neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 941, 942, 943, 944, 945, 946, 947 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 08, 2011 4:49 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εδώ κάτω παίδες δεν υπάρχουν τεχνικές αναλύσεις...

Το πράγμα έχει ξεφύγει τελείως από τον έλεγχο...

ΌΠως το 1999 ανέβαιναν τα πάντα με ρυθμό πολυβόλου και κε΄ρδιζε μέχρι και η κουτσή Μαρία.... έτσι και τώρα κερδίζει μόνο όποιος σορτάρει....

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό.... Το θέμα είναι άλλο....

Προσωπικά το 1999 βγήκα από το Χρηματιστήριο τον Ιούνιο, με τελευταίες πωλήσεις σε Μυτιληναίο και Εθνική... Αν θυμάμαι καλά τέλος Ιουνίου ήτανε...

Το θυμάμαι τόσο ευκρινώς γιατί ύστερα από έναμισι μήνα αγοράσαμε ένα σπίτι στην Αιδηψό με τον πατέρα μου και χρειαζόμασταν τα χρήματα. Και οι αγοραπωλησίες ακινήτων σου μένουν στο μυαλό... μιας και στη ζωή σου δεν κάνεις και πολλές...

Τότε λοιπόν ακόμα το χρηματιστήριο ανέβαινε σαν μουρλό... κι ανέβηκε λιγάκι ακόμα... Κι όλοι μου έλεγαν... Τώρα θα βγεις ρε Τραμπ;

Τώρα λοιπόν σας λέω τούτο...

Προχτές ένας σορτάκιας μου είπε γιατί ετοιμάζομαι να γυρίσω θέσεις σε λονγκ....

Για τον ίδιο λόγο μαγκες μου.... Για τον ίδιο λόγο....

Το Χρηματιστήριο μπορεί να πάει κι άλλο κάτω... Δεν ξέρω πόσο... δεν είμαι γκουρού....

Εγώ όμως την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια!!!! Και περιμένω σαν τον κόρακα την άνοδο.... Δεν ξέρω πότε θα είναι αυτή.... Σε ένα χρόνο.... σε δύο μήνες.... σε πέντε μέρες.... ειλικρινά δεν ξέρω....

Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Τραμπακουλίτσας μένει απέξω.... Ούτε αγορές ούτε πωλήσεις αν δεν ξεκαθαρίσει το κλίμα....

Λεφτά έχω κονομήσει αρκετά και δεν έχω άγχος.... Στο τελευταίο trade έπαιξα και τις κάλτσες μου στα σορτ.... και μου βγήκε ένα τεράστιο μεροκάματο.... τόσο που αντέχω να μην παίξω για κάνα δύο μήνες....

Όταν θα έρθει η ώρα θα τα λέμε για πάνω....

Να μου προσέχετε το Χρηστάκη γιατί τα margin calls πάνε κι έρχονται.... Μην πάθει και τίποτα από τη στενοχώρια....

Bye bye to everyone!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 08, 2011 5:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Τραμπακουλας έγραψε:
MURADEEN και Σταυρος

Τα πεντάστερα από μένα...

Καλά τα πεντάστερα, όμως δύσκολα απαλύνουν τη στεναχώρια μου για το κάζο που έχω πάθει.

Τουλάχιστον δεν τόλμησα κάποιο μουαγέν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ημερών.

Να στείλω τα θερμά μου "συγχαρητήρια" στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η οποία χρειάστηκε να πέσουμε κάτω από τις 1.000 μονάδες για να αρχίσει να σκέφτεται την απαγόρευση των ανοικτών πωλήσεων. "Συγχαρητήρια" κύριοι, άξιος ο μισθός σας. Καταφέρατε να διώξετε και τους τελευταίους μικροεπενδυτές που είχανε μείνει στην αγορά μετά το φιάσκο του 1999-2003.

Επίσης, να προτείνω στον αγαπητό διαχειριστή του φόρουμ είτε να σβήσει το θλιβερό αυτό νήμα ή έστω να του αλλάξει την ονομασία σε "Μπροστά στη μεγαλύτερη φάπα όλων των εποχών".

:( :( :(

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 08, 2011 5:13 pm 
Χωρίς σύνδεση

Γιασου ρε βαγγλανοτραμπακουλαφαταουλαλογκινβεστορδισεγγονα

με τα ωραια σου ανεκδοτα.Το αλλο με το τοτο το ξερεις?

Αν βγαλεις ενα πινακιδιο με τα μεγαλα ποσα που κερδισες εγω θα γινω παπας.

ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΟΛΛΑ
ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΣΤΑ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΟΓΟ
ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ
ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ
ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ

ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΤΩΡΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 08, 2011 5:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

8 8 2011

Συνημμένα:
gd25.gif
gd25.gif [ 96.33 KiB | 2582 προβολές ]

Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 08, 2011 5:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

κατα συμπτωση αποχωρει σημερα με την ανακοινωση απαγορευσης!
του ειπαν δε να βγει και λονγκ κατι δικοι του!
ρε προφιτερολ εσυ δεν ελεγες οτι κερδιζεις και στα πανω αρκει να παρεις τα σηματα σου!
χαχαχαχαχα
ακομα να παρεις τα σηματα?
ακομα να δειξουν κατι τα μηχανηματα σου?
και βεβαια δεν εκοψαν το σορτ,αν εχεις κωλο βγες!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 08, 2011 5:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

............. μπορουμε να σορταρουμε και εμεις δεν ειναι μονο για θεσμικους.

φτανει να ανοιξεις ενα κωδικο για να μπορεις να δανειζεσαι μετοχες με το αναλογο επιτοκιο που θα ειναι εκεινη την ωρα.

σε ενημερωνουν αγορι μου!
με λιγα λογια σου λενε οτι θελει μαιντανο να εχεις!
χαχαχα

και απαντας

........... ομολογώ ότι αυτό δεν το ήξερα...

Έτσι κι αλλιώς δεν θα το έκανα ποτέ.

Τα λεφτά που έχω μου φτάνουν για να βγάλω μεροκάματο.

Δεν είμαι πλεονέκτης.

σελιδα 1165 απεναντι!
αντε φαε κανενα προφιτερολ τωρα να συνελθεις!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 08, 2011 5:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

να σου πω μονο οτι η σιωπη ειναι χρυσος!
το επαιξες το εργο σου...εγω δεν μασησα...αλλοι?....ευχομαι οχι

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 08, 2011 6:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

H χασούρα σας έχει βαρέσει στο κεφάλι χα χα χα

Ποκερ... κι έτσι ναναι και εικονικό χαρτοφυλάκιο να έχω... κερδίζω....

Εσύ που είσαι χαρτωμένος βλαχούλη μου στο Ιατρικό από πέρυσι.... τι λες; κατά ΄δηλωσή σου αυτό έτσι; δεν το βγαλα από το μυαλό μου....

Σάννυ μου τι αλλάζει που δεν ήξερα ότι πρέπει να δανειστώ; Δεν με ενδιέφερε ποτέ γιατί παίζω δικά μου λεφτά

Όχι δάνεια στεγαστικά και με 300% μάρτζιν όπως ο φίλος σας!!!!

Αλλά κι εσείς ίδιοι πρέπει να είστε με τον έτερο Καπαδόκη... τον Χρηστάρα... κάνα δάνειο από τράπεζα να πάρουμε μετοχές... κάνα πεθερό.... όλο και καποιο θύμα θα βρεθεί!!!!

χα χα χα χα

Να το προσέξετε αυτό γιατί έχετε γίνει περίγελως... Η χασούρα βαράει στο κεφάλι... και ο πολύς αυνανισμός επίσης !!! χα χα χ α

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 08, 2011 6:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

κοιταξε δεν εχω τιποτα με το ατομο σου!
εχω με το νικ-νειμ σου εκει απανταω!
επειδη σε ειδα οτι εχεις εναν εκνευρισμο σου λεω για το τελευταιο οτι την μαλ@ πολλοι αγαπησαν τον μαλ@ ομως λιγοι!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 08, 2011 6:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγώ εκνευρισμο;

Για ποιον λόγο; Κατά δήλωσή μου έκλεισα σορτ θέσεις στις 452,50 και πριν μία μέρα στις 486 μονάδες.... Από 515 που είχα βγει...

Κέρδος 45 μοναδούλες Χ 5 πολλστης κέρδους = 225 ευρώ το κάθε σμέδουλο... Κι έπαιξα πολλά....

Γατί να έχω εκνευρισμό; Τα μαγαζια μου πάνε σφαίρα!

όσο για τον χρόνο.... ε εντάξει ρε μάγκες δεν έχω και σούπερμάρκετ να πουλάω ψιλικοκό... έχω χρόνο.... πολύ .... και κάνω κι άλλη δουλειά άμα λάχει... ταυτόχρονα!!!

Μαγαζί με ρούχα παπούτσια και τσάντες έχω κι έρχονται οι γυναίκες σας και ψωνίζουνε... Και ξέρετε εσείς τώρα πως είναι αυτές όταν λυσσάξουν να ψωνίσουν!!!

Δεν τις σταματαει ούτε κρίση ....ούτε μπουλντόζα!!!!

Μία τσάντα.... 150 ευρώ... ένα ζευγάρι παπουτσάκια 55 ευρώ.... γκλόινγκ γκλόινγκ... γεμίζει το σακούλι.... όλη μέρα!!! 17 ώρες είμαι ανοιχτός....

περάστε καμμία βόλτα να σας εξυπηρετήσουμε !!! Έχουμε και FERRE..... Φέρε τα FERRE Τραμπάκουλα!!!!

χα χα χα χ

Άντε μπάι ..... ΧΑΣΟΥΡΙΣΤΕΣ!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 941, 942, 943, 944, 945, 946, 947 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 346 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: