neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1194, 1195, 1196, 1197, 1198, 1199, 1200 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 15, 2013 12:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

smylanakis έγραψε:
Στην ΑΤΕ ομως φιλε ειχες ztrade πριν ασχετα αν αλλαξε σε ΠΕΙΡ τωρα? ΠΕΙΡ δεν χρησιμοποιει αποτι ξερω.. κανω λαθος ?
Και εγω ημουν και ειμαι στην χρηματιστηριακη Κυπρου με ztrade αλλα τωρα ειμαι στην ΒΕΤΑ χρηματιστηριακη παλι με Ztrade, οποτε δεν εχω αποψη..
Το νεο συστημα ΠΕΙΡ δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα αλλα με τις αλλαγες που εχουνε κανει υποθετω πως θα ειναι πολυ καλο και αυτο..
Αλλες τραπεζες με ztrade απο πριν αποτι θυμαμαι ηταν η Εμπορικη και ακομη μια αλλα δεν θυμαμαι ποια [εκτος Κυπρου]..
Αυτο που ξερω ειναι πως το ztrade ειναι αρρωστια :lol: :lol: :lol:

ενα ειναι το συστημα ztrade. ολα τα άλλα απλές οδοντόκρεμες.
η ΠΕΙΡ εχει το τραπεζικό και το καθαρο χρηματηστηριακό inbroker. Γενικά ολα τα Windows based ειναι αργα και δυσκοίλια. Δεν έχουν την ευκολία και την αμεσότητα των java (π.χ.. ztrade)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 15, 2013 1:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ετσι, συμφωνω απολυτα.. εκτος απο κατι updates που δεν μου βγαζει την ιδια μερα μετα απο αγορες ή πωλησεις κατα τα αλλα ολα μια χαρα.. απλα πρεπει να περιμενω για να περαστουνε την επομενη το πρωι.. το μονο που ενοχλει..

1) Forget Everything And Run
or
2) Face Everything And Rise

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 15, 2013 1:46 pm 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro έγραψε:
mirabilis έγραψε:
μπορείς να εξασκήσεις ένα ποσοστό των warrants αυτήν τη φορά και τα επόμενα να τα εξασκείς, κατά το ίδιο ποσοστό, κάθε εξάμηνο..

δε μπορώ, πάντως, να δω το λόγο γιατί κάποιος να εξασκήσει τα warrants τώρα και να μη περιμένει... δεν βλέπω κάποιο κίνητρο..

Αν η Αλφα ας πουμε 7 Δεκεμβρη φετος εχει 0.80 δεν θα μπεις στον πειρασμο
να τα ασκησεις ΟΛΑ παιρνοντας 8.4 νεες στα 0.44.9???στις 10 Δεκεμβρη
.που ειναι η πρωτη μετατροπη?.

Όντως, φαίνεται ότι είναι ένα καλό δέλεαρ.. Αλλά η απορία μου έγκειται στο εξής: Αν πιστεύεις ότι η μετοχή της άλφα θα ανέβει κι άλλο, δεν υπάρχει λόγος να εξασκήσεις τώρα τα γουόραντς. Θα είναι καλύτερα να τα εξασκήσεις αργότερα όταν η μετοχή θα είναι ακριβότερη..
Αν πιστεύεις ότι η μετοχή της άλφα δεν θα ανέβει περαιτέρω, καλύτερα να πουλήσεις μετοχή και γουόραντς πριν την εξάσκηση.
Έτσι το βλέπω εγώ, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 15, 2013 2:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

mirabilis έγραψε:
Αν πιστεύεις ότι η μετοχή της άλφα θα ανέβει κι άλλο, δεν υπάρχει λόγος να εξασκήσεις τώρα τα γουόραντς. Θα είναι καλύτερα να τα εξασκήσεις αργότερα όταν η μετοχή θα είναι ακριβότερη..

Αν πιστευω οτι η μεοχη της Αλφα θα φτασει το 1.30 σε ενα χρονο γιατι να μην εξασκησω το warrant τωρα(τον δεκεμβρη) αλλα 2 εξαμηνα μετα?

Τελευταία επεξεργασία από thestat και Τρί Οκτ 15, 2013 2:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 15, 2013 2:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Αργοτερα θαναι και πιο ακριβη η εξασκηση ομως. 0.47 κλπ προς τα πανω κσθε εξαμηνο

Και αν για μια νεα δεν παιζει ρολο ,για 7.4 νεες παιζει

Κατα τα αλλα η ΕΤΕ μετα μηνες ειδε το 4!!

Η μαχη ολων των μαχων στα 4.30 πλησιαζει πια

Τιμη πρωτης εξασκησης ΕΤΕ θυμιζω το 4.37 στις 26 Δεκεμβρη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 15, 2013 3:39 pm 
Χωρίς σύνδεση

thestat έγραψε:
mirabilis έγραψε:
Αν πιστεύεις ότι η μετοχή της άλφα θα ανέβει κι άλλο, δεν υπάρχει λόγος να εξασκήσεις τώρα τα γουόραντς. Θα είναι καλύτερα να τα εξασκήσεις αργότερα όταν η μετοχή θα είναι ακριβότερη..

Αν πιστευω οτι η μεοχη της Αλφα θα φτασει το 1.30 σε ενα χρονο γιατι να μην εξασκησω το warrant τωρα(τον δεκεμβρη) αλλα 2 εξαμηνα μετα?

γιατί πρέπει να βάλεις λεφτά το δεκέμβρη!.. ενώ, αλλιώς, διατηρείς το δικαίωμα χωρίς να βάλεις λεφτά..

βέβαια, είναι και αυτό που λέει ο βέρντα.. ότι η εξάσκηση ακριβαίνει..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 16, 2013 11:39 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Να προσθέσω 2 λόγια για τα warrants. Πέραν του τόκου που υπάρχει και κάνει ακριβότερη την ανταλλαγή σε μετοχές κάθε περίοδο, η πιο σημαντική παράμετρος που επηρεάζει την τιμή των warrants είναι η μεταβλητότητα της υποκείμενης αξίας, που δυστυχώς προσδιορίζεται μόνο με υποκειμενικό τρόπο.

Έτσι λόγω των τεράστιων διακυμάνσεων που βλέπαμε πριν την ΑΜΚ των Τραπεζών, με τα +-20% έως +-30%, το ΧΑΑ την περίοδο έναρξης διαπραγμάτευσής τους χρησιμοποίησε μεταβλητότητα περίπου 50% και για αυτό τα είχε εκτιμήσει σε ουράνια επίπεδα.

Σήμερα με τιμές που έχουν οι υποκείμενες αξίες και τα warrants στο ταμπλό, η αντιστοιχία στην μεταβλητότητα είναι περίπου στο 20%.

Οι μετρήσεις μου γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση και όσο πλησιάζουν οι ημερομηνίες ανταλλαγής θα έχω μία ξεκάθαρη άποψη για το πως να γίνει ο χειρισμός των θέσεων μας, τόσο σε μετοχές όσο και σε warrants, η οποία σήμερα είναι με θέση μόνο στα warrants.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 16, 2013 11:46 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

gem2004 έγραψε:
Να προσθέσω 2 λόγια για τα warrants. Πέραν του τόκου που υπάρχει και κάνει ακριβότερη την ανταλλαγή σε μετοχές κάθε περίοδο, η πιο σημαντική παράμετρος που επηρεάζει την τιμή των warrants είναι η μεταβλητότητα της υποκείμενης αξίας, που δυστυχώς προσδιορίζεται μόνο με υποκειμενικό τρόπο.

Έτσι λόγω των τεράστιων διακυμάνσεων που βλέπαμε πριν την ΑΜΚ των Τραπεζών, με τα +-20% έως +-30%, το ΧΑΑ την περίοδο έναρξης διαπραγμάτευσής τους χρησιμοποίησε μεταβλητότητα περίπου 50% και για αυτό τα είχε εκτιμήσει σε ουράνια επίπεδα.

Σήμερα με τιμές που έχουν οι υποκείμενες αξίες και τα warrants στο ταμπλό, η αντιστοιχία στην μεταβλητότητα είναι περίπου στο 20%.

Οι μετρήσεις μου γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση και όσο πλησιάζουν οι ημερομηνίες ανταλλαγής θα έχω μία ξεκάθαρη άποψη για το πως να γίνει ο χειρισμός των θέσεων μας, τόσο σε μετοχές όσο και σε warrants, η οποία σήμερα είναι με θέση μόνο στα warrants.

πολυ ωραια παρατηρηση...

Ενας καλος μπουσουλας ειναι η ΑΡΧΙΚΗ τιμη εισαγωγης,τουλαχιστον σε αυτες που εχουν ελπιδες μετατροπης την πρωτη περιοδο

Ας πουμε στην Αλφα που νομιζω σε ενδιαφερει η αρχικη τιμη 1.45 που θεωρειται fair
απο τους Αναδοχους της αυξηςης της,
αντιστοιχει σε τιμη μεταξυ 0.65-0.67

Καθολου τυχαιο που ολη την χρονια φετος οταν πλησιαζει αυτα τα επιπεδα η Αλφα
αυξανονται οι ογκοι στην μετοχη κσι υποχωρει η τιμη στο ταμπλο μετα..

Π.ς.
Στην Πειραιως ειναι 0.89 περιξ αν θυμαμαι καλα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 16, 2013 11:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Μολις το ειδα το βιντεο στο bloomberg και τρελαθηκα ,οπως και ο Αμερικανος παρουσιαστης που του ειπε στα ισια τι λετε κυριε ,πατε να μας τρελανετε??

Τι συνεβη??ρωτησε ο δυσμοιρος δημοσιογραφος τον Γιωργο Παπανδρεου τι νομιζει οτι πρεπει να γινει με το αδιεξοδο που σημειωθηκε μεταξυ Ρεπουμπικανων Δημοκρατικων ,για το Δημοσιο ,στην Γερουσια Αλλα και στην Βουλη των αντιπροσωπων??

Τι νομιζετε απαντησε ο αθεοφοβος??

Οτι πρεπει οι Αμερικανοι να κανουν οτι προτεινε στους Ελληνες

Δηλ...Δημοψηφισμα!!!!και επεσαν ολοι απο τις καρεκλες τους!!

Απιστευτος... :evil:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 17, 2013 12:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

Σε κρίσιμες στιγμές το σύστημα δε θέλει ούτε ν ακούσει για δημοψηφίσματα. Προλειαίνει λοιπόν το έδαφος και βάζει έναν κλόουν να πει αυτό ακριβώς το οποίο θέλει να αποφύγει. Τα συγχαρητήριά μου στη σκηνοθεσία του Bloomberg.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1194, 1195, 1196, 1197, 1198, 1199, 1200 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 58 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: