neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 822, 823, 824, 825, 826, 827, 828 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 1:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Στο Βερολίνο ο υπουργός Οικονομικών13:28

Την Τετάρτη δείπνο εργασίας Βενιζέλου - Σόιμπλε για την ελληνική κρίση χρέους

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος θα μεταβεί την Τετάρτη στο Βερολίνο, όπου έχει προγραμματισμένο δείπνο εργασίας με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση θα εξετασθούν οι κυβερνητικές δράσεις για την εφαρμογή του Μνημονίου, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και οι εξελίξεις γύρω από το νέο χρηματοδοτικό μηχανισμό της Ελλάδας.

Newsroom ΔΟΛ

ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 1:13 pm 
Χωρίς σύνδεση

να ενας ακομα που με καταλαβαινει!
ετσι ειναι Σοιμπλε μου,γιαυτο ειμαι καταδικασμενος να κερδισω!
πριν μερικους μηνες ομως αλλα μας ελεγες!
στο εφερε απο εδω στο εφερε απο εκει το εκανε συστημικο το χρεος της Ελλαδας ο Ατλαντικος!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 1:23 pm 
Χωρίς σύνδεση

Bloomberg: Ο Τρισέ μπορεί να στηρίξει το rollover παρά τις αξιολογήσεις των S&Ps και Fitch

05/07/2011 | 13:58Τελευταία Ενημέρωση 13:58 05/07/2011

Ο πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν-Κλοντ Τρισέ ίσως μπορέσει να στηρίξει το rollover του ελληνικού χρέους σε ιδιώτες παρά τις αξιολογήσεις της Standard & Poor’s και της Fitch Ratings, δηλώνοντας ότι μια αξιολόγηση αδυναμίας πληρωμής των χρεών θα ήταν μερική και προσωρινή.

Ο κ.Τρισέ άφησε τη μοίρα της Ελλάδας στα χέρια των οίκων αξιολόγησης τον περασμένο Μάιο, όταν αξιωματούχοι της τράπεζας δήλωναν ότι η ΕΚΤ, που επρόκειτο να δανείσει 98 δισ. ευρώ στις ελληνικές τράπεζες, θα αρνούταν να δεχτεί ελληνικά ομόλογα αν η συμμετοχή ιδιωτών οδηγούσε σε αξιολόγηση αδυναμίας πληρωμής χρεών.

Ο κ.Τρισέ και οι Ευρωπαίοι ηγέτες προσπαθούν εδώ και καιρό να έρθουν σε συμφωνία σχετικά με το ρόλο των ιδιωτών σε ένα νέο πακέτο διάσωσης. Η Γερμανία εγκατέλειψε πριν από δύο εβδομάδες το σχέδιό της να παρατείνει την ημερομηνία λήξης των ελληνικών ομολόγων. Τώρα, είναι ίσως η σειρά της ΕΚΤ να ενδώσει στις απειλές των οίκων αξιολόγησης ότι το rollover του ελληνικού χρέους θα επιφέρει αξιολόγηση αδυναμίας πληρωμής, ή κίνδυνο κατάρρευσης των ελληνικών τραπεζών και μετάδοση στην ευρωζώνη.

«Η ΕΚΤ δεν μπορεί να στερήσει τη ρευστότητα από τις ελληνικές τράπεζες», εξηγεί ο Δημήτρης Δρακόπουλος, οικονομολόγος της Nomura. «Η συζήτηση είναι χάσιμο χρόνου. Η ΕΚΤ θα υποχωρήσει στο τέλος –τι άλλο μπορούν να κάνουν;».

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 1:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΒΛΑΧΟΣ (THANOS)
ΧΡΙΣΤΟ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑς ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙς ΤΑ ΣΠΡΕΝΤ

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΧΑΧΑ

XRISTOS 666

ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΟΧΟΥΛΕΣ

(ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΛΛΩΝ)

http://www.capital.gr/gmessages/showTop ... st_2323663

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 1:31 pm 
Χωρίς σύνδεση

αυτος ο vkg ποσα παιρνει για πληκτρολογος?
απο περιεργεια ρωταω!
δεν πιστευω να περναει το χιλιαρικο?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 2:27 pm 
Χωρίς σύνδεση

για να δούμε πλέον το κλείσιμο.

εμένα αυτό το κλίμα που έχει στηθεί και καλιεργηθεί στην αγορά δεν μου αρέσει.

μπορεί να πάει πολύ στραβά.

πάντως είναι πολύ περίεργα τα πράγματα.

Αναμονή για πάνω ή για κάτω.

Εγώ βλέπω στασιμότητα για πολύ καιρό.

πάνω από χρόνο.

έτσι θα φάνε πολλά μα πολλά χαρτιά.

από τον χειρότερο εχθρό του Έλληνα.

Την στασιμότητα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 2:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο Γιούνκερ, που η χώρα του είναι η off - shore της Ευρώπης! Η μοναδική που δεν δίνει στοιχεία για δευτερογενή αγορά (CDS)!

Αναρτήθηκε από τον / την Ολυμπιάδα στο Ιουλίου 5, 2011

Για πες μας κύριε Γιούνκερ, η EFG που πρόσφατα μετακόμισε στο Λουξεμβούργο, τι προϊόντα δευτερογενούς αγοράς κατέχει? Γιατί έφυγε από την Ελβετία και ήρθε στο κρατίδιο σου?

Για πες μας αξιότιμε "φιλέλληνα", η εταιρεία IJPartners στο Λουξεμβούργο, τι δραστηριότητες έχει και ποιά η μετοχική της σύνθεση?

Γράφει Ο ΠΟΡΤΑ - Πόρτα

Kύριε Γιούνκερ, πρωθυπουργέ του Λουξεμβούργου, λαλίστατε, ΠΟΣΕΣ offshore έχουν στήσει οι ΠΑΣΟΚΟΙ στη Χώρα σου?

Πόσα κεφάλαια έχουν σε καταθέσεις στις Τράπεζές σου?

Τι φορολογικούς συντελεστές έχεις? Στις ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ? Με νομοθεσία 1929!

Πόσα Δικηγορικά γραφεία έχεις να στήνουν ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Εταιρίες Φαντάσματα, Μετόχους Ελληνικών Εταιριών?

Κύριε Γιούνκερ, επειδή εγώ ξέρω, θέλω να μας δώσεις μια λίστα όλων όσων έχουν τα $ $ τους στο Λουξεμβούργο και τα Ονόματα των offshore. Τα ζητώ διότι μας έχειςτρελάνει στη θεωρία και τις Treuhand και τα πάρε δώσε, ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ τη Χώρα μου ότι δεν είναι εταίρος αξιόπιστος!

Νόμιμα και Ηθικά κάνω κ εγώ μπίζνες .. Χαμηλή Φορολογία και Παραδείσους ξέρω κ εγώ να κάνω ...

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ?

κ. Γιούνκερ, πρωθυπουργεύεις σε μια χώρα με πληθυσμό <1 εκ και έχεις 170 Τράπεζες! Όχι υποκαταστήματα! Τράπεζες! ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ εσύ να έχεις υποκατάστημα πχ της Τράπεζας της Κίνας και της Nomura / Ιαπωνία και ΟΧΙ ΕΓΩ? ΓΙΑΤΙ έχεις χαμηλή φορολογία? ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ έχεις εσύ 55 δις ΑΕΠ από που?? Τι παράγεις στα βουνά? Μέσα σε 2,500 χλμ ^ 2!

Τι μαγαζί έχεις στήσει στα κατσάγραφα ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ και έρχεσαι και μας τη λες τώρα? Δικά σου / του κράτους λεφτά δανείζεις? Χαχαχαχ Που τα βρήκες! Πες μας κ εμάς που δεν ξέρουμε! Ανοιξέ μας τα μάτια!

Με πoιούς συνορεύεις? Με Γαλλία / Γερμανία και Βέλγιο ... θα έχεις και βαρύ στρατό καημένε ... το νου σου .. μη στην πέσουν τα τυριά από αριστερά, τα λουκάνικα από δεξιά και τα Στρουμφάκια από κάτω! Σε νιώθω μη νομίζεις ..!

Κάποιος ΠΑΣΟΚΟΣ μ είπε τι παράγεις ατσάλι! χαχαχαχαχ αυτά λέτε μεταξύ σας?? ...

κ. Γιούνκερ έχεις πχ τα κεντρικά γραφεία των Skype και eBay. ΓΙΑΤΙ??? Μιλάμε για πολλά $ $ σε χαμηλή φορολογία!

ΟΛΟΙ εσείς φοβόσαστε την Ελλάδα. ΠΟΛΥ όμως! και ΖΗΛΕΥΕΤΕ ... Σύντροφοι βάλτε μια εικόνα στο μυαλό σας ... την Ελλάδα με Φορολογία Λουξεμβούργου και αντιγραφή!

Ποιός επενδυτής θα πήγαινε τότε στα κατσάβραχα, με δικαιολογία ... να είμαι κοντά? Κοντά σε τι? Το Χρήμα δεν έχει Σύνορα και τόπο! ΟΛΟΙ εδώ θα έρθουν! Και θα χτυπιούνται στην πόρτα ποιός θα πρωτομπεί ....

κ. Γιούνκερ γνωρίζεις ότι πχ ο Κιμ Γιονγκ Ιλ έχει περί τα 4 δισ. δολάρια σε μυστικούς λογαριασμούς σε Τραπεζικά σου Ιδρύματα? Να στο πω εγώ ότι έχει και σας έχουν βγάλει στο κλαρί και κάνετε τις πάπιες! (Μιλάω για το φίλο και πελάτη σας, το Δημοκράτη της Βορείου Κορέας!) ..

Τι στήσατε εκεί στα βουνά .. πλυντήρια με θέα???

Πως γίνατε το Νο 2 Παγκοσμίως Κέντρο Επενδυτικών Κεφαλαίων? Είδαν φως και μπήκαν? Πως γίνατε το ισχυρότερο κέντρο Private Banking και Εταιριών Αντασφαλίσεων στην Ευρωζωνη? Προσφέρετε και φραπεδιές??

Σύντροφοι γνωρίζετε τι σημαίνει " αντασφαλίζω CDS στην καλύτερη και Φυσικές Καταστροφές στη Χειρότερη "κλπ κλπ να το πω απλά ....

Για .... Κοίταμε στα μάτια λοιπόν κ εξηγήσου!
.......................................................................................................................................................................................................................................

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ. Μάλλον άρχισε ο πόλεμος.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 5, 2011

Αυτή είναι η απάντηση του Πάνου Καμμένου για τις ανεκδιήγητες δηλώσεις Γιούνκερ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Λέει κάτι για CDS και DEXIA, Λουξεμβούργο και κάποιούς που πόνταραν στην χρεωκοπία της Ελλάδας. Τι να εννοεί;

Είναι δυνατόν να κατέχει Έλληνας βουλευτής αυτά τα στοιχεία; Μα το Λουξεμβούργο είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που οι τίμιοι επενδυτές σε CDS έχουν την απόλυτη ανωνυμία. Χάλασαν και αυτοί;

ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ
ΛΕΓΟΜΑΙ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ DEXIA ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ;
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΙΚΑ CDS
Υ.Γ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ

http://olympia.gr/2011/07/05/dexia-luxembourg-cds/

Τελευταία επεξεργασία από manos69 και Τρί Ιούλ 05, 2011 2:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 2:33 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπερα σας

Κατι πρεπει να ετοιμαζουν..

Οι Ιταλοί ανακρίνουν την Standard & Poor´s
Τρίτη, 05 Ιούλιος 2011 13:19

XRIMANEWS.GR
Για πρώτη φορά μετά τη σύσταση της νέας Ευρωπαϊκής Αρχής Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA) τον περασμένο Φεβρουάριο, μια χώρα κάνει χρήση των νέων δυνατοτήτων που προσφέρει η εν λόγω αρχή. Η ιταλική εποπτική αρχή χρηματιστηριακών συναλλαγών Consob «ανέκρινε» τη Δευτέρα εκπροσώπους της αμερικανικής Standard & Poor´s. Οι Ιταλοί θέτουν στο επίκεντρο της έρευνάς τους τη χρονική συγκυρία και τις πηγές της αξιολόγησης επί του ιταλικού προγράμματος περικοπών.

Οι «συνομιλίες-ανάκριση» των εκπροσώπων του οίκου διήρκεσαν περίπου δυο ώρες με τους τελευταίους να απαντούν στα ερωτήματα των Ιταλών και να επιφυλάσσονται να προσκομίσουν έγγραφα.

Στο στόχαστρο και η Moody´s

Την περασμένη Πέμπτη η ιταλική κυβέρνηση ενέκρινε ένα νέο πρόγραμμα περικοπών. Ήδη την επόμενη μέρα και ενώ οι συναλλαγές στα χρηματιστήρια βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη, η S & P έδωσε στη δημοσιότητα την αρνητικών τάσεων αξιολόγησή της. Η ιταλική εποπτική αρχή χρηματιστηριακών συναλλαγών επικρίνει το γεγονός ότι δεν είχαν γίνει ακόμη καν γνωστές οι λεπτομέρειες του πακέτου, που σημαίνει ότι ο οίκος στηρίχθηκε σε αδιακρισίες των μέσων ενημέρωσης. Ερωτηματικά εγείρει και η χρονική συγκυρία της δημοσιοποίησης δεδομένου ότι δεν είχαν κλείσει ακόμη τα χρηματιστήρια. Την Παρασκευή η ιταλική αρχή σκοπεύει να καλέσει και εκπροσώπους της Moody´s ενώ με το θέμα αναμένεται να ασχοληθεί την ερχόμενη εβδομάδα και η ESMA.
dw-world.de

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 2:33 pm 
Χωρίς σύνδεση

τρεις ειδησεις σημαντικες σημερα και ολοι μουγκα!
η κυριοτερη οτι η ΕΚΤ θα συνεχισει να δεχετε Ελληνικα ομολογα!
δηλ. της αρεσει να μαζευει σκουπιδια ε ?
ας ειναι το προσπερναμε αυτο,το αλλο η MOODΥS δεν συμμετεχει!
γιατι????
γιατι το μεγαλυτερο χρεος της Ελλαδος θα το αναλαβει ο Ατλαντικος παιχταραδες μου!
με τι?
μηπως με χαρτακια απο φρεσκοκομμενη πρασιναδα?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 2:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

Marzinομαχε.........που εισαι ρε φιλε. :?: :?: :?:
Ποσα χανεις ρε φιλαρακι. :?: :?: :?:
Καλα......που δεν πουλησες...... :lol: :lol: :lol:

Κανεις τον Ινδιανο.. :?: :?: :?:
Δεν ειναι κακο να κερδιζεις..... :lol:
Αλλου και αλλου....................... ξερεις να τραγουδας...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από manos69 και Τρί Ιούλ 05, 2011 2:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 822, 823, 824, 825, 826, 827, 828 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 107 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: