neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 763, 764, 765, 766, 767, 768, 769 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 18, 2011 2:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

skoty.................... γι αυτο τα ανεβαζω τα αρθρα............ για να λεχθουν αποψεις ;)
Μην εισαι ολο αντιδραση.............. δεν το κανω επι σκοπου :!:

Κι εγω ψαχνομαι ....................... δεν βγαζω ακρη :idea:

Για την ψυχολογια της μαζας .............. συμφωνεις :?: :?: :?:

Για το πετρελαιο.. :?:

Μας εχουν φλομωσει στο κουτοχορτο :idea:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 18, 2011 2:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μα δεν είμαι....αντιδραστικός! :lol: :lol:..σόρι αν σου φαίνομαι μερικές φορές κρανιωμένος, μάλλον φταίει ο τρόπος που γράφω μερικές φορές όταν είμαι πραγματικά κρανιωμένος! :lol:
Η ψυχολογία στη μάζα απο κάποιους δημιουργείται κ κάπου την κατευθύνει. Πού την κατευθύνει;; Μή ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, και μετά εντός 10ημερών βαράμε κανόνι....εκτός και αν τρέχουν κουτσοί στραβοί οι ξένοι να μας δώσουν εκλιπαρόντας μας στα γόνατα να πάρουμε τα 12δις μην τυχόν κ καταρρεύσουν κι εκείνοι.
Αλλά,...κάνοντας δουλειά μόνο με τον εκβιασμό πάνω στην παραδοχή του αν εμείς πέσουμε θα πάρουμε και τους άλλους μαζί μας,....αλλά τα κακώς κείμενα στα τέτοια μας δεν μας ενδιαφέρει, θα συνεχίσουμε να ζούμε όπως χθες..και οι ξένοι θα μας πληρώνουν. Αυτη η ψυχολογία δημιουργείται στον κόσμο. Ώπως επίσης ότι το πρόβλημα είναι το ευρώ. Λες και με την δραχμή τα είχαμε λυμμένα;; Γιατί με τη δραχμή δν τα είχαμε λυμμένα; Γιατί το οικονομικό πρόβλημα επί δραχμής ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΟ, όπως και ΣΗΜΕΡΑ!

Κοίτα, είμαι...της άποψης,...που μετέφερε ο Κώστας εδώ και μερικές μέρες και εν πολλοίς κατάλαβες ότι αυτός ήταν και ο βασικός λόγος της αποχής του!
Δεν έχουμε πολύ καιρό..ας γίνει ένα μεσοπρόθεσμο ραλλάκι να το εκμεταλλευτούμε, ΓΙΑΤΙ, αν δεν αλλάξουν διάφορες σταθερές σε παγκόσμιο επίπεδο, π.χ ευρωομόλογο στην Ευρώπη και σταθεροποίηση της καταστασης, η αμερική να βρει τον δρόμο της αναπτυξης, η Κινα να μην επιβραδύνει σημαντικά, και η Ιαπωνία να μην σκάσει σαν καρπούζι.......τοτε είναι βέβαιο ότι το εργάκι του 2008 θα επαναληφθεί και θα ναι παιδική χαρά μπροστά στο οικονομικό μακελειό που θα ζήσουμε.

Τελευταία επεξεργασία από skoty και Σάβ Ιουν 18, 2011 2:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 18, 2011 2:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλησπερα
πως πανε τα κεφια?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 18, 2011 2:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλώς τονε!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 18, 2011 2:48 pm 
Χωρίς σύνδεση

skoty πολλα καταλαβαινω και διαβαζω................ κι ας μην εχω πολυ μυαλο :lol: :lol:
και τις αποψεις πολλων τις εχω πιασει.................αλλα αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει καποιος που εχει ......100% δικιο :!: :idea:

Πιστευω οτι................η πολλη ενημερωση................βοηθα στην ............παραπληροφορηση

Τα πραγματα ειναι απλα ............. και τα εχουν κανει δυσκολα.........γι αυτο ακριβως το λογο :idea:

ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.....................αυτη ειναι η αποψη μου ............με το λιγο μυαλο που εχω.
Λυσεις υπαρχουν ................. και μαλιστα ευκολες και γρηγορες :roll:

Το ερωτημα ειναι .................ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ... :?: ............μαλακες ειναι :?: :?: :?: μπορει να κανω και λαθος. :?

Καλως το sunny

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 18, 2011 2:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Προς Θεού Μάνο, :lol: ..δεν έριξα καμιά σπόντα για την ευφυία σου.....οι κρίσεις που κάνεις είναι ενδιαφέρουσες και εξαιρετικές. Ιδίως δε το παρακάτω:
"αλλα αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει καποιος που εχει ......100% δικιο!" Κανείς δν διεκδικεί ότι είναι Πάπας!...απλά..κάποια δείγματα δείχνουν κάτι, τώρα, αν αυτό είναι στο παιχνίδι της παραπλάνησης μένει να αποδειχτεί!
Το ερώτημά σου είναι ΟΛΑ τα λεφτά..η απάντηση είναι ότι ίσως, ίσως, πολλά απο αυτα που θα κληθούν αυτοί που πρέπει να τα πληρώσουν ΔΕΝ μπορούν. Και θα προσπαθήσουν να τα υφαρπάξουν με άλλους τρόπους όχι κ τόσο ανωδυνες για μας τους καθημερινούς ανθρώπους.
ελεγχος, εννοείς παγκόσμια διακυβέρνηση;; ή ομοσπονδοποίηση στην Ευρώπη; Παγκόσμια διακυβέρνηση σημαίνει και αναρρύθμιση του νομισματικού συστήματος, ένα κοινό νόμισμα, αφού τα παλαιά θα έχουν "καεί", κλπ κλπ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 18, 2011 2:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

ενα ισχυρο skoty και μερικα δορυφορους υποστηριξης!
δες το και ετσι!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 18, 2011 3:08 pm 
Χωρίς σύνδεση

skoty ..εννοω οτι η ζωη στον πλανητη μας εχει καταντησει σαν μια επιχειρηση..................που πρεπει καποιος να εχει το κουμαντο
και τον ελεγχο.Εχουν ξεφυγει απο την πραγματικοτητα................
και οπως μια επιχειρηση μπορει να πεσει εξω..............ετσι και αυτοι μπορουν να κανουν λαθος.....και να αλλαξουν οι κουμανταδοροι τακατικη.. και προσωπο :o

Δεν τους βγαινει αυτο το μοντελο...........πιστευω. :!: :?: :idea:
ή ειναι εσκεμενο .......για να εχουν παλι τον ελεγχο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 18, 2011 3:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ή το μοντέλο έφτασε στο όριό του κ σε αδιέξοδο. Πώς θα το αλλάξουν? :roll: τακτική μπορεί, επικοινωνιακά μπορεί, πραγματική αλλαγή όμως;;
Εγώ νομίζω ότι για την ώρα χρόνος κ μόνο χρόνος κερδίζεται.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 18, 2011 3:12 pm 
Χωρίς σύνδεση

τι ψαχνεις ακριβως Μανο?
λυση στο παγκοσμιο συστημα?

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 763, 764, 765, 766, 767, 768, 769 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: