neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1160, 1161, 1162, 1163, 1164, 1165, 1166 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 07, 2013 5:39 am 
Χωρίς σύνδεση

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη (με τα funds)

Κάποια funds που κάνουν ενεργητική διαχείριση, όπως το American Funds New World, που αγόρασε το 0,1% του ΟΤΕ, εξετάζουν μεσοπρόθεσμα πιθανές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό στις 18-19 Σεπτεμβρίου μαζί με τη UBS έρχονται στην Αθήνα τα funds αναδυομένων αγορών της κολοσσιαίας εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων Fidelity. Ευκαιρίες ψάχνουν επίσης τα αντίστοιχα funds της Schroders και της Wellington, ενώ έρχονται μεταξύ άλλων και funds από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Παράλληλα το παρών θα δώσει μεταξύ άλλων και η Amundi, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων στην Ευρώπη, που επενδύει 1 τρισ. δολάρια, κυρίως για λογαριασμό θεσμικών επενδυτών.

Οι εταιρείες με τις οποίες θα συναντηθούν διαχειριστές των διεθνών funds είναι οι Alpha Bank, Coca-Cola, Folli Follie, Jumbo, Πειραιώς, ΕΧΑΕ, ΕΛΛΠΕ, Εθνική, ΟΠΑΠ και ΟΤΕ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 07, 2013 9:34 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

promitheas έγραψε:
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη (με τα funds)

Κάποια funds που κάνουν ενεργητική διαχείριση, όπως το American Funds New World, που αγόρασε το 0,1% του ΟΤΕ, εξετάζουν μεσοπρόθεσμα πιθανές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό στις 18-19 Σεπτεμβρίου μαζί με τη UBS έρχονται στην Αθήνα τα funds αναδυομένων αγορών της κολοσσιαίας εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων Fidelity. Ευκαιρίες ψάχνουν επίσης τα αντίστοιχα funds της Schroders και της Wellington, ενώ έρχονται μεταξύ άλλων και funds από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Παράλληλα το παρών θα δώσει μεταξύ άλλων και η Amundi, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων στην Ευρώπη, που επενδύει 1 τρισ. δολάρια, κυρίως για λογαριασμό θεσμικών επενδυτών.

Οι εταιρείες με τις οποίες θα συναντηθούν διαχειριστές των διεθνών funds είναι οι Alpha Bank, Coca-Cola, Folli Follie, Jumbo, Πειραιώς, ΕΧΑΕ, ΕΛΛΠΕ, Εθνική, ΟΠΑΠ και ΟΤΕ.

Σε ευχαριστω για το ποστ φιλε...

Ερχονται λοιπον σιγα σιγα ,οι των Αναδυομενων

Απλα δεν βιαζονται...μεχρι Νοεμβρη εχουν καιρο ,να τις ψαξουν τις Εταιρειες πρωτα

Η Fidelity να θυμισω ηταν κυριαρχη σε παμπολες συμμετοχες σε ελληνικες μετοχες την δεκαετια του 1990 ...αποχωρησε το 1999 τον Μαη απο τις περισσοτερες γυρω στις 4800 μοναδες χανονυας το τελικο φουσκωμα στις 6000 μον αλλα βεβαια ουσα απουσα και στην καταστροφη που ακολουθησε

Αυτα για τους παλιους που τα θυμουνται...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 07, 2013 10:14 am 
Χωρίς σύνδεση

να σαι καλά. Σ ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου για τις επίπονες προσπάθειες διαφωτισμού μας.

Οι κκ. Στουρνάρας και Προβόπουλος επιθυμούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να περάσει στη Eurobank. Οι λόγοι που προβάλλουν είναι λόγοι «συστημικής ευστάθειας», για να παραμείνουν, δηλαδή, τέσσερις οι πυλώνες του τραπεζικού συστήματος. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έγινε όμως το μήλον της Εριδος ανάμεσα στην Alpha Bank και στην Εθνική Τράπεζα, αλλά και για την Πειραιώς. Έτσι όπως πάει το πράγμα θα καταθέσει και η Πειραιώς προσφορές. Τώρα αρχίζει η μεγάλη μάχη. Μάχη που ήδη άρχισε στο παρασκήνιο, αφού η Alpha Bank θέλει πολύ το ΤΤ. Εξίσου πολύ το θέλει και η Εθνική.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 07, 2013 6:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

michael έγραψε:
manos69 έγραψε:
Γιατί του στερείς την δόξα Μιχάλη ? :)

Πιστεύω ότι όλοι έχουμε την περιέργεια να μάθουμε αν δεν ήταν ο Σπάρτης .

Ετσι για την ιστορία .............. ποιός ήταν :?:

Ο spartis ήταν κλασσικός χαβαλές παπαγάλος των φόρα και blogs.

Έκανε την δουλειά του και εξαφανίστηκε...

Για την ιστορία λοιπόν των φόρα... Αν και σε πιάνω αδιάβαστο, ο μαρινης και το γαμόσκυλο του ήταν αυτοί που μίλαγαν για την κατάρευση και έλεγαν φωναχτά και παντού πως οι τράπεζες αξίζουν ΜΗΔΕΝ. Κάπου πρέπει να γράφουν ακόμα, άσχετα με το τι λένε τώρα, δεν εξαφανίστηκαν όπως πολλοί παπαγάλοι τύπου spartis. Νομίζω πρόσφατα ανέβασες και video τους.

o spartis ηταν ο ιδιος με τον stockstradamo και τον φραπιζιτη?
γιατι εγω αυτους θυμαμαι να φωναζουν για τις τραπεζες.
ειχε βγαλει και μια εξισωση σε καποια φαση αρχες 2010 ο τυπος που τις προσθεται ολες και ελεγε 1ΕΤΕ + 1ΑΛΦΑ + 1ΠΕΙΡ + 1ΕΥΡΩΒ+ (1ΜΑΡΦΒ+ 1ΜΙΓ) + 1ΑΤΕ + 1ΑΣΠΤ+ 1ΓΤΕ = 10 ευρώ

εντωμεταξει κανεις δεν τον πιστευε.
Τωρα ακομη και αυτη η εξισωση φαινεται ΣΟΥΠΕΡ!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 07, 2013 7:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

promitheas έγραψε:
να σαι καλά. Σ ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου για τις επίπονες προσπάθειες διαφωτισμού μας.

Οι κκ. Στουρνάρας και Προβόπουλος επιθυμούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να περάσει στη Eurobank. Οι λόγοι που προβάλλουν είναι λόγοι «συστημικής ευστάθειας», για να παραμείνουν, δηλαδή, τέσσερις οι πυλώνες του τραπεζικού συστήματος. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έγινε όμως το μήλον της Εριδος ανάμεσα στην Alpha Bank και στην Εθνική Τράπεζα, αλλά και για την Πειραιώς. Έτσι όπως πάει το πράγμα θα καταθέσει και η Πειραιώς προσφορές. Τώρα αρχίζει η μεγάλη μάχη. Μάχη που ήδη άρχισε στο παρασκήνιο, αφού η Alpha Bank θέλει πολύ το ΤΤ. Εξίσου πολύ το θέλει και η Εθνική.

Σε λιγες μερες θα ξερουμε για ΤΤ

Κατα την δικη μου οπτικη η Ευρομπανκ θα το ενσωματωσει ,ωστε το φθινοπωρο να πουληθει με την μια και να ολοκληρωθει το τραπεζικο παζλ

Ιδιαιτερο ενδιαφερον εχει οτι τα ηνια του ΤΧΣ τα κατεχει η κ.Σακελαριου πολυγνωστη για δεσμους με ΑΛΛΟΝ τραπεζικο Ομιλο ..στο παρελθον...χμμ...

Σε λιγους μηνες θα ξερουμε...

Ετσι η αλλιως με την ολοκληρωση των τραπεζικων αυξησεων
ΞΑΝΑ το ενδιαφερον θα παει σε ξεχωριστες μετοχες

Ο Γ.Δ. Ο δικος μας απολυτως παραπληνητικος ....

Τα εξαμηνα πλησιαζουν...το ιδιο και η ωρα των Αναδυομενων Αγορων

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 07, 2013 11:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Μολις τωρα διαβαζω οτι στην Πορτογαλια...για να ξεπεραστει η κριση ,
εκαναν Αντιπροεδρο της Κυβερνησης εκει..
τον αρχηγο του κομματος του δευτερου που την στηριζει!!!

Τι μου θυμιζει??τι μου θυμιζει?? :roll:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 08, 2013 8:51 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα φίλε Εύαγγελε,
Στην Πορτογαλία συμβαίνει ότι και σε μας γιατί οι ίδιοι που αποφασίζουν για εμάς, αποφασίζουν και για αυτούς!!!!Πολύ προτώτυπο δηλαδή...... :roll:
Εγώ θέλω να σε ρωτήσω για την ΟΤΟΕΛΑΣ τι γνώμη έχεις;Θα δώσει πολύ καλή επιστροφή κεφαλαίου ,θα ευνοηθεί από την αύξηση του τουρισμού και έχει μεγάλη υπεραξία από την ΑΡΑΙΓ.
Σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 08, 2013 9:44 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

firecode έγραψε:
Καλημέρα φίλε Εύαγγελε,
Στην Πορτογαλία συμβαίνει ότι και σε μας γιατί οι ίδιοι που αποφασίζουν για εμάς, αποφασίζουν και για αυτούς!!!!Πολύ προτώτυπο δηλαδή...... :roll:
Εγώ θέλω να σε ρωτήσω για την ΟΤΟΕΛΑΣ τι γνώμη έχεις;Θα δώσει πολύ καλή επιστροφή κεφαλαίου ,θα ευνοηθεί από την αύξηση του τουρισμού και έχει μεγάλη υπεραξία από την ΑΡΑΙΓ.
Σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημερα. Φιλε μου..

Οντως η Οτοελ και λογω τουρισμου εχει μεγαλο ενδιαφερον

Προσεξε ομως αντι για αμεσο μερισμα 12 λεπτα αποφασισε επιστροφη κεφαλαιου στα 0.65 ΑΛΛΑ μετα το ριβερς σπλιτ στα 3 που θα κανει σε λογες μερες

Στην ουσια δηλ στους σημερινους μετοχους δινει 0.21 σεντ περιπου.
.παλι βεβσια καλη μεροσματικη αποδοση

Επειδη ομως τα ριβερς τα σιχαινεται η Αγορα..εκτος για κσποιες μερες κλπ
καλο θαταν να την βαλεις στο επενδυτικο σου μικροσκοπιο λιγο αργοτερα μετα το ριβερς

Αλλωστε η εποστροφη κεφαλαιου αργει εκει...ειναι τον Οκτωβρη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 08, 2013 3:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εκ των προτέρων ξεκαθαρίζω, ρητά, πως δεν θέλω να φέρω την καταστροφή!
Επειδή, όμως, έχει ξεστρατίσει η "φήμη" του κουρέματος των καταθέσεων, μάλιστα έχω ακούσει την εκδοχή
20.000 € ανά Α.Φ.Μ. εγγυημένα (και όχι 30.000 € ανά καταθέτη, ανά τράπεζα), θέλω να ρωτήσω τον μιτάρχη την γνώμη του.

Τι πιθανότητες δίνεις verda σε αυτό το σενάριο; Να θυμίσω, βέβαια, πως υπάρχει ο Ν.3746/2009 που εγγυάται 30.000 €
ανά καταθέτη, ανά τράπεζα. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει εν μία νυκτί με μια 'πράξη νομοθετικού περιεχομένου'
όπως συνηθίζει το γκουβέρνο το τελευταίο διάστημα.

Και ερωτώ, μετά τις γερμανικές εκλογές, δεδομένου ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν ποιες είναι οι εναλλακτικές:

- απολύσεις (μαζικές) από το Δ.Τ.
- περικοπή συντάξεων
- κούρεμα καταθέσεων
- κι' άλλοι φόροι

Ξέρω ότι είμαι off topic αλλά τι να τα κάνω τα κέρδη από το Χ.Α. εάν κουρέψουν τις καταθέσεις.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 08, 2013 6:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ganick έγραψε:
Εκ των προτέρων ξεκαθαρίζω, ρητά, πως δεν θέλω να φέρω την καταστροφή!
Επειδή, όμως, έχει ξεστρατίσει η "φήμη" του κουρέματος των καταθέσεων, μάλιστα έχω ακούσει την εκδοχή
20.000 € ανά Α.Φ.Μ. εγγυημένα (και όχι 30.000 € ανά καταθέτη, ανά τράπεζα), θέλω να ρωτήσω τον μιτάρχη την γνώμη του.

Τι πιθανότητες δίνεις verda σε αυτό το σενάριο; Να θυμίσω, βέβαια, πως υπάρχει ο Ν.3746/2009 που εγγυάται 30.000 €
ανά καταθέτη, ανά τράπεζα. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει εν μία νυκτί με μια 'πράξη νομοθετικού περιεχομένου'
όπως συνηθίζει το γκουβέρνο το τελευταίο διάστημα.

Και ερωτώ, μετά τις γερμανικές εκλογές, δεδομένου ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν ποιες είναι οι εναλλακτικές:

- απολύσεις (μαζικές) από το Δ.Τ.
- περικοπή συντάξεων
- κούρεμα καταθέσεων
- κι' άλλοι φόροι

Ξέρω ότι είμαι off topic αλλά τι να τα κάνω τα κέρδη από το Χ.Α. εάν κουρέψουν τις καταθέσεις.

Οι Τραπεζες μας ανακεφαλοποιηθηκαν και νομιζω τους φοβους σου υπερβολικους

Στην Κυπρο συνεβηκε ακριβως επειδη χρηματα απο ΤΧΣ π.χ. νεα δεν επεσαν στις εκει Τρπεζες
και αυξησεις εκ των πραματων για βελτιωση των δεικτων τους
δεν μπορουσαν να γινουν

Οσο για μετα Γερμανικες Εκλογες ,αυτα που λες μας οδηγουν δραχμη

Αν αυτο ηθελαν οι Γερμανοι θα το ειχαν ΗΔΗ κανει..

Γιατι δηλ να μην εχουμε ενα haircut στο Δημοσιο Χρεος
,εστω μεσω επιμυνημσης μεγαλης και πολυ μικρων επιτοκιων??

Κατι τετοιο δεν αφησε ο Ντραγκι να εννοηθει οτι ερχεται για το συνολο της Ευρωζωνης
και μαλιστα για πολυ μεγαλη χρονικη περιοδο??

Πολυ πολυ μικρα μηδενικα επιτοκια...

Μηπως τα Ευρωομολογα γινουν τελικα πραγματικοτητα...δια της τεθλασμενης??

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1160, 1161, 1162, 1163, 1164, 1165, 1166 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 56 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: