socrates έγραψε:
ENAΠ
ευχαριστω,για τον χρονο σου
και επισης για τη στηριξη που μας δινεις με τις αναλυσεις σου ειδικα σε πονηρες μερες οπως η σημερινη.
εαν θα μπορουσες να μου προτεινεις καποιο βιβλιο σχετικο με ελλιοτ θα σου ειμουν ευγνωμων.
υγ.στα δυο βιβλια που εχω διαβασει δεν αναφερουν πουθενα οτι το κυμα c μιας επιπεδης διορθωσης θα μπορουσε να παρει τιμες 1.23 η 1.38 του α ,παρα μονο 1.618(εχω την αρχη του κυματος, και ενα του Κ.ΑΡΔΑΒΑΝΗ)
καλο βραδυ
In page 46 of the book "Elliott Wave Principle" by Frost & Prechter is written:
<< In expanded flats, wave B of the 3-3-5 pattern terminates beyond the starting level of wave A and wave C ends more substantially beyond the ending level of wave A>>
And in page 127 is written:
<< Occasionally, a correction retraces A Fibonacci PERCENTAGE of the preceding wave.............................................Sideways corrections tend MORE OFTEN to retrace 38.2% of the previous impulse wave, particularly when they occur as wave 4 >>
Further more, in page 129 is written:
<< In an expanded flat correction, wave C is OFTEN 1.618 times the length of wave A.
Sometimes wave C will terminate beyond the end of wave A B by 0.618 times the length of wave A. In rare cases, wave C is 2.618 times the length of wave A.>>
Στο παρελθόν στο EWI έχει συζητηθεί η περίπτωση και έχουν καταλήξει πως κανένας βασικός Fibbo αριθμός δεν αποκλείεται, αρκεί να ακολουθήται ο βασικός κανόνας που θέλει το κύμα c των διευρυμένων επίπεδων διορθώσεων να καταλήγει χαμηλότερα του τέλους του κύματος a.