neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1105, 1106, 1107, 1108, 1109, 1110, 1111 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 24, 2013 10:13 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλημερα!

Καλυτερα κυπριακη λιρα παρα ευρω....

http://nikdan.blogspot.gr/

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 24, 2013 11:20 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Θα προτιμουσα φτωχος και ελευθερος!!! παρα πλουσιος..και σκλαβος.-

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 24, 2013 11:37 am 
Χωρίς σύνδεση

Εντάξει. Όλα καλά. Αλλά προκαλώ οποιονδήποτε να διαφωνήσει με το γεγονός ότι όσοι διαχειρίζονται αυτή την κρίση από το εξωτερικό είναι ψυχικά ασθενείς. Και μάλιστα βαριά ασθενείς. Αυτή την έπαρση της Λαγκάρντ αλλά κυρίως του Σόιμπλε δεν υπάρχει καμία βιβλιογραφία σε καμία επιστήμη ανά τον κόσμο και πιστεύω και ανά το σύμπαν που να μπορεί να την εξηγήσει αλλιώς. Δηλαδή με ποιόν ακριβώς τίτλο ο Σόιμπλε βγαίνει και λέει "έχω ευθύνη για το ευρώ και δεν μπορεί να με εκβιάζει κανείς". Σιγά ρε μεγάλε. Το καλτσόν. Δηλαδή οι υπόλοιποι είναι ανεύθυνοι; Εδώ πρόκειται πλέον ξεκάθαρα για το Δ' Ραιχ και όποιος το αρνείται εθελοτυφλεί. Η Γερμανία με τη συνδρομή των άπειρων συμφερόντων των εκτός ΕΕ χωρών προσπαθεί να επιβάλλει την κυριαρχία της οικονομικά. Η Κύπρος πρέπει να πει ένα τρανταχτό ΟΧΙ. ΌΧΙ. Τέλος. Δεν μπορεί να παρουσιάζεται καμία Μέρκελ, κανένας Σόιμπλε, καμιά Λαγκάρντ σε κανέναν λαό επί της γης και να ευαγγελίζονται τη διάσωσή του όταν στην πραγματικότητα τον ρίχνουν στη μιζέρια για δεκαετίες. Αυτά ακόμη και ο Χίτλερ τα πρόσεχε. Τουλάχιστον εκείνος παρουσιαζόταν ως κατακτητής και αιμοβόρος εξαρχής.

Και όχι, δε θα πέσω στο τρυπάκι των ευθυνών των χωων που φαλίρησαν και δε θα υποκύψω στην εκβιαστική ερώτηση-κατηγορία "αν δε σου έδιναν αυτοί τα λεφτά θα πεινούσες" και "όταν σου δίνουν τα λεφτά είναι καλά". Δεν είναι καθόλου καλά. Χάλια είναι. Και τα λεφτά δεν ανήκουν στη Γερμανία. Η Γερμανία είναι ο μεγάλος κλέφτης της ΕΕ και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σωπάσει και να φύγει αυτή από την ΕΕ. Δεν καταλαβαίνω ποιός ακριβώς έχει δώσει το πληρεξούσιο στη Γερμανία να εκπροσωπεί την Ευρώπη και να μιλάει ο ανάπηρος(στο μυαλό) Σόιμπλε. Λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει βουλή και πρόεδρο. Επιτέλους ας πάρει μια θέση και ας τους πει να το βουλώσουν. Και αν θέλουν δεν θα πάρει κανείς τα λεφτά τους. Σαφώς "λεφτά τους" σημαίνει ότι δεν θα αγοράσει και τα προϊόντα τους. Να δούμε τότε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Καλά τα ΑΚΑΙ, τα πληντύρια, τα μαρλμπορο αλλά αυτά λέγονταν βίτσια. Γιατί στην Ελλάδα είχε από όλα αυτά. Αλίμονο σε αυτούς που πιστεύουν ότι τα ζόρια και η δυστυχία έρχεται από την έλλιεψη στερεοφωνικού ή του τσιγάρου που διαφημίζει ο Χάρρυ Κλυνν ή ακόμη του must πλυντηρίου από τη Γερμανία. Και μου αρέσει που σε άλλη συζήτηση αποκαλούνται χειρότερα αυτά από την πείνα. ΟΥΑΟΥ. Μάλλον χαζός είμαι για να μην μπορώ να αντιληφθώ το πώς ακριβώς θα δυστυχήσεις χωρίς μάρλμπορο, ΑΚΑΙ και Siemens ενώ στο μεταξύ θα ψοφάς της πείνας. Μεγάλη δυστυχία ο ΑΣΣΟΣ INTERNATIONAL......

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 24, 2013 12:00 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Fufutos,κανεις ενα λαθος πολυ σημαντικο..δεν ειναι ουτε ψυχικα ασθενεις ουτε δεν ξερουν τι τους γινεται,βαδιζουν με βαση πολυ καλα οργανωμενου σχεδιου,,,
Υπαρχει σχεδιο υποταγης στις χωρες του νοτου απο τις χωρες του βορρα,υπαρχει και η ηρωικη εξοδος,,,διαλεγεις και παιρνεις,,,

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 24, 2013 12:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αν είχαν σχέδιο δεν θα είχαν γίνει όλα αυτά που γίνονται. Εκτός αν το σχέδιο τους είναι το χιτλερικό, βάζω μπροστά τη μπάλλα κι αρχίζω τα κλωτσίδια. Έτσι όμως κατακριμνίζονται όπως πάντα.

Υ.Γ. Πάντως όποιος δεν αναγνωρίζει αυτή την έπαρση του Σόιμπλε και της Λαγκάρντ ως βαριά ψυχική ασθένεια, κάτι δεν βλέπει. Τέτοια έπαρση έχουν μόνο άνθρωποι με ανίατες ψυχικές ασθένειες. πχ Σχιζοφρενείς. Ναι, υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή που χωρίζει την πρωτοβουλία από την έπαρση. Αλλά αυτοί έχουν περάσει αυτή τη γραμμή εδώ και καιρό.

Υ.Γ.2 Επίσης να σου πω ότι υπάρχει και η τρίτη επιλογή. Αντί να στηθείς στους ΕΕ και ΔΝΤ, στήνεσαι στους Ρώσους. Τουλάχιστον το επέλεξες που να στηθείς. Δε σε βιάσανε. Αυτό, με την έννοια ότι δεν πιστεύω ότι οι Ρώσσοι είναι οι καλοί. Το απόλυτο συμφέρον τους κοιτούν και καλά κάνουν. Αλλά τουλάχιστον θα το είχαμε επιλέξει. Ή και όχι. Και νομίζω ότι εκεί θα είχαμε και μεγάλη ευχέρεια διαπραγμάτευσης με τους ΕΕ και ΔΝΤ. Γιατί όπως και να έχει, μια τέτοιου είδους πολιτική, αλλάζει τρελλά τα δεδομένα, γεωπολιτικά. Θα το ρίσκαραν αυτοί; Εγώ δεν ξέρω...Αυτοί δοκίμασαν;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 24, 2013 1:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καλημερα...

Διαβαζω πολλες ενδιαφερουσες αποψεις...

το δολαριο αν και πληθωρισμενο νομισμα ,αποτελει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ νομισμα και δεν ειναι τυχαιο που σε περιδους κρισεων προτιμαται!!

Το ευρο αν οι Γερμανοι εκαναν οτι επρεπε θαχε πληθωριστει και αυτο και θαταν καλυτερα τα πραγματα ΜΑΚΡΟ..

Αλλα ας αφησουμε αυτο..ταχουμε πει στο παρελθον!!

Αφου επισημανω οτι εχει δικιο ο Νικνταν οτι ΑΥΤΗΝ την λυση δεν την συζηταμε καν και βαλω την ενσταση μου οτι κατι τετοιο θαθελε προσεκτικο σχεδιασμο και ΟΧΙ αταχτη ν χρεωκοπια[θα μπορουσε να το δοκιμασει σε μικρο χρονικο διαστημα η Κυπρος]
για αυτο αλλωστε την δενουν χειροποδορα τωρα!!

Θαθελα να περασω στην ουσια του τι προτεινουν οι Κυπριοι και γιατι βλεπω σκοπιμοτητες πισω απο αυτο ,που δεν μπορω να τις εξηγησω..

Ας πουμε λενε κουρεμα ανω των 100χιλ σε ΟΛΕς τις καταθεσεις στην ΚΥπρου ,αλλα ΟΧΙ στην Λαικη ..εκει μονο 4% κοψιμο και αυτη να πτωχευσει!!

Οκ λεεει η ΕΚΤ και εμεις τα 9 δις του ΕΛΑ που στηριξαμε τοσο καιρο την Λαικη απο που θα τα παρουμε???

Συγχωνευστη τη με την ΚΥπρου να μας τα χρωσταει αυτη!! α..οχι...δεν γινεται αυτο απαντουν..

Και ρωτω ΓΙΑΤΙ???δεν εννοω να παρει η Τραπεζα Κυπρου αυτες τις υποχρεωσεις...αυτο θα την πτωχευε αμεσα!!

Γιατι δεν κοβουν στις καταθεσεις της Λαικης σε ποσα πανω απο 100 χιλ το αναλογο ποσοστο της Κυπρου
ωστε να εξασφαλιστουν και τα ποσα της ΕΚΤ??η κομματι αυτων τελος παντων??

Αλλωστε τα λεφτα των Ταμειων στην Λαικη συμφωνησαν ολοι να εξαιρεθουν

Τι συμφεροντα κρυβονται πισω απο αυτες τις καταθεσεις της Λαικης..μιας που οι Ρωσοι ταχουν κυριως στην Κυπρου??

Παζλ ...καμμια ιδεα καποιος??

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 24, 2013 1:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro έγραψε:
Τι συμφεροντα κρυβονται πισω απο αυτες τις καταθεσεις της Λαικης..μιας που οι Ρωσοι ταχουν κυριως στην Κυπρου??

Παζλ ...καμμια ιδεα καποιος??

2 πράγματα πετυχαίνουν έτσι.
Ένα που το έχουν πει ξεκάθαρα, δηλαδή συρρίκνωση του τραπεζικού τομέα στην Κύπρο. Μια απλή συγχώνευση. Και φυσικά αν τα 9 δις τα πάρει η Κύπρου πάλι θα τα πληρώσουν οι Ρώσσοι μιας και θα έχουν τα λεφτά τους στην τράπεζα η οποία θα τα χρωστάει.

Το δεύτερο είναι που δεν έχω στοιχεία αλλά ίσως θα έπρεπε να ψάξουμε ποιός έχει συμφέροντα μέσω αυτής της τράπεζας. Και όταν λέω συμφέροντα δε μιλάω μόνο για καταθέσεις. Όμως εγώ μέσα στο παραλήρημά μου σκέφτομαι ότι αν η Λαϊκή είναι η Μαρφίν και αν η Μαρφίν είναι τράπεζα που έχει πέσει με αλεξίπτωτο μέσω αραβικού κόσμου ίσως τα δικαιώματα του αραβικού κόσμου θα είναι τεράστια. Αυτό δεν θα έδινε μια είσοδο στην τοπική οικονομία που προβλέπει πετρέλαια και φυσικά αέρια; Δεν θα μπορούσε να είναι μια καλή υποχώρηση στις διαπραγματεύσεις με την Τουρκία; Μια συνεκμετάλλευση που στην ουσία είναι δευτερογεννής. Όχι στην παραγωγή αλλά στα οικονομικά ωφέλη. Μην ξεχνάμε ότι μετά τα όσα έγιναν στον αραβικό κόσμο, έχει αρχίσει μια σταθεροποίηση που προβλέπει εκεχειρίες με τους παλαιστίνιους, Οτσαλάν που κάνει τους κούρδους αντάρτες να σταματήσουν, Ομπάμα που πάει στο Ισραήλ και βγάζει γλώσσα στους φίλους του για να χαρούν οι Παλαιστίνιοι και πολλά άλλα. Και σε όλο αυτό που έχει κατονομαστεί προ λίγου καιρού "Ανανεωμένη Αραβική Άνοιξη" η Τουρκία έχει τον πρώτο ρόλο. Έχει ήδη περάσει ως πρωτοπόρος στη στροφή προς την ανάπτυξη και τα ανθρώπινα δικαιώματα μεταξύ των χωρών της Αραβικής άνοιξης. Άρα κρατάμε καλή την Τουρκία απέναντι στην Ευρώπη με την οποία έχει ογκοδέστατες εμπορικές σχέσεις και την κάνουμε και κύριο συνομιλητή δίνοντάς της την ευκαιρία να μην εργαστεί αλλά να κερδίσει χρήματα εμμέσως. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΜΑΡΦΙΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΚΟΜΗ ΒΙΡΤΟΥΑΛ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

Υ.Γ. Και αυτό θα έλυνε και πολλά προβλήματα μεταφοράς του αερίου με αγωγούς μέσω στεριάς. Η Τουρκία είναι πολύ κοντά για να ρίχνουν αγωγούς σε όλη τη Μεσόγειο.

Τελευταία επεξεργασία από fufutos και Κυρ Μαρ 24, 2013 1:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 24, 2013 1:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman Van Rompuy προετοιμάζει πριν από τη συνεδρίαση του Εurogroup μια συνάντηση κορυφής, στην οποία θα λάβουν μέρος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Α. Αναστασιάδης και ενδεχομένως κι άλλοι κορυφαίοι αξιωματούχοι.

Τη συνάντηση επιβεβαίωσε σήμερα το περιβάλλον του Προέδρου Herman Van Rompuy, το οποίο περιορίστηκε να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του Προέδρου Αναστασιάδη. Ωστόσο, στις Βρυξέλλες θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι θα συμμετάσχει και ο Πρόεδρος της Κομισιόν, Jose Manuel Barroso και πιθανότητα η C. Lagarde
Ο Herman Van Rompuy πρώην Πρωθυπουργός του Βελγίου, θεωρείται στη χώρα του ως καλύτερος πολιτικός στην επίλυση δύσκολων προβλημάτων και στην εξεύρεση συμβιβαστικών λύσεων. Το γεγονός ότι μαζί με τον Πρόεδρο Barroso ανέβαλαν την προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ιαπωνίας και τη Μογγολία, είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης και της ανησυχίας που υπάρχει στα κορυφαία θεσμικά όργανα της ΕΕ.
Η κ. Lagarde φτάνει στις Βρυξέλλες το μεσημέρι για τη συμμετοχή της στο Eurogroup, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι πριν από αυτή τη συνάντηση θα έχει κρίσιμες διαβουλεύσεις με τους εταίρους, γι’ αυτό θεωρείται πολύ πιθανή η συμμετοχή της στη συνάντηση που σχεδιάζει ο κ. Van Rompuy.
Σ’ αυτή τη φάση των διαπραγματεύσεων, το ΔΝΤ είναι εκείνο που δημιουργεί τα περισσότερα προβλήματα, παρά το γεγονός ότι το ποσό που θα συνεισφέρει στη στήριξη της Κύπρου είναι μικρό. Ωστόσο, ορισμένες χώρες, όπως η Φινλανδία, η Ολλανδία και η Γερμανία για εσωτερικούς τους λόγους, θέλουν οπωσδήποτε να συμμετάσχει ο διεθνής οργανισμός και στο πρόγραμμα της Κύπρου.

Ο πρωην Πρωθυπουργος του Βελγιου!!!!θα μας σωσει...

Βρε τι γινεται...ο Θεος να βαλει το χερι του ,για την ταλαιπωρη Κυπρο μας...

Μακρο αυτο που λεει ο Νικνταν ειναι μονοδρομος πλεον για αυτη...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 24, 2013 1:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φιλε Foufoutos αυτο με τους Αραβες πιθανο ειναι μια εξηγηση..
Υπαρχουν αραγε τοσο μεγαλες καταθεσεις απο αυτους στην πωην Μαρφιν??
Θα δουμε...

παντως στην ιστορια της συρικωσης λογω συγχωνευσης διαφωνω,,,να παρει το καλο κομματι αλλα ΧΩΡΙς υποχρεωσεις οπως η Πειραιως ας πουμε πηρε την ΑΤΕ και πουλαει κιολας αβερτα τις συμμετοχες της το καταλαβαινω!!θαταν και προς καλο της!!

Αλλα να παρει 9δις υποχρεωσεις μαζι...δεν μιλαμε για συρικνωση ετσι ,αλλα απλα για εξαφανιση !!!

Καλυτερα να την κλεισουν και αυτη ετσι..ουτε ενα σεντ δεν θα αξιζει χρηματιστηριακα..
ακριβη θαναι και εκει ,αν παρει 9δις!!!υποχρεωσεις!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 24, 2013 1:56 pm 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro έγραψε:
παντως στην ιστορια της συρικωσης λογω συγχωνευσης διαφωνω,,,να παρει το καλο κομματι αλλα ΧΩΡΙς υποχρεωσεις οπως η Πειραιως ας πουμε πηρε την ΑΤΕ και πουλαει κιολας αβερτα τις συμμετοχες της το καταλαβαινω!!θαταν και προς καλο της!!

Αλλα να παρει 9δις υποχρεωσεις μαζι...δεν μιλαμε για συρικνωση ετσι ,αλλα απλα για εξαφανιση !!!

Καλυτερα να την κλεισουν και αυτη ετσι..ουτε ενα σεντ δεν θα αξιζει χρηματιστηριακα..
ακριβη θαναι και εκει ,αν παρει 9δις!!!υποχρεωσεις!!!

Τουσέ. Όμως ίσως το άμεσο ενδιαφέρον δεν είναι χρηματηστηριακό. Θέλω να πω, δεν νοιάζεται κανείς για τους μικρομετόχους. Και αυτοί που θα κινήσουν τα τεράστια κεφάλαια εκεί μέσα ίσως να είναι ακριβώς οι Άραβες είτε οι Ρώσσοι είτε όποιος πιστέψει πραγματικά στο σχέδιο. Και για να έχουν αποθρασυνθεί τόσο, μάλλον είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι θα την υποστηρίξουν. Αντίστοιχα και η εθνική στην Ελλάδα έτσι δεν είναι; Μη μου πεις ότι αυτό που βλέπω στο ταμπλό είναι η πραγματική της αποτίμηση...

Υ.Γ. Περιμένω τον επόμενο που μετά από αυτό "Τελεσίγραφο Σόϊμπλε σε Κύπρο - Οι Γερμανοί θέλουν την χρεωκοπία της Μεγαλονήσου για παραδειγματισμό!" θα μου πει ότι αυτό δεν είναι ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΠΑΡΣΗ. Αυτό με τον παραδειγματισμό είναι τρομερή εξέλιξη του Ράιχ. ΜΙΚΡΟΙ ΧΤΙΛΕΡ, ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ....

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1105, 1106, 1107, 1108, 1109, 1110, 1111 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 37 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: