verdadeiro έγραψε:
παντως στην ιστορια της συρικωσης λογω συγχωνευσης διαφωνω,,,να παρει το καλο κομματι αλλα ΧΩΡΙς υποχρεωσεις οπως η Πειραιως ας πουμε πηρε την ΑΤΕ και πουλαει κιολας αβερτα τις συμμετοχες της το καταλαβαινω!!θαταν και προς καλο της!!
Αλλα να παρει 9δις υποχρεωσεις μαζι...δεν μιλαμε για συρικνωση ετσι ,αλλα απλα για εξαφανιση !!!
Καλυτερα να την κλεισουν και αυτη ετσι..ουτε ενα σεντ δεν θα αξιζει χρηματιστηριακα..
ακριβη θαναι και εκει ,αν παρει 9δις!!!υποχρεωσεις!!!
Τουσέ. Όμως ίσως το άμεσο ενδιαφέρον δεν είναι χρηματηστηριακό. Θέλω να πω, δεν νοιάζεται κανείς για τους μικρομετόχους. Και αυτοί που θα κινήσουν τα τεράστια κεφάλαια εκεί μέσα ίσως να είναι ακριβώς οι Άραβες είτε οι Ρώσσοι είτε όποιος πιστέψει πραγματικά στο σχέδιο. Και για να έχουν αποθρασυνθεί τόσο, μάλλον είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι θα την υποστηρίξουν. Αντίστοιχα και η εθνική στην Ελλάδα έτσι δεν είναι; Μη μου πεις ότι αυτό που βλέπω στο ταμπλό είναι η πραγματική της αποτίμηση...
Υ.Γ. Περιμένω τον επόμενο που μετά από αυτό "Τελεσίγραφο Σόϊμπλε σε Κύπρο - Οι Γερμανοί θέλουν την χρεωκοπία της Μεγαλονήσου για παραδειγματισμό!" θα μου πει ότι αυτό δεν είναι ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΠΑΡΣΗ. Αυτό με τον παραδειγματισμό είναι τρομερή εξέλιξη του Ράιχ. ΜΙΚΡΟΙ ΧΤΙΛΕΡ, ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ....