neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 956, 957, 958, 959, 960, 961, 962 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 8:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ 3ο

Κοιταξτε τον εμπορα ιστοριες για αγριους που γραφει

βαγγλαν 9/6/2010 11:31(5)
Φίλε τσίγκος αν το έχεις κάνει έχεις σωθεί.

Εγώ το κατάφερα κατά το ήμισυ. Δηλαδή μόνο ως προς τη μετακόμιση στην περιφέρεια, τα κατάφερα. Όμως βλέπω ότι σύντομα θα έχω κι ένα κτηματάκι όπως το θέλω. Οι τιμές των κτημάτων πέφτουν συνέχεια.

Για αυτό το θέμα είχαμε μια έντονη συζήτηση με τον φίλο σταμάτης1 που έφτασε από μέρους μου στα όρια της αγένειας. Ζητώ συγνώμη δημόσια για τον τρόπο που εκφράστηκα. Είχα κάνει παρανόηση στα λεγόμενά του.

Αυτό που επιθυμώ, είναι να ολοκληρώσω και το τελευταίο κομμάτι του σχεδιασμού μου. Να μην επαναλαμβάνομαι, τα είπες πολύ περιεκτικά, αν και διαφωνώ ως προς την έκταση. Πιστεύω ότι το ιδανικό για να αποκτήσει κανείς κάποια στιγμή και προσόδους είναι μία έκταση γύρω στα 25 στρέμματα. Αυτό είναι το λιγότερο που υποδεικνύει το γεωργικό ινστιτούτο της Δανίας για μια καλή παραγωγή. Τώρα αν εννοείς να έχεις και από αλλού εισοδήματα, όπως επενδύσεις ΧΑΑ και άλλα, τότε προσυπογράφω τα 4 στρέμμαατα είναι υπέραρκετά.

Τα τελευταία 5 χρόνια μένω 150 χλμ έξω από την Αθηνα και ομολογω ότι έχει ηρεμήσει η κεφαλή μου. Μόλις αγοραστεί και το κτήμα, θα ηρεμήσω τελείως. Συνιστώ σε όλους να κάνουν το ίδιο. Πέρα από το ότι η επαρχία πλέον ξενοκρατείται, σε λίγο δεν θα υπάρχουν και αγρότες. Θα τα έχουν πα΄ρει όλα οι μετανάστες και θα δουλεύουμε εργάτες στα κτήματά τους.

Ξυπνήστε λοιπόν όπως ο φίλος που τον ξύπνησε το σκουπιδιάρικο, αφήστε τα πάντα στην Αθήνα και βγείτε στην επαρχία να ζήσετε. Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος, ούτε σε μένα στρώθηκε με ρόδα. Αντίθετα όπως λέει κι ο Σταμάτης1 θα φάτε πολλή λάσπη και χώμα. Αλλά θα έχετε ποιότητα ζωής δίπλα στον καθαρό αέρα, τα καθαρά δικά σας προιόντα κι επαφή με τη γη. Εγώ προς το παρόν έχω ένα μικρό κήπο και αυτό που νιώθω κάθε φορά που βγαίνω έξω και τον περιποιούμαι είναι ανείπωτη χαρά...

http://www.capital.gr/gmessages/showTop ... st_1725237

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 10:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ρε συ POKER ... ελεος, εχω πεσει κατω απο τα γελια ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 10:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε φιδέμπορες

έχετε μεγάλη πλάκα! Κι εσύ Σάλλα ακόμα περισσότερο αλλά και ο ΠΟΚΕΡ που ασχολήθηκε μαζί μου.... Πόσο σου πήρε ρε ΠΟΚΕΡ να τα βρεις όλα αυτά;

Μάλλον από την πολλή χασούρα στο Ιατρικό δεν έχεις και πολλά να κάνεις και κάθεσαι και ασχολείσαι μαζί μου...

χα χα χα

Σάλλα εσύ με τον μεσο όρο της Εθνικής στα 4,86 που έπινες ουζάκια ήσυχος τώρα τι κάνεις; Μήπως κατέβασες κι εσύ τον μεσο όρο σου στα 3.95;

Ψάξε ΠΟΚΕΡ έχω γράψει κι άλλα... Και αγρότης θα γίνω κι ότι θέλω θα γίνω...

Χασομέρης σαν κι εσένα δεν θα γίνω....

Άντε καληνύχτα!!! ΦΙΔΕΜΠΟΡΕΣ της πλάκας! χα χα χα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 11:02 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Τραμπακουλας disabled μέχρι 16/09

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 11:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Βαγγελη η και εγω δεν ξερω πως σε λενε, τραβας καποιο ζορι με το τι κανω εγω η καποιοι αλλοι ?
Αν ναι, τοτε μπορεις να βλεπεις τις κινησεις μου στον μιτο που εχω για την ΕΥΡΩΒ και να ξερεις οτι εγω δεν μιλαω ποτε στον αερα.
Οταν επιστρεψεις με το καλο στειλε π.μ. για να μιλησουμε απο το skype και για να δεις τι χαρτακια εχει ο "φιδεμπορας" και σε ποιες τιμες.
Για τα υπολοιπα που γραφεις κατα καιρους την απαντηση σου την εδωσε ο Admin.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 11:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

Βρηκες τα παιδακια τα καινουργια εκει στο ΣΑΠΙΤΑΛ και το παιζεις ειδικος σε ολα κακομοιρη μου

Σου ειπα τι εισαι

ΕΝΑ ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΟΥ ΧΑΑ που εχεις καταστραφει οπως ολα τα πρεζονια.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ ΜΟΥ

Αντεξε βρε μια μερα χωρις να γραψεις κατι? Μπορεις?
Μπα θελεις να μας σωσεις και μας
ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΣΟΡΤΗ ΣΩΣΕ ΜΑΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 16, 2011 12:00 am 
Χωρίς σύνδεση

EΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΡΩΝΕΣ DISABLED
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩΤΣΑΚΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 2012
ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 16, 2011 7:02 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

OIKONOMIA
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2011 - 15:15
Buffett: Αυξήστε τους φόρους στους πολυεκατομμυριούχους

Οι περισσότεροι από τους πολυεκατομμυριούχους στις ΗΠΑ δεν θα είχαν πρόβλημα να πληρώνουν περισσότερα σε φόρους αναφέρει ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής και επικεφαλής της Berkshire Hathaway Corp. Warren Buffett σε άρθρο του στους New York Times, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

"Οι φίλοι μου και εγώ είχαμε για πολύ καιρό ένα φιλικό προς τους δισεκατομμυριούχους Κογκρέσο να μας παραχαϊδεύει", υπογραμμίζει ο Buffett και προσθέτει: "Είναι πια καιρός η κυβέρνηση μας να σοβαρευτεί για τις κοινές θυσίες".

Ο Buffet επισήμανε παράλληλα ότι πλήρωσε λίγο πάνω από 6,9 εκατ. δολ. σε ομοσπονδιακούς φόρους το περασμένο έτος. "Αυτό μπορεί να φαίνεται ότι είναι πολλά λεφτά. Αλλά αυτό που πλήρωσα ήταν μόλις το 17,4% του φορολογητέου εισοδήματος μου".

Ο διευθύνων σύμβουλος της Berkshire εκτιμά παράλληλα ότι οι φορολογικοί συντελεστές για το υπόλοιπο 99,7% των φορολογούμενων θα πρέπει να μείνουν αμετάβλητοι.

Όπως υπογραμμίζει, δεν θα πείραζε τους πολυεκατομμυριούχους να πληρώσουν παραπάνω σε φόρους "ιδίως όταν τόσοι πολλοί από τους συμπολίτες μας υποφέρουν πραγματικά".

Πηγή:www.capital.gr

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 16, 2011 7:37 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καλημερα ομορφοπαιδα και καλη εβδομαδα να εχουμε !!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 16, 2011 9:55 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημέρα σας απο την όμορφη Ελαφόνησο και Χρόνια Πολλά αναδρομικά σε εορτάζοντες και μη :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 956, 957, 958, 959, 960, 961, 962 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 385 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: