neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1058, 1059, 1060, 1061, 1062, 1063, 1064 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 03, 2012 10:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

sundance 2 έγραψε:
καλησπερα!!

αξιζει να τοποθετηθει καποιος τωρα, αυριο, σε καποια τραπεζα? (αλφα,ετε,πειρ)

τι σημαινουν οι 50 μερες? οτι θα τις ανεβασουν τις τιμες τους στο ταμπλω εντος των 50 ημερων ή οτι θα τις ριξουν?

ευχαριστω.

Διασπορα φίλε μου...διασπορα...
Αυτο είναι το κλειδι..
Όσο για Τραπεζες τον καλύτερο ευαυτο τους μετοχικα
κατα την δικη μου γνώμη
,θα το κάνουν στις 50 μέρες που θα μετρήσουν για την διαμόρφωση των τιμών των αυξήσεων τους όσο ψηλότερα γίνεται.. Νομίζω μετα 15 Δεκέμβρη ..τοχω χιλιογραψει
Επειδή όμως αυτο θα γίνει ...με χειραγώγηση,θέλει ιδιαίτερη προσοχη ,αλλα και άποψη..

Όσοι δεν ταχουν θαταν πολυ καλύτερο να ασχοληθούν με άλλες μετοχές και όχι τραπεζικές..τυφλωμενοι απο το γρήγορο και καλα κέρδος...
Το Χρηματιστήριο είναι μαραθώνιος ,όχι αγώνας δρόμου..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 03, 2012 10:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Συμφωνοι, απο εδω και περα βλεπεις ανοδο τις επομενες μερες? μπορεις να παρεις θεση πανω σε αυτο ή εχει πολυ ρισκο ?
Σημερα ας πουμε ενω κανεις δεν το περιμενε πηγανε πανω, παλι αυριο μπορει να γινει το ιδιο ή το αντιθετο. Δεν σε ρωταω φιλε αν εισαι μαγος [ξερω πως δεν εισαι], απλα ρωταω αν γιατι τις επομενες μερες βλεπεις ανοδο [παρολο τον μικρο τζιρο σημερα σχετικα] ή αν υπαρχουν καποια σημασια για κατι τετοιο βασει της εμπειριας σου τοσα χρονια..
Αν βλεπεις κατι τετοιο βλεπεις πρωταγωνιστρια την ΠΕΙΡ οπως σημερα ή την ΑΛΦΑ ??

1) Forget Everything And Run
or
2) Face Everything And Rise

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 04, 2012 12:01 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

smylanakis έγραψε:
Συμφωνοι, απο εδω και περα βλεπεις ανοδο τις επομενες μερες? μπορεις να παρεις θεση πανω σε αυτο ή εχει πολυ ρισκο ?
Σημερα ας πουμε ενω κανεις δεν το περιμενε πηγανε πανω, παλι αυριο μπορει να γινει το ιδιο ή το αντιθετο. Δεν σε ρωταω φιλε αν εισαι μαγος [ξερω πως δεν εισαι], απλα ρωταω αν γιατι τις επομενες μερες βλεπεις ανοδο [παρολο τον μικρο τζιρο σημερα σχετικα] ή αν υπαρχουν καποια σημασια για κατι τετοιο βασει της εμπειριας σου τοσα χρονια..
Αν βλεπεις κατι τετοιο βλεπεις πρωταγωνιστρια την ΠΕΙΡ οπως σημερα ή την ΑΛΦΑ ??

Δεν ξέρω φίλε τι δεν καταλαβαίνεις απο όσα απλά γράφω...

Πάνω κάτω αμειωτα μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη και αργότερα μεσοσταθμικη άνοδος ..
Τα έλεγα όταν ΌΛΟΙ έγραφαν για 1000 μονάδες τέλη Νοέμβρη...συνεχίζω να τα λέω..
Τέλη Γενάρη θάναι περίπου η τραπεζικη κορύφωση...
Όσο για πρωταγωνιστες σε βάση εξαμήνου όπως ειδες ουραγοί είναι οι Τραπεζες ...ΔΕΗ και ΟΤΕ πρωταγωνιστες..
Τώρα το τι θα κάνει καθημερινά ουδολως έχει σημάσια....νομίζω η τελευταία φράση μου για μαραθώνιο κλπ θα σε είχε διαφωτίσει...
Διασπορα άποψη και υπομονη...
Όσο για το τι διαλέγει ο καθένας ,σωλκ η ΜΟΗ η ..κρι κρι βλέπεις ότι ο καθένας έχει την άποψη του..
Εγω την δικη μου ευθαρσώς εδω και καιρο έχω καταθέσει..
Ουδολως με ενδιαφέρουν οι τραπεζικές διακυμάνσεις το 2012
Απο Γενάρη άλλη κουβέντα...
Έχω ένα μόνο 30% έκθεση χάριν τζόγου αλλα και άποψης σε αυτές και αυτήν θα συνεχίσω να έχω...άσχετα του καθημερινού τους πάνω κατω

Αντίθετα αλλου είναι το ψωμι...κρίμα που στο όνομα του Τι θα τρέξει....αύριο ,δεν τοχεις ακόμα καταλάβει...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 04, 2012 12:07 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

nai ta katalaba ola auta opws kai an oxi oloi oi perissoteroi.
File Baggelh to mono pou se rwtaw einai an yparxei kati pou na deixnei poso panw kai poso katw.. px an eleges mia timh gia PEIR pou exoume asxolhthei polu gia tis epomenes meres leme twra an paei gia panw poia tha htane prin diorthwsei? kapoia prohgoumenh antistash ? pou tha kolage h metoxh gia na ksanapesei? auto lew tpt parapanw.. en kapoion ton endiaferei diaforetikh strathgikh estw braxyprothesma rwtaw an mhpws hkseres poies times tha mporousane na einai gia tis trapezes KYPR pEIR kai ALFA.. mporei an mh se endiaferei apla rwtaw mia gnwmh, an tyxon ksereis..
Epishs gia EXAE shmera phge na dwsei gia ligo panw kai meta gyrise estw kai ligo arnhtika.. pws thn blepeis gia thn synexeia, ennow pali gia tis epomenes meres kathara?
Euxaristw poly !

"Αντίθετα αλλου είναι το ψωμι...κρίμα που στο όνομα του Τόνια τρέξει....αύριο ,δεν τοχειε ακόμα καταλάβει..."
AUTO DEN TO KATALABA...

or

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 04, 2012 12:15 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

και κατι ακομα που στο ονομα του καθημερινης χειραγωγησης

την Παρασκευη στην διαρκεια της συνεδριασης σας επισημανα 6 μετοχες πουχαν λογους να πανε καλα λογω εισοδου στον νεο δεικτη[αληθεια δεν εβγαλαν τεχνικες στηριξεις ακομα για αυτον??]

ολες τελειωσαν κοντα στα ψηλα ετους,παρα τις εβδομαδσιες τραπεζικες σφαλιαρες...

Πληρως χειραγωγουμενη σημερα με τα γνωστα τερτιπια της 3Ε

ΑΠΟΛΥΤΩς χειραγωγουμενη η Αγορα καο δειχνει καθημερινα σχεδον..

οποτε ψαχνοντας...ογκους να καταλαβουμε αυριο αν θα ανεβει...συμπαθατε με καταντα κωμικο..

Θα το γραψω τελευταια φορα..

Οι χειραγωγοι αναδοχοι ειδικα για τραπεζικα κανενα λογο δεν εχουν να δωσουν μονιμο ανοδικο τεμπο
πριν το 50ημερο που δεν εχει καν ξεκινησει..

Ισα ισα που βολευουν τα πανω κατω να απογοητευσουν τους παντες ΠΡΙΝ

Τα υπολοιπα ποιοτικα χαρτια ειναι κοντα στα υψηλα ετους!!!

Κριμα που απο οτι διακρινω με την τοση αγωνια για τραπεζοτζογαδοχαρτα οι περισσοτεροι
οπως ο φιλος noe εγραψε κιολας δεν εκαναν την ΣΩΣΤΗ αναλογια διασπορα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 04, 2012 12:21 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φιλε μου σμυλιανακη καθαρα μιλαω...

Αδιαφορα πανω κατω θα κανει τις λιγες επομενες μερες

ΜΕΤΑ την επαναγορα και εκταμιευση της δοσης θα παρουν πιο σταθερο ανοδικο τεμπο τα τραπεζικα .
.παντα κατα την γνωμη μου

η Πειραιως τα κατω της ορια λογω των 0.30 της αυξησης ταχω σημειωσει..

Τα πανω θαναι η ζωνη αντιστασης 0.60.-0.75 που θα τα δει την νεα χρονια στις αρχες της για ...ευνοητους λογους..ΠΡΙΝ την ανακοινωση της τιμης..πεντακαθαρα τα γραφω

π.ς.

Στην προηγουμενη παραγραφο λογω ipad τακανα λιγο σαλατα[οτι θελει γραφει]..συμπαθα με :D

Το διορθωσα...ηθελα να πω ...τα πιο αργα και σταθερα κρυβουν πολλες φορες τα μεγαλα κερδη τυπου ΜΟΗ κλπ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 04, 2012 12:30 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

α..για ΕΧΑΕ ξερεις με τι καταπιανεται φιλε μου???

Με τον τζιρο του Χρηματιστηριου...αφου σημερα ηταν μειωμενος λογικο δεν ηταν να δειξει αδυναμια??

Να σου πω την αληθεια αυτου του ειδους οι επιλογες δεν ειναι να τις κοιτας ημερησια ...αλλα καθε μηνα!!!!σοβαρα μιλω..

Τι τζιρο νομιζεις θαχουμε τον Γεναρη 2013 τον Φλεβαρη..περισσοτερο η λιγοτερο??

Λογω τραπεζικων αυξησεων πονταρω στο περισσοτερο..και στο 4.20 κατελαχιστον που νομιζω θαναι δικαια αποτιμηση σε σχεση με την εποχη και τους τζιρους

οσοι την κατεχουν τα τελευταια δυσκολα χρονια απολαμβανουν μερισματα επιστροφες κεφαλαιου
,αλλα και ησυχο σχετικα υπνο..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 04, 2012 1:11 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ! ΠΟΙΕΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟ ? ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.. ΙΣΧΥΕΙ ?
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥΑΝΑΛΥΣΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? Η' ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?? ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ???

or

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 04, 2012 3:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Την Καλησπέρα μου...
Όπως έγραφα και χτες τα πάνω κάτω θα συνεχιστουνναμειωτα για τα τζογαδοχαρτα μέχρι μέσα του μήνα...μάλιστα θαλεγα μέχρι 17 που κλεινουν και τα παράγωγα ...

Οποίος μπορει να τα καταφέρει σε Αυτο το ατελείωτο πάνω κάτω ,μπράβο του..
Οι 50 μέρες που βασικά ενδιαφέρουν εμάς τους μέσο δεν έχουν ακόμα ξεκινησει...
Οι φτωχοtraders συνεχίζουν να κάνουν παιχνίδι με τα εγχώρια τραπεζικά λομπυ..
Εμείς απέχουμε προς το παρον πληρως ;)

Π.ς.
Φίλε σμυλιανακης πάρε ένα τηλ τον χρηματιστη σου να σου δώσει κατάλογο για μερισματουχες και ημερες αποκοπής δεν είναι δα και μυστικο...

ΕΧΑΕ και ΜΟΗ που συζητάμε είναι δυο καλές επιλογες διαρκείας ...αλλα όταν λέμε διαρκείας το εννοούμε...σε βάθος χρόνων μόνο απο μερίσματα ,παίρνεις κεφαλαιο σιγά σιγά πίσω....δεν προσφέρονται όμως για λάτρεις της καθημερινής αδεεναλινης

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 05, 2012 9:33 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Παράθεση:
Όπως έγραφα και χτες τα πάνω κάτω θα συνεχιστουνναμειωτα για τα τζογαδοχαρτα μέχρι μέσα του μήνα...μάλιστα θαλεγα μέχρι 17 που κλεινουν και τα παράγωγα ...

Όπως έλεγες τα πάνω κάτω θα συνεχιστούν, αλλά η ΕΤΕ από τα 2,4 στο 1,4 δεν θα το έλεγα πάνω-κάτω.... Εντάξει η διακύμανση είναι μεγάλη, αλλά σαφως υπάρχει τάση καθοδική...

Αν θυμάσαι και τότε που μιλάγαμε για τις ΑΜΚ και το dilution προέβλεπες βραχυ(πάνω κάτω). Αντικειμενικά, πάντως, αυτό που συνέβη δεν το λες πάνω κάτω....

Αλλά συμφωνώ το βραχυχρόνιο παιχνίδι δεν ειναι εύκολα προβλέψιμο.... Για αυτό και δεν το επιχειρώ ποτέ, ούτε προσπαθώ να κερδίσω από αυτό....

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1058, 1059, 1060, 1061, 1062, 1063, 1064 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 57 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: