neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1023, 1024, 1025, 1026, 1027, 1028, 1029 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 16, 2012 8:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Να χαιρετίσω την ΠΡΏΤΗ τραπεζική μετοχη που έκανε ΝΈΟ υψηλο έτους σήμερα ..την Άλφα ,..δικαιώνοντας και τους πιστούς της ,αλλα και την Διοίκηση της που επαναλαμβάνω κατα την δικη μου γνώμη..βλέπει πολυ πιο μπροστα απο τις υπόλοιπες
και η αύξηση της μπορει να μην χρειαστει καν!!!!!

χαιρετώ και εγω την παρεα μετα απο καιρο(διαβαζω καθημερινα βεβαια!! το φορουμ)
Φιλε βαγγελη θα ηθελα αυριο ,στην συζητηση με τον Νικο,να κανεις μια ανοφρα για το παραπανω . Το θεωρω πολυ σημαντικό για την μετοχη αλλα και για ολόκληρο το ΧΑ.
Το γεγονος δηλαδη οτι υπαρχει η πιθανοτητα να μην χρειαστει καν αυξηση κεφαλαιου τι επιπτωση θα εχει στην μετοχη?

Υ.Γ να γραψω και εδω οτι η live συζητηση σου με τον Νικο ειναι κινηση ουσιαστική,, χρησιμότατη για εμας και κατατοπιστικότατη!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 16, 2012 11:20 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

macgyver έγραψε:
Γενικότερα,πιστεύεις ότι η άνοδος έχει ήδη ξεκινήσει και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε τα χαμηλά του Ιουνίου;
Προσωπικά νομίζω ότι τον πυθμένα τον είδαμε αλλά με προβληματίζει το διάστημα μετά τις Αμερικάνικες εκλογές.
Παρατηρώ δε και την αντίδραση που είχε το χρηματιστήριο της Αργεντινής απο το 2001 και μετά γιατί νομίζω ότι μας δίνει μιά ιδέα για το τί μπορεί να επακολουθήσει και εδώ.

Όχι φίλε μου...μου μιλάς για μακροτοποθετησεις...πιστεύω προτού τελειώσουν οι αυξήσεις οι τραπεζικές δεν μπορούμε να πουμε κάτι τέτοιο...θαχουμε πλυμμυριδα χάρτινη στις Τραπεζες,οπότε δεν μπορω αυτο να το πω με σιγουριά...εννοω αν είδαμε τα χαμηλά..

Αυτο που βλέπω είναι ότι οι Ανάδοχοι θα το τραβήξουν όσο μπορούν το πράγμα πάνω ,πριν τις ανακοινώσεις των τιμών των αυξήσεων..αυτα που λέγαμε και τον Μάρτη ,προτού οι πολιτικές εξελίξεις το γυρίσουν πίσω το πράγμα..αφου μπήκε μέχρι ζήτημα αλλαγής νομίσματος!!,

Π.ς.
Φίλε spin ασε τα...αστερακια για αλλου :D
εδω απλά καταθέτω την γνώμη μου..σε ευχαριστώ πάντως...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 16, 2012 11:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

noe έγραψε:
verdadeiro έγραψε:
Να χαιρετίσω την ΠΡΏΤΗ τραπεζική μετοχη που έκανε ΝΈΟ υψηλο έτους σήμερα ..την Άλφα ,..δικαιώνοντας και τους πιστούς της ,αλλα και την Διοίκηση της που επαναλαμβάνω κατα την δικη μου γνώμη..βλέπει πολυ πιο μπροστα απο τις υπόλοιπες
και η αύξηση της μπορει να μην χρειαστει καν!!!!!

χαιρετώ και εγω την παρεα μετα απο καιρο(διαβαζω καθημερινα βεβαια!! το φορουμ)
Φιλε βαγγελη θα ηθελα αυριο ,στην συζητηση με τον Νικο,να κανεις μια ανοφρα για το παραπανω . Το θεωρω πολυ σημαντικό για την μετοχη αλλα και για ολόκληρο το ΧΑ.
Το γεγονος δηλαδη οτι υπαρχει η πιθανοτητα να μην χρειαστει καν αυξηση κεφαλαιου τι επιπτωση θα εχει στην μετοχη?

Υ.Γ να γραψω και εδω οτι η live συζητηση σου με τον Νικο ειναι κινηση ουσιαστική,, χρησιμότατη για εμας και κατατοπιστικότατη!!!

Να γράψω λοιπόν δυο λόγια για Άλφα...νομίζω ότι με την κίνηση της Εμπορικής στρατηγικά έχει μπει μπροστά σε πολλα πράγματα!!!

Έχει ΉΔΗ δικαιωθεί χρηματιστηριακά. Με νέα ψηλά,ενω όλες οι υπόλοιπες άλλες λίγο ,άλλες πολυ είναι πίσω απο τιμές Μάρτη...το πως και το γιατί οκ θα προσπαθήσω στο live να το εξηγήσω καλυτερα...πάντως μαζι με Πειραιώς ..αυτη για άλλο λόγο,πρωτοστατούν χρηματιστηριακά και έχω την άισθηση ,θα συνεχίσουν να το κάνουν στην άνοδο που να επαναλαμβάνω ,αντίθετα με τους πόλλους έχω την γνώμη ότι θα συνεχίσει ..προτού την διόρθωση που θαρθει απο ψηλότερα!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 16, 2012 11:47 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Bαγγέλη εδώ να υπενθυμίσουμε (για όσους δεν το θυμούνται) ότι ήσουν από τους πολύ λίγους πανελλαδικώς και σε όλα τα sites που και στις χειρότερες στιγμές της χώρας αλλά και του ΧΑΑ επέμενες ευθαρσώς και επίμονα ότι ο Μπαρμπα-Γιάννης είχε λόγο που αγόρασε πολλά κομμάτια Αλφα στο 1,1.....μάλιστα είχες πει ότι δεν βλέπεις ΑΛΦΑ κάτω από 1 για μεγάλο διάστημα....όταν κάποιοι νεκροθάφτες της χώρας και του ΧΑΑ έβλεπαν αυξήσεις στα 0.10...

Εμείς λοιπόν ΔΕΝ ξεχνάμε και θα πρέπει να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...Θερμά συγχαρητήρια και πάλι.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 17, 2012 3:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Σας εγραφα χτες να ΜΗΝ πουλησετε ,ευθαρσως..μονο και μονο απο την δυναμικη της μετοχης οδηγου της ΔΕΗ

Ειδατε οτι ειχα δικιο[Πειραιως κλπ ;) ]

Σημερα κουρασμενη εμφανως η ηγετιδα..καλο ειναι μερικα κερδακια να τα κανουμε ευρο ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 17, 2012 3:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Σας εγραφα χτες να ΜΗΝ πουλησετε ,ευθαρσως..μονο και μονο απο την δυναμικη της μετοχης οδηγου της ΔΕΗ

Σημερα κουρασμενη εμφανως η ηγετιδα..καλο ειναι μερικα κερδακια να τα κανουμε ευρο ;)

Το αυτό ισχύει και για τις ΠΕΙΡ και ΜΙΓ;Ρωτώ γιατί βλέπω να έχουν πολύ δύναμη και νομίζω ότι ακόμα και να διορθώσουν τα άλλα χαρτια,αυτές λίγο θα επηρεαστούν.Δεν ξέρω,ρωτώ μια γνώμη.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 17, 2012 4:30 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

macgyver έγραψε:
verdadeiro έγραψε:

Το αυτό ισχύει και για τις ΠΕΙΡ και ΜΙΓ;Ρωτώ γιατί βλέπω να έχουν πολύ δύναμη και νομίζω ότι ακόμα και να διορθώσουν τα άλλα χαρτια,αυτές λίγο θα επηρεαστούν.Δεν ξέρω,ρωτώ μια γνώμη.

Τα ειπα ..ραδιοφωνικα!!

Ειναι ζητημα στρατηγικης......ο καθενας εχει την δικη του

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 18, 2012 4:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός άφησε την τελευταία του πνοή ο 65χρονος άνεργος ναυτεργάτης Λούγαρης Ξενοφών, ο οποίος συμμετείχε στην πορεία του ΠΑΜΕ, όταν υπέστη ανακοπή καρδιάς έξω από τη ρωσική εκκλησία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν συμμετείχε στα επεισόδια. Ο άνθρωπος ήταν άνεργος τα τελευταία έξι χρόνια, βιώνοντας έτσι τις τραγικές επιπτώσεις της κρίσης

Τα πραγματα δυστυχως η ευτυχως ,οπως το παρει κανεις ολο και μοιαζουν πιο πολυ με τα γεγοντοτα στην Αργεντινη ,με το Χρηματιστηριο να...πεταει ,οταν αρχισε να ρεει αιμα στους δρομους!!!

Το πως και το γιατι ,ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα..

Χρηματιστηριακα τωρα...η μετοχη...ηλεκτροδοτης απο τα χτες εδειξε διαθεση διορθωσης μικρης μετα το ξεφρενο τρεχαλητο..

Κερδη κατοχυρωνονται συνεχως και πολυ καλα κανουν οσοι το πραττουν..

Ετσι συντηρηται η ανοδος ,με ενναλαγη πρωταγανιστων
που οπως εγραφα εδω και 2-3 μερες σχεδον κανενας δεν την πιστευε ,
για αυτο και συνεχιζεται και θα συνεχιστει...
οσο για στρατηγικη ...ε ταλεγα χτες...
τωρα αν καποιος τα καταφερε σημερα π.χ. να πουλησει Πειραιως στα 0.67 για να την παρει 0.63 μπραβο του..
.παντως ειναι ψυλλοι στα αχυρα...

ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ οι short ξενοι ΟΙκοι κλεινουν θεση για να αναλαβουν ΑΝΑΔΟΧΕς...
μεχρι την ανακοινωση των τιμων των αυξησεων[αργει ακομα]
η ταση ειναι ΑΝΟΔΙΚΗ επιμενω ,,παρα τις βραχυδιορθωσεις ,τις πιο πολλες φορες και μεσα στην μερα...

Το πραγμα παει και για αλλο παραπανω!!!ειναι δυνατη ταση!!!

Για να ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ και οχι να μειωσουμε θεση ,περιμενουμε σημα απο την ...ηλεκτροφορα μετοχη ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 18, 2012 4:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Αν κρίνω απο τα premium στα ΣΜΕ 6 μετοχών που παρακολουθώ (από 0,43% - 1,17% στο κλείσιμο)
Συμφωνώ και ελπίζω οτι η τάση είναι ανοδική και φορτώνω συνέχεια

Το αίμα που ρέει απο καιρό (κάψιμο Μαρφιν) με έκανε να περιμένω άνοδο πολύ νωρίτερα και να την πατάω συνεχώς
Δεν είχα υπολογίσει σωστά τα αντανακλαστικά των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτικών

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 18, 2012 4:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

georgepag έγραψε:
Αν κρίνω απο τα premium στα ΣΜΕ 6 μετοχών που παρακολουθώ (από 0,43% - 1,17% στο κλείσιμο)
Συμφωνώ και ελπίζω οτι η τάση είναι ανοδική και φορτώνω συνέχεια

Το αίμα που ρέει απο καιρό (κάψιμο Μαρφιν) με έκανε να περιμένω άνοδο πολύ νωρίτερα και να την πατάω συνεχώς
Δεν είχα υπολογίσει σωστά τα αντανακλαστικά των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτικών

Ειπαμε ...ειναι λαθος πραγμα να αγοραζουμε...νομιζοντας...

Αλλα τωρα που εχει ηδη παγιωθει η ταση[για μενα] το να αφηνουμε κερδη στο...τραπεζι γιατι...νομιζουμε οτι θα πεσει ειναι επισης λαθος...

Οσο για τα υπολοιπα...τα ματια σου στην ΔΕΗ φιλε μου..

Αν φαει καμια καλη τουμπα...θα γυρισει ολο το πραγμα πισω αμεσα και για βαθιες ανασες...

Αν αντιθετα...τραβηξει πανω...ε τοτε φορτωσε ανετα ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1023, 1024, 1025, 1026, 1027, 1028, 1029 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: