neoforum.grΌλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 2 Δημοσιεύσεις ] • Αξιολόγηση θέματος: Αξιολόγηση: 0, 0.00 σε μέσο όρο.Αξιολόγηση: 0, 0.00 σε μέσο όρο.Αξιολόγηση: 0, 0.00 σε μέσο όρο.Αξιολόγηση: 0, 0.00 σε μέσο όρο.Αξιολόγηση: 0, 0.00 σε μέσο όρο.Αξιολόγηση: 0, 0.00 σε μέσο όρο. 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: FTSE DAILY & COMMENTS 17022014
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Φεβ 15, 2014 9:04 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Παρ Δεκ 27, 2013 4:25 pm
Δημοσιεύσεις: 25
Ftse daily and comments
Comment: Είμαστε σε θέση long. Το stop βρίσκεται στο 404.

H αγορά μας την εβδομάδα που πέρασε κατάφερε και έκλεισε με κέρδη μετά το μεγάλο γύρισμα από το πρόσφατο μίνι sell off. Ουσιαστικά μαζί με τους δεικτοβαρείς τίτλους μπήκαν στον χορό της ανόδου και άλλα χαρτιά του f25 αλλά και του Ftsem και την κίνηση να διοχετεύεται και σε άλλους τίτλους. Στα αρνητικά ο μικρός τζίρος που θα χρειαστεί να αυξηθεί σε περίπτωση που η αγορά θελήσει να κάνει την υπέρβαση των παλαιών της υψηλών. Η γρήγορη κίνηση έχει αφήσει εκτός αρκετούς επενδυτές που φοβούνται διόρθωση και που παρόλα αυτά αργά ή γρήγορα η αγορά θα τους πείσει να μπουν έστω και σε τίτλους που έχουν μείνει πίσω.. Ο τραπεζικός κλάδος έχει έρθει αντιμέτωπος με το επίπεδο του 205-210 περιμένοντας εξελίξεις ενώ ο ΟΤΕ συνεχίζει να είναι ο Leader της αγοράς τόσο σε τιμές όσο και σε τζίρο σε καθημερινή βάση. Πλέον το stop μας στον f25 ανεβαίνει στο 404 σε κλείσιμο ενώ μία κατοχύρωση του 422 σε ημερήσιο με αυξημένο όγκο συναλλαγών είναι αρκετό για να μας δώσει νέα υψηλά με επόμενο επίπεδο το 443 αν μη τι άλλο. Το 410 είναι κοντινή στήριξη με το 404 κύρια που διάσπαση θα μπορούσε να μας φέρει στο 390-395 επίπεδο. Θυμίζουμε πως την Παρασκευή έχουμε λήξη συμβολαίων για τον F25.
Στα στατιστικά ΓΔ και F25 αλλά και ο τραπεζικός δείκτης έχουν αποδόσεις από 8-10% από αρχές έτους ενώ ο ftsem έχει μόλις 4% απόδοση. Οι περισσότεροι τίτλοι μας είναι Long ενώ πολλοί έχουν έρθει αντιμέτωποι με τα παλαιά τους υψηλά. Από πλευράς νέων υστερούμε και δεν έχει έρθει εκείνο το νέο που μπορεί να κάνει την διαφορά. Το spread ήδη σε νέα χαμηλά που δείχνει πως το 2014 είναι ικανό να καταφέρει να μας πάει σε επίπεδα που θα μπορούσαμε να κάνουμε δοκιμαστική πτήση στις αγορές. Μπροστά μας έχουμε EUROGROUP που σίγουρα θα υπάρξουν συζητήσεις για την χώρα ενώ όπως όλα δείχνουν το IMF αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει αφήνοντας τον έλεγχο σε Ευρώπη και ΕΚΤ. Μπροστά μας περιμένουμε τα νέα του μεγέθους του πρωτογενούς πλεονάσματος και λογικά μέχρι τότε και αν δεν συμβεί τίποτα σοβαρό με τα ξένα χρηματιστήρια η αγορά μας είναι ικανή να πιάσει ακόμα και τον στόχος μας στην περιοχή του 1400-1500. Πολλά διαγράμματα έχουν ενδιαφέρον κάτι που μπορούμε να δούμε με λεπτομέρειες στις αναλύσεις μας. Από τίτλους ο ΟΤΕ και ο ΦΟΥΡΛΗΣ έκαναν και νέο υψηλό ενώ πολλοί τίτλοι όπως ο ΜΥΤΙΛ , το ΓΕΚ , ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ και ο ΤΙΤΑΝΑΣ έχουν έρθει αντιμέτωπη με τα παλιά τους υψηλά. Η ΒΙΟΧΚ επέστρεψε και πάλι στο Ελληνικό ταμπλό με αυξημένο ενδιαφέρον για πρώτη ημέρα και με καινούργιο σύμβολο μιας και η εισαγωγή είναι παράλληλη με το ΒΕΛΓΙΟ.
Στο πολιτικό σκηνικό όσο περνάνε οι μέρες δείχνει να μπαίνουμε για τα καλά σε προεκλογική περίοδο και που όπως σχολιάσαμε δεν είναι κατ’ ανάγκη κακή για τις αγορές. Φήμες θέλουν η κυβέρνηση να θέλει να προχωρήσει σε ανασχηματισμό ενώ ήδη θα αρχίσει να υπάρχουν ανακοινώσεις για μειώσεις φόρων καθώς και για παροχές σε χαμηλότερες κοινωνικές ομάδες. Tην Δευτέρα έχουμε EUROGROUP που πιθανά να δώσει νέα για την Ελλάδα ενώ αμέσως μετά πιθανότατα να έχουμε την έλευση της Τρόικας και την έγκριση για τις δόσεις. Η Ευρώπη δείχνει πως θέλει να κλείσει και το θέμα Ελλάδα βγάζοντας το πρόβλημα από τον χάρτη όσο είναι δυνατόν. Η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να λύσει πολλά θέματα με το νέο φορολογικό μιας και όσο κωλυσιεργεί προβληματίζει την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.
Συνεχίζουμε να είμαστε μεσοπρόθεσμα αισιόδοξοι στην αγορά με τον μεγάλο μας στόχο στην περιοχή του 1400-1500. Στην παρούσα η αγορά μας θα θέλαμε να αυξήσει όγκο συναλλαγών αλλά να δούμε και πάλι μία διάχυση του τζίρου και σε άλλους τίτλους. Ουσιαστικά έχουμε ήδη 4 μήνες συσσώρευσης ανάμεσα σε 1100 και 1300 και ο μήνας που τρέχει θα δούμε αν είναι ικανός να μας δώσει άμεσα συνέχιση της κίνησης. Το 1220 είναι κοντινή στήριξη από πλευράς ΓΔ σε μεγάλο γράφημα. Πλέον μπροστά μας έχουμε να περιμένουμε εξελίξεις σε σχέση με τον τραπεζικό κλάδο αλλά και να δούμε τον τρόπο που θα βρει το ΤΧΣ για να πείσει να συμμετάσχουν οι κάτοχοι warrants στις ΑΜΚ, ενώ πλέον θα δούμε αν θα υπάρξει καινούργιος παίκτης στο Ελληνικό τραπεζικό σύστημα μέσω της EUROBANK.
Tο βράδυ της Κυριακής και μόνο για αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει πλήρης ημερήσια ανάλυση για πολλούς Ελληνικούς τίτλους αλλά και ξένες αγορές, forex και εμπορεύματα στην ενότητα εβδομαδιαία ανάλυση. Η Fast Finance προσφέρει στους πελάτες της καθημερινή Intraday ανάλυση με συγκεκριμένη θέση στον f25 και απόλυτο stop καθώς και τις κινήσεις των μετοχών που έχουν ενδιαφέρον. Επίσης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αποστέλλονται διαγράμματα για Ελληνικές μετοχές και για ξένες αγορές. Η εταιρίας παρέχει στους πελάτες μία σειρά από πλατφόρμες σε μετοχές και futures αλλά και σε cfds dma (direct market access) για Ελληνικές, ξένες μετοχές αλλά και σε όλο το εύρος προιόντων και δεικτών με συνεχή τεχνική ενημέρωση. Εϊναι πολύ σημαντικό ανάλογα με το προφίλ του κάθε επενδυτή να επιλέγεται και η αντίστοιχη εταιρία που μπορεί να κάνει πράξεις και πάντα με την αντίστοιχη υποστήριξη. Τέλος να πούμε πως η αγορά ομολόγων ειδικά στην Ελλάδα από τώρα και στο εξής έχει μεγάλο ενδιαφέρον μιας και πλέον οι αποδόσεις για τους συντηριτικούς έχουν πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η εταιρία προσφέρει υποστήριξη στην συγκεκριμένη αγορά και πιστεύει πως το επόμενο διάστημα θα έχει σημαντικές αποδόσεις. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του neoforum ή με την εταιρία.


Καλή εβδομάδα σε όλους.Ελληνικό spread http://countryeconomy.com/risk-premium/greece


Κορυφή
 Προφίλ  
 

 Θέμα δημοσίευσης: Re: FTSE DAILY & COMMENTS 17022014
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Φεβ 16, 2014 9:50 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Παρ Δεκ 27, 2013 4:25 pm
Δημοσιεύσεις: 25
http://www.fastfinance.gr/images/storie ... weekly.pdf


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 2 Δημοσιεύσεις ] • Αξιολόγηση θέματος: Αξιολόγηση: 0, 0.00 σε μέσο όρο.Αξιολόγηση: 0, 0.00 σε μέσο όρο.Αξιολόγηση: 0, 0.00 σε μέσο όρο.Αξιολόγηση: 0, 0.00 σε μέσο όρο.Αξιολόγηση: 0, 0.00 σε μέσο όρο.Αξιολόγηση: 0, 0.00 σε μέσο όρο. 

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr