Παράθεση:
ΥΓ: Κανένας χρυσοθήρας, ΔΕΝ έδωσε ποτέ ουσιαστικές πληροφορίες σε τρίτους. Αν το έκανε, θα είχε αντιταχθεί στην ανθρώπινη φύση του (ή πιό απλά θα ήταν το λιγότερο ... αφελής
Δυστυχώς φίλε μου Negen εδώ δεν θα συμφωνήσω, αλλά μονο απ την προσωπική μου οπτική
Κατα καιρούς ως μέλος διαφόρων οργανώσεων (ακομα και τωρα) με την αφελεια που ενδεχομένως με διακρίνει (ρομαντισμο τον λεω εγω) έχω δώσει τετοιες ή εχω συνδράμει σε κανά δυό τομείς.
Δυστυχώς αυτό που ονομάζουμε εμείς εδώ ηθική είναι συνηφασμένο στα όρια της μαλακίας και της αφέλειας
θα σταθω στο παρακάτω απ το blog σου
Παράθεση:
H επιτελεσματική αξία κάθε ιδέας βρίσκεται κυρίως στην τροποποίηση της συμπεριφοράς που προκαλεί είτε στο άτομο είτε στην ομάδα που την έχει ασπαστεί. Εκείνη η ιδέα που προσφέρει σε μία ανθρώπινη ομάδα περισσότερη συνοχή, οραματιστική ικανότητα και αυτοπεποίθηση, θα της χαρίσει απο αυτό και μόνο, αυξημένη επεκτατική ισχύ, που με τη σειρά της θα εξασφαλίσει την προώθηση της ίδιας της ιδέας.
και ειδικά ΕΔΩ
Παράθεση:
Αυτή η προωθητική αξία δεν σχετίζεται αναγκαστικά με το ποσοστό αντικειμενικής αλήθειας που ενδεχομένως εμπεριέχει η κάθε ιδέα
Εδω κρυβεται ζουμι. Ας αναγνωρίσουμε πρώτα την πρόθεση και θα βρουμε και το optimum αποτέλεσμα. Στην ηθική της γνώσης όπως αναφέρεσαι πρωτίστως τον ρόλο τον παίζει η ηθικη εκλογή της πρωταρχικής αξίας... και πολυ περισσότερο όταν αυτή ειναι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ θα έλεγα εδώ.
Εδώ και διαφωνώ με τον Φαντομά που έκραζε την ΕΝΑΠ και καθώς επίσης την λέξη πρόβατα που χρησιμοποιεί.
Γιατί πολυ απλά για κάποιον ακόμα και ο τελείως θύτης είναι θύμα... Το πρόβλημα είναι να αντιληφθούμε ότι όλοι είμαστε θύματα...όλοι είμαστε ελάφια και η επιλογή μας που έχουμε είναι όχι να φερθούμε σαν λύκοι, αλλα να χρησιμοποιήσουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα που έχουμε να βλέπουμε ένα βήμα μακρύτερα...
Πολυ περισσότερο σε ενα παγκοσμιοποιημένο συστημα οικονομίας, που στην ελληνική του ΕΙΚΟΝΑ όσο ΡΗΧΟ και αν είναι πάλι δεν αλληλεπιδρα με τέτοιο τρόπο ώστε να διαμόρφωσει τάσεις... Μην ανησυχουμε και άλλοι τις διαμορφώνουν πριν από εμάς (αν και αυτοι εχουν τους εγγενείς περιορισμούς τους να χουμε υπόψη).... Που σημαίνει...δεν πα να λέω εγώ ότι η ΕΤΕ θα κόψει χαμηλότερα? Αν το λέω για να επηρεάσω και καλά κάποιους χέστηκε η φατμε στο γεντι-τζαμι (αρα είμαι παπαρας) αν όχι, αυτό κατοχυρώνει για μένα την πρόθεση
Άσε που το ποντίκια, αν ειναι και τα καταλάβεις, κρύβονται...Αν δεν κρυφθουν τότε οφείλεις να τους αναγνωρίσεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το θάρρος κ την παρησία της θέσης τους
αυτα και το κοβω γιατί το ξεχύλωσα
ΥΓ μάλλον εδώ αυτό το ποστ ταιριάζει καλύτερα

όλοι χωράμε σε αυτόν το κόσμο...