neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 22 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Video Live "Ευκαιρίες στο Χ.Α. & Warrants." με τον gem2004.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 25, 2013 2:30 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

To Live συνεχίζει... :

http://www.livestream.com/neotvgr

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Video Live "Ευκαιρίες στο Χ.Α. & Warrants." με τον gem2004.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 25, 2013 3:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα,

η επανάληψη παίζει στο link του Livestream και παρακάτω είναι ανεβασμένο για να το δείτε και από εδώ...

Καλή συνέχεια :!: :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 25, 2013 8:45 pm 
Χωρίς σύνδεση

k.marcovits καλήσπερα.
Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας, οπως επισης και για ολη την τοποθετηση που ειχατε στο video.
Εαν καταλαβα καλα, θεωρειται αρκετα μεγαλο το Μ.Ο.Κ της ΕΤΕ στα 10 ευρω, οπως επισης και ματαιη την οποιαδηποτε προσπαθεια
με την συγκεκριμενη μετοχη.
Αυτο που καταλαβα απο την τοποθετηση σας ,εαν δεν κανω λαθος, ειναι οτι θα πρεπει να γραψω την οποια ζημια απο
την ετε, και πουλωντας την θεση μου, να τοποθετηθω σε αλλες μετοχες?
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 25, 2013 9:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

dentist έγραψε:
k.marcovits καλήσπερα.
Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας, οπως επισης και για ολη την τοποθετηση που ειχατε στο video.
Εαν καταλαβα καλα, θεωρειται αρκετα μεγαλο το Μ.Ο.Κ της ΕΤΕ στα 10 ευρω, οπως επισης και ματαιη την οποιαδηποτε προσπαθεια
με την συγκεκριμενη μετοχη.
Αυτο που καταλαβα απο την τοποθετηση σας ,εαν δεν κανω λαθος, ειναι οτι θα πρεπει να γραψω την οποια ζημια απο
την ετε, και πουλωντας την θεση μου, να τοποθετηθω σε αλλες μετοχες?
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.
Ευχαριστώ και εγώ για τη συμμετοχή σας.

Δεν νομιμοποιούμαι να εκφράζω άποψη για τo συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο. Αυτό που έχω πλήρη ελευθερία να κάνω είναι για οποιαδήποτε περίπτωση (case study το λέμε) να εκφράσω τις σκέψεις μου από την πολυετή εμπειρία μου σαν εκπαίδευση για τους νεότερους.

Η διασπορά σε πολλές μετοχές, ιδιαίτερα μεγάλων χαρτοφυλακίων, είναι στις πρώτες σελίδες κάθε εκπαιδευτικού υλικού, όπως και η κατάταξη του μουαγιέν σαν το έσχατο των εργαλείων της επένδυσης που όταν χρησιμοποιηθεί συχνά οδηγεί σε αφανισμό χαρτοφυλακίων.

Αυτό που πιστεύω είναι ότι έχετε άμεση ανάγκη από επενδυτικές συμβουλές από τον Χρηματιστή σας ή κάποιον πιστοποιημένο Αναλυτή. Στη συνέχεια μπορώ να μεταφέρω και διάφορες άλλες εμπειρίες και βιώματα που κατά την άποψη μου είναι προς αποφυγή.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 25, 2013 11:47 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Γεια σου παλιε μου φιλε Γιωργο..

Πολυ δουλεια σημερα,μολις τωρα βρηκα καιρο να ακουςω οσα πολυ ενδιαφεροντα ειπες

Συμφωνω στα περισσοτερα ,ειδικα στο συμπερασμα σου ,στο οτι πρεπει ναχουμε μπουσουλα και αυτον να ακολουθουμε ...χρονικο και αριθμητικο

Θελει ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ το Χρηματιστηριο

Κυριως να μην μπλεκουμε δυο τρεις ΜΑΖΙ διαφορετικες
να προςπαθουμε να ακολουθουμε..
Εκει γινεται καταστροφη

Αυτα που λενε οι διαφοροι ελλιοτικοι οι κολλημενοι,οτι αν δεν βρεξει θα χιονισει ειναι αστεια σαν στρατηγικη

Χαιρομαι πολυ που παιρνεις θεση για την συνεχεια του Χρηματιστηριου του ελληνικου
και μιας που και εμενα μου αρεσει να λεω καθαρα την γνωμη μου...
να συμφωνησω απολυτα μαζι σου..

Τα φετινα ψηλα ΔΕΝ τα ειδε ακομα το Χρηματιστηριο...
και αυτες οι αυξησεις διαρκειας που ζουμε ,,,
εχουν συγκεκριμενες χρονικες σταθερες ωστε τα δικαιωματα να γινουν ελκυστικα
και να μετατραπουν σε μετοχες το συντομοτερο δυνατο

Αυτα με τις κεφαλοποιησεις που σου λενε διαφοροι δηθεν γνωςτες,
ειναι αστεια και για αλλο λογο

Μολις 10% των συνολικων μετοχων διαπραγματευονται στα τραπεζικα
Αν υπαρχει ευκολο εδαφος χρονικα και ποσοτικα να...ωραιοποιηθουν τιμες αυτος ειναι τωρα

Π.ς.

Στην αναφορα σου στα Στασινοχαρτα και στα γυρισματα που καναμε
με τρομερες υπεραξιες καθε χρονο
πρωτα στις θυγατρικες
και μετα στην μητρικη πανω απο δεκαετια πια ..
μου θυμιςες ωραιες εποχες ... :D

Νασαι παντα καλα φιλε μου...
ακομα και οι διαφωνιες μαζι σου παντα ηταν απολαυστικες

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 26, 2013 9:33 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Να είσαι καλά, φίλε verda και χρόνια σου πολλά....νεαρέ με ένα κεράκι παραπάνω στη τούρτα.

Πάντα πιστεύω ότι κλείσιμο της Παρασκευής όταν η Δευτέρα είναι αργία είναι ένα από τα καλύτερα σημάδια της μεσοπρόθεσμης τάσης της Αγοράς. Εάν τα μεγάλα κυρίως χαρτοφυλάκια ανησυχούν που για μία ημέρα δεν θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πράξεις τότε μειώνουν τις θέσεις τους, με το βαθμό της μείωσης και του φόβου να καταγράφεται από την ποσοστιαία μεταβολή του ΓΔ. Το ακριβώς αντίστροφο σημαίνει όταν αισιοδοξούν που τότε αυξάνουν σε αναλογία με τον ενθουσιασμό τους τις θέσεις τους.

Το +1,37% του ΓΔ την Παρασκευή...μίλησε και είπε πολλά!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 26, 2013 9:55 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

gem2004 έγραψε:
verdadeiro έγραψε:
Να είσαι καλά, φίλε verda και χρόνια σου πολλά....νεαρέ με ένα κεράκι παραπάνω στη τούρτα.

Πάντα πιστεύω ότι κλείσιμο της Παρασκευής όταν η Δευτέρα είναι αργία είναι ένα από τα καλύτερα σημάδια της μεσοπρόθεσμης τάσης της Αγοράς. Εάν τα μεγάλα κυρίως χαρτοφυλάκια ανησυχούν που για μία ημέρα δεν θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πράξεις τότε μειώνουν τις θέσεις τους, με το βαθμό της μείωσης και του φόβου να καταγράφεται από την ποσοστιαία μεταβολή του ΓΔ. Το ακριβώς αντίστροφο σημαίνει όταν αισιοδοξούν που τότε αυξάνουν σε αναλογία με τον ενθουσιασμό τους τις θέσεις τους.

Το +1,37% του ΓΔ την Παρασκευή...μίλησε και είπε πολλά!

Και αυτο για τα κλεισιματα πριν αργιες τα λεγαμε παλια!!

Θυμασαι την αγωνια μου πως θα κλεισει ΜΠεμπτη ας πουμε για να διαβλεψω συνεχεια??μετα την πασχαλια??

Και βεβαια μιλησε...το 1200 θα αποτελεσει παρελθον συντομα...τα τελευταια σκερτσα κανει

Π.ς.

Σε ευχαριστω για τις ευχες φιλε μου 8-)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 26, 2013 11:09 am 
Χωρίς σύνδεση

φιλε gem σ ευχαριστουμε πολυ για τις πολυτιμες αποψεις - συμβουλες σου.. να εισαι καλα εκει στα βορεια που πηγες καλη συνεχεια κ καλη δυναμη..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 26, 2013 11:41 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

rouanos έγραψε:
φιλε gem σ ευχαριστουμε πολυ για τις πολυτιμες αποψεις - συμβουλες σου.. να εισαι καλα εκει στα βορεια που πηγες καλη συνεχεια κ καλη δυναμη..
Και εσύ να είσαι καλά φίλε.

Ηρθα εδώ για να φύγω μακρυά από το verda....λολ... που είμαστε γείτονες 9 χρόνια... λολ....

Αστεία λέω, φυσικά... μου λείπουν τα καφεδάκια που πίναμε με το verda στη Γλυφάδα... και όχι μόνο !

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 28, 2013 12:52 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα πολύ χρήσιμα οσα ειπε στα video ο Κύριος Μάρκοβιτς και τον ευχαριστούμε
Με την ευκαιρία θα ήθελα να αναρτήσω δυο γραφήματα για το που νομίζω οτι βρισκόμαστε μια που το ανέφερε αν δεν κάνω λάθος!

Εικόνα

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 22 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 79 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: