν θέλω να το παίξω admin απλώς καταθέτω την άποψή μου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 05, 2010 3:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

νομίζω αρνητικό ρεκόρ:

24/12/2008 -0,05 % 33.274.999,83

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 05, 2010 3:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

denos1974
Δέν τό παίζω σωτήρας κανενός καί προσπαθώ ΜΟΝΟ νά δείχνω ότι σέ τέτοιους χώρους τά παπαγαλάκια καί δήθεν γνώστες είναι πολλοί. Η δυσκολία γι αυτούς τούς δήθεν, υπάρχει όταν κάποιος τούς ΠΡΟΚΑΛΕΙ σέ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα, νά παρουν θέση. Εκεί μιά καί ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, κρατούν αποχή γιατί θά γίνουν νούυερο.
Γιά τόν Χάρη νά πώ ότι:
Αλλο είναι νά λές τήν άποψη σου, καί αλλο νά τό παίζεις ότι είσαι "γνώστης"
Επίσης ΔΕΝ χαρακτήρισα σάπιους τούς εδώ συμμετέχοντες, αλλά κάποιον συγκεκριμένο πού συστηματικά αποφεύγει οταν τόν ζορίσουν νά πάρει θέση.
Δέν κανω ότι τά ξέρω όλα , αλλά άν θέλει τόν ΠΡΟΚΑΛΩ νά αποδείξει ότι ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 05, 2010 3:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Νομίζω τέτοια εποχή του χρόνου θα γελάμε αντί να αρπαζόμαστε για το ποιος είναι παπαγάλος και ποιος αρπαχτικό. Θα έχει λίγο ταλαιπωρία μέχρι τότε, έτσι για να μαζέψουμε μερικά χαρτιά ακόμα που μας λείπουν από την συλλογή.

Παρα το μεγάλο διάστημα, οι περισσότεροι θα μείνουν ως συνήθως αχαρτοι...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 05, 2010 4:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

DOUBLE BOTOM ΑΠΟ ΕΤΕ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ € ΤΟΥ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟΥ ?

ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 05, 2010 4:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ.......
Η αλεπού και ο τράγος
Κάποτε μια αλεπού, για κακή της τύχη, έπεσε μέσα σε ένα πηγάδι. Όπως ήταν φυσικό, δεν μπορούσε να βγει έξω και έτσι καθόταν στενοχωρημένη προσπαθώντας να σκεφτεί με ποιο τρόπο θα γλύτωνε από την δύσκολη θέση που είχε βρεθεί.
Ώρα πολλή είχε περάσει, όταν στο πηγάδι πλησίασε ένας διψασμένος τράγος, μια αρσενική κατσίκα δηλαδή. Βλέποντας ο τράγος την αλεπού μέσα στο πηγάδι την ρώτησε:
- Είναι το νερό καλό κυρά αλεπού; Να κατέβω κι εγώ να πιω, γιατί διψάω πολύ;
Η πονηρή αλεπού, τότε, του απάντησε:
- Το νερό είναι πεντακάθαρο και δροσερό. Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Κατέβα να πιεις να ξεδιψάσεις. Εγώ πίνω συνέχεια και δεν το χορταίνω.
Ο αφελής τράγος, χωρίς να το σκεφθεί καθόλου, πήδηξε μέσα στο πηγάδι και άρχισε να πίνει νερό που όντως ήταν δροσερό και πεντακάθαρο. Ήπιε μπόλικο, με την ψυχή του, μέχρι που ξεδίψασε. Τότε ανακάλυψε ότι αν και μπήκε στο πηγάδι πολύ εύκολα, δεν μπορούσε να βγει από αυτό. Στράφηκε προς την αλεπού και την ρώτησε αν ήξερε κάποιο τρόπο για να βγουν από το πηγάδι.
Η αλεπού, παίρνοντας το πιο αθώο ύφος της, του απάντησε:
- Αυτό είναι πολύ εύκολο. Θα σταθείς όρθιος στα πισινά σου πόδια, ενώ τα μπροστινά θα τα ακουμπήσεις στα τοιχώματα του πηγαδιού. Θα τεντώσεις προς τα πάνω τον λαιμό σου και εγώ θα σκαρφαλώσω πάνω σου. Όταν βγω έξω από το πηγάδι, θα τραβήξω έξω και εσένα και ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του.
Ο τράγος, βρίσκοντας σωστά αυτά που του είπε η αλεπού, δεν έχασε καιρό και έκανε όπως του είχε πει. Η αλεπού, εύκολα πλέον, σκαρφάλωσε πάνω στον τράγο και πήδηξε έξω από το πηγάδι.
Μην τηρώντας όμως την υπόσχεση της, άρχισε να απομακρύνεται από το πηγάδι χωρίς να βοηθήσει τον τράγο. Καθώς απομακρυνόταν, τον άκουσε που την κατηγορούσε ότι αθέτησε την υπόσχεση της και ότι τον εγκατέλειψε μέσα στο πηγάδι. Τότε η πονηρή αλεπού του απάντησε:
- Κυρ τράγε μου, αν είχες γνώση όσες τρίχες έχεις στο γένι σου, δεν θα έμπαινες μέσα στο πηγάδι πριν σκεφτείς με ποιο τρόπο θα έβγαινες από εκεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.pare-dose.net/?p=110#ixzz0sojj03Wc

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 05, 2010 4:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Τί μάς είπες σήμερα? ΤΙΠΟΤΑ.
Τώρα πού τελείωσε μιλάς.
Για πές μας τί θά γίνει αύριο καί πού θά πάμε. Νά βγεί καί κάποιο νόημα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 05, 2010 4:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Elpi...

Έχεις κάνει εγγραφή

Παρ Απρ 24, 2009 5:01 pm

1 χρόνο +

Ξεκίνησες τις δημοσιεύσεις σου χθες 04/07/2010.

Από τις 14 δημοσιεύσεις σου , οι 11 είναι στο θέμα του xristos666 κάνοντας του προσωπική επίθεση.

Ο χώρος αυτός δεν είναι για προσωπικές επιθέσεις σε άλλους χρήστες!

Παρακαλώ να σταματήσεις τους χαρακτηρισμούς και τις προσωπικές επιθέσεις!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 29 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: