neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 231 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Απρ 24, 2009 9:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

alexaral έγραψε:
Ψαχνοντας λεει πας στην Πόλη.

εγω ψαχνοντας την Εφη βρέθηκα εδω. χα χα χα
χαιρομαι που βρισκω κατι νεο,καλη επιτυχία

και βλεπω πολύ υλικό φιλη μου καλή.

για να δούμε ...τι θα δούμε!

Αλέκος

Ευχαριστώ φίλε μου Αλέκο. Καλώς ήλθες.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 26, 2009 10:54 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε spectrum παντελόνιασε ο κυρΠαντελής και εσείς πήρατε το Σταυρό του μαρτυρίου για την ορειβασία σας προς τον Γολγοθά. Περιμένετε και εσείς την Ανάσταση σας, όπως ο Κύριος. Τα μπερδέψατε όμως. Αυτός που αναστήθηκε ήταν ο Κύριος και δεν ήταν Σερ.
Υπομονή λοιπόν εως την Δευτέρα παρουσία όπου όλοι οι νεκροί θα αναστηθούν.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 26, 2009 10:58 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φάγατε και εσείς το τυράκι σας, όπως εκείνα τα ποντικάκια που τρώνε το τυράκι. Φαντάζομαι κύριε Spectrum θα το έχετε δει το εικονίδιο με τα δύο ποντικάκια. Έ πιο δίπλα είναι η φάκα.
Τιμή και δόξα στον κύριο Σαπακέμπορα που ξεφόρτωσε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 26, 2009 12:21 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φίλε συνφορουμίτη κε Φαντομά,
είναι γεγονός οτι η ιδιόρρυθμη και ανατρεπτική γραφή σας με παραξένεψε.Το τελευταίο μάλιστα σχόλιό σας,που αναφερόταν σε μένα,με προβλημάτισε λίγο.Εν πάσει όμως περιπτώσει θέλω να σας τονίσω οτι εμπιστεύομαι τις γνώσεις και την εμπειρία της κας Εφης και οτι μου υποδείξει αυτή θα αγοράσω.Και να μην ξεχνάμε και τους αρχαίους: "Μηδένα προ του τέλους μακάριζε".
Μήπως θέλετε φίλε Φαντομά να μας προτείνετε καμμιά μετοχή και σεις??
Καλό σας απόγευμα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 26, 2009 1:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

spectrum έγραψε:
είναι γεγονός ότι η ιδιόρρυθμη και ανατρεπτική γραφή σας με παραξένεψε.Το τελευταίο μάλιστα σχόλιό σας,που αναφερόταν σε μένα,με προβλημάτισε λίγο.Εν πάσει όμως περιπτώσει θέλω να σας τονίσω οτι εμπιστεύομαι τις γνώσεις και την εμπειρία της κας Εφης και οτι μου υποδείξει αυτή θα αγοράσω.Και να μην ξεχνάμε και τους αρχαίους: "Μηδένα προ του τέλους μακάριζε".
Καλό σας απόγευμα

Κύριε Spectrum η ιδιόρρυθμη και ανατρεπτική γραφή μου σας παραξένεψε?? Δεν σας παραξένεψε που η Λανέτ, που σας φόρτωσε ο κυρ Παντελής, δεν διαπραγματεύεται?? Συνεχίστε εσείς να ακολουθείτε ότι σας υποδεικνύουν και στο τέλος ξέρετε ποιόν θα μακαρίζουμε. Το πιάσατε το υπονοούμενο??
Και επειδή διάβασα ότι θέλουν και άλλοι να αγοράσουν Λανετ, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο. Για πάρτε κύριοι ένα τηλέφωνο στα γραφεία της εταιρίας και ρωτήστε τους αν υπάρχει κανείς που να πουλάει καμιά Λανετ και θα δείτε με πόσες θα βρεθείτε την άλλη μέρα ή βάλτε καμιά αγγελία σε κάποιο από τα οικονομικά forum που να λέει << Σερ Τόμας ΔΕΝ ανέστη. Λανέτ αγοράζω>> και θα δείτε πόσοι θα βρεθούν να σας τα φορτώσουν.
Τώρα τι μετοχή να σας προτείνω εγώ κύριε Spectrum?? Ο Φαντομάς ειδικά σε εσάς, θα πρότεινε ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ, όξωωωωω από το ΧΑΑ, γιατί αν δεν βγείτε εσείς όξωωωωω από το ΧΑΑ θα βγούν οι μετοχές που θα αγοράζετε όξωωωωωω από το ΧΑΑ.
Μην ακούτε κανέναν ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΣΩΤΗΡΑ κύριε Spectrum. Αυτό σας προτείνω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 26, 2009 8:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
spectrum έγραψε:
είναι γεγονός ότι η ιδιόρρυθμη και ανατρεπτική γραφή σας με παραξένεψε.Το τελευταίο μάλιστα σχόλιό σας,που αναφερόταν σε μένα,με προβλημάτισε λίγο.Εν πάσει όμως περιπτώσει θέλω να σας τονίσω οτι εμπιστεύομαι τις γνώσεις και την εμπειρία της κας Εφης και οτι μου υποδείξει αυτή θα αγοράσω.Και να μην ξεχνάμε και τους αρχαίους: "Μηδένα προ του τέλους μακάριζε".
Καλό σας απόγευμα

Κύριε Spectrum η ιδιόρρυθμη και ανατρεπτική γραφή μου σας παραξένεψε?? Δεν σας παραξένεψε που η Λανέτ, που σας φόρτωσε ο κυρ Παντελής, δεν διαπραγματεύεται?? Συνεχίστε εσείς να ακολουθείτε ότι σας υποδεικνύουν και στο τέλος ξέρετε ποιόν θα μακαρίζουμε. Το πιάσατε το υπονοούμενο??
Και επειδή διάβασα ότι θέλουν και άλλοι να αγοράσουν Λανετ, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο. Για πάρτε κύριοι ένα τηλέφωνο στα γραφεία της εταιρίας και ρωτήστε τους αν υπάρχει κανείς που να πουλάει καμιά Λανετ και θα δείτε με πόσες θα βρεθείτε την άλλη μέρα ή βάλτε καμιά αγγελία σε κάποιο από τα οικονομικά forum που να λέει << Σερ Τόμας ΔΕΝ ανέστη. Λανέτ αγοράζω>> και θα δείτε πόσοι θα βρεθούν να σας τα φορτώσουν.
Τώρα τι μετοχή να σας προτείνω εγώ κύριε Spectrum?? Ο Φαντομάς ειδικά σε εσάς, θα πρότεινε ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ, όξωωωωω από το ΧΑΑ, γιατί αν δεν βγείτε εσείς όξωωωωω από το ΧΑΑ θα βγούν οι μετοχές που θα αγοράζετε όξωωωωωω από το ΧΑΑ.
Μην ακούτε κανέναν ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΣΩΤΗΡΑ κύριε Spectrum. Αυτό σας προτείνω.

Ο Κύριος Φαντομάς αγαπητέ Spectrum, ούτε ιδιόρρυθμος ούτε ανατρεπτικός είναι.
Αρνητικός και αντίθετος σε όλα είναι ( π.χ. το "μηδέν εις το πηλίκον" σε αντίθεση με το "μηδέν άγαν" το δικό μου ) όπως και λίγο (;) ..μεστωμένος ( εξ' ου χαα αντί χα ).
Ζει στο σκοτάδι και βγαίνει με μάσκα στο (ημι)φως, για να "χτυπήσει" και να επιστρέψει στο σκοτάδι του. Ίσως η παιδική του ηλικία κα οι σχέσεις του με τα κορίτσια που ανέφερε σε άλλο post, να του άφησαν κάποια τραύματα επίδειξης..
Απόδειξη αποτελεί το δικό του <<Τώρα τι μετοχή να σας προτείνω εγώ κύριε Spectrum??>>, που τα λέει όλα.

*Καθένας στον κόσμο του και εφ' ώ ετάχθη.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 26, 2009 9:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Το ΜΗΔΕΝ εις το πηλίκον δείχνει και Χρηματιστηριακή κουλτούρα. Πρόκειται για βαθυστόχαστη αντίληψη περί Χρηματιστηρίων. Είναι μια λακωνική προσέγγιση ακριβείας, γύρω από τη μαγεία των Χρηματιστηριακών Επενδύσεων.
Μηδέν στο πηλίκον, μπορούμε να βάλουμε άραγε??? Όχι βέβαια. Όποιος όμως καταφέρει να μηδενίσει τον παρανομαστή, τότε το αποτέλεσμα που προκύπτει, είναι ένα τεράστιο άπειρο.
Ενώ το Μηδέν Άγαν τι δείχνει??? Δεν υπάρχει μέτρο στα Χρηματιστήρια. Στα Χρηματιστήρια όλοι χάνουν και ο ένας ο μάγκας κερδίζει.
Ας διαλέξει ο καθένας που ανήκει. Ο Φαντομάς διάλεξε. Αντίθετος προς τους χασούρηδες και μέτριους παίκτες. Ο Φαντομάς τα θέλει όλα δικά του.
Ο Φαντομάς ίσως είναι μεστωμένος σε χρήμα. Από το ΧΑΑ δεν πρόκειται να αφαιρέσει το δεύτερο Α, το ΑΞΙΩΝ δηλαδή. Οι υπόλοιποι ας το λένε ΧΑ ή και ΧΑΧΑΧΑ αν θέλουν.
Στο κύριο Spectrum ο Φαντομάς πρότεινε καθαρά. Όξωωωωωω από το ΧΑΑ. Θα του τα πάρουν όλα και οι μετοχές του θα διαπραγματεύονται στο ΧΑΧΑΧΑ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 26, 2009 10:02 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φαντομάς έγραψε:
Το ΜΗΔΕΝ εις το πηλίκον δείχνει και Χρηματιστηριακή κουλτούρα. Πρόκειται για βαθυστόχαστη αντίληψη περί Χρηματιστηρίων. Είναι μια λακωνική προσέγγιση ακριβείας, γύρω από τη μαγεία των Χρηματιστηριακών Επενδύσεων.
Μηδέν στο πηλίκον, μπορούμε να βάλουμε άραγε??? Όχι βέβαια. Όποιος όμως καταφέρει να μηδενίσει τον παρανομαστή, τότε το αποτέλεσμα που προκύπτει, είναι ένα τεράστιο άπειρο.
Ενώ το Μηδέν Άγαν τι δείχνει??? Δεν υπάρχει μέτρο στα Χρηματιστήρια. Στα Χρηματιστήρια όλοι χάνουν και ο ένας ο μάγκας κερδίζει.
Ας διαλέξει ο καθένας που ανήκει. Ο Φαντομάς διάλεξε. Αντίθετος προς τους χασούρηδες και μέτριους παίκτες. Ο Φαντομάς τα θέλει όλα δικά του.
Ο Φαντομάς ίσως είναι μεστωμένος σε χρήμα. Από το ΧΑΑ δεν πρόκειται να αφαιρέσει το δεύτερο Α, το ΑΞΙΩΝ δηλαδή. Οι υπόλοιποι ας το λένε ΧΑ ή και ΧΑΧΑΧΑ αν θέλουν.
Στο κύριο Spectrum ο Φαντομάς πρότεινε καθαρά. Όξωωωωωω από το ΧΑΑ. Θα του τα πάρουν όλα και οι μετοχές του θα διαπραγματεύονται στο ΧΑΧΑΧΑ.

ποια αναγκη τοτε οδηγει την παρουσια σου εδω, με τους χασουρηδες και του μετριους του ΧΑΧΑΧΑ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 26, 2009 10:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Να πιάσουμε κλίμα κύριε apmount και ίσως αν γράψουμε καμιά κουβέντα, διασκεδάζοντας την βαρεμάρα μας ,να σώσουμε και κανένα ανθρωπάκο.
Σας ικανοποίησε η απάντηση του Φαντομά?? Ο Φαντομάς λοιπόν το ξαναγράφει. Να σκέφτεστε ως Άριστοι και θα έχετε Άριστα αποτέλεσμα. Όποιοι σκέφτονται μέτρια με μέτρο και σύνεση, στο τέλος θα μείνουν με τη σύνεση.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 26, 2009 10:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

προσωπικα νομιζω οτι λες @@ριες αλλα τι να κανουμε, θα ζησουμε και με αυτο.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 231 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 80 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: