Φαντομάς έγραψε:
ΕΝΑΠ έγραψε:
<<Μώρω μωρίαν οφλισκάνω.>>
<<O Φαντομάς αυτά ξέρει και αυτά θα λέει.>>
Κύριε Φαντομά,
κανένας πόνος και καμμία ντροπή δεν υπάρχει που να δικαιολογεί την συμπεριφορά σας.
Απλά παρωπίδες φοράτε.
Δεν κατάλαβα κυρία μου. Δεν δέχεστε αντίλογο, παρά μόνο μπράβο και συγχαρητήρια?
Δεν δέχεστε τις ευγενικές επιθέσεις του Φαντομά?
Τι έχετε εσείς? το αλάθητο του πάπα?
Πείτε λοιπόν στον κόσμο ότι τα Λαναρόχαρτα είναι τα ασφαλέστερα χαρτιά και ότι τα υπόλοιπα πρέπει να επιβεβαιώσουν τους πυθμένες. Πάρτε εσείς τα μπράβο και τα πολλά συγχαρητήρια και ρίξτε το Φαντομά στην πίσσα και στα πούπουλα.
Μην ανησυχείτε ο Φαντομάς θα αποσυρθεί στο άντρο του και δεν θα σας ξαναενοχλήσει, θα σας απαντάει μόνο από το χώρο του ''Φαντομάς για δέσιμο''.
PolikiArkouda αφήστε αυτά τα περί ''Μιας ωραίας πεταλούδας'' και ''Αρνάκι άσπρο και παχύ'' Ο φαντομάς δεν είναι ποιητής, είναι Φαντομάς και φοράει τη μάσκα του. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα αποκαλυφθεί.
Φίλε Φαντομάς,
παρεξήγησες τον μίτο "πεταλούδα" (απο τους καλύτερους, μέχρι τώρα και αν δεν υπήρχε και η λογοκρισία από τους διαχειριστές του Capital θα ήταν ακόμη καλύτερος). Κάνε μια βόλτα και έλα μου ξαναπείς.
Τώρα για τα σχόλιά σου εδώ στο neoforum. Κανείς δεν είπε όχι στην κριτική. Όταν όμως είναι καλόπιστη, με τεμηριωμένες απόψεις και επιχειρήματα. Σε γενικές γραμμές όμως, ο δικός σου λόγος, παραπέμπει σε "λόγιο" με αρχαΐζουσα διατύπωση και περιεχόμενο που προσπαθεί πολύ κάποιος να ανακαλύψει κάποια ουσία.
Διατυπώσεις του στυλ, "καλά-καλά αφού τα σχόλιά μου ενοχλούν να φύγω" (που παραπέμπουν σε "αμούστακο σχολιαρόπαιδο" που το αποπαίρνουν και αυτό προσβάλλεται και φεύγει κλαμμένο), δεν νομίζω ότι γράφουν θετικά στο προφίλ σου.
Αν έχεις να καταθέσεις άποψη σοβαρή στα γραφόμενα εδώ μέσα και με αντεπιχειρήματα και όχι πικρόχολα σχόλια και αερολογίες, να είσαι σίγουρος ότι θα σε ακούσουν πολλοί και θα έχεις το σεβασμό ακόμη περισσότερων.
Γιατί ως γνωστόν "ο σεβασμός κερδίζεται αλλά δεν επιβάλλεται με τίποτα"