neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 306  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 12, 2011 10:55 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

η αλαζονεία βλάπτει σοβαρά την υγεία!

Μια μέρα μια γερακίνα πέταξε σε ένα δέντρο. Πέρασε κάποια ώρα και ήρθε δίπλα της ένας αετός. Τότε ο αετός λέει στην γερακίνα: « Τι κάνεις εδώ, άχρηστη γερακίνα;» Η γερακίνα απάντησε: «Περιμένω τον ώμο του θεού».
Ο αετός παρατήρησε ένα ορτύκι σκαρφαλωμένο σε ένα κούτσουρο κοντά του και λέει στην γερακίνα: «Εγώ τρώω με την δύναμη μου! Κοίτα τώρα πως θα καταβροχθίσω το ορτύκι σε χρόνο μηδέν. Είπες προηγουμένως ότι περιμένεις τον ώμο του θεού αλλά εγώ τρώω με την δύναμη μου!». Ο αετός βούτηξε στον αέρα για να καταβροχθίσει το ορτύκι, αλλά το ορτύκι απέφυγε την επίθεση του, κι έτσι συγκρούστηκε πάνω στο κούτσουρο και το στήθος του άνοιξε στα δύο, έπεσε στο έδαφος πληγωμένος και ανίκανος να πετάξει.
Η γερακίνα πέταξε και προσγειώθηκε κοντά στον αετό και τον ρωτάει: « Τι έπαθες δυνατέ αετέ;» και ο αετός της απαντάει: « Τι θέλεις εδώ;» «Ήρθα να σε φάω» του απάντησε η γερακίνα. «Δεν σου είπα ότι περιμένω τον ώμο του θεού;» του είπε και άρχισε να τον καταβροχθίζει.
Αυτός ο μύθος δείχνει ότι δεν πρέπει να επιδεικνυόμαστε στους άλλους. Ο ενεργητικός αετός δεν ήταν μετριόφρων και σκοτώθηκε από την αλαζονεία του

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 12, 2011 11:08 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλώς τη Λολίτα.....όνομα και πράμα;;;...η πλάκα είναι ότι έτσι αποκαλώ μια φίλη....καλό...χαχαχα:twisted: :twisted: ...πιτσιρίκι και τουμπανάκι σωστό!....αντε τώρα να κρατηθώ σοβαρός και συγκεντρωμένος........... :mrgreen: :mrgreen: με μια λολίτα ανάμεσά μας... :mrgreen:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 12, 2011 11:11 am 
Χωρίς σύνδεση

Παιδακια!

Δεν μου απαντησε κανενας σε μια ερωτηση που εκανα?Δεν βλεπω η στανη σας να κατεβαζει γαλα...Μαλλον θα παω σε αλλο μαντρι! :roll: :roll:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 12, 2011 11:13 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Παρε ΕΤΕ μπας και ανανηψει. :evil:

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 12, 2011 11:16 am 
Χωρίς σύνδεση

Ροτεν

Δηλαδη τωρα την βλεπεις ευκαιρια η θα παει ποιο κατω? :roll: :roll:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 12, 2011 11:18 am 
Χωρίς σύνδεση

να την αγορασεις οταν μηδενισει!
ειναι μια μεγαλη επενδυτικη ευκαιρια!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 12, 2011 11:20 am 
Χωρίς σύνδεση

sunnyjohn1009 γιατι ειρωνευεσαι μια κυρια? :( :(

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 12, 2011 11:26 am 
Χωρίς σύνδεση

γιατι η <κυρια> ειναι γατα και ρωταει κανοντας οτι ηρθε απο αλλο πλανητη!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 12, 2011 11:28 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

πως η εξυπνάδα νίκησε την δύναμη!

Μια φορά ήταν μία λεοπάρδαλη όπου είχε ένα φίλο, το τσακάλι. Μια μέρα επιστρέφοντας στο σπίτι της μετά από το κυνήγι, βρήκε μπροστά της ένα παράξενο ζώο, με μεγάλα παράξενα και άσχημα κέρατα στο κεφάλι του.
Η λεοπάρδαλη δεν είχε δει ποτέ της ένα τέτοιο ζώο έτσι τρομαγμένη και διστακτική είπε : « Γεια σου ξένε, πως σε λένε ;». Το ζώο ήταν ένα κριάρι και με ένα τραχύ τρόπο απάντησε: « Είμαι ένα κριάρι! Και ποιος είσαι εσύ που με ρωτάς;» της είπε χτυπώντας το στήθος του με τα δυο μπροστινά του πόδια, για να δείξει την δύναμη και θάρρος του.«Είμαι μια λεοπάρδαλη», απάντησε ήρεμα και έφυγε όσο γρηγορότερα μπορούσε.
Το τσακάλι και η λεοπάρδαλη ήταν γείτονες και μόλις αυτή έφτασε στο σπίτι της με κομμένη την ανάσα από το τρέξιμο λέει στο τσακάλι: « Μόλις είδα ένα δυσοίωνο και τρομακτικό πλάσμα, τόσο όσο δεν ήξερα αν ήταν πραγματικό! Μόλις το ρώτησα ποιος ήταν μου απάντησε: « Είμαι ένα κριάρι» και χτύπησε το στήθος του με περηφάνια». Το τσακάλι γελώντας είπε: « Είσαι πραγματικά ανόητη, το να αφήσεις ένα τόσο καλό κομμάτι κρέας. Ωστόσο αύριο, θα μπορούσαμε να ψάξουμε το κριάρι και να κάνουμε ένα μεγάλο τσιμπούσι με το κρέας του!»
Την επόμενη ημέρα βγήκαν και οι δυο τους ψάχνοντας το κριάρι. Μόλις ανέβηκαν σε ένα ύψωμα το κριάρι εντόπισε ότι πλησίαζαν και έτρεξε προς την γυναίκα του να την ειδοποιήσει. « Πρέπει να χωριστούμε σήμερα αγάπη μου, έρχονται η λεοπάρδαλη και το τσακάλι και σίγουρα δεν έχουμε την δύναμη να παλέψουμε και με τους δυο!», « Ναι, αλλά δεν μπορούν παραβγούν την νοημοσύνη μας» του απαντά η γυναίκα του. Πάρε τον γιο μας μαζί σου και όταν η λεοπάρδαλη και το τσακάλι πλησιάζουν, τσίμπησε τον τόσο όσο να κλάψει σαν να είναι πολύ πεινασμένο».
Όταν η λεοπάρδαλη και το τσακάλι πλησίασαν κοντά, το κριάρι τσίμπησε τον γιο του όπως η γυναίκα του τον είχε δασκαλέψει. Μόλις άκουσε το κλάμα η λεοπάρδαλη τα μάτια της άνοιξαν διάπλατα από τον φόβο, ήξερε από τα δικά της μικρά τι σήμαινε αυτό το κλάμα και άρχισε να παίρνει το δρόμο του γυρισμού. Όμως το τσακάλι του κράτησε σφιχτά τα πόδια και του είπε: « Έλα λεοπάρδαλη, θα κάνουμε μεγάλο τσιμπούσι!»
Ακούγοντας τους το κριάρι, ξανατσίμπησε τον γιο του και την ίδια στιγμή η γυναίκα του φώναξε: «Έκανες πολύ καλά φίλη μας λεοπάρδαλη που μας έφερες το τσακάλι για να φάμε! Όπως θα άκουσες το παιδί μας πεινάει παρά πολύ!»
Εκείνη την στιγμή το τσακάλι δεν μπορούσε να κρατήσει άλλο την λεοπάρδαλη. Είχε αφηνιάσει και άρχισε να τρέχει προς το δάσος παρασέρνοντας μαζί της και το τσακάλι στους απότομους βράχους,στα αγκάθια και οτιδήποτε βρισκόταν μπροστά τους εωσότου φτάσουν στο σπίτι τους.
Η λεοπάρδαλη και το τσακάλι δεν κυνήγησαν ποτέ ξανά μαζί και το κριάρι και η οικογένεια του δεν ενοχληθήκαν ποτέ ξανά!

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 12, 2011 11:29 am 
Χωρίς σύνδεση

Ρε, μιας και πουλατε, και ειστε ολοι φορτωμενοι χρημα καργα,πουλαω και εγω μια Mercedes 6,3 AMG 09 10000 km.

Κανει αφοβα και για το super market και για καθημερινη χρηση.

Να μην ενοχλησουν, Υπουργοι,βουλευτες,πρωην βουλευτες και μεγαλο συνδικαλιστες,γιατι θα τα βρουν σκουρα στην συντηρηση του.

Δεχομαι μονο σοβαρες προτασεις.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 306  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: