neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 211 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 22  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Trading και Κερδοσκοπία με τον Dr. Π. Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 13, 2012 9:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΑΛΦΑ = ειναι σημαντικό να δούμε αν θα περάσει τα προηγούμενα υψηλά. Οι συνθήκες και οι πιθανοτητες είναι υπερ. Σοβαρη διορθωση θα γινει αφου πανε οι market makers την μετοχή σε επίπεδα που θελουν , προφανώς για να γίνει η ΑΜΚ.
ΕΥΡΩΒ = αν γίνει το deal με ΑΛΦΑ τότε θα πρέπει να πάει στο 1 - 1,40 που είναι η σχέση ανταλλαγής. Αρα κυνηγαει την ΑΛΦΑ.
ΓΔ = μετα το 830 είναι το 850. Πιθανοτατα αυριο θα τα περάσει. Διανομες σοβαρές δεν εχουν γινει ακομα. Διορθωσεις καλες θα δούμε οταν διορθωσουν τα ξενα.
Ο 200ρης ειναι χρησιμος για τους μακροπροθεσμους . Διαφορετικά για το trading απλα το εχουμε στην ακρη του μυαλου αν ειμαστε long. Συνηθως αποτελει μεγαλη αντισταση και στηριξη.

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 14, 2012 12:12 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

14/2/2012

S3 S2 S1 R1 R2 R3 TREND TREND STOP
S&P 500 1329 1337 1341 1354 1362 1370 L 1341
DOW 12674 12743 12821 12818 12843 12925 L 12821
DAX 6590 6650 6718 6722 6768 6838 CASH 6718
CAC40 3264 3341 3364 3390 3399 3450 S 3390
GOLD 1681 1700 1708 1730 1752 1765 S 1730
EURO 1,3025 1,3092 1,3155 1,3228 1,3284 1,3320 S 1,3228

ALFA 1,14 1,33 1,54 1,83 2 2,47 L 1,54
ETE 2,2 2,53 2,8 3 3,13 3,41 L 2,8
FTASE20 294 300 315 364 370 391 L 335

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 14, 2012 11:08 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα Dr. Δάντη,

κάνω trade στην PLUS500, ΜΥΤΙΛ και ΟΠΑΠ μήπως θα

υπήρχε η δυνατότητα να προστεθούν στις τιμές που βγάζετε?

ΕΤΕ και 20άρη μια χαρά :!: :D

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 14, 2012 3:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγώ πάντως δεν κρατήθηκα και αγόρασα ΕΤΕ στα 2,8 που έδωσε στήριξη ο δρ Πάνος .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 14, 2012 4:49 pm 
Χωρίς σύνδεση

michael έγραψε:
Καλημέρα Dr. Δάντη,

Φίλε Michael, δεν γνωρίζω τη σχέση σου με την plus500. Tο λέω αυτό λόγω των διαφημιστικών links που βάζεις για μια εταιρεία που

έχει επίσημα απαγορευθεί να λειτουργεί σε πολιτείες της Αμερικής και αλλού ΕΠΙΣΗΜΑ για παραβάσεις και παραλείψεις καλής

λειτουργίας..

Σε κάθε περίπτωση σου εφιστώ - και σε όλους τους φίλους- την ΠΡΟΣΟΧΗ.

Είναι η δύναμη ανταλλαγής ενημέρωσης που μας κάνει να μην είμαστε πρόβατα και σ αυτό το αξίωμα είμαι σίγουρος ότι όλοι

συμφωνούμε
. ;)

Το γνωρίζω ως πρώην χρήστης της plus500 με καταφυγές σε FPA κτλ.... Μην δίνετε τα λεφτά σας άκριτα, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ.

Απλά παραθέτω γεγονότα επίσημα καθώς και εμπειρίες χρήσης αλλά και αποτελέσματα που ο καθένας μπορεί να βρει σε

ειδικές περί τούτου σελίδες στο internet, για να μη θεωρηθεί ότι κάνω μαυρη διαφήμιση.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 14, 2012 6:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

metal1979 έγραψε:
michael έγραψε:
Καλημέρα Dr. Δάντη,

Φίλε Michael, δεν γνωρίζω τη σχέση σου με την plus500. Tο λέω αυτό λόγω των διαφημιστικών links που βάζεις για μια εταιρεία που

έχει επίσημα απαγορευθεί να λειτουργεί σε πολιτείες της Αμερικής και αλλού ΕΠΙΣΗΜΑ για παραβάσεις και παραλείψεις καλής

λειτουργίας..

Είναι η δύναμη ανταλλαγής ενημέρωσης που μας κάνει να μην είμαστε πρόβατα και σ αυτό το αξίωμα είμαι σίγουρος ότι όλοι

συμφωνούμε
. ;)

Το γνωρίζω ως πρώην χρήστης της plus500 με καταφυγές σε FPA κτλ.... Μην δίνετε τα λεφτά σας άκριτα, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ.

Απλά παραθέτω γεγονότα επίσημα καθώς και εμπειρίες χρήσης αλλά και αποτελέσματα που ο καθένας μπορεί να βρει σε

ειδικές περί τούτου σελίδες στο internet, για να μη θεωρηθεί ότι κάνω μαυρη διαφήμιση.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Φιλικά

Καλησπέρα φίλε,

προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα στις συναλλαγές μου. Ίσα ίσα είμαι πολύ ευχαριστημένος και μόνο εκεί κάνω trade.

Έχουν ακουστεί διάφορα αλλά δεν έχω δει κάποιον με στοιχεία πραγματικά να δείχνει πχ πως του φάγαν τα λεφτά.

Τα CFDs φίλε γενικά δεν παίζουν στην Αμερική όχι μόνο από την PLUS500 , αλλά γενικότερα είναι παράνομα εκεί ( αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος ειδικός) .

Επίσης η συγκεκριμένη είναι εξουσιοδοτημένη ελέγχετε από την Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών (FSA) και εδρεύει στο Λονδίνο όπως δηλώνει στην πρώτη της σελίδα... Ενημερώσου ;)

Σίγουρα υπάρχουν δυσαρεστημένοι που δεν μπορούν να ελέγξουν την υψηλή μόχλευση και χάνουν τα λεφτά τους...

Προσοχή λοιπόν αυτά τα παιχνίδια δεν είναι για παιδιά και για αρχάριους.

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 14, 2012 6:56 pm 
Χωρίς σύνδεση

michael έγραψε:
metal1979 έγραψε:
michael έγραψε:
Καλημέρα Dr. Δάντη,

λειτουργίας..

συμφωνούμε
. ;)

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Φιλικά

Καλησπέρα φίλε,

προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα στις συναλλαγές μου. Ίσα ίσα είμαι πολύ ευχαριστημένος και μόνο εκεί κάνω trade.

Έχουν ακουστεί διάφορα αλλά δεν έχω δει κάποιον με στοιχεία πραγματικά να δείχνει πχ πως του φάγαν τα λεφτά.

Τα CFDs φίλε γενικά δεν παίζουν στην Αμερική όχι μόνο από την PLUS500 , αλλά γενικότερα είναι παράνομα εκεί ( αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος ειδικός) .

Επίσης η συγκεκριμένη ελέγχετε από την Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών (FSA) και εδρεύει στο Λονδίνο όπως δηλώνει στην πρώτη της σελίδα... Ενημερώσου ;)

Σίγουρα υπάρχουν δυσαρεστημένοι που δεν μπορούν να ελέγξουν την υψηλή μόχλευση και χάνουν τα λεφτά τους...

Προσοχή λοιπόν αυτά τα παιχνίδια δεν είναι για παιδιά και για αρχάριους.

Φιλικά

[b][b]Φίλε Μιχάλη, κατά κάποιο τρόπο βλέπω πως το αποκρούεις, δικαίωμά σου αφού προφανώς τη διαφημίζεις , που και

πάλι φυσικά είναι νόμιμο δικαίωμά σου, δεν σε κατηγορώ σε καμία περίπτωση..αν δε τη διαφημίζεις, και πάλι δικαίωμά σου είναι....

Πάντως όταν εγώ θα διαφημίσω κάτι δε θα βγω ως ένας τυχαίος χρήστης του βέβαια, έτσι δεν είναι? Εκτός αν είμαι της σχολής "το νόμιμο και ηθικόν..."

Φυσικά όμως δεν μπορείς να ξέρεις και την φύση των παραπόνων, που δεν είναι λόγω υψηλής μόχλευσης όπως λες και αιωρείται....[b]στη δικιά μου σε καμία περίπτωση μιας και δικαιώθηκα πανηγυρικά και στο ΟΛΟΝ.

Σε κάθε περίπτωση ενδεικτικά ας κοιτάξει όποιος δεν έχει συμφέρον κάποια πράγματα για ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες, για να μη χαλάμε και τις καρδιές μας ότι κάνω μαύρη διαφήμιση, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΆΝΩ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ. Και ανταλάσουμε με πνέυμα συνεργασίας χρηστών εμπειρίες , νέα και προβληματισμούς.

Και σε άλλα sites όπου γίνεται αναφορά για πλατφόρμες λέω τη γνώμη μου όπως περίπου είμαστε υποχρεωμένοι αν πιστεύουμε στην παραπάνω πρόταση.

Σ αυτό το αξίωμα τουλάχιστον συμφωνούμε πιστεύω Μιχάλη.

Ενδεικτικά όποιος θέλει να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ φίλε Μιχάλη ας κοιτάξει την κάτωθι απαγόρευση από...CA μεριά, όπως και την FPA.....που είναι και ΕΥΡΩΠΗ μεριά και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου..που είναι Ευρώπη Μεριά και άλλα και άλλα....

Καλή ενημέρωση να έχουμε , συμφωνούμε απόλυτα. Δεν είμαστε δικαστήρια αλλά ούτε και πρόβατα, και σίγουρα προσπαθούμε να είμαστε υπεύθυνοι πολίτες, επαγγελματίες και καταναλωτές, έτσι δεν είναι?

Καλή μας ανάγνωση.

---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ifsc.gov.bz/notices.html

International Financial Services Commission,
Sir Edney Cain Building,
Belmopan,
Belize, C.A.

16 March 2010

WARNING NOTICE AND CEASE AND DESIST ORDER

PLUS500 LTD

It has come to the notice of the International Financial Services Commission of Belize (IFSC) that PLUS500 LTD., an international business company registered in Belize, is offering Trading Platform, enabling trades in securities, forex markets, CFD’s and commodities without a licence from the IFSC, as required by section 7 of the International Financial Services Commission Act, Chapter 272 of the Laws of Belize, Revised Edition 2000-2003, as amended by Act No. 8 of 2007. This is an offence under the laws of Belize.

PLUS500 LTD. is therefore directed to cease and desist from carrying on the said activities until it has applied for and obtained a licence from the IFSC.

All persons concerned are asked to take note and exercise caution.

GIAN C. GANDHI
DIRECTOR GENERAL
International Financial Services Commission of Belize

------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.cysec.gov.cy/Downloads/Inves ... %20Ltd.pdf
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.forexpeacearmy.com/public/re ... lus500.com

Special Notes:

Plus 500's UK branch at http://www.plus500.co.uk registered with the FSA on 2010-06-29.

Note: Plus 500 has received a warning from Cysec. You can read it here...

Cysec Warning

Note 2: Plus500.com has recievied an Cease and Desist order from the IFSC of Belize. We checked with IFSC, and they confirmed that this warning is for Plus500.com. You can read it here...

IFSC Notices

CAUTION: This broker reserves the right to cancel scalp trades. It appears that they do not clearly define how long a trade must be held to not be considered scalping. Please Click Here and see this thread for more information.[/b][/b][/b]

ps: Ενα μεγάλο συγγνώμη από στον κ. Δάντη, ας δημιουργήσει ο admin thread για τις πλατφόρμες και ασ τα μεταφέρει τα εδώ λεχθέντα εκεί να μιλησουν οι επενδυτές, πιστεύω αξίζει.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 14, 2012 7:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλά κάνεις και τα γράφεις φίλε...

Απλά σου ξαναλέω πως εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα και εφόσον βλέπω πως είναι εξουσιοδοτημένη και ελέγχετε από την Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών (FSA) και εδρεύει στο Λονδίνο την θεωρώ αξιόπιστη.

Αν ήταν απάτη θα την είχαν κλείσει και δεν θα είχε 1.000.000 banners στα sites, νομίζω.

Τα λέμε, γιατί κάνω trade τον SP500 και πρέπει να είμαι από πάνω, μην μου φάνε και τα λεφτα :!: ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 14, 2012 7:49 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπερα , απ'ο,τι βλεπω η εν λογω πλατφορμα διαφημιζεται στο νεοφορουμ , κοιταξτε κατω στη σελιδα και θα τη δειτε ...αρα η διαχειριση εχει επαγγελματικη σχεση με την εταιρια.
Ας αναφερθει οποιος γνωριζει κατι παραπανω για να εχει χρηστικο αποτελεσμα η συζητηση - προσωπικα δε θελω μοχλευση γιατι ξερω οτι 100% ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ._

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 14, 2012 10:36 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

aker έγραψε:
Καλησπερα , απ'ο,τι βλεπω η εν λογω πλατφορμα διαφημιζεται στο νεοφορουμ , κοιταξτε κατω στη σελιδα και θα τη δειτε ...αρα η διαχειριση εχει επαγγελματικη σχεση με την εταιρια.
Ας αναφερθει οποιος γνωριζει κατι παραπανω για να εχει χρηστικο αποτελεσμα η συζητηση - προσωπικα δε θελω μοχλευση γιατι ξερω οτι 100% ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ._

Καλησπέρα,

σωστά παρατηρήσατε η πλατφόρμα διαφημίζεται στο NeoForum.gr

Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να διαφημιστεί στα ανάλογα σημεία.

Η αγορά είναι ελεύθερη, ο καθένας κάνεις τις επιλογές του ψάχνοντας όπου νομίζει.

Θα παρακαλέσουμε μόνο η κουβέντα να μείνει στα επίπεδα του trade και της κερδοσκοπίας.

Η ενότητα αυτή ας μείνει καθαρή από σχόλια off topic για την καλύτερη ανάγνωσή της από όλους μας.

Καλή συνέχεια.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 211 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 22  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: