Investorblog έγραψε:
Χαίρεται Βαγγέλη,
επιβεβαιώθηκες για το γεγονός πως θα επιχειρηθεί κλίμα ευφορίας πριν τις ΑΜΚ. Και μάλιστα λόγω της μεγάλης μόχλευσης έγινε της πόπης. Έπεσες έξω μόνο χρονικά. Προέβλεπες να γίνουν πολύ πολύ νωρίς, και όταν άργησαν, μετέθεσες τις προέβλεπες για πολύ μετά. Αλλά το πιο δύσκολο κομμάτι είναι αυτό του χρόνου... Για αυτό και εγώ περιμένω και δεν κάνω ποτέ βραχυχρόνιες συναλλαγές. Συγχαρητήρια, δεν περίμενα τέτοιο πανυγήρι. "Φυλάγοντας τα ρούχα μου" είχα κλείσει τις πολύ κερδοφόρες θέσεις short στις τράπεζες. Μην είμαστε και πλεονέκτες, γιατί στο τέλος έρχεται η θεία δίκη!
Σε ευχαριστούμε, λοιπόν, που ανέδειξες όσο κανένας άλλος αυτή την οπτική. Ασχετα αν δεν "παίζω" με αυτόν τον τρόπο, και δεν θα αγόραζα τράπεζες για ένα express φούσκωμα-ξεφούσκωμα, τα λόγια σου αποδείχτηκαν χρήσιμα
Γνώμη μου είναι πως ακόμα και αν υπάρξει φούσκωμα στην ΕΤΕ, τουλάχιστον στην αρχή, στο τέλος τα δικαιώματα θα μηδενίσουν. Aξίζει να τα πουλήσει κανείς ακόμα και με discount.
Έχουν πέσει και με ρωτούν άπειροι γνωστόι που έχουν μετοχές στο "μπαούλο". Και μιλάμε για ανθρώπους που δεν είναι traders τκτλ. Αυτό που θα έκανα εγώ, είναι να μην έχω ποτέ μετοχές μόνο σε τράπεζα ή τράπεζες, αλλά αυτό δεν διορθώνεται τώρα. Τώρα, αν φούσκωναν τα δικαιώματα, θα τα πουλούσα(τουλάχιστον τα περισσότερα) γιατί στο τέλος εκτιμώ πως θα πλησιάσουν το 0, και θα τα έπαιρνα στο τέλος.
Το θέμα είναι πως αν του πεις του άλλου π.χ. πούλα τα δικαιώματα στα 20€ και αυτά πάνε στα 30€, θα παραπονιέται γιατί θεωρεί τον εαυτό του τόσο "παιχτρόνι" και μάγκα που θα ήταν αυτός που θα τα πουλούσε στο 30.
Ευάγγελε, πως εκτιμάς το εύρος της κίνησης των δικαιωμάτων; Αν και αυτή η πρόβλεψη είναι σίγουρα παρακινδυνευμένη....
Τι κανεις παλιε μου φιλε??ολα καλα??
Ναι ο χρονισμος στις αυξησεις ειναι πολυ δυσκολος ,αλλα μιας που ασχολουμαι χρονια με αυτες ...καπως τα καταφερνω...

πιστεψε με..
Οσο για ΕΤΕ να σου θυμισω οτι τα δικαιωματα δεν τελειωνουν 7 Ιουνη...απλα τοτε σταματουν προσωρινα!!μιας που με την ειδοδο των νεων μετοχων της ΕΤΕ θα ξαναμπουν!!
Προκειται για αυξησεις με...δοσεις
Αν λοιπον σε ενδιαφερει καπως επενδυτικα αυτη η ιστορια,
φανταζομαι ακομα χαμηλοτερα θα βρεις απο δαυτα μεσα στο καλοκαιρι