neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 280 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η διόρθωση είναι εδώ και έχει ήδη ξεκινήσει!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 12, 2009 5:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

O Joe φίλε μου είναι μαέστρος και ξέρει να την γυρίζει την κιθάρα του, όπως και όποτε γουστάρει.Εσύ από φρένα πως πας?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 12, 2009 5:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 12, 2009 10:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

boom έγραψε:
Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς που και πότε και όποιο παράδειγμα να σου δώσω μάλλον θα είναι ατυχές.Για μένα έχει ξεκινήσει.Τα πράματα είναι απλά,όπως είπε και Roubini, Stocks Have Risen Too Much, Too Soon, Too Fast.

Συμφωνώ απόλυτα ότι η ΕΤΕ δεν είναι όλο το χρηματιστήριο. Και το ΧΑΑ για να συνεχίσει να ανεβαίνει πρέπει και άλλα χαρτιά να πάρουν "φόρα".

Πάνω σε αυτό που λέει ο Roubini δεν έχει άδικο, αλλά θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι και οι μετοχές έπεσαν απότομα, πολύ πιο απότομα από ότι ανεβαίνουν. Είναι δικαιολογημένη αυτή η πτώση; Πολλοί συγκρίνουν την σημερινή κρίση με την κρίση το 1929. Αν δούμε τα νούμερα της κάθε κρίσης και λάβουμε υπ' όψιν μας και την δομή της κοινωνίας εκείνης της εποχής, σήμερα μιλάμε για μία μίνι κρίση, εγώ θα το έλεγα "διόρθωση" της τρέχουσας οικονομικής ανάπτυξης. Εκείνη την εποχή η ανεργία ήταν πολλαπλάσια της σημερινής. Ξεπερασε το 25%.

Έχοντας όλα αυτά υπ' όψιν και διαβάζοντας αυτό το άρθρο http://www.etfguide.com/research/222/8/Allow-Me-to-Introduce:-The-Biggest-Sucker-Rally-Since-The-Great-Depression/ μου μοιάζει περισσότερο σαν ρεαλιστικό σενάριο παρά σαν ουτοπία, κάποιοι να περιμένουν την διόρθωση να έρθει αργότερα, που αναπόφευκτα θα έρθει.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 13, 2009 9:28 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα,ας ξεχάσουμε τους ρουμπίνιδες και τις αναλύσεις και ας το δούμε αλλιώς.Ας δούμε την πραγματικότητα και εκτός χρηματιστηρίου.Πόσο καλά είναι τα πράματα?Οι μετοχές δεν έπεσαν το ίδιο απότομα με την άνοδο τους.Επίσης υπήρχε και υπάρχει λόγος που έπεσαν.Έχουμε ξεχάσει μάλλον το πόσες τράπεζες κατάρρευσαν,πόσες επιχειρήσεις έχουν πτωχεύσει και πόσες θα ακολουθήσουν.Ακόμα και οι ιδιώτες πτωχεύουν.Τα καλά αποτελέσματα που είδαμε στηρίζονται σε απολύσεις και μειώσεις κόστους,όχι στην πραγματική ανάπτυξη.Κόσμος μένει χωρίς δουλειά.Αυτό είναι ανάπτυξη και ανάκαμψη?Τα πράματα είναι απλά,το πρόβλημα υπάρχει ακόμα και θα φανεί ξανά και στα χρηματιστήρια.Ένα απλό παράδειγμα για την Ελλάδα μας,κάνε μια βόλτα στην Αθήνα,και δες.Δες πόσοι είναι οι άστεγοι,κάτι που παλιότερα δεν το έβλεπες.Σήμερα όμως,στην Αθήνα του 2009 με τα χιλιάδες απούλητα ακίνητα και την κίνηση στους δρόμους από τα ατελείωτα απλήρωτα αμάξια,το βλέπεις για πλάκα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 13, 2009 9:44 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Και μην γελιέστε.Το χρήμα είναι στη λιανική.Η λιανική είστε εσείς αγαπητοί μου μικροεπενδυτές.Είστε το αίμα τους.Θα σας τα πάρουν ή και το αντίθετο μόνο όταν Αυτοί το αποφασίσουν.Το νου σας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 13, 2009 10:02 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κουίζ για παίχτες : Ποια Βασίλισσα έχω short από χτες το βραδάκι?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 13, 2009 11:10 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

boom έγραψε:

Δεν βλέπουμε καμιά τράπεζα να ανεβαίνει αισθητά,μήπως μπερδευτήκατε και αντί για short είστε στο long? :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 13, 2009 11:28 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σίγουρος έγραψε:
boom έγραψε:

Δεν βλέπουμε καμιά τράπεζα να ανεβαίνει αισθητά,μήπως μπερδευτήκατε και αντί για short είστε στο long? :lol: :lol: :lol:

Αγαπητέ μου πελάτακο,σίγουρε.Ο boom δεν ανοίγει short σε τροφές για πρόβατα.H Βασίλισσα των Βασιλισσών είναι μία και την λένε Γερμανία.Αυτήν έχει short ο boom.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 13, 2009 1:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Άλλοι παίζουν με αμαξάκια και άλλοι με Βασίλισσες.Έχετε δίκιο κ. Verdadeiro,πάνω πάει.Ευτυχώς προλάβαμε και τα πήραμε.Εσείς?Όσο ποιο ψηλά τόσο ποιο βαθειά.Τους παρακολουθούμε στενά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 14, 2009 9:14 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

boom έγραψε:
Σίγουρος έγραψε:
boom έγραψε:

Αγαπητέ μου πελάτακο,σίγουρε.Ο boom δεν ανοίγει short σε τροφές για πρόβατα.H Βασίλισσα των Βασιλισσών είναι μία και την λένε Γερμανία.Αυτήν έχει short ο boom.

Πελατάκος φαίνετε ξεκάθαρα ποιος είναι. Έχεις πέσει μακράν έξω στην πρόβλεψη σου για διόρθωση. Η Γερμανία και σήμερα θα σου δώσει αυτό που σου αξίζει.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 280 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 44 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: