neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 20, 2009 8:37 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εδω στην Ελλαδα???? :lol:

Μετα τις προσφατες αυξησεις Ασπις-Προ-Γεν-Αττ

ΟΛΕΣ θα τις περασουν μετα επαινων :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 20, 2009 8:57 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Σύνδεση δολαρίου, πετρελαίου και μετοχών

Η στήλη έχει πολλές αποκλειστικές προβλέψεις, σε διεθνές επίπεδο, στο ενεργητικό της και μία από τις πιο πρόσφατες είχε να κάνει με την άνοδο του πετρελαίου από τα 35 δολάρια, με στόχο την ενίσχυση των αραβικών χωρών παραγωγών πετρελαίου, ώστε αυτές να από την πλευρά τους να χρηματοδοτούσαν το ράλι των μετοχών, αγοράζοντας, κυρίως μετοχές τραπεζών και ωθώντας του βασικούς δείκτες υψηλότερα.

Όλα αυτά είναι, πλέον, τετελεσμένα γεγονότα αλλά ο καταλύτης για να συμβούν ήταν η κορύφωση και μεγάλη πτώση του δολαρίου στις 20 Μαρτίου, η οποία έδωσε τα κατάλληλα καύσιμα για να μετατραπεί το ράλι από βραχυπρόθεσμη αντίδραση σε μεσομακροπρόθεσμη άνοδο.

Καθώς το δολάριο είναι συνδεδεμένο αρνητικά με το πετρέλαιο, η πτώση του θα βοηθούσε στην άνοδο του πετρελαίου. Και καθότι το πετρέλαιο είναι θετικά συνδεδεμένο με τις μετοχές, η άνοδος του θα βοηθούσε στην άνοδο των μετοχών. Πώς, όμως, επετεύχθη η τόσο σημαντική πτώση του δολαρίου;

Στην ανάλυση της 20 Μαρτίου είχαμε γράψει τα ακόλουθα από το 3FVIP.com: “Αν και δεν πρόκειται να το παραδεχτεί ποτέ η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, αυτό που στην ουσία πέτυχε να κάνει την Τετάρτη, ήταν να υποτιμήσει το δολάριο. Με μία πτώση της τάξης του 4,9% μέσα σε δύο ημέρες, η μόνη άλλη περίοδος που το αμερικανικά νόμισμα κατέγραψε μεγαλύτερες απώλειες ήταν το Φεβρουάριο του 1973 και το Σεπτέμβριο του 1985.

Η ανακοίνωση της FED ότι θα αγοράσει, εκ νέου ομόλογα, ύψους μεγαλύτερου του 1 τρις δολαρίων (γεγονός που συνεπάγεται ότι θα τυπώσει ακόμη περισσότερο χρήμα χωρίς αντίκρυσμα πληθωρίζοντας το δολάριο) προκάλεσε την κατακόρυφη πτώση του δολαρίου και την έμμεση υποτίμησή του. Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι κανείς δε διαμαρτύρεται για αυτήν την κίνηση της FED και το αντίθετο, μάλιστα, αυτή προβλήθηκε ως σωτήρια για την οικονομία, το χρηματιστήριο και τελικά το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.”

Το δολάριο κατέρρευσε πράγματι, ενισχύοντας το πετρέλαιο και τις μετοχές αλλά από την αρχή του Ιουνίου έχει αντιδράσει ανοδικά, όπως αναμενόταν, κοντά στη στήριξη από το χαμηλό του Δεκεμβρίου.
Στο ίδιο διάστημα το πετρέλαιο έχει βάλει παύση στην ανοδική του κίνηση και προσπαθεί να κρατηθεί πάνω από τα 70 δολάρια, με την τιμή του το βράδυ της Παρασκευής να είναι στα 69,65 δολάριο.
Οι μετοχές έχουν ακολουθήσει το πετρέλαιο κινούμενες παράλληλα με αυτό και βάζοντας, επίσης, παύση στην ανοδική τους κίνηση.
Προς το παρόν, λοιπόν, οι διεθνείς συσχετισμοί που μας βοήθησαν να προβλέψουμε το ράλι των μετοχών και που ίσχυαν πριν από αυτό εξακολουθούν να ισχύουν και τώρα.

Πολυ ενδιαφερουσα αποψη απο τα παιδια της ΕΚΤΑ..

Βρηκε στηριξη στα χαμηλα το δολαριακι και αντεδρασε!!!

Για να δουμε ,θα κανει την επομενη βουτα προς τα ..κατω
[αναμενομενο...τα τυπογραφεια δουλεουν υπερωριες στο Αμερικα :lol: ]

Γιατι οταν την κανει....
εσεις καταλαβαινετε απο τωρα τι θα σημαινει αυτο για τις μετοχες ;)

Προς το παρον...τα αρκουδακια ,βρηκαν....στηριξη

Προς το παρον ;)

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ

Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι κανείς δε διαμαρτύρεται για αυτήν την κίνηση της FED και το αντίθετο, μάλιστα, αυτή προβλήθηκε ως σωτήρια για την οικονομία, το χρηματιστήριο και τελικά το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.”

Τελευταία επεξεργασία από verdadeiro και Σάβ Ιουν 20, 2009 3:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 20, 2009 9:08 am 
Χωρίς σύνδεση

Παράθεση:
Εδω στην Ελλαδα????

Μετα τις προσφατες αυξησεις Ασπις-Προ-Γεν-Αττ

ΟΛΕΣ θα τις περασουν μετα επαινων

Λογική άποψη
από την πλευρά της ΑΣΠΙΣ μπορώ να μιλήσω η οποία είναι στην χειρότερη κατάσταση απ όλες, το μαγαζί αρχίζει και ορθοποδεί σιγά σιγά

Την καλημέρα μου σε όλους

Αγαπητέ Ευάγγελε εγώ τελείωσα τις δουλειές μου και είμαι σπίτι, πες αν θελεις να σε πάρω να τα πούμε

Προς το παρόν φτιάχνω μια εξώδικη επιστολή στην alpha bank γιατί μου κεφαλοποιήσαν κάτι τόκους σε δάνειο χωρίς την έγκρισή μου...Και ήταν η μοναδική τράπεζα που δεν περίμενα να το κάνει, δεν είναι μέσα στις τακτικές της

Τελευταία επεξεργασία από Lestat και Σάβ Ιουν 20, 2009 9:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 20, 2009 9:13 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Βρήκα τελικώς τα στοιχεία ανοικτών πωλήσεων και δανεισμένων τίτλων...

Μεγάλη αύξηση του αριθμού των δανεισμένων τίτλων από την ΕΤΕΣΕΠ σε σχέση με πρηγούμενες μέρες και σχετικά μικρός αριθμός ανοικτών θέσεων short:

ΑΛΦΑ : 7.216.334 τεμάχια / 478.572 ανοικτές πωλήσεις
ΕΕΕΚ : 1.668.645 τεμάχια / 19.052 ανοικτές πωλήσεις
ΜΑΡΦΒ : 4.942.735 τεμάχια / 108.209 ανοικτές πωλήσεις
ΕΤΕ : 8.381.156 τεμάχια / 139.836 ανοικτές πωλήσεις
ΜΟΗ : 203.147 τεμάχια / 5.777 ανοικτές πωλήσεις
ΟΤΕ : 1.051.497 τεμάχια / 47.919 ανοικτές πωλήσεις
ΤΤ : 1.582.652 τεμάχια / 77.788 ανοικτές πωλήσεις
ΕΥΡΩΒ : 5.967.308 τεμάχια / 201.656 ανοικτές πωλήσεις
ΚΥΠΡ : 4.920.028 τεμάχια / 231.635 ανοικτές πωλήσεις
ΠΕΙΡ : 3.186.321 τεμάχια / 43.834 ανοικτές πωλήσεις

Ερώτηση: Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να δανειστείς μετοχές από την ΕΤΕΣΕΠ εκτός από το να κάνεις ανοικτές πωλήσεις?
Μήπως τελικά η μεγάλη μάχη θα γίνει τις επόμενες μέρες? Σαν να έχουν φυλάξει πολεμοφόδια οι short αρκετά... Ποια είναι η γνώμη σου φίλε verd?

Καλημέρα!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 20, 2009 11:30 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Σύνδεση δολαρίου, πετρελαίου και μετοχών

Η στήλη έχει πολλές αποκλειστικές προβλέψεις, σε διεθνές επίπεδο, στο ενεργητικό της και μία από τις πιο πρόσφατες είχε να κάνει με την άνοδο του πετρελαίου από τα 35 δολάρια, με στόχο την ενίσχυση των αραβικών χωρών παραγωγών πετρελαίου, ώστε αυτές να από την πλευρά τους να χρηματοδοτούσαν το ράλι των μετοχών, αγοράζοντας, κυρίως μετοχές τραπεζών και ωθώντας του βασικούς δείκτες υψηλότερα.

Όλα αυτά είναι, πλέον, τετελεσμένα γεγονότα αλλά ο καταλύτης για να συμβούν ήταν η κορύφωση και μεγάλη πτώση του δολαρίου στις 20 Μαρτίου, η οποία έδωσε τα κατάλληλα καύσιμα για να μετατραπεί το ράλι από βραχυπρόθεσμη αντίδραση σε μεσομακροπρόθεσμη άνοδο.

Καθώς το δολάριο είναι συνδεδεμένο αρνητικά με το πετρέλαιο, η πτώση του θα βοηθούσε στην άνοδο του πετρελαίου. Και καθότι το πετρέλαιο είναι θετικά συνδεδεμένο με τις μετοχές, η άνοδος του θα βοηθούσε στην άνοδο των μετοχών. Πώς, όμως, επετεύχθη η τόσο σημαντική πτώση του δολαρίου;

Στην ανάλυση της 20 Μαρτίου είχαμε γράψει τα ακόλουθα από το 3FVIP.com: “Αν και δεν πρόκειται να το παραδεχτεί ποτέ η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, αυτό που στην ουσία πέτυχε να κάνει την Τετάρτη, ήταν να υποτιμήσει το δολάριο. Με μία πτώση της τάξης του 4,9% μέσα σε δύο ημέρες, η μόνη άλλη περίοδος που το αμερικανικά νόμισμα κατέγραψε μεγαλύτερες απώλειες ήταν το Φεβρουάριο του 1973 και το Σεπτέμβριο του 1985.

Η ανακοίνωση της FED ότι θα αγοράσει, εκ νέου ομόλογα, ύψους μεγαλύτερου του 1 τρις δολαρίων (γεγονός που συνεπάγεται ότι θα τυπώσει ακόμη περισσότερο χρήμα χωρίς αντίκρυσμα πληθωρίζοντας το δολάριο) προκάλεσε την κατακόρυφη πτώση του δολαρίου και την έμμεση υποτίμησή του. Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι κανείς δε διαμαρτύρεται για αυτήν την κίνηση της FED και το αντίθετο, μάλιστα, αυτή προβλήθηκε ως σωτήρια για την οικονομία, το χρηματιστήριο και τελικά το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.”

Το δολάριο κατέρρευσε πράγματι, ενισχύοντας το πετρέλαιο και τις μετοχές αλλά από την αρχή του Ιουνίου έχει αντιδράσει ανοδικά, όπως αναμενόταν, κοντά στη στήριξη από το χαμηλό του Δεκεμβρίου.
Στο ίδιο διάστημα το πετρέλαιο έχει βάλει παύση στην ανοδική του κίνηση και προσπαθεί να κρατηθεί πάνω από τα 70 δολάρια, με την τιμή του το βράδυ της Παρασκευής να είναι στα 69,65 δολάριο.
Οι μετοχές έχουν ακολουθήσει το πετρέλαιο κινούμενες παράλληλα με αυτό και βάζοντας, επίσης, παύση στην ανοδική τους κίνηση.
Προς το παρόν, λοιπόν, οι διεθνείς συσχετισμοί που μας βοήθησαν να προβλέψουμε το ράλι των μετοχών και που ίσχυαν πριν από αυτό εξακολουθούν να ισχύουν και τώρα.

Πολυ ενδιαφερουσα αποψη απο τα παιδια της ΕΚΤΑ..

Βρηκε στηριξη στα χαμηλα το δολαριακι και ανεδρασε!!!

Για να δουμε ,θα κανει την επομενη βουτα προς τα ..κατω
[αναμενομενο...τα τυπογραφεια δουλεουν υπερωριες στο Αμερικα :lol: ]

Γιατι οταν την κανει....
εσεις καταλαβαινετε απο τωρα τι θα σημαινει αυτο για τις μετοχες ;)

Προς το παρον...τα αρκουδακια ,βρηκαν....στηριξη

Προς το παρον ;)

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ

Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι κανείς δε διαμαρτύρεται για αυτήν την κίνηση της FED και το αντίθετο, μάλιστα, αυτή προβλήθηκε ως σωτήρια για την οικονομία, το χρηματιστήριο και τελικά το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.”

Την παρακάτω ανάλυση της ΕΚΤΑ από 03/06/2009, όπως ανέβηκε 13 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ στις Jun. 16 2009,00:36 από το http://www.sed.gr/cgi-bin/ikonboard/iko ... =12;t=1078 , ΔΕΝ την ανέβασες όμως Βαγγέλη.
Φαίνεται σου διέφυγε.

Στην ανάλυση της 3ης Ιουνίου με τίτλο “ΕΚΤΑ 600: μεσοπρόθεσμη φούσκα σε πετρέλαιο και μετοχές” είχαμε επισημάνει, μεταξύ άλλων, 2 σημεία: “ α) έχουμε μπει σε μία φάση όπου αναγνωρίζονται μεσοπρόθεσμες ακραίες ανοδικές καταστάσεις τόσο στο πετρέλαιο, που βοήθησε στην άνοδο των μετοχών, όσο και στην ίδια την αγορά μετοχών β) θα ήταν σημαντικότατη παράλειψη να αγνοήσουμε τη μέτρηση του ώριμου μεσοπρόθεσμου ΕΚΤΑ 600, η οποία είναι τόσο ακραία που υποδηλώνει μεσοπρόθεσμη φούσκα τόσο για το ΓΔ όσο και για την ΕΤΕ.”
Στην ίδια ανάλυση είχαμε υποστηρίξει τα εξής: “Η άνοδος του πετρελαίου είναι συνδεδεμένη με την πτώση του δολαρίου. Το πτωτικό δολάριο βοήθησε στην άνοδο του πετρελαίου, το οποίο με τη σειρά του συνέβαλλε στην άνοδο των μετοχών. Το ΧΑ είναι συνδεδεμένο και εξαρτημένο από τη διεθνή αγορά μετοχών και έτσι, με απλά λόγια, η κίνηση των τιμών πετρελαίου και του δολαρίου αποτελούν δείκτες της κίνησης ακόμη και του ΧΑ (πάντα σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον και τις εκάστοτε συνθήκες). Βλέποντας το διάγραμμα ενός έτους του ΓΔ σε σύγκριση με αυτό του πετρελαίου και ελέγχοντας τη θετική συσχέτισή τους, δηλαδή κατά πόσο η κίνηση του ενός επηρεάζει την κίνηση του άλλου, διαπιστώνουμε μία εντυπωσιακή ομοιότητα στην κίνηση και την κατεύθυνση.”

Η τελευταία συνεδρίαση του πρώτου μισού του Ιουνίου ξεκίνησε με πτώση του πετρελαίου, άνοδο του δολαρίου και πτώση των μετοχών. Το χρηματιστηριακό αυτό μείγμα πρέπει να δημιουργήσει προβληματισμό στους επενδυτές. Σύμφωνα με τη θεωρία της επιστημονικής τεχνικής ανάλυσης, πρέπει να προσθέσουμε βαθμούς επιβεβαίωσης στο σενάριο που θέλει την καλύτερη περίοδο, χρηματιστηριακά, να έχει παρέλθει για τώρα.

Ωστόσο, η ασπρόμαυρη αντιμετώπιση των χρηματιστηριακών δρώμενων δημιουργεί πολλά προβλήματα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε με “άνοδο” ή “πτώση” αλλά με “πόση άνοδο και σε τι χρονικό διάστημα” και το αντίστοιχο για την πτώση. Υπάρχουν δύο Λογικές που έφτασαν σε μας από την αρχαιότητα για να διαμορφώσουν το “Δυτικό Πολιτισμό” και είναι και οι δύο Ελληνικές. Η πρώτη μας έρχεται από τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη και σχεδόν τα πάντα σήμερα, λειτουργούν με βάση αυτήν. Από το διαχωρισμό των μετοχών σε “ανοδικές ή πτωτικές” μέχρι την ανακοίνωση από τις εταιρίες “κερδών ή απωλειών”, ο χρηματιστηριακός κόσμος φαίνεται να υπακούει στην λογική του ¨αληθούς ή ψευδούς” των μεγάλων Ελλήνων Φιλοσόφων. Ακόμη και ο υπολογιστής με τον οποίο γράφεται αυτό το άρθρο ή υπακούει στη Λογική αυτήν της διτιμίας, του ναι ή όχι του 0 ή 1.

Αν, όμως, προσπαθήσει κανείς να εφαρμόσει αυτήν τη δύσκαμπτη Λογική στην ανάλυση, την πρόβλεψη και την επένδυση, το πιθανότερο είναι να δυσκολευτεί πάρα πολύ. Σύμφωνα με την επιστημονική τεχνική ανάλυση η ανάλυση, η πρόβλεψη και η επενδυτική απόφαση δε μοιάζουν με ένα φως που είναι είτε αναμμένο είτε σβηστό αλλά με ένα δοχείο το οποίο μπορεί μεν να είναι γεμάτο ή άδειο αλλά κατά κανόνα βρίσκεται σε μία ενδιάμεση κατάσταση (Λογική του Ηράκλειτου). Έτσι, παρά το γεγονός ότι η αγορά μετοχών κατακτούσε νέα χαμηλά στις αρχές του Μαρτίου, σύμφωνα με την ΕΚΤΑ και το 3FVIP.com το χρηματιστηριακό δοχείο γέμιζε με βαθμούς επιβεβαίωσης μίας μεγάλης ανοδικής αντίδρασης.

Αντίθετα, παρά το γεγονός της κατάκτησης νέων υψηλών, πρόσφατα από την αγορά μετοχών, το χρηματιστηριακό δοχείο είχε αδειάσει αρκετά ώστε να μας κάνει να προβλέπουμε πως το καλύτερο είχε παρέλθει. Αυτό που έκανε η συνεδρίαση της Δευτέρας, όπως είπαμε παραπάνω, ήταν να προσθέσει βαθμούς επιβεβαίωσης σε αυτήν την πρόβλεψη. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 20, 2009 2:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φιλε alonedriver οι πωλησεις μετοχων ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ...εγιναν ΗΔΗ!!!!

Τωρα η θα αγορασουν χαμηλοτερα ...κερδιζοντας!!!
η :lol: :lol: θα αγορασουν ψηλοτερα... :roll:

Ειπαμε...οι πελατες μας... :D

Για να δουμε....

Εναπ το γεγονος της συνδεσης του τριπτυχου πετρελαιου,μετοχων ,δολαριου ειναι αναμφισβητητο γεγονος!!!

Τι ειναι φουσκα και τι οχι,θα το δειξει η Αγορα!!!

Προσωπικα θεωρω οτι το πετρελαιο μετα την τεχνικη του αντισταση στα 73,,εκανε την διορθωση του και ετοιμαζεται για τα....100 :roll: που λεει και ο Ρουμπινι!!!

Τι σημαινει αυτο για τις μετοχες ειναι ηλιου φαεινοτερο,για οσους θελουν να σκεφτουν λογικα ...

ΤΟΤΕ θα δω αν ειναι φουσκα η οχι...ΤΟΤΕ

Και βεβαια θα δωσω το σημα εξοδου,,

Εγω φανατικος με την ανοδο δεν ειμαι!!!

ΑΛΛΑ μονο ΤΟΤΕ ,που θαχουν ολοκληρωθει και οι αυξησεις..

Και βεβαια αφηνω παραθυρακι στο bull σεναριο...το σεναριο της τετραγωνικης ριζας!!!

Εγω δεν το αποκλειω παντελως

η δυναμη του χρηματηστηριακου χρηματος ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 20, 2009 10:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Δημοσιεύθηκε: 15:25 - 19/06/09

Οι μετοχές των αναδυόμενων αγορών είναι πιθανό να αυξηθούν 32% μέσα στον επόμενο χρόνο, καθώς τα κέρδη θα μειωθούν λιγότερο και θα ανακάμψουν ταχύτερα απ’όσο αναμένεται, σύμφωνα με την Morgan Stanley.

Ο δείκτης MSCI Emerging Markets είναι πιθανό να ανέλθει στις 985 μονάδες έως τον Ιούνιο 2010, δηλαδή 21% υψηλότερα σε σχέση με την προηγούμενη εκτίμηση του οίκου, σύμφωνα με έκθεση του στρατηγικού αναλυτή Jonathan Garner.

Πάντως, ο χρηματιστηριακός οίκος υποβάθμισε την στάθμιση των αναδυόμενων ενεργητικών στο προτεινόμενο επενδυτικό χαρτοφυλάκιό της, τονίζοντας ότι η παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη ίσως έλθει αντιμέτωπη με «οπισθοχωρήσεις» βραχυπρόθεσμα.

«Εχουμε επιφυλακτική τακτική γιατί περιμένουμε μια οικονομική ανάκαμψη τύπου «W» στην παγκόσμια ανάκαμψη.»

Μια παραδεχονται πως εκαναν ΛΑΘΟΣ ..μια μας βαζουν νεες ιδεες..

Παντως ενα ειναι βεβαιο..

Με την Μοργκανα δεν πληττουμε ΠΟΤΕ :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 21, 2009 12:11 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
Σάββατο, 20 Ιουνίου 2009
21:51
Αυτό που είδα στη τελετή εγκαινίων του Μουσείου, ΝΑΙ, είναι Ελλάδα.

Είμαι περήφανος που είμαι Ελληνας, είμαι περήφανος που στη φυλή μου ανήκουν άνθρωποι σαν τον κ. Παντερμαλή, τον κ. Φωτιάδη, αλλά και όλους όσους είχαν την ιδέα αυτού του Μουσείου, με την κραυγή που βγάζει εναντίον των βαρβάρων.

Είμαι περήφανος που αυτό το Μουσείο είναι ερωτικό, παίζει με το φως και τα χρώματα, είναι μία κατασκευή που με συνδέει με την ιστορία μου αγωνιστικά.

Σας ευχαριστώ όλους , σαν απλός ανώνυμος Ελληνας.

Απο blog του φιλου Ηρακλη...

Προσυπογραφω...

Ναι αυτη ειναι η Πατριδα μας..και ειμαστε περηφανοι...

ΝΑΙ στην Ελλαδα μας...ΟΧΙ στην μιζερια ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 21, 2009 10:02 am 
Χωρίς σύνδεση

Aγαπητέ κ. Verdadeiro καλημέρα
Αφού σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθειά σου μέχρι τώρα, σου κάνω την εξής ερώτηση:
Έχω 5500τμχ ΕΤΕ με ΜΤΚ 13,10€. Ταυτόχρονα έχω και τα μετρητά για να συμμετέχω στην ΑΜΚ. Σκέφτομαι να πουλήσω την 1η Ιουλίου όλο το χαρτοφυλάκιό μου ΕΤΕ, και όλο το κεφάλαιο να το επανεπενδύσω αγοράζοντας διακαιώματα ΕΤΕ. Πιστεύεις ότι είναι καλή τακτική? Από την εμπειρία σου (εγώ δεν έχω καθόλου ) θα βρω να αγοράσω δικαιώματα? Εφόσον πουλήσω 1 Ιουλίου είμαι διασφαλισμένος για την ιδιοκτησία των δικαιωμάτων που αντιστοιχούν στα 5500τμχ???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 21, 2009 10:48 am 
Χωρίς σύνδεση

Αληθεια Βαγγελη πως ειναι καποιος διασφαλισμενος για την ιδιοκτησια δικαιωματων που αναλογουν στον αριθμο των μετοχων που κατεχει? Δηλαδη μπορει και καποιος να μην προλαβει να αγορασει μετοχες με αυτο συστημα? Φανταζομαι πως η ΕΤΕ μεσω της ΑΜΚ διαθετει στην αγορα ενα προκαθορισμενο αριθμο μετοχων, αν καποιος κατεχει πολυ κεφαλαιο μπορει να αγορασει και τις δικες μου μετοχες, δηλαδη αυτες που μου αναλογουν, η ο καθενας δικαιουται ενα προκαθορισμενο αριθμο μετοχων? Γιατι αν ισχυει το δευτερο μπορει ενας μεγαλος αριθμος μετοχων να παραμεινει αδιαθετος, αν δεν υπαρχει ρευστοτητα, εκτος και αν μου δοθει εμενα μια διορια φανταζομαι να κανω καποιες κινησεις, και αν δεν εχω λεφτα και ο καθε αλλος σαν και εμενα τις μετοχες του η τραπεζα να τις διαθεσει για να τις παρει οποιος προλαβει! Για πες μας και εμας τους αρχαριους Βαγγελη τι ισχυει? Και κατι τελευταιο λιγο ποιο τροποποιημενο απο του προλαλησαντα STEEVINGER. Ποτε θεωρεις οτι ειναι η καταλληλη τιμη για να πουλησουμε την ΕΤΕ και να συμμετεχουμε με χρηματα που προσκομησαμε μεσω της αυξησης για αγορα δικαιωματων? δεδομενου οτι εγω δεν εχω ρευστοτητα, γι αυτο σκεφτομαι πωληση και επανοτοποθετηση σε μεγαλυτερο αριθμο μετοχων! Εγω Βαγγελη μπορω να συμμετεχω σε αυτο το πακετο που λεγεται δικαιωματα, η πρεπει να ειναι καποιος κατοχος μετοχων για καποιο χρονικο διαστημα? Εγω κατεχω περιπου τις μετοχες 1 εβδομαδα. Που μπορω να μαθω με ακριβεια για το τι δικαιουμαι? Θα μου σταλθει για παραδειγμα καμια ανακοινωση και θα μου λεει ποσες μετοχες δικαιουμε κτλ. Αν δεν εχω ρευστο μπορω να συμμεταχω στην αγορα των νεων μετοχων μεσω πωλησης? Δικαιουμαι να συμμετασχω? Σ΄ευχαριστω για την απαντηση. Συνεχισε το καλο εργο βοηθας πολλους!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: