michael έγραψε:
metal1979 έγραψε:
michael έγραψε:
Καλημέρα Dr. Δάντη,
κάνω
trade στην
PLUS500, ΜΥΤΙΛ και ΟΠΑΠ μήπως θα
υπήρχε η δυνατότητα να προστεθούν στις τιμές που βγάζετε?
ΕΤΕ και 20άρη μια χαρά
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φίλε Michael, δεν γνωρίζω τη σχέση σου με την plus500. Tο λέω αυτό λόγω των διαφημιστικών links που βάζεις για μια εταιρεία που
έχει επίσημα απαγορευθεί να λειτουργεί σε πολιτείες της Αμερικής και αλλού ΕΠΙΣΗΜΑ για παραβάσεις και παραλείψεις καλής
λειτουργίας..
Σε κάθε περίπτωση σου εφιστώ - και σε όλους τους φίλους- την ΠΡΟΣΟΧΗ.
Είναι η δύναμη ανταλλαγής ενημέρωσης που μας κάνει να μην είμαστε πρόβατα και σ αυτό το αξίωμα είμαι σίγουρος ότι όλοι
συμφωνούμε.
Το γνωρίζω ως πρώην χρήστης της plus500 με καταφυγές σε FPA κτλ.... Μην δίνετε τα λεφτά σας άκριτα, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ.Απλά παραθέτω γεγονότα επίσημα καθώς και εμπειρίες χρήσης αλλά και αποτελέσματα που ο καθένας μπορεί να βρει σε
ειδικές περί τούτου σελίδες στο internet, για να μη θεωρηθεί ότι κάνω μαυρη διαφήμιση. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕΦιλικά Καλησπέρα φίλε,
προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα στις συναλλαγές μου. Ίσα ίσα είμαι πολύ ευχαριστημένος και μόνο εκεί κάνω trade.
Έχουν ακουστεί διάφορα αλλά δεν έχω δει κάποιον με στοιχεία πραγματικά να δείχνει πχ πως του φάγαν τα λεφτά.
Τα CFDs φίλε γενικά δεν παίζουν στην Αμερική όχι μόνο από την PLUS500 , αλλά γενικότερα είναι παράνομα εκεί ( αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος ειδικός) .
Επίσης η συγκεκριμένη ελέγχετε από την Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών (FSA) και εδρεύει στο Λονδίνο όπως δηλώνει στην πρώτη της σελίδα... Ενημερώσου
Σίγουρα υπάρχουν δυσαρεστημένοι που δεν μπορούν να ελέγξουν την υψηλή μόχλευση και χάνουν τα λεφτά τους...
Προσοχή λοιπόν αυτά τα παιχνίδια δεν είναι για παιδιά και για αρχάριους.
Φιλικά [b][b]Φίλε Μιχάλη, κατά κάποιο τρόπο βλέπω πως το αποκρούεις, δικαίωμά σου αφού προφανώς τη διαφημίζεις , που και
πάλι φυσικά είναι νόμιμο δικαίωμά σου, δεν σε κατηγορώ σε καμία περίπτωση..αν δε τη διαφημίζεις, και πάλι δικαίωμά σου είναι....
Πάντως όταν εγώ θα διαφημίσω κάτι δε θα βγω ως ένας τυχαίος χρήστης του βέβαια, έτσι δεν είναι? Εκτός αν είμαι της σχολής "το νόμιμο και ηθικόν..."
Φυσικά όμως δεν μπορείς να ξέρεις και την φύση των παραπόνων, που δεν είναι λόγω υψηλής μόχλευσης όπως λες και αιωρείται....[b]στη δικιά μου σε καμία περίπτωση μιας και δικαιώθηκα πανηγυρικά και στο ΟΛΟΝ.Σε κάθε περίπτωση ενδεικτικά ας κοιτάξει όποιος δεν έχει συμφέρον κάποια πράγματα για ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες, για να μη χαλάμε και τις καρδιές μας ότι κάνω μαύρη διαφήμιση, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΆΝΩ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ. Και ανταλάσουμε με πνέυμα συνεργασίας χρηστών εμπειρίες , νέα και προβληματισμούς. Και σε άλλα sites όπου γίνεται αναφορά για πλατφόρμες λέω τη γνώμη μου όπως περίπου είμαστε υποχρεωμένοι αν πιστεύουμε στην παραπάνω πρόταση.
Σ αυτό το αξίωμα τουλάχιστον συμφωνούμε πιστεύω Μιχάλη.
Ενδεικτικά όποιος θέλει να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ φίλε Μιχάλη ας κοιτάξει την κάτωθι απαγόρευση από...CA μεριά, όπως και την FPA.....που είναι και ΕΥΡΩΠΗ μεριά και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου..που είναι Ευρώπη Μεριά και άλλα και άλλα....
Καλή ενημέρωση να έχουμε , συμφωνούμε απόλυτα. Δεν είμαστε δικαστήρια αλλά ούτε και πρόβατα, και σίγουρα προσπαθούμε να είμαστε υπεύθυνοι πολίτες, επαγγελματίες και καταναλωτές, έτσι δεν είναι?
Καλή μας ανάγνωση.---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ifsc.gov.bz/notices.htmlInternational Financial Services Commission,
Sir Edney Cain Building,
Belmopan,
Belize, C.A.
16 March 2010
WARNING NOTICE AND CEASE AND DESIST ORDER
PLUS500 LTD
It has come to the notice of the International Financial Services Commission of Belize (IFSC) that PLUS500 LTD., an international business company registered in Belize, is offering Trading Platform, enabling trades in securities, forex markets, CFD’s and commodities without a licence from the IFSC, as required by section 7 of the International Financial Services Commission Act, Chapter 272 of the Laws of Belize, Revised Edition 2000-2003, as amended by Act No. 8 of 2007. This is an offence under the laws of Belize.
PLUS500 LTD. is therefore directed to cease and desist from carrying on the said activities until it has applied for and obtained a licence from the IFSC.
All persons concerned are asked to take note and exercise caution.
GIAN C. GANDHI
DIRECTOR GENERAL
International Financial Services Commission of Belize
------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.cysec.gov.cy/Downloads/Inves ... %20Ltd.pdf-------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.forexpeacearmy.com/public/re ... lus500.comSpecial Notes:
Plus 500's UK branch at
http://www.plus500.co.uk registered with the FSA on 2010-06-29.
Note: Plus 500 has received a warning from Cysec. You can read it here...
Cysec Warning
Note 2: Plus500.com has recievied an Cease and Desist order from the IFSC of Belize. We checked with IFSC, and they confirmed that this warning is for Plus500.com. You can read it here...
IFSC Notices
CAUTION: This broker reserves the right to cancel scalp trades.
It appears that they do not clearly define how long a trade must be held to not be considered scalping. Please Click Here and see this thread for more information.[/b][/b][/b]
ps: Ενα μεγάλο συγγνώμη από στον κ. Δάντη, ας δημιουργήσει ο admin thread για τις πλατφόρμες και ασ τα μεταφέρει τα εδώ λεχθέντα εκεί να μιλησουν οι επενδυτές, πιστεύω αξίζει.