neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1042, 1043, 1044, 1045, 1046, 1047, 1048 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 12, 2012 4:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Οι όροι ανακεφαλαιοποίησης

Εκδόθηκε η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου που ορίζει τη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών. Πιο συγκεκριμένα, με την ΠΥΣ ρυθμίζονται θέματα ανάληψης μετοχών από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ζητήματα που αφορούν στις υπό αίρεση μετατρέψιμες ομολογίες, καθώς και στους τίτλους παραστατικούς δικαιωμάτων κτήσης μετοχών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής γραμματείας της κυβέρνησης, με τη σχετική ΠΥΣ ρυθμίζονται θέματα ανάληψης μετοχών από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ζητήματα που αφορούν στις υπό αίρεση μετατρέψιμες ομολογίες, καθώς και στους τίτλους παραστατικούς δικαιωμάτων κτήσης μετοχών.
Σημειώνεται ότι η καθυστέρηση στην καταβολή της δόσης του δανείου στήριξης δεν αναμένεται να επηρεάσει τη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης, με τις τράπεζες να περιμένουν ότι θα λάβουν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου «δάνειο-γέφυρα» από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για να θωρακισθούν κεφαλαιακά.
Στη συνέχεια, έως το Μάρτιο οι τράπεζες θα πρέπει να έχουν καταθέσει τα ενημερωτικά τους φυλλάδια στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να προχωρήσουν σε αυξήσεις κεφαλαίου.
Προκειμένου οι τράπεζες να μην πραγματοποιήσουν όλες μαζί τις αυξήσεις κεφαλαίου, θα προηγηθεί προγραμματισμός και χρονικός συντονισμός.
Οι αυξήσεις κεφαλαίου θα πρέπει να ολοκληρωθούν εντός του Απριλίου 2013.

Μιας που σημερα ειναι το χρηματιστηριακο παιγνιο της Χρονιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ προσεκτικα τις ημερομηνιες!!!!!!

Θυμηθειτε την παρεμβαση στις τιμες των Ομολογων που περιμενουμε για ΔΕκεμβρη!!!

Αν ο Πετραν απο το κεφαλι του μας εγραφε για 1000 μοναδες τελη Νοεμβρη..δεν σημαινει οτι θα δικαιωθει..

Τωρα αν αυτες ερθουν τελη Γεναρη[πολυ πιο λογικο σεναριο] παλι δικαιωμενος θαναι???μπορει!!

Δεν βαριεσαι...

προσεξτε παιδια...διαβαστε προσεκτικα!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 12, 2012 4:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro έγραψε:
Η τιμή διάθεσης των κοινών μετοχών θα είναι ίση ή κατώτερη από την μικρότερη εκ των ακόλουθων δύο τιμών:
1) ποσοστό 50% επί της μέσης χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής κατά την διάρκεια των πενήντα (50) ημερών διαπραγμάτευσης που προηγούνται της ημερομηνίας καθορισμού της τιμής διάθεσης των μετοχών, και
2) την τιμή κλεισίματος της μετοχής στην οργανωμένη αγορά κατά την ημέρα διαπραγμάτευσης που προηγείται της ημερομηνίας καθορισμού της τιμής διάθεσης των μετοχών.
Αυτοι λοιπον θαναι οι οροι!!1

Για μεχρι ΑΠΡΙΛΗ 2013

Προσεξετε λοιπον Ελληνες επενδυταραδεςστις τραπεζικες,.τι αγοραζετε ,τι πουλατε και ΓΙΑΤΙ???

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ

Δεν εχουν καν ανακοινωθει ακομα

Οι 50 μερες θαναι ΠΡΙΝ την ανακοινωση τους...

Αν ανακοινωθουν τελη ΓΕναρη η Φλεβαρη 2013 οπως θαναι το λογικο,αυτες οι μερες ΔΕΝ ξεκινησαν ακομα!!!!!

Και θα ξκινησουν ΑΦου παρουμε την δοση και υπαρξει παρεμβαση στα ομολογα να το θυμαστε αυτο!!

Φιλε verda τα λες αυτα εδω και μια εβδομαδα
εγω σε εχω ακολουθηση 2 μηνες τωρα και εισαι μεσα σε οτι ακριβως εχεις πει
Ειμαι μεσα και σε αυτο που λες τωρα για τις 50 ημερες
εχω τραπεζικες μετοχες δεν φοβαμαι τα αδειασματα σαν τα σημερινα και αναμενω την εκταμιευση
Γιατι πιστευω οτι πλεον ειναι σιγουρο οτι θα την παρουμε
Μενουν μονο οι λεπτομεριες.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 12, 2012 4:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

απλά και ενημερωτικά

απλά χειαζονται διπλή αναγνωση απ σοσους ΔΕΝ έχουν την εμπειρία να τ' αρπαζουν με την πρώτη.

Διευκρινεστότατος!!! Ευάγγελε,

απλά ο Πετράν προτρέχει οπως πάντα, ή κατ άλλους χειροκροτείστε με....

αλήθεια οι Κυπριακές ΔΕΝ εντάσσονται στην ανακεφαλαιοποισηση, πέφτουν ετσι για ειναι στο ιδιο κλίμα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 12, 2012 5:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Verda και εγω μαζι σου και το ξερεις απο τη στιγμη που μπηκα και επιασα τις τιμες και εφτασα στο +1500 μεχρι και τωρα που ειμαι για δευτερη φορα στα -1280 [δικο μου θεμα γιατι δεν πουλησα και δεν αγορασα οπως εχουμε πει ειναι θεμα στρατηγικης, αν οχι την πρωτη φορα τοσο και την δευτερη] και εγω δεν πιστευω στα σκαμπανεβασματα. Ειναι θεμα χρονου να γυρισει και να δουμε την ιστορια να αλλαζει.. και στην τελικη περιμενουμε μεχρι τον Γεναρη και ας ειναι πανω κατω τι σε νοιαζει αν ειναι να βγεις στην τελικη με κερδος?
Ουτε trader τρελος ειμαι ουτε τπτ και στην τελικη το ολο το θεμα εδω ειναι να βγαινεις κερδισμενος οσο πιο ηρεμα γινεται πιστευοντας στην στρατηγικη σου..

+1 και απο εμενα λοιπον !

1) Forget Everything And Run
or
2) Face Everything And Rise

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 12, 2012 5:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

Απογοητεύουν οι όροι ανακεφαλαιοποίησης

http://www.euro2day.gr/news/economy/124 ... ticle.aspx

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 12, 2012 5:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

το μομεντουμ στο χαα παραμενει ανοδικο?

καποιοι λενε αν χασει ογδ το 750 παμε για 680.

ενας αχαρτος, αξιζει να τοποθετηθει σε τραπεζα σε αυτες τις τιμες, αυριο για παραδειγμα?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 12, 2012 6:11 pm 
Χωρίς σύνδεση

Γεια σας

Δεν ξέρω αν λάθος κατάλαβα αλλά ο verda δεν είπε ούτε πουλήστε ούτε αγοράστε και θα ήθελα μια πιο ξεκάθαρη θέση από τον ίδιο. Εγώ από τι καταλαβαίνω προς το συμφέρον των νέων επενδυτών και εγγυητών θα είναι να πέσουν οι μετοχές όσο πιο χαμηλά γίνετε και ο λόγος προφανής για να αγοράσουν φτηνά αφού έτσι κι αλλιώς πόσοι μέτοχοι θα έχουν χρήμα να μπούνε σε αυτή τη αμκ. Το ερώτημα είναι μετά τις αμκ τι θα κάνει το χρηματιστήριο και για όσους έχουν χρήματα και θέλουν να επενδύσουν καλή ώρα είναι τώρα η μέτα;
Αν και νομίζω ότι έχεις απαντήσει σε αυτό παλιότερα μετά τις αμκ, απλώς θέλω να ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

Ευχαριστώ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 12, 2012 6:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Όταν τους συμφέρει η συσχέτιση του Χ.Α. με τα ξένα υπάρχει... Και φυσικά το δικό μας στην πτώση πρωταθλητής...

BLOOMBERG

U.S. Stocks Decline as Investors Await Meeting on Greece

By Alexis Xydias and Nikolaj Gammeltoft - Nov 12, 2012 6:06 PM GMT+0200

U.S. stocks fell, after the Standard & Poor’s 500 Index biggest weekly retreat since June, as European policy-makers met to discuss Greek aid.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 13, 2012 12:02 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

panathas13 έγραψε:
Γεια σας

Δεν ξέρω αν λάθος κατάλαβα αλλά ο verda δεν είπε ούτε πουλήστε ούτε αγοράστε και θα ήθελα μια πιο ξεκάθαρη θέση από τον ίδιο. Εγώ από τι καταλαβαίνω προς το συμφέρον των νέων επενδυτών και εγγυητών θα είναι να πέσουν οι μετοχές όσο πιο χαμηλά γίνετε και ο λόγος προφανής για να αγοράσουν φτηνά αφού έτσι κι αλλιώς πόσοι μέτοχοι θα έχουν χρήμα να μπούνε σε αυτή τη αμκ. Το ερώτημα είναι μετά τις αμκ τι θα κάνει το χρηματιστήριο και για όσους έχουν χρήματα και θέλουν να επενδύσουν καλή ώρα είναι τώρα η μέτα;
Αν και νομίζω ότι έχεις απαντήσει σε αυτό παλιότερα μετά τις αμκ, απλώς θέλω να ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

Ευχαριστώ

Mιλας για Τραπεζες προφανως ετσι φιλε??

Γιατι για αλλες αξιες ενδιαφεροντος τυπου ΟΤΕ Η ΔΕΗ η καταλληλη στιγμη ηταν τον ΙΟυνη με το φασμα της ..δραχμης να απομακρυνεται μετα τις εκλογες..

Μιλω παντα ΚΑΘΑΡΑ...

Οι τραπεζικες θα εχουν ενδιαφερον στις 50 μερες πριν την ανακοινωση των τιμων των αυξησεων τους

Και ΑΥΤΕς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ καν...

Και θα ξεκινησουν ταυτογχρονα με την επαναγορα Ομολογων απο την δευτερογενη

ΚΑΙ ΝΑΙ γνωμη μου ειναι οτι θα ανακοινωθουν με πολυ ψηλοτερες τιμες στο ταμπλο απο τις σημερινες

ΟΙ διακυμανσεις οι τρελλες οι τωρινες ..για ενα μεσοπροθεσμο ειναι αδιαφορες!!!

Αλλα μιας που θα συνεχιστουν αμειωτες[θα το δειτε] οσοι βγαζουν κερδη απο αυτο ..μπραβο τους..

ΠΡΟΣΟΧΗ μονο γιατι ειναι παιγνιο με ημερομηνια ληξης...τοχω γραψει πολλες φορες αυτο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 13, 2012 9:21 am 
Χωρίς σύνδεση

"είναι ίση με ή κατώτερη από την μικρότερη εκ των ακόλουθων δύο τιμών:

(i) ποσοστό 50% επί της μέσης χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής κατά την διάρκεια των πενήντα (50) ημερών διαπραγμάτευσης που προηγούνται της ημερομηνίας καθορισμού της τιμής διάθεσης των μετοχών, και

(ii) την τιμή κλεισίματος της μετοχής στην οργανωμένη αγορά κατά την ημέρα διαπραγμάτευσης που προηγείται της ημερομηνίας καθορισμού της τιμής διάθεσης των μετοχών."

---

ΔΕΝ υπάρχει η προστασία της τιμής της ονομαστικής αξίας πλέον

το 1 ευρώπουλο για την ΕΤΕ

έγινε αλλαγή στο Καταστατικό του ΤΧΣ

άρα η ΑΜΚ μπορεί να γίνει ακόμα και σύμφωνα με τον όρο (ii)

δηλαδή αν την προηγούμενη μέρα του καθορισμού της τιμής της ΑΜΚ, η χρηματιστηριακή τιμή στο Ταμπλό έχει ας πούμε ... 0,75 και ο κμο50 της ΕΤΕ έχει 1,70 ( το 50% είναι -----> 0,85 )

τότε η ΑΜΚ θα γίνει στην μικρότερη τιμή ---------> 0,75

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1042, 1043, 1044, 1045, 1046, 1047, 1048 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: