14 |11 |2010 19:13
H μεγάλη ανατροπή
Τελευταία ενημέρωση: 22:37
Ο Γιώργος Καμίνης, που υποστηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ, είναι ο μεγάλος νικητής της μάχης για τον Δήμο της Αθήνας. Συγχαρητήρια από Νικήτα Κακλαμάνη. Να σημειωθεί ο Δήμος της Αθήνας ήταν "μπλε" από το 1986!
Αναλυτικά, στο 52,84% των καταμετρημένων αποτελεσμάτων, ο Γιώργος Καμίνης προηγείται με 52,13% έναντι 47,87% του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτα Κακλαμάνη.
Στις δύσκολες στιγμές που έρχονται μαζί με τα συγχαρητήρια στον Γ. Καμίνη θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία και δύναμη, δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης. "Θα προσφέρω τη βοήθειά μου". "Το αποτέλεσμα δεν με χαροποιεί. Αυτό δεν θα με εμποδίσει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο 50% των πολιτών που με τίμησαν με την ψήφο τους", τόνισε ο κ. Κακλαμάνης.
"Διεκδικήσαμε τη μεγάλη ευκαιρία και κερδίσαμε τηγν ευκαιρία να αλλάξουμε την Αθήνα. Είναι μια νίκη των πολιτών που ελπίζουν και συμμετέχουν. Θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν και αγωνίστηκαν. Τους πολίτες, τις κινήσεις πολιτών και τις πρωτοβουλίες των νέων, τους υποψήφιους συμβούλους, τους εθελοντές, τα κόμματα και τις οργανώσεις. Θα ανταποκριθούμε τις προσδοκίες όσων μας ψήφισαν αλλά και όσων δεν μας ψήφισαν. Μας ενώνει η αγωνία για το μέλλον αυτής της πόλης", δήλωσε ο νέος δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης.
"Στόχος είναι η διασφάλιση των δικαιωμάτων, να γίνει η Αθήνα μια πόλη φιλική και ασφαλής για όλους. Δώσαμε έναν αγώνα καλό", τόνισε ο κ. Καμίνης.
http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id= ... 108&lang=1