ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ 3ο
Κοιταξτε τον εμπορα ιστοριες για αγριους που γραφει
βαγγλαν 9/6/2010 11:31(5)
Φίλε τσίγκος αν το έχεις κάνει έχεις σωθεί.
Εγώ το κατάφερα κατά το ήμισυ. Δηλαδή μόνο ως προς τη μετακόμιση στην περιφέρεια, τα κατάφερα. Όμως βλέπω ότι σύντομα θα έχω κι ένα κτηματάκι όπως το θέλω. Οι τιμές των κτημάτων πέφτουν συνέχεια.
Για αυτό το θέμα είχαμε μια έντονη συζήτηση με τον φίλο σταμάτης1 που έφτασε από μέρους μου στα όρια της αγένειας. Ζητώ συγνώμη δημόσια για τον τρόπο που εκφράστηκα. Είχα κάνει παρανόηση στα λεγόμενά του.
Αυτό που επιθυμώ, είναι να ολοκληρώσω και το τελευταίο κομμάτι του σχεδιασμού μου. Να μην επαναλαμβάνομαι, τα είπες πολύ περιεκτικά, αν και διαφωνώ ως προς την έκταση. Πιστεύω ότι το ιδανικό για να αποκτήσει κανείς κάποια στιγμή και προσόδους είναι μία έκταση γύρω στα 25 στρέμματα. Αυτό είναι το λιγότερο που υποδεικνύει το γεωργικό ινστιτούτο της Δανίας για μια καλή παραγωγή. Τώρα αν εννοείς να έχεις και από αλλού εισοδήματα, όπως επενδύσεις ΧΑΑ και άλλα, τότε προσυπογράφω τα 4 στρέμμαατα είναι υπέραρκετά.
Τα τελευταία 5 χρόνια μένω 150 χλμ έξω από την Αθηνα και ομολογω ότι έχει ηρεμήσει η κεφαλή μου. Μόλις αγοραστεί και το κτήμα, θα ηρεμήσω τελείως. Συνιστώ σε όλους να κάνουν το ίδιο. Πέρα από το ότι η επαρχία πλέον ξενοκρατείται, σε λίγο δεν θα υπάρχουν και αγρότες. Θα τα έχουν πα΄ρει όλα οι μετανάστες και θα δουλεύουμε εργάτες στα κτήματά τους.
Ξυπνήστε λοιπόν όπως ο φίλος που τον ξύπνησε το σκουπιδιάρικο, αφήστε τα πάντα στην Αθήνα και βγείτε στην επαρχία να ζήσετε. Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος, ούτε σε μένα στρώθηκε με ρόδα. Αντίθετα όπως λέει κι ο Σταμάτης1 θα φάτε πολλή λάσπη και χώμα. Αλλά θα έχετε ποιότητα ζωής δίπλα στον καθαρό αέρα, τα καθαρά δικά σας προιόντα κι επαφή με τη γη. Εγώ προς το παρόν έχω ένα μικρό κήπο και αυτό που νιώθω κάθε φορά που βγαίνω έξω και τον περιποιούμαι είναι ανείπωτη χαρά...
http://www.capital.gr/gmessages/showTop ... st_1725237 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ