neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 231 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 24  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 20, 2009 2:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σαπακέμπορας έγραψε:
spectrum έγραψε:
ΕΝΑΠ έγραψε:
...Ωραία τα λες ... ηρθες και εσυ στον υπεροχο κοσμο των σαπακοχαρτων. Ετσι βρε αδερφε να γινουμε πολλοι.
Μου αρεσεις, που σου αρεσουν τα ΕΝΚΛΩ, ΜΑΙΚ και τα Πετζετακια. Όσο για Λανετ έχω μια ντουζινα δεκαδων χιλιαδων απο τετοια. Αν θελεις να σου τα δωσω ολα, αφου σε συμπαθησα. Μπορει λεφτα να μην βγαζουμε,αλλα ζουμε μια ζωη γεματη συγκινησεις. Αλλοι τα τρωνε στις γυναικες, αλλοι στη διασκεδαση και στις διακοπες και εμεις τα γλενταμε με τα σαπακια μας.

Κύριε δισεκατομμυριούχε σαπακέμπορα που γίνατε εκατομμυριούχος,
χαριτωμένα τα λέτε, αλλά:
1. να υποθέσω πως δεν προλάβατε με τα σαπάκια ή πετζ(σ)ετάκια, όπως τα αποκαλείτε να γίνετε πρώτα τρισεκατομμυριούχος ή τετράκις και πεντάκις δισεκατομμυριούχος για να είστε σήμερα ένας απλός ( και μόνος ) cowboy - δισεκατομμυριούχος και όχι ένας ταπεινός και καταφρονημένος εκατομμυριούχος. Κρίμα, γιατί ΤΟΤΕ αν σας μιλούσε κάποιος για το τεχνικώς αναλύειν, σήμερα να ήσασταν ο προνομιούχος μισθοσυντήρητος που τα ξοδεύει όλα κατ' εξακολούθηση στις γυναίκες ( ή στους άνδρες ), στα ποτά και στα ξενύχτια..
2. όμως αφού παραμένετε ένας δύσμοιρος εκατομμυριούχος, μπορείτε που και που να ξοδεύετε και εσείς κάτι στα παραπάνω, για να αισθάνεστε πότε - πότε προνομιούχος.
3. ή ακόμη καλύτερα, αλλάξτε outlook και χαρακτήρα κόβοντας τις κακές συνήθειες, πουλήστε την Ενκλώ στα 0,08 ευρώ, τον Πετζκ στα 0,19 ευρώ και τον Μάικ στα 0,24 ευρώ και επιτέλους αγοράστε Ετέ στα 14,70 ευρώ, Άλφα στα 6,93 ευρώ και Οτέ στα 12,58 ευρώ για να δείτε θεού πρόσωπο και σε 80 χρόνια να γίνετε δισεκατομμυριούχος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 20, 2009 3:02 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μα τι λετε?? Τι ΕΤΕ, ΑΛΦΑ και πρασινα αλογα μου λετε. Η διαθηκη του μπαρμπα μου ελεγε ή να παρω 100.000 ευρω ή θα πρεπει να μηδενισω το 1δις ευρω, αν θελω να κληρονομησω την αμυθητη περιουσια του.
Spectrum επειδη έχω προβλημα με τα ΛΑΝΕΤ, εχουν ακομη καποια θεωρητικη αξια σου τα δινω ολα στα 6 σεντς. Να παμε να φορτωσουμε αλλα σαπακια. Πρεπει μεχρι τελος του 2010 να εχω μηδενισει ολο το δισεκατομμυριο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 20, 2009 3:15 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σαπακέμπορας έγραψε:
Μα τι λετε?? Τι ΕΤΕ, ΑΛΦΑ και πρασινα αλογα μου λετε. Η διαθηκη του μπαρμπα μου ελεγε ή να παρω 100.000 ευρω ή θα πρεπει να μηδενισω το 1δις ευρω, αν θελω να κληρονομησω την αμυθητη περιουσια του.
Spectrum επειδη έχω προβλημα με τα ΛΑΝΕΤ, εχουν ακομη καποια θεωρητικη αξια σου τα δινω ολα στα 6 σεντς. Να παμε να φορτωσουμε αλλα σαπακια. Πρεπει μεχρι τελος του 2010 να εχω μηδενισει ολο το δισεκατομμυριο.

Φτυστός ο συγχωρεμένος ο μπαμπάς σου θα πρέπει να είσαι..
Μέρες που είναι, αποφάσισα να μην πάρω αμαρτίες επιμένοντας στις συμβουλές μου και χάσεις την αμύθητη περιουσία της διαθήκης.
Άλλωστε, του στραβού πουλιού την φωλιά την χτίζει πάντα ο Θεός.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 20, 2009 3:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σαπακέμπορας έγραψε:

Φίλε Σαπακέμπορα σας εύχομαι Χρόνια Πολλά.
Θα παρακαλούσα να μην είστε τόσο απαξιωτικός στα γραφόμενά σας.Οι 3 εταιρείες που αναφερθήκατε,αν δεν κατεβάσουν ρολά λόγω αδυναμίας εξυπηρέτησης του μεγάλου δανεισμού τους μπορεί να δώσουν τρελλές αποδόσεις.Η κα Εφη είναι συμπαθής και αξιόλογη και πάντα τεκμηριώνει αυτά που γράφει και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο..Αν δεν θέλετε,μην τοποθετηθείτε σ αυτές.Θα πρότεινα όμως να παρακολουθήσουμε αυτές τις οποίες ,θέλω να πιστεύω οτι θα προτείνει στην απάντησή της σε μένα.Εξάλλου δεν αποφεύγει να λέει ευθαρσώς την άποψή της.Ας τις δούμε σε βάθος χρόνου,όταν ολοκληρώσουν το πτωτικό τους σκέλος και μπούν σε ανοδική τροχιά.Και τότε ας κρίνουμε την κα Εφη εκ του αποτελέσματος.
Καλό σας απόγευμα 8-)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 20, 2009 4:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

Να δούμε ποιόν σε ποιόν θα ρίξω πρόστιμο....

- Τον ιδρυτή του neoforum που δεν ... καν με πληροφόρησε
- Την Εφη που την κοπάνησε χωρίς ενα μηνηματάκι
- Ασε ο Μιχελινο την έχει βαμένη απο χερι....

καλή συνέχεια, καλες και αποδοτικές συζητήσεις, καλή κριτική
καλή συνέχεια στις αναλύσεις Εφη

Φωτης
με την αλλαγή του ονοματος σηματοδοτώ και εγω την επερχόμενη αλλαγή

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 20, 2009 7:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

XANODOS έγραψε:
Να δούμε ποιόν σε ποιόν θα ρίξω πρόστιμο....

- Τον ιδρυτή του neoforum που δεν ... καν με πληροφόρησε
- Την Εφη που την κοπάνησε χωρίς ενα μηνηματάκι
- Ασε ο Μιχελινο την έχει βαμένη απο χερι....

καλή συνέχεια, καλες και αποδοτικές συζητήσεις, καλή κριτική
καλή συνέχεια στις αναλύσεις Εφη

Φωτης
με την αλλαγή του ονοματος σηματοδοτώ και εγω την επερχόμενη αλλαγή

Καλώς τον αγαπητό φίλο Φώτη.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ.
Πληροφόρησα για την μετακόμιση, αλλά φαίνεται πως δεν "έπεσες" στο κατάλληλο μέρος για να την διαβάσεις.
Παράλειψή μου βέβαια που δεν ενημέρωσα με π.μ.
Νόμιζα όμως, ότι ήδη το ήξερες από τον Μιχάλη ( όποιον Μιχάλη θέλεις )...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανάλυση ΕΤΕ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 21, 2009 4:00 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

εναπ Χριστος Ανεστη , ευχαριστω που μοιραζεσαι τις γνωσεις σου , σε παρακολουθω ,
εισαι απο τα λιγα ατομα που εμπιστευομαι την αποψη τους , συνεχισε να βοηθας εμας τους ημιμαθεις .
givemethemoney

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Απρ 23, 2009 6:49 pm 
Χωρίς σύνδεση

spectrum έγραψε:
Σαπακέμπορας έγραψε:

Θα παρακαλούσα να μην είστε τόσο απαξιωτικός στα γραφόμενά σας.Οι 3 εταιρείες που αναφερθήκατε,αν δεν κατεβάσουν ρολά λόγω αδυναμίας εξυπηρέτησης του μεγάλου δανεισμού τους μπορεί να δώσουν τρελλές αποδόσεις.Η κα Εφη είναι συμπαθής και αξιόλογη και πάντα τεκμηριώνει αυτά που γράφει και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο..Αν δεν θέλετε,μην τοποθετηθείτε σ αυτές.Θα πρότεινα όμως να παρακολουθήσουμε αυτές τις οποίες ,θέλω να πιστεύω οτι θα προτείνει στην απάντησή της σε μένα.Εξάλλου δεν αποφεύγει να λέει ευθαρσώς την άποψή της.Ας τις δούμε σε βάθος χρόνου,όταν ολοκληρώσουν το πτωτικό τους σκέλος και μπούν σε ανοδική τροχιά.Και τότε ας κρίνουμε την κα Εφη εκ του αποτελέσματος.
Καλό σας απόγευμα 8-)

Αχ βρε spectrum εισαι και σοβαρος ανθρωπος και σε συμπαθησα. Να σου πω την αληθεια οταν στο συμβολαιογραφο σου παρεδωσα τα 115.945 Λανετ μου στα 6 σεντς σε συμπονεσα. Τι να σου πω τωρα??? Θα στο πω αλλη μια φορα και γραπτως. Μην ακους τον καθενα. Αστα τα λεφτα σου στον τοκο, ακου και μενα τον Σαπακεμπορα.
Εισαι και συμπαθητικος κυριος.

Αληθεια με τα αλλα τι εκανες?? Ακουσες τις συμβουλες μου ή τελικα εκανες του κεφαλιου σου και ψωνισες απο σβερκο τα ΕΝΚΛΩ, τα Μαιλια και τα Πετζετακια??
Λυπησου τον κοπο σου και τον ιδρωτα σου, εχεις και οικογενεια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Απρ 23, 2009 7:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σαπακέμπορας έγραψε:
spectrum έγραψε:
Σαπακέμπορας έγραψε:

Καλό σας απόγευμα 8-)

Αχ βρε spectrum εισαι και σοβαρος ανθρωπος και σε συμπαθησα. Να σου πω την αληθεια οταν στο συμβολαιογραφο σου παρεδωσα τα 115.945 Λανετ μου στα 6 σεντς σε συμπονεσα. Τι να σου πω τωρα??? Θα στο πω αλλη μια φορα και γραπτως. Μην ακους τον καθενα. Αστα τα λεφτα σου στον τοκο, ακου και μενα τον Σαπακεμπορα.
Εισαι και συμπαθητικος κυριος.

Αληθεια με τα αλλα τι εκανες?? Ακουσες τις συμβουλες μου ή τελικα εκανες του κεφαλιου σου και ψωνισες απο σβερκο τα ΕΝΚΛΩ, τα Μαιλια και τα Πετζετακια??
Λυπησου τον κοπο σου και τον ιδρωτα σου, εχεις και οικογενεια.

Aγαπητέ Σαπακέμπορα, φίλε Παντελή τώρα που γνωριστήκαμε , καλησπέρα
θέλω και μέσα απο το forum να σε ευχαριστήσω για την προσφορά σου την οποία δέχτηκα αμέσως.Αποδείχτηκε οτι αν ψάχνεις μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου,γνωρίζοντας παράλληλα και σπουδαίους ανθρώπους που έχουν ενδιαφέροντα χόμπυ ,όπως η ενασχόληση με το ΧΑΑ και οι οποίοι σε βοηθούν χωρίς να αποσκοπούν στο κέρδος.
Το χρηματικό ποσό των € 50.000 ( μείον € 7.000 ) που συνολικά έχω τώρα για τοποθέτηση στο ΧΑΑ,καθώς η χρονική στιγμή πιστεύω οτι προσφέρεται λόγω των χαμηλών αποτιμήσεων ,προέρχεται απο την εργασία μου τόσα χρόνια.Τα λεφτά είναι δουλεμένα,όχι απο κληρονομιά.Απλά αναζητώ εταιρείες που θα τρέξουν γρήγορα και θα προσφέρουν τρελλές αποδόσεις.Αν συμβεί και μια στραβή και τα χάσω δεν θα τρελλαθώ κιόλας.Αν μου κάτσει όμως θα τα πολλαπλασιάσω.Απ οτι είδες ηλικιακά έχω καβατζάρει και τα 2/3 του προσδόκιμου Μ.Ο. οπότε ας πάρουμε τώρα και κάποια ρίσκα που δεν πήραμε προηγούμενα στην συντηρητική ζωή μας.
Θέλω και πάλι να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σου και σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά.Κι αν έχεις κάτι άλλο high risk υπόψη σου μη με ξεχάσεις.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Απρ 24, 2009 9:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ψαχνοντας λεει πας στην Πόλη.

εγω ψαχνοντας την Εφη βρέθηκα εδω. χα χα χα
χαιρομαι που βρισκω κατι νεο,καλη επιτυχία

και βλεπω πολύ υλικό φιλη μου καλή.

για να δούμε ...τι θα δούμε!

Αλέκος

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 231 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 24  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Majestic-12 [Bot] και 81 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: