kanouchr έγραψε:
pariss έγραψε:
Δεν μπορείς να πετάς χρησμούς και να χρησιμοποιείς εκφράσεις προσβλητικές για τον Προβόπουλο.Δηλαδή αν τον Σεπτέμβη δεν έχει φθάσει τα 18 και μετά η εκτόξευση που λές θα φταίνε πάλι οι αλητείες?Εκτός από τα κύματα υπάρχουν και τα αποτελέσματα.Και νομίζω ότι τα κύματα αν δεν τα μετρήσεις καλά μπορεί να βλέπουν και κάτω.Οσο και να ωραιοποιούμε τα αποτελέσματα θα είναι όχι καλά για να μην πώ χάλια.Πώς θα ανέβει η κάθε μτχ. όταν τα κέρδη χάνονται.
Αυτό που παίζεται τώρα είναι το στοίχημα χρεοκοπία, ΝΑΙ η ΟΧΙ - και αν ΝΑΙ με ποιον τρόπο. Τα υπόλοιπα νομίζω περισσεύουν.
To σενάριο της χρεωκοπίας πολυπαίχτηκε και μάλλον είναι μούφα. Κανείς δεν θέλει προβληματικές τράπεζες κι ας είναι κι Ελληνικές.Κανείς δεν θέλει μια διαρκεί κρίση του Ευρώ. Κανείς δεν θέλει να μπλέξει σε κυκεώνα αποζημιώσεων (CDS) κτλ
Η ΕΚΤ μπορεί να φάει όμως μια ζημιά (ούτως ή άλλως χαρτιά θα τυπώσει) οπότε αν γίνει κάτι πιστεύω θα απορροφηθεί από εκεί.
Οσο για τις Ελληνικές τράπεζες.... πιστεύω θα τις πάνε όσο χαμηλότερα πάει, ή για να κονομήσουν πάρα πολλά αργότερα ή.....για να τις ρουφήξουν με τις χαμηλότερες δυνατές αποτιμήσεις. Το δεύτερο σενάριο είναι το χειρότερο γιατί προυποθέτει κάποιου είδους πανικό χρεωκοπίας των τραπεζών και εμφάνιση των σωτήρων DB και λοιπών κερδοσκοπικών δυνάμεων.
Βέβαια το τι 14 τι 8 και τι 5 αν είναι να πάει 70 ακούγεται ωραίο. Αυτό που παραλείπουμε είναι ο χρόνος...αν είναι να πάει 70 σε 200 χρόνια λόγου χάριν πρέπει να ανακαλύψουμε και το φάρμακο της νεότητας. Κι επειδή είμαστε σε αχαρογράφιτη ζώνη οι short και οι long μάλλον προφήτες μου θυμίζουν. Και ξέρετε τι λένε για τους μετά Χριστό προφήτες έτσι???