neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 231 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 01, 2009 9:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Και ο Φαντομάς δηλώνει φανατικός οπαδός των αναλύσεων σας και ειδικότερα των επιστημονικών σας μεθόδων, αλλά ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ τι μας φταίει.
Τι θα λέγατε να μας παρουσιάσετε μια ανάλυση της Τεξαπρέτ ή της Compukon?
Ή μήπως προτιμάτε την Έτμα?

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 01, 2009 9:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΕΝΑΠ έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
Κύριε Spectrum δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή αν αστειεύεστε με τον κύριο Παντελή, Αν είναι αλήθεια τότε ο Φαντομάς σας λέει ότι είστε το μεγαλύτερο πρόβατο που σουβλίστηκε αυτό το Πάσχα.
Τιμή και δόξα στον κύριο Σαπακέμπορα που ξεφόρτωσε.

Σε λίγο καιρό θα κάνουμε τον απολογισμό για το ποιος είναι το μεγαλύτερο πρόβατο, ή ποιος ΕΦΑΓΕ το μεγαλύτερο πρόβατο.
Καλό βράδυ σε όλους.

Τα μεγαλύτερα πρόβατα ήταν αυτά που πρότειναν και αγόραζαν ΕΝΚΛΩ από τα 3 και 2 ευρώ.
Μην αναγκάσετε το Φαντομά να σας ποστάρει τις αναλύσεις και προτάσεις σας από παλαιόθεν. Σας το έχω πει. Ο Φαντομάς σας παρακολουθεί στενά. Έχει διαβάσει όλα σας το ποσταρίσματα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 01, 2009 10:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα κι απο μένα.
Κύριε Φαντομά βλέπω οτι αναφερθήκατε πάλι σε μένα και σε κάποια επενδυτική μου επιλογή.Οπως ξανάγραψα στο θέμα αυτό εμπιστεύομαι τις αναλύσεις της κας Εφης / ΕΝΑΠ και πιστεύω οτι είναι σοβαρός άνθρωπος που ποτέ δεν θα υποδείκνυε την επιλογή μετοχής εταιρείας που είναι για λουκέτο στο άμεσο μέλλον(ΛΑΝΕΤ).Εξάλλου έχει κανέναν λόγο να βάλει κάποιον να χάσει τα λεφτά του με αποτυχημένες αγορές?? Πιστεύω οτι κάτι παραπάνω γνωρίζει γι αυτήν και τις άλλες εταιρείες του ομίλου.
Θα πρότεινα να περιμένουμε και μετά τα μέσα Μαίου ,που θα λήξει η προθεσμία του μεσολαβητή,να τα ξαναπούμε.Μέχρι τότε αντιπαρέρχομαι τα σχόλιά σας και ανανεώνω την εμπιστοσύνη μου στις συμβουλές της.

Υ.Γ. Είναι γεγονός βέβαια οτι καταφέρατε να με προβληματίσετε λίγο !Αλλά......κρατιέμαι(που έλεγε κι η Παναγιωτοπούλου).

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 01, 2009 11:39 pm 
Χωρίς σύνδεση

λοιπον!! φιλε φαντομα!εχω προσεξει ολεσ αυτες τησ ημερες οτι εχεις μια απαντιση για ολους και για ολα. αλλα πολυ ειρονια ρε φιλε μου!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 02, 2009 4:23 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κε Φαντομά

Διάβασα όλα τα posts που έχετε κάνει στο παρόν forum και ειλικρινά δεν έχω καταλάβει το λόγο της παρουσίας σας εδώ.... Προτείνετε κάτι? Έχετε κάτι συγκεκριμένο και, προπάντων, τεκμηριωμένο να δηλώσετε? Αν ναι, ευχαρίστως να το ακούσουμε όλοι μας, πιστεύω, τουλάχιστον εγώ.... Αν όχι, απλά καταναλώνετε άσκοπα bandwidth και resources του συγκεκριμένου ιστότοπου....

Με εκτίμηση

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 02, 2009 7:38 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Και πιο είναι το τεκμηριωμένο κύριε denos? Ότι η Ελτρακ θα βρίσκεται τον Ιούνιο στα 0,47 σεντς ή μήπως ότι τα ΕΝΚΛΩ είναι ο σηματωρός του Ελληνικού Χρηματιστηρίου. Διαβάστε μια σωστή Τεχνική Ανάλυση, στηρίξεις, αντιστάσεις, RSI, Mac κ.τ.λ. Εδώ διαβάζουμε έναν φανατικό που νομίζει ότι προβλέπει τα πάντα.
Ο λόγος της παρουσίας του Φαντομά στο forum ΔΕΝ είναι να του πουν κανένα χαρτάκι, όπως πολλοί περιμένουν. Ο Φαντομάς δεν αντέχει τους γκουρούδες με τρύπια τσέπη που συνεχίζουν να το παίζουν γκουρούδες.
Όξωωωωω από το ΧΑΑ όλοι σας. Ο Φαντομάς μίλησε. Αντί να πετάξετε στην πυρά τους γκουρούδες της συμφοράς, τους υπερασπίζεστε.

Εσύ κύριε spectrum κάτσε να ακούς τη Μέρεντιθ τη μεγάλη αναλύτρια, που προβλέπει την ΕΤΕ στα 3 ευρώ, αλλά τα ΕΝΚΛΩ στο άπειρο. Ο σηματωρός του Ελληνικού Χρηματιστηρίου και της Ελληνικής Οικονομίας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 02, 2009 7:43 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

KAISARAS έγραψε:
λοιπον!! φιλε φαντομα!εχω προσεξει ολεσ αυτες τησ ημερες οτι εχεις μια απαντιση για ολους και για ολα. αλλα πολυ ειρονια ρε φιλε μου!!!!

Κύριε καίσαρα, ο Φανομάς έτσι θα συνεχίσει. Θα σταματήσει μόνο αν του το ζητήσει ο κύριος michail. Ο Φαντομάς έχει μάθει να σέβεται τους χώρους που τον φιλοξενούν και ότι του υποδείξουν οι ιδιοκτήτες του neoforum θα είναι νόμος για τον Φαντομά.
Όσον αφορά τα περί ειρωνιών, βρίσκετε ότι έχει άδικο ο Φαντομάς? Για προσέξτε καλά ποιους και τι ειρωνεύτηκε ο Φαντομάς.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανάλυση ΕΤΕ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 02, 2009 2:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΕΝΑΠ
βλεποντας τo γραφημα της proton ,ανναρωτιεμαι μηπως εχει τελειωσει το 3 του c και βρισκομαστε στο 5 και τελευταιο κυμα του σχηματισμου.
με ολο τον σεβασμο μου στις αναλυσεις σου, ελπιζω να μη γινομαι κουραστικος.
καλο σαββατοκυριακο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 02, 2009 8:56 pm 
Χωρίς σύνδεση

νομιζω πως γινεται μια πολυ σοβαρη και συνεπης δουλεια απο μερους της ΕΝΑΠ και το θεμα ειναι αν το παιζουν καποιοι προστατες ποιος θα μας προστατεψει απ τους προστατες
προσωπικα δεν εχω δει πιο τεκμηριωμενη αποψη απο της ΕΝΑΠ και θα μου φαινοταν πιο σωστο να μη εναντιωνονται καποιοι χωρις ουσια
η γνωση εχει αξια οταν μεταδιδεται και οχι οταν εμποδιζεται
μεγαλα παιδια ειμαστε ας κρινει ο καθενας και ας παρει οτι αξιζει κι αν δε βρισκει κατι ας την ψαξει αλλου σε αλλες πορτοκαλιες
να ξεκολλησουμε λοιπον και να αναδειξουμε την καλη πλευρα του ο καθενας (την κακη ας τη κρατησει για τον εαυτο του)για να γινουν περισσοτερες οι καλες στιγμες μας γιατι απο χολη και στεναχωριες φτανει τοσο ευχαριστω δε θα παρω αλλο κερασακι
καλο σαββατοκυτιακο σε ολους

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 03, 2009 8:58 am 
Χωρίς σύνδεση

Φαντομας, Φανομας πολύ σπλήνα συμφουρίτη μου...
αυτό δείχνει πολλά και το θέμα δεν είναι να σου ζητήσει η michael να γίνεις καλό παιδί...
ΕΔΩ, γινόμαστε μια παρέα για ανταλλαγή απόψεων, για αλληλο-πειράγματα, για αλληλοϋποστήριξη σε καλές και κακές στιγμές...
Εχουν γίνει πολλές και καλές γνωριμίες από αυτούς τους χώρους
Και ΝΑΙ θα σε κατακρίνω και εγώ για την στάση σου και το ξέσπασα σου εναντίον της ΕΝΑΠ.
Αυτό δεν είναι κριτική στην κυματική ανάλυση που μας παρέχει, αυτό είναι σπλήνα φίλε μου…
Το να έχω εγώ προτιμήσεις όπως λέει και ο φίλος μου kagelidis (σκουπιδόσυλλέκτης), και σε αντίθεση με τον verdadeiro που προτιμά μεγαλόσωμες … αυτό είναι επιλογή μου να επιλέγω ρισκαδόρικες μετοχές
Η Εφη παρουσίασε τις αναλύσεις επί τίτλων (τις πιο πολλές) επειδή εμείς το ζητήσαμε και όχι για αυτά που αναφέρεις…
Και εν τέλει γιατί δεν ρωτάς μάθεις το γιατί…
Και εγώ προσωπικά πείραξα τον verdadeiro για την ΙΝΤΚΑ, αλλά όλα έχουν και το μέτρο τους…

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 231 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: