neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 10:57 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

DOW JONES ΕΛΛΗΝΙΚΑΤετάρτη, 7 Ιουλίου 2010 - 10:21
Γαλλία: Διεύρυνση του εμπορικού ελλείμματος το Μάιο

Του William Horobin

ΠΑΡΙΣΙ (Dow Jones) – Απροσδόκητη διεύρυνση στα 5,5 δισ. ευρώ από 4,26 δισ. ευρώ εμφάνισε το εμπορικό έλλειμμα της Γαλλίας το Μάιο σε σχέση εμ τον προηγούμενο μήνα.

Οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires το τοποθετούσαν στα 3,7 δισ. ευρώ.

Ειδικότερα, οι εξαγωγές υποχώρησαν στα 29,89 δισ. ευρώ από 31,53 δισ. ευρώ ενώ οι εισαγωγές μειώθηκαν οριακά στα 35,39 δισ. ευρώ από 35,79 δισ. ευρώ.

Η πτώση στις εξαγωγές οφείλεται κατά κύριο λόγο στη μείωση των αεροσκαφών που εξήγαγε η Airbus aircraft exported from France καθώς υποχώρησαν το Μάιο στα 19 αξίας 1,05 δισ. ευρώ από τα 24 τον Απρίλιο αξίας 1,94 δισ. ευρώ.

© Dow Jones Newswires

ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ

ΑΜΑ ΠΤΩΧΕΥΩ ΕΓΩ, ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΑΓΕΙΣ ?

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 11:05 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010 - 12:00
Ευρωζώνη: Αύξηση 0,2% του ΑΕΠ στο α’ τρίμηνο (εκτ.: 0,2%)

Ευρωζώνη: Αύξηση 0,2% του ΑΕΠ στο α’ τρίμηνο (εκτ.: 0,2%)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 11:16 am 
Χωρίς σύνδεση

kanouchr έγραψε:
IOLAS έγραψε:
Οσο για τις Ελληνικές τράπεζες.... πιστεύω θα τις πάνε όσο χαμηλότερα πάει, ή για να κονομήσουν πάρα πολλά αργότερα ή.....για να τις ρουφήξουν με τις χαμηλότερες δυνατές αποτιμήσεις.

Αν τις πάνε ακόμα πιο κάτω τις τράπεζες θα τις κλείσουνε και μετά δεν θα βγάλει κανένας. Ήδη ο κόσμος τραβάει τα λεφτά του από αυτές. Δεν έχει πιο κάτω. Το πιο κάτω είναι επικίνδυνο για όλους...

Κάνεις λάθος kanouchr, όπως έκανες και σε μιά μτχ. σου αγαπημένη.Αλλά δεν πειράζει.Ο λόγος του Κωστόπουλου για 2,5 τράπεζες εξακολουθεί και ισχύει.Δεν έχουν πρόβλημα ρευστότητας οι τράπεζες μας?Που ζείτε, αλλού?Τα αποτελέσματα τους κατεβάζουν τις αποτιμήσεις τους δικαίως τις περισσότερες φορές, όσο και αν ακούγεται δυσάρεστο.Και γιατί να μην εκμεταλλευθεί κάποιος μεγάλος την στενότητα για να τις αγοράσει πολύ φθηνά?Πώς περιμένω εγώ να τις πάρω φθηνότερα, έτσι και αυτός.Απλά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 11:28 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Την άποψη μου λέω Pariss. Δεν πουλάω σε κανέναν τίποτα. Και εσέι την δικια σου λες και όντως έχει βαρύτητα. Νομίζω ούτε εγώ ούτε εσέι είμαστε βλάκες.

Για αυτό έχει κολλήσει το καζίνο σε αυτά τα επίπεδα. Απλά γιατί τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Αυτό που πραγματικά πιστεβω είναι ότι θα μείνουμε κολλημένοι σε αυτά τα επίπεδα με λίγο πάνω λίγο κάτω μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, να κλείσουν τα sort και να πάρουν τα κομμάτια που θέλουν οι κύριοι σιγά σιγά με την ησυχία τους.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 11:30 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

PARISS ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ???? :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 11:31 am 
Χωρίς σύνδεση

Αυτό που λέει ο Κωστόπουλος είναι ευσεβείς πόθοι κατ εμέ και δεν θα γίνει ποτέ. Πολυ απλά δεν συμφέρει κανέναν και από την άλλη προσωπικά θέλω 10 τράπεζες για να υπάρχει ανταγωνισμός. Το υγιές κατ εμέ είναι η πληθωρικότητα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 11:36 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΛΠΑΡΑΜΕ (ΑΝΕΚ)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 11:36 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

xristos 666 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΕ ΠΕΣ ΚΑΤΙ..ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΣΑΠΑΚΙ???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 11:38 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Lestat έγραψε:
Αυτό που λέει ο Κωστόπουλος είναι ευσεβείς πόθοι κατ εμέ και δεν θα γίνει ποτέ. Πολυ απλά δεν συμφέρει κανέναν και από την άλλη προσωπικά θέλω 10 τράπεζες για να υπάρχει ανταγωνισμός. Το υγιές κατ εμέ είναι η πληθωρικότητα

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΟΛΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 11:38 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

pariss έγραψε:
kanouchr έγραψε:
IOLAS έγραψε:
Οσο για τις Ελληνικές τράπεζες.... πιστεύω θα τις πάνε όσο χαμηλότερα πάει, ή για να κονομήσουν πάρα πολλά αργότερα ή.....για να τις ρουφήξουν με τις χαμηλότερες δυνατές αποτιμήσεις.

Αν τις πάνε ακόμα πιο κάτω τις τράπεζες θα τις κλείσουνε και μετά δεν θα βγάλει κανένας. Ήδη ο κόσμος τραβάει τα λεφτά του από αυτές. Δεν έχει πιο κάτω. Το πιο κάτω είναι επικίνδυνο για όλους...

Κάνεις λάθος kanouchr, όπως έκανες και σε μιά μτχ. σου αγαπημένη.Αλλά δεν πειράζει.Ο λόγος του Κωστόπουλου για 2,5 τράπεζες εξακολουθεί και ισχύει.Δεν έχουν πρόβλημα ρευστότητας οι τράπεζες μας?Που ζείτε, αλλού?Τα αποτελέσματα τους κατεβάζουν τις αποτιμήσεις τους δικαίως τις περισσότερες φορές, όσο και αν ακούγεται δυσάρεστο.Και γιατί να μην εκμεταλλευθεί κάποιος μεγάλος την στενότητα για να τις αγοράσει πολύ φθηνά?Πώς περιμένω εγώ να τις πάρω φθηνότερα, έτσι και αυτός.Απλά.

φοβάμαι ότι το πρόβλημα της ρευστότητας είναι τουλάχιστον πανευρωπαικό. Δες την πορεία του Euribor .Δεν είναι όμως η πρώτη φορά, το 2008 το πρόβλημα ήταν εντονότερο. Δεν είδα να κλείνει καμία ΤΡΑΠΕΖΑ (προσοχή στα κεφαλαία, μιλάμε για τράπεζες όχι για επενδυτικά ιδρύματα). Ωστόσο η μετοχή της DB λχ από τα 118 έπεσε στα 16.... και τώρα είναι ακόμα στα 50....... αν κλείσει τράπεζα, κλείνει ολόκληρο το οικονομικό σύστημα. για μένα οι τράπεζες, όσες δυσκολίες και να περάσουν, παραμένουν οι πιο ασφαλείς επενδύσεις, γιατί πολύ απλά στηρίζουν όλόκληρο το οικοδόμημα...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: