Φαντομάς έγραψε:
spectrum έγραψε:
Φίλε συνφορουμίτη κε Φαντομά,
είναι γεγονός ότι η ιδιόρρυθμη και ανατρεπτική γραφή σας με παραξένεψε.Το τελευταίο μάλιστα σχόλιό σας,που αναφερόταν σε μένα,με προβλημάτισε λίγο.Εν πάσει όμως περιπτώσει θέλω να σας τονίσω οτι εμπιστεύομαι τις γνώσεις και την εμπειρία της κας Εφης και οτι μου υποδείξει αυτή θα αγοράσω.Και να μην ξεχνάμε και τους αρχαίους: "Μηδένα προ του τέλους μακάριζε".
Μήπως θέλετε φίλε Φαντομά να μας προτείνετε καμμιά μετοχή και σεις??
Καλό σας απόγευμα
Κύριε Spectrum η ιδιόρρυθμη και ανατρεπτική γραφή μου σας παραξένεψε?? Δεν σας παραξένεψε που η Λανέτ, που σας φόρτωσε ο κυρ Παντελής, δεν διαπραγματεύεται?? Συνεχίστε εσείς να ακολουθείτε ότι σας υποδεικνύουν και στο τέλος ξέρετε ποιόν θα μακαρίζουμε. Το πιάσατε το υπονοούμενο??
Και επειδή διάβασα ότι θέλουν και άλλοι να αγοράσουν Λανετ, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο. Για πάρτε κύριοι ένα τηλέφωνο στα γραφεία της εταιρίας και ρωτήστε τους αν υπάρχει κανείς που να πουλάει καμιά Λανετ και θα δείτε με πόσες θα βρεθείτε την άλλη μέρα ή βάλτε καμιά αγγελία σε κάποιο από τα οικονομικά forum που να λέει << Σερ Τόμας ΔΕΝ ανέστη. Λανέτ αγοράζω>> και θα δείτε πόσοι θα βρεθούν να σας τα φορτώσουν.
Τώρα τι μετοχή να σας προτείνω εγώ κύριε Spectrum?? Ο Φαντομάς ειδικά σε εσάς, θα πρότεινε ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ, όξωωωωω από το ΧΑΑ, γιατί αν δεν βγείτε εσείς όξωωωωω από το ΧΑΑ θα βγούν οι μετοχές που θα αγοράζετε όξωωωωωω από το ΧΑΑ.
Μην ακούτε κανέναν ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΣΩΤΗΡΑ κύριε Spectrum. Αυτό σας προτείνω.
Ο Κύριος Φαντομάς αγαπητέ Spectrum, ούτε ιδιόρρυθμος ούτε ανατρεπτικός είναι.
Αρνητικός και αντίθετος σε όλα είναι ( π.χ. το "μηδέν εις το πηλίκον" σε αντίθεση με το "μηδέν άγαν" το δικό μου ) όπως και λίγο (;) ..μεστωμένος ( εξ' ου χαα αντί χα ).
Ζει στο σκοτάδι και βγαίνει με μάσκα στο (ημι)φως, για να "χτυπήσει" και να επιστρέψει στο σκοτάδι του. Ίσως η παιδική του ηλικία κα οι σχέσεις του με τα κορίτσια που ανέφερε σε άλλο post, να του άφησαν κάποια τραύματα επίδειξης..
Απόδειξη αποτελεί το δικό του <<Τώρα τι μετοχή να σας προτείνω εγώ κύριε Spectrum??>>, που τα λέει όλα.
*Καθένας στον κόσμο του και εφ' ώ ετάχθη.