neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 935, 936, 937, 938, 939, 940, 941 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 04, 2011 6:51 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Έχω μια κρυφή αισιοδοξία ότι το κλείσιμο δεν θα είναι τόσο τραγικό.

Αλλιώς... δεν ανοίγω αύριο το PC. :geek:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 04, 2011 7:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

εχει συμβει να καταδικαζεις τον ευεργετη σου <οικο>?
θα το δουμε και αυτο!
φιλακια!
μια <κριση> την προσπερνας με <κριση>, ασχετως αν το <θυμα> φανει οτι ειναι ο <ευεργετης> σου!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 04, 2011 7:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

MURADEEN ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ.....

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 04, 2011 7:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σταύρο, έχουν δει πολλά τα ματάκια μου όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το Χρηματιστήριο. Πλέον δεν με εκπλήσσει τίποτα.

Αλλά πάντως, ακόμα και να πέσει χαμηλότερα το ρημάδι το ΧΑΑ, δεν θα πολυσκάσω. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.

Απλώς, την επόμενη φορά θα είμαι περισσότερο υποψιασμένος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 04, 2011 7:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Muradeen έγραψε:
Σταύρο, έχουν δει πολλά τα ματάκια μου όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το Χρηματιστήριο. Πλέον δεν με εκπλήσσει τίποτα.

Αλλά πάντως, ακόμα και να πέσει χαμηλότερα το ρημάδι το ΧΑΑ, δεν θα πολυσκάσω. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.

Απλώς, την επόμενη φορά θα είμαι περισσότερο υποψιασμένος.

ΚΑΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ....ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΑΣΕΙ ΘΕΤΙΚΟ...

ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΛΕΟΝ??ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΨΗΦΙΟ,
ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΙΜΑ,
ΚΑΘΙΣΤΑ ΒΕΒΑΙΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ.ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΝΕΩΝ ΚΑΛΩΝ ΦΥΣΙΚΑ.
ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΧΛΙΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥ ΠΡΟΤΕΡΟΥ ΞΥΛΟΥ,
ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ,ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ:EXEI NA ΠΕΣΕΙ .... ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 04, 2011 7:50 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

-2,9% ο Dow τώρα. :roll: Φαίνεται να έχει δίκιο ο Σταύρος για νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου.

Θυμάστε την τελευταία φορά που ήταν στα χαμηλά του ο Dow; Ήταν αρχές 2009 αν θυμάμαι καλά, με δείκτη κοντά στις 7.000 μονάδες, κι ενώ το ΧΑΑ βρίσκονταν στις 1.500 μονάδες τότε παρακαλώ!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 04, 2011 7:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

εχει συμβει να καταδικαζεις τον ευεργετη σου <οικο>?
θα το δουμε και αυτο!
φιλακια!
μια <κριση> την προσπερνας με <κριση>, ασχετως αν το <θυμα> φανει οτι ειναι ο <ευεργετης> σου!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ε?
ΤΙ ΕΚΑΝΕ?
ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 04, 2011 8:04 pm 
Χωρίς σύνδεση

βαγγλαν πρίν 53 λεπτά(2)
Τωρα να δεις τα Ιταλάκια Στέφανε... χε χε χε... ο πόλεμος με τους τραπεζιτες έχει ξεκινήσει...

να συμφωνησω μαζι σου θα με πουν δοσιλογο!
τι λες?
εχεις δικαιο...φαινετε να τους πειραζουν την τσεπη οι <μεσαζοντες>!
αποτελεσμα και γνωμη μου? θα τους ξεβρακωσουν δημοσια!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 04, 2011 8:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

psilos πρίν 1 λεπτό
Αν προεξοφλείται επιβράδυνση ανάπτυξης στα BRICs ή σε ΗΠΑ, όλα θα πέσουν και μέταλλα και μετοχές και πετρέλαιο εκτός ίσως από τον χρυσό. Τα λεφτά θα πάνε προσωρινά στην ασφάλεια των καταθέσεων μέχρις νεωτέρας ή στα σορταρίσματα.

να μην φυγω και εγω με τετοιους λακαμαδες μαζεμενους?
αντε γεια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 04, 2011 9:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καθε φορα που με παιρνει τηλ η χρηματηστηριακη ....................... ειναι εκ των προτερων για 30 λεπτα .... :idea: ....παντα για κατω.

ΕΙΝΑΙ η τελευταια φορα που θα τα χωσω................................ :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ειναι και η τελευταια ...........γιατι την αλλη φορα θα εχει πωληση. :o

Οσον αφορα ................. τις προβλεψεις και τις αναλυσεις ............................................. θα επεκταθω οταν πουλησω. ;)

Εγω προσωπικα ..................... εκανα λαθος επιλογες ............ εκτιμησεις .....ιδεων και ισως αναλυσεων. ;)

ΠΟΙΟΣ φταιει :?: :?: :?: ................... Το ξερο μου το κεφαλι :roll: :roll: :roll:

ΕΝΑ τηλ ......................... το γαμημενο ...... ειναι ................... τσαμπα.

Ομως δεν θελω να αδικησω .................. αυτους που τα ειχαν προβλεψει ..... και τους εβριζα. ;)

ΤΩΡΑ που το αιμα ................. κυλαει ....... τωρα ειναι σιγουρα για τοποθετηση.

ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ σε ολους ...................... οσο για τους μπαουλατους ........θα δειξει η ιστορια ......ποσο μαλακες ηταν.

Το σιγουρο ειναι οτι .........................η πτωση .........σε καποιους εδωσε .......πολλα λεφτα. :idea: :idea: :idea:
:arrow: :arrow: :arrow:

Παραδεχομαι.................. δημοσια οτι εκανα λαθος επιλογες ...............ΕΓΩ.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ................................

Μανος......................................... με μπαλακια :idea:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 935, 936, 937, 938, 939, 940, 941 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 370 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: