neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 824, 825, 826, 827, 828, 829, 830 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 4:13 pm 
Χωρίς σύνδεση

Το ΚΔΠ εδωσε λαθος κλιση και παρεκτροπη.............
και ενα σακουλακι μειον :!:
Εκτος στοχου σημερα.............. :roll:

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 5:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

05 07 2011

Συνημμένα:
gd134.gif
gd134.gif [ 54.88 KiB | 2684 προβολές ]

Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 5:49 pm 
Χωρίς σύνδεση

συντονιστειτε παιδια,εχω ριξει <εναν> και εχω φαει <τρεις> !
δεν με παιζετε σωστα!
σας το ξαναλεω πλουραλισμος και γνησιοτητα,διαφορετικα θα μπερδεψετε τα μπουτια σας αφου ειναι στην μεση τα λεφτα!
σαν τα ποντικια κανετε που τρωγεστε στη ιδια τρυπα!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 6:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΕΚΤ: "Μαξιλάρι" ρευστότητας για τράπεζες το ΕLA

Δημοσιεύθηκε: 18:55 - 05/07/11

Η ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών δεν κινδυνεύει ακόμη και σε περίπτωση που τα κρατικά ομόλογα δεν συνεχίσουν να γίνονται αποδεκτά ως εχέγγυα από την ΕΚΤ, επισημαίνουν στο Reuters στελέχη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Οι οίκοι αξιολόγησης έχουν προειδοποιήσεις ότι το γαλλικό πλάνο για τη συμμετοχή ιδιωτών στο ελληνικό πακέτο θα οδηγήσει την αξιολόγηση της χώρας σε καθεστώς χρεοκοπίας, τη στιγμή που η ΕΚΤ έχει προειδοποιήσει ότι εάν συμβεί αυτό, θα σταματήσει να κάνει αποδεκτά τα ομόλογα ως εχέγγυα για την παροχή ρευστότητας στις τράπεζες.

Με την τακτική αυτή, τονίζει το πρακτορείο, η ΕΚΤ ευελπιστεί να πιέσει τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να αποφύγουν μια προσωρινή χρεοκοπία της Ελλάδας.

΄Σε διαφορετική περίπτωση, "δεδομένης της προόδου που έχει επιτελεστεί ως προς τη διάσωση της Ελλάδας, εκτιμώ ότι η ΕΚΤ δεν θα 'σκοτώσει΄ τη διαδικασία", σημειώνει ευρωπαίος τραπεζίτης.

Μάλιστα, τα στελέχη της ΕΚΤ σημειώνουν ότι την θέση της ΕΚΤ μπορεί να αναλάβει η Τράπεζα της Ελλάδος.

"Οι εθνικές κεντρικές τράπεζες μπoρούν να παράσχουν ρευστότητα στις τράπεζες μέσω του Μηχανισμού Έκτακτης Ρευστότητας και αυτη η επιλογή θα πρέπει να εξεταστεί σε περίπτωση που τα ελληνικά κρατικά ομόλογα δεν γίνονται πλέον αποδεκτά από την ΕΚΤ", υπογραμμίζουν.

Χρήση του μηχανισμού κάνει ήδη η Ιρλανδία, χορηγώντας στις τράπεζες κεφάλαια μέσω του ΕLA, με τις ευλογίες της ΕΚΤ.

Ο μηχανισμός χρησιμοποιείται σε έκτακτες περιπτώσεις για τη χρηματοδότηση "φερέγγυων ιδρυμάτων με προσωρινή έλλειψη ρευστότητας".

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 6:33 pm 
Χωρίς σύνδεση

DOW JONES ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011 - 16:00

IIF: Επιβεβαιώνει ότι συνεδριάζει αύριο στο Παρίσι για το ελληνικό χρέος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:21

Του Sebastian Moffett

ΠΑΡΙΣΙ (Dow Jones)—Το Ινστιτούτο Διεθνούς Χρηματοοικονομικής έχει προγραμματίσει να συνεδριάσει αύριο Τετάρτη στο Παρίσι, την ίδια ώρα που οι ευρωπαϊκές τράπεζες συζητούν για το πως; θα συμμετάσχουν σε ένα σχέδιο για την επίλυση της ελληνικής κρίσης χρέους, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του IIF.

Η συνάντηση θα φέρει σε επαφή ιδιώτες πιστωτές και αξιωματούχους, υπό την προεδρία του επικεφαλής του IIF, Charles Dallara. Θα είναι μέρος από μία σειρά συναντήσεων που συντονίζει το IIF, οι οποίες γίνονται παράλληλα με τεχνικές συζητήσεις μετά τη συνεδρίαση του IIF στη Ρώμη την περασμένη Δευτέρα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.

Η κύρια πρόταση στο τραπέζι για τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην ανακύκλωση χρέους παρουσιάστηκε από τις γαλλικές τράπεζες την περασμένη εβδομάδα. Η πιο πρόσφατη κίνηση να βοηθηθεί η υπερχρεωμένη χώρα σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο, όταν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης συμφώνησαν για ένα νέο πακέτο βοήθειας. Η απόφαση αυτή ακολούθησε την έγκριση της ελληνικής Βουλής για το πακέτο μέτρων λιτότητας ύψους 28 δισ. ευρώ που έχει στόχο να εξυγιανθούν τα δημόσια οικονομικά έως το 2015.

© Dow Jones Newswires

Πηγή:www.capital.gr

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 6:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

σε αυτη την συνεδριαση θα μας πληροφορησουν πως θα κανουν μπιντε στα παλια ομολογα και πως θα γυαλισουν τα καινουργια!
τι τα θελετε μετραει και υπολογιζουν και αυτα που ληγουν τον Ιουλιο,να σωσουν μερικους ακομα απο πνιγμο!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 7:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

εμενα θα μου αερισουν τα ουμπαλα προσωπικα!
τους εχω κανει μια συλλογη και τους περιμενω στην γωνια!
στην μπακλαβα γωνια,αυτη που μενει τελευταια γιατι ολοι πανε και βουτανε απο την μεση!
χαχαχα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 7:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

Παρε ρε Γιαννη ενα τραγουδακι.... ;)
και χαλαρωσε φιλε........... εγω κουραστηκα ......και ξερεις οτι ειμαι και τραγουδιστης :? ;)

Εγώ ζητάω φάρμακο για τις πληγές μου
Κι εσύ φαρμάκι έχεις μάθει να κερνάς
Αφού τα χρέη μου τα πλήρωσα για πες μου
Πότε θα πάψεις επιτέλους να χτυπάς

http://www.youtube.com/watch?v=F1mRnvtg8LY

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 7:12 pm 
Χωρίς σύνδεση

τα κομαντα δεν κουραζονται ρε Μανο!
παλευουν και τον στιβο της ζωης!
αυτο το αθλημα του χαα θελει τεραστια υπομονη και αντοχη!
δεν χαριζουν λεφτα αυτοι....κλεβουν λεφτα!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 7:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

Η καρδουλα τους το ξερουν ......τα κομαντα. :!:
anyway.Yπομονη...... θελει να εισαι ψυχρος εκτελεστης...
και δεν το εχω ;)

http://www.youtube.com/watch?v=I5_Jti5A ... 35E5D7BFD2

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 824, 825, 826, 827, 828, 829, 830 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 92 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: