panathas13 έγραψε:
Γεια σας
Δεν ξέρω αν λάθος κατάλαβα αλλά ο verda δεν είπε ούτε πουλήστε ούτε αγοράστε και θα ήθελα μια πιο ξεκάθαρη θέση από τον ίδιο. Εγώ από τι καταλαβαίνω προς το συμφέρον των νέων επενδυτών και εγγυητών θα είναι να πέσουν οι μετοχές όσο πιο χαμηλά γίνετε και ο λόγος προφανής για να αγοράσουν φτηνά αφού έτσι κι αλλιώς πόσοι μέτοχοι θα έχουν χρήμα να μπούνε σε αυτή τη αμκ. Το ερώτημα είναι μετά τις αμκ τι θα κάνει το χρηματιστήριο και για όσους έχουν χρήματα και θέλουν να επενδύσουν καλή ώρα είναι τώρα η μέτα;
Αν και νομίζω ότι έχεις απαντήσει σε αυτό παλιότερα μετά τις αμκ, απλώς θέλω να ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
Ευχαριστώ
Mιλας για Τραπεζες προφανως ετσι φιλε??
Γιατι για αλλες αξιες ενδιαφεροντος τυπου ΟΤΕ Η ΔΕΗ η καταλληλη στιγμη ηταν τον ΙΟυνη με το φασμα της ..δραχμης να απομακρυνεται μετα τις εκλογες..
Μιλω παντα ΚΑΘΑΡΑ...
Οι τραπεζικες θα εχουν ενδιαφερον στις 50 μερες πριν την ανακοινωση των τιμων των αυξησεων τους
Και ΑΥΤΕς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ καν...
Και θα ξεκινησουν ταυτογχρονα με την επαναγορα Ομολογων απο την δευτερογενη
ΚΑΙ ΝΑΙ γνωμη μου ειναι οτι θα ανακοινωθουν με πολυ ψηλοτερες τιμες στο ταμπλο απο τις σημερινες
ΟΙ διακυμανσεις οι τρελλες οι τωρινες ..για ενα μεσοπροθεσμο ειναι αδιαφορες!!!
Αλλα μιας που θα συνεχιστουν αμειωτες[θα το δειτε] οσοι βγαζουν κερδη απο αυτο ..μπραβο τους..
ΠΡΟΣΟΧΗ μονο γιατι ειναι παιγνιο με ημερομηνια ληξης...τοχω γραψει πολλες φορες αυτο