smylanakis έγραψε:
Συμφωνοι, απο εδω και περα βλεπεις ανοδο τις επομενες μερες? μπορεις να παρεις θεση πανω σε αυτο ή εχει πολυ ρισκο ?
Σημερα ας πουμε ενω κανεις δεν το περιμενε πηγανε πανω, παλι αυριο μπορει να γινει το ιδιο ή το αντιθετο. Δεν σε ρωταω φιλε αν εισαι μαγος [ξερω πως δεν εισαι], απλα ρωταω αν γιατι τις επομενες μερες βλεπεις ανοδο [παρολο τον μικρο τζιρο σημερα σχετικα] ή αν υπαρχουν καποια σημασια για κατι τετοιο βασει της εμπειριας σου τοσα χρονια..
Αν βλεπεις κατι τετοιο βλεπεις πρωταγωνιστρια την ΠΕΙΡ οπως σημερα ή την ΑΛΦΑ ??
Δεν ξέρω φίλε τι δεν καταλαβαίνεις απο όσα απλά γράφω...
Πάνω κάτω αμειωτα μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη και αργότερα μεσοσταθμικη άνοδος ..
Τα έλεγα όταν ΌΛΟΙ έγραφαν για 1000 μονάδες τέλη Νοέμβρη...συνεχίζω να τα λέω..
Τέλη Γενάρη θάναι περίπου η τραπεζικη κορύφωση...
Όσο για πρωταγωνιστες σε βάση εξαμήνου όπως ειδες ουραγοί είναι οι Τραπεζες ...ΔΕΗ και ΟΤΕ πρωταγωνιστες..
Τώρα το τι θα κάνει καθημερινά ουδολως έχει σημάσια....νομίζω η τελευταία φράση μου για μαραθώνιο κλπ θα σε είχε διαφωτίσει...
Διασπορα άποψη και υπομονη...
Όσο για το τι διαλέγει ο καθένας ,σωλκ η ΜΟΗ η ..κρι κρι βλέπεις ότι ο καθένας έχει την άποψη του..
Εγω την δικη μου ευθαρσώς εδω και καιρο έχω καταθέσει..
Ουδολως με ενδιαφέρουν οι τραπεζικές διακυμάνσεις το 2012
Απο Γενάρη άλλη κουβέντα...
Έχω ένα μόνο 30% έκθεση χάριν τζόγου αλλα και άποψης σε αυτές και αυτήν θα συνεχίσω να έχω...άσχετα του καθημερινού τους πάνω κατω
Αντίθετα αλλου είναι το ψωμι...κρίμα που στο όνομα του Τι θα τρέξει....αύριο ,δεν τοχεις ακόμα καταλάβει...