neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1489, 1490, 1491, 1492, 1493, 1494, 1495 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2015 3:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

Η μετάβαση από το μνημόνιο στο νέο ελληνικό πρόγραμμα είναι το ουσιαστικό αντικείμενο των
διαβουλεύσεων που θα συνεχιστούν καθώς και του Eurogroup της επόμενης Δευτέρας, σημείωσε ο
Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής. Στο Eurogroup προσερχόμαστε με καθαρές
θέσεις. Δεν εκβιάζουμε και δεν εκβιαζόμαστε, είπε ακόμα ο πρωθυπουργός. Κάναμε ένα σημαντικό
βήμα, η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. Οι τεχνικές επιτροπές πιάνουν από αύριο δουλειά. Οι εργασίες
τους θα διευκολύνουν το Εurogroup της επόμενης Δευτέρας, υπογράμμισε. (www.euro2day.gr)

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη
ταμειακή βάση, για τον Ιανουάριο 2015, παρουσιάζεται πλεόνασμα στο ισοζύγιο του κρατικού
προϋπολογισμού ύψους 367 εκατ. ευρώ έναντι πλεονάσματος 619 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα
του 2014 και του στόχου για πλεόνασμα 1.286 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ,
το πρωτογενές αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε πλεόνασμα ύψους 443 εκατ. ευρώ, έναντι πρωτογενούς
πλεονάσματος 835 εκατ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2014 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα
1.366 εκατ. ευρώ.

Η Εταιρία Ιχθυοτροφεία Σελόντα ΑΕΓΕ ανακοινώνει ότι την 11.02.2015 ολοκληρώθηκε η κάλυψη της
αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ποσού €50.400.000 με κεφαλαιοποίηση από τις Τράπεζες δανείων
προς της Εταιρία, σε εκτέλεση των αποφάσεων της από 11.09.2014 έκτακτης γενικής συνέλευσης της
ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕ.

Η θυγατρική εταιρία στοιχηματισμού της Intralot στην Πολωνία, Totolotek, έλαβε την πιστοποίηση για
το Υπεύθυνο Παιχνίδι από την Ευρωπαϊκή Ένωση Λοταριών (European Lotteries). Όπως σημειώνεται σε
σχετική ανακοίνωση, οι συντονισμένες προσπάθειες των εταιριών του ομίλου Intralot παγκοσμίως και η
αποτελεσματική εφαρμογή τόσο των προτύπων του κλάδου, όσο και των αρχών που διέπουν την
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, οδήγησαν στην απόκτηση της πιστοποίησης, η οποία επιβεβαιώνει τη
συμμόρφωση με το διεθνές κανονιστικό πλαίσιο Υπεύθυνου Παιχνιδιού, όπως αυτό ορίζεται από την
Ευρωπαϊκή Ένωση Λοταριών.

Τέσσερις σημαντικές διακρίσεις και βραβεύσεις τόσο για την επιχειρηματική της δραστηριότητα όσο και
για το εργασιακό της περιβάλλον απέσπασε το 2014 η εταιρία Kleemann. Η εταιρία διακρίθηκε στα
«Greek Export Awards», στα βραβεία «True Leaders» και «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος», ενώ
βραβεύτηκε και στα Health & Safety Awards.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2015 3:47 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

http://www.euro2day.gr/news/highlights/ ... ei-ti.html

K Θεοδωρακη..καλα τα λετε ..
αλλα ΜΗΝ βιαζεστε

Η αποχωρηση των λαφαζανικων και η συμετοχη σας στο κυβερνητικο σχημα
,,ΠΡΕΠΕΙ να γινει με ομαλο τροπο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2015 4:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

http://www.newmoney.gr/agores/xrimatist ... des-sto-xa

Ενδιαφερουσα η αναλυση και merrit και Δυναμικης του φιλου ηλια Ζαχαρακη

Δευτερα η. Τριτη θα τον καλεσω ξανα στο φορουμ μας ,να μας τα πει

Οι πιο βραχυ καλα κανουν και κατοχυρωνουν μεγαλες κερδοφορες θεσεις

Οι πιο μακρο ομως ,ειναι ετοιμοι να ψωνισουν αντιθετα και αλλα σκαλωτα .προς τα πανω!!!
.μια που διασπαση 880 μοναδων ,μπορει να δωσει μακρο long σημα !!!
,οπως σωστα επισημαινει ΜΕΡΡΙΤ

Αναλογα την οπτικη του καθενα !!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2015 6:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε Verdadeiro σε διαβάζω πάρα πολύ καιρό και θέλω να σου πω πως ειδικά η κριτική σου για τον Αντωνάκη είναι λανθασμένη ειδικά όταν ισχυρίζεσαι ότι η τωρινή κυβέρνηση θα φέρει μια πολύ καλύτερη συμφωνία από αυτήν που δεν μπορουσε ή δεν ήθελε να φέρει ο Σαμαράς . Δεν μπορώ να καταλάβω που το στηρίζεις αυτό και που βρίσκεται η τόση αισιοδοξία σου . Θα σου θέσω δύο τρια θέματα να μου πεις που στηρίζεις την οποια σου αισιοδοξία . 1. Το ταμείο είναι μείον δηλαδή τα φορολογικά έσοδα είναι πολύ πίσω επίσης ξέρω πολύ καλά ότι θα μεινουν και άλλο πίσω από την μη εισπραξη ΕΝΦΙΑ και την καθυστέρηση την οποια θα προκύψει μεχρι να υπάρξει νέος φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσιας να οριστουν αντικειμενικές κτλ . 2. Η φορολογική πολιτική που λέει πως θα ακολουθήσει θα χτυπήσει είτε το θέλουμε ειτε όχι οσους προσπαθήσουν να κάνουν μια επενδυση και οσους επενδυουν ήδη άρα δεν θα έχουμε νεες επενδύσεις του εναντιον . 3 Η ομάδα η οποια στηριξε και στηρίζει την παρούσα κυβέρνηση κατά ένα μεγάλο μέρος της αποτελείται από ανθρώπους που δεν πληρώνουν τους φόρους τους και τις εισφορές τους ειτε γιατί είναι χρεοκοπημένοι ειτε γιατί δεν το θέλουν είτε γιατί αδυνατούν , πως λοιπόν αυτοί οι οποιοι είναι αυτοί που πιστευουν στην κυβέρνηση καρνάβαλο ΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑ θα τρέξουν αυτή την χώρα;;; Θα είναι αυτοί μπροστάρηδες ;;; Με ποια φοροδοτική ικανότητα με ποια δύναμη οικονομική;;; 4. Ποιο κομμάτι των οσων έχεις ακούσει ειδησιογραφικά σχετικά με την διαπραγματευση σε κάνει να πιστεψεις ότι αυτή η ομάδα του 36 % θα είναι αυτοί οι άνθρωποι που όταν τους πει ότι οσα σας ειπα περι ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ ξεχαστε τα δεν γινεται τα δανεια πρεπει να τα πληρώσετε εστω και σε 500 δώσεις τις εισφορες σας και εκεινες σε 100 δοσεις ξεχαστε τι σας ειπα πληρώστε αμεσα τα χρωστούμενα από 1 Ιανουαρίου , ξεχάστε τι ειπαμε για αυξήσεις μισθών εννοουσαμε μονο τον ιδιωτικό τομέα και αυτόν σε βάθος χρόνου . Ένας κοματικός οργανισμος για να αντέξει σε τρικυμιες που είναι μπροστα μας πρεπει αν εχει ιδεολογικό βάθος αλλιώς ετερόκλητες μαζόξεις με σχέση το κέρδος διαλύονται άμεσα όταν δεν υπάρχει κέρδος .
Σου αναφέρω μερικά μόνο δεν μπαίνω καν στην διαδικασια να μιλήσω για τις αντιδράσεις που ισως θα εχει από το Αριστερό Ρεύμα ουτε καν για το ότι εχει μονο 149 δικους του βουλευτες . Επίσης καλά είναι τα τσιτατα και η ελπίδα αλλά εγώ μολις έχω έρθει από ένα συνέδριο στο Παρίσι και άλλα ακουσα και άλλα διαβασα .
Επισης για αν σε προλάβω προσωπικά αγοράζω εντατικά εδώ και 1 εβδομάδα καθημερινά μετοχές από τον πάτο ακόμη και στα σαπόχαρτα όπως τα αποκαλείς άλλο όμως αυτό το να αναλαμβάνεις ένα ρίσκο καθαρό ρίσκο του 80% να πας κουβά και να πληρώνεις ελπίζοντας ότι η στρατιγική του αγοράζω χαμηλά πουλάω ψηλά όταν οι υπολοιποι αγοραζουν σαν τρελοί και άλλο αισιοδοξία που βασίζεται σε βάσεις που εγώ προσωπικά δεν βλέπω .
Και να σου πω και την προσωπική μου θεώρηση των πραγμάτων το ότι ο Σαμαράς αποφάσισε σε λαικιστικά ουρλιαχτά ψεκασμένων και αριστερών λαϊκιστών να απαντήσει με απειλές έδειξε ότι έπασχε από στρατηγική ή αν θες και πιστεύεις στην τύχη ότι η ιστορια τον πλήρωσε με το ιδιο νόμισμα . Αλλά άλλο αυτό και άλλο να πιστεύει ένας επενδυτής ότι υπάρχει ξεκάθαρη προοπτική ελπίδας στην οικονομια μας και αρα στο ΧΑΑ .
Επαγγελματικά δεν ανοικω στο χώρο των οικονομολόγων γιατρός είμαι που έχω ζήσει πολλά χρονια ΗΠΑ και είμαι στην αρχή της καριέρας μου οι όσες γνώσεις έχω από την οικονομική θεωρία πηγάζουν μόνο από ένα μεταπτυχιακό που έκανα στην διοικηση μονάδων υγείας . Αυτές οι φτωχές μου γνώσεις ξέρεις τι λένε ;;; Στο ΧΑΑ αυτή την στιγμή θα μπει μονο κάποιος που έχει στο μπαούλο άχρηστα 5 10 15 χιλιάρικα και θα ποντάρει απλά δεν θα επενδύσει . Και χρηματιστήρια μόνο με πονταρίσματα και trading δεν είναι χρηματιστήρια πιο πολύ για ναούς του Τζόγου τους βλέπω .
Για εμένα δυστυχώς κιόλας για την μάζα του κόσμου που υποφέρει μόνο ένα νέο πρόγραμμα μπορεί να σώσει προσωρινά την κατάσταση εάν δεις κατι άλλο να έρχεται λυπάμαι αλλα το ΧΑΑ είναι τελειωμένη υπόθεση .
Υ.Γ . Τι σε κάνει να αισιοδοξείς όταν ακούς ότι σύμβουλος του Βαρουφάκη είναι η Παναρίτη και η Κατσέλη στην ΕΤΕ και η Lazard μηπως βλέπεις και εσύ όπως και εγώ τα ιδια παιδιά που το 2008 ούρλιαζαν λεφτά υπάρχουν να κάνουν κουμάντο;;; Πιο καλά να προτείνει και τον ΓΑΠ για πρόεδρο της δημοκρατίας να ξέρουμε και τι μας γίνεται :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2015 7:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φιλε Σταματη σε ευχαριστω πολυ για τοποθετηση σου ,αν και εβαλες πολλα ζητηματα μαζι

Για κ Σαμαρα απλα διαβασε τι δηλωσε πριν απο λιγο
ο κ Μιχελακης πρωην υποργος εσωτερικων για αυτον !!

http://bankingnews.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B ... CE%BA.html

Υπεγραψε προγραμμα που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ απο μια πτωχευμενη Χωρα πλεονασμα 5%
Κατανοεις τι σημαινε αυτο για παραγωγικες ταξεις φετος???

Ο Σαιλοκ του Σαιξπηρ που ζηταγε στα ισια κρεας και αιμα ποιο ειλικρινης ηταν

Εχει ακεραια την ευθυνη για την συρικνωση της μεγαλης φιλευθερης παραταξης
,,μολις στο 20% πλεον δημοσκοπικα σημερα

Οσο πιο γρηγορα παραιτηθει τοσο καλυτερη υπηρεσια θα μας προσφερει ..

Οσο για τους τωρινους ...εχεις δικιο σε πολλα ,,
αλλα οκ οι ιδιοι ειναι της συντον επιτροπης Πολυτςπεχειου με Πασοκους παλια
...δεν βλεπω μεγαλες διαφορες

Και με αυτους κυβερνωντας θυμαμαι εκρηξη μετοχικη το 1999

Τον δεικτη θα τον οδηγησουν τα μετρητα που θα ξεχειλωσουν την Ευρωπη
τις επομενες χρονιες .,οχι τα εσοδα που οσα και ναναι ,,σε τρυπα μας πανε ετσι η αλλιως
Ξεχαστε τα ..γερμανικοβια που μας γραφουν τα sites

Ετσι η αλλιως δεν βγαινουμε,οσα εσοδα και ναχουμε!!
!!!πως να σας δωσω να το καταλαβετε ?!

Θα χρειαστει διαγραφη Χρεους στο μελλον ..ασχετα πως θα το ονοματισουν

Θα τυπωθουν λεφτα πληθωριστικα οπως Αμερικη ..να το πω απλοικα

Τωρα για επενδυτικη τακτικη ...
απλα να παρατηρησω οτι αλλο πραγμα το trading και αλλο η επενδυση

Το σαποχαρτο η ΕΤΕ πχ που ξεκινησε χρονια πανω απο 1.50 ενας επενδυτης ειναι εκνευρισμενος μιας που ο δεικτης ειναι σημερα 7% πιο πανω απο 1/1
και αυτη παρακατω!!

Ενας trader ομως που την τσιμπησε στο 1 ευρω στα ταρταρα
που ταγραφα προχτες οτι κανουν ακομα και τα σαποχαρτα για trading
οκ πολυ ευχαριστημενος

Αντιθετα καποιος που επενδυει και δεν τζογαρει καθημερινα πιο ικανοποιημενος
ειναι με ΜΥΤΙΛ που ξεκινησε χρονια 4.50 η ΤΕΝΕΡΓ 1.75 η ΕΧΑΕ 4.70
ασχετα τι κανουν μερα μερα
Εννοω υπεραποδιδουν εναντι ΓΔ απο 1/1

Κατανοητο ελπιζω ..

Π.ς.
Αν καποιος μεινει ΜΑΚΡΟ στα σαπακια ..
με νεες αυξησεις και γουαραντς που θα γινουν μετοχες στο μελλον ,
απλως θα τα χασει σχεδον ολα

Ο trader θα κονομησει θα μου πεις ..στα γρηγορα..οκ
Η ΕΤΕ απο 50 ευρω το 2007 εχει 13 σεντ σημερα ..
Ξερεις ποσοι,...γρηγοροι και μουαγιεδες ταχουν ηδη χασει ΟΛΑ σε αυτη την πορεια ?!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2015 7:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Οσο για καλυτερη Συμφωνια ΜΟΝΟ το πλεονασμα να δεχτουν οι δανειστες
να πεσει στο 1.5% φετος εχεις καταλαβει ,τι μετρα θα γλυτωσουμε???

Η μαλλον εχεις συνειδητοποιησει μεσω email χαρδουβελη τι ΝΕΑ μετρα ηταν ετοιμος να λαβει ο ...Αντωνακης για φετος???

Ειναι ντροπη και η προεκλογικη του καμπανια .,που αντι να δωσει ενα οραμα
κατι .βρε παιδι ...πηγε να υφαρπαξει ψηφους μονο με τον φοβο ..

Με κ Καισαριο που μιλησα εδω στο φορουμ μας ..υποψηφιο ΝΔ καθαρα ο ανθρωπος
μας ειπε αυτο που και ανιδεοι με οικονομικα ξερουν
Οτι το Χρεος ..θελει...κουρεμα

Μονο ο ..Αντωνακης ...δεν το καταλαβε ..
αφου ετσι τουπε να λεει ο Σοιμπλε και οι κολητοι του στο ΕΛΚ
Αληθεια τι απιςτευτη ανακοινωςη εβγαλαν αυτοι??

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2015 8:04 pm 
Χωρίς σύνδεση

Σε ευχαριστώ πρώτα από όλα για την απάντηση . Για τις τράπεζες συμφωνώ πολύ σωστά τα λες και εγώ μια τιμή στόχο βάζω πολύ πιο ψηλά από τώρα για να πουλήσω δεν διαφωνούμε εκεί ουτε σε στο ποιες μετοχές είναι καλές για επένδυση . Επισης δεν διαφωνώ για τον Σαμαρά για τις στρατηγικές του για τον λόγο του κτλ αλλά θέλω να περιμένουμε λίγο να δούμε τι αποτέλεσμα θα φέρει το τσακάλι που στείλαμε χθες έξω και να τα βάλουμε κάτω να δούμε . Γιατί σου ξαναλέω η διαφωνία μου είναι βασική στο ότι οκ ο Σαμαρας όπως λες και εσυ εβαλε το απιαστο 4,5% πλεόνασμα που θα το έπιανε αν το έπιανε μόνο με φόρους πνίγοντας πραγματικά την οικονομια αλλά το εναλακτικό πιο είναι εστω και στο 1% να το παει ο άλλος μειώνουμε το πλεονασμα και δημιουργούμε νεους φόρους για να πιάσουμε τι ;; Εσοδα να προσλάβουμε αργόμισθους στην ΕΡΤ και να ξαναπροσλάβουμε τις ταλαίπωρες τις καθαρίστριες και να βάλουμε γιατρούς με 1000 ευρώ επικουρικούς και νοσοκόμες με 700;;; Αυτό εσύ το βλέπεις για ανπτυξη;;; Εγώ ξέρω ότι παντού στο κοσμο μα παντού αυτόν που βάζει χρήματα τον έχουμε στα ωπα ωπα γιατι είναι η αγελαδίτσα που δινει φορους εισφορες φέρνει προσληψεις και αάρα δίνει κιαλλλους φόρους κανει κύκλο και εδώ τι λέμε;;;; Ε ακου τωρα και εσύ κακε του Ιδιωτικού τομέα παίρνεις 5000 τον μηνα ;; επι 14 70000 ευρώ ξέρεις μωρέ τα 35000 ειναι δικά μου θα τα μειράσω σε 2 παλικάρια στην ΕΡΤ να κάθονται και εσύ οκ δεν πειράζει . Η θα μου πει ακου να δεις τα 35000 θα τα δωσω σε επιδομα ανεργιας σε 5 παιδια που κάθονται . Δεν θα μου πει ακου να δεις θες να κανεις τα 70.000 100.000 και να μην στα παρω εγώ προσέλαβε 2 γιατρούς που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους να σε βοηθάνε και εγώ είμαι εδώ . Αυτό λοιπον που θα φέρει εάν το φέρει ο Βαρουφάκης απλά πολύ απλά θα είναι ότι έφερε και ο Σαμαράς απλά θα εχει μέσα του την εξής πολύ ωραία σάλτσα ότι τα παίρνουμε από τους πλούσιους και τα δεινουμε στους φτωχούς . Εκει δηλαδή που ο άλλος ηταν που ηταν στην εξαθλίωση τωρα του πετάμε το κοκαλάκι της ελεημοσύνης με τα οποια παλι δεν θα ζει εννοείται .
Το ξέρεις και θα το δεις το νέο σχέδιο θα είναι νέο μονο στο όνομα μόνο όταν η Ελλάδα σταματήσει να δανειζεται για να αποπληρώνει αλλά δανειζεται για να αναπτύσεται θα πάρει μπροστά ο τοπος όπως πηραν οι αλλοι που ηταν σε πρόγραμμα . Μην λέμε ότι θέλουμε η Ελλάδα πέρναγε τις πρώτες χρονιες μιας βίαιης χρεωκοπιας χωρίς να γίνουμε ουτε Βουλγαρια ουτε Ρωσια ουτε Αλβανια από πλευρας βιωτικού επιπεδου δεν το εχουμε καταλάβει καθόλου και λέμε ολοι μας πω πω τι πάθαμε . Και λυπάμαι που θα το πω ξανά ειτε γυριζει πισω με νέο μνημονιο με νέο ονομα όπως θελει να το λέει ειτε συνεχίζουμε έτσι μέχρι που θα αμς περάσουν μπροστά οι αδερφοί Βούλγαροι που δανειζονται με 1,28% 5 ετές .
ΥΓ Διαφωνέις ότι η Eurobank εάν όλα πανε καλά θα φτάσει το 1 ευρώ πρωτού γίνει ΑΜΚ κτλ ;;;
ΥΓ 2 Λες να μην το ειχε καταλάβει ο Αντωνάκης για το πλεονασμα;;; Εσύ πιστεύεις ότι τα χρηματα που θα γλυτώσει από το πλεονασμα θα φτάσουν να κανει οσα ειπε ο Τσιπρας θα φτασει να καλυψει ελλειματα ;;; Εγώ λεω όχι .
ΥΓ 3 Δεν υπάρχει περίπτωση καμια να κουρευτεί κανένα χρέος απλά πολύ απλά γιατί μετά θα πρπει αν κουρευτούν και άλλα χρέη . Την λύση την ξέρεις και εσυ και εγώ και ολοι θα κοψει χρημα θα τρεξει προς τα πανω το ΑΕΠ θα μικρύνει η σχέση και θα πουν το χρεος έπεσε θα σε διευκολύνει και εμ απρατάσεις και τέρμα . Όλα αυτά για να γίνουν όμως ξερεις πολύ καλά ότι προυποθέτουν έναν ισοσκελισμένο προυπολογισμό . Ισοσκελησμ΄λενο προυπολογισμό χωρις αναπτυξη και με υπερφορολογιση δεν γίνεται δεν βγαζει η γελαδα γάλα που λεει και Μπαρουφ .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2015 8:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ας κανουμε πρωτα την αναθεματισμενη συμφωνια ,προτου την συζητησουμε και αναλυσουμε φιλε μου

Στα υπολοιπα ξεχνας κατι..
1 μαρτιου 60 δις τον μηνα θα αρχισουν να πεφτουν ΚΑΘΕ μηνα

Αν ολα πανε οκ τον ιουλιο θα αρχισουν κσι για ελλαδα

Μιλαω για ποσοτικη χαλαρωση ...
το απλετο ρευστο θα φερει και επιμυκηνση και κουρεμα στο μελλον ,,οτι και να λενε τωρα

180% χρεος σε σχεση ΑΕΠ ΔΕΝ καλυπτεται .
δεν πανε λενε οτι θελουν σημερα οι πολιτικοι ...εννοω σημερινοι Κυβερνωντες την Ευρωπη

Δεν θα βιασουν τα νουμερα ..οι τυποι που κυβερνουν σημερα ..τις Χωρες της Ευρωπης
Η αριθμητικη ειναι αμειλικτη
Θα τα πουν ομολογα για παντα
η επιμυκηνση 100 χρονια!!δεν ξερω ,ουτε με ενδιαφερει

Π,ς,
Τραπεζες που ΔΕΝ μοιραζουν μερισμα
και τα πιο πολλα χαρτια τους ειναι ΕΚΤΟΣ ταμπλο .
..με ενδιαφερουν καμια φορα για αρπαχτες 20-30%
αλλα ΟΧΙ για επενδυση ΠΟΤΕ μεχρι τοτε !!ΠΟΤΕ !!
!
Και με ευρομπανκ διαφωνω ναι!!
Και νεα αυξηση και ριβερς σπλιτ θα κανει ΞΑΝΑ πριν
35% των σημερινων μετοχων της ουτε καν ειναι εντος ταμπλο!!
Το να παει βεβαια μεχρι τιμη ..κοψοχρονια που μας ελεγαν οι χρηματιστες να τρεξουμε
να γραφτουμε μην χασουμε την ευκαιριαρα!! :lol:
στα 33 σεντ περσυ δεν το αποκλειω
Να κονομησει και αλλα λεφτα απο τζογο η ΕΧΑΕ μας ...
που θα μας γεμισει δωρα φετος ..επιστροφες κεφαλ και μερισμα
,απο τους αδιορθωτους τζογαδορους που κανουν τζιρους τρομερους σε δαυτα

Λιγοι καταλαβαν τι σημαινει για ταλαιπωρους μακροτραπεζομετοχους
τα 11 δις του ΤΧΣ να πανε αμεσα για κοκκινα δανεια
Οπως ζητα η σημερινη Κυβερνηση

Αν με διαβαζεις φιλε Σταματη ..καιρο οπως λες
.,ταχω εξηγησει στο παρελθον αυτα ,..εννοω την γνωμη μου

Παντως ειναι λιγο κωμικο
,που δηλωνεις απαισιοδοξος
και περιμενεις απο ενα σαποχαρτο να υπερ πενταπλασιασει την αξια του!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2015 11:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ξεχνάω το κωμικό :shock: και επιμένω στην eurobank και ρωτώ ευθέως το εξής βλέπεις σε περιπτωση που γυρισει με συμφωνια οποιου ειδους αποκλειεις να συνεχισει να κανει αλματα;;; H βάζεις οριο τα 0,35 άρα εφοσον αγορασα στα 0,115 να φύγω συντομως ; Για τα υπολοιπα πολιτικά κοντη γιορτή .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 13, 2015 11:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΣΤΑΜΑΤΗΣ έγραψε:
Ξεχνάω το κωμικό :shock: και επιμένω στην eurobank και ρωτώ ευθέως το εξής βλέπεις σε περιπτωση που γυρισει με συμφωνια οποιου ειδους αποκλειεις να συνεχισει να κανει αλματα;;; H βάζεις οριο τα 0,35 άρα εφοσον αγορασα στα 0,115 να φύγω συντομως ; Για τα υπολοιπα πολιτικά κοντη γιορτή .

Τα τραπεζοχαρτα εξαρτωνται απο αξιολογησεις πιστοληπτικης ικανοτητας

Με τις υπαρχουσες η εστω λιγο αναβαθμισεις ...οχι με αλματα ,..
οκ νομιζω την τιμη της αυξησης με το ζορι εχει ..σε βαθος χρονου

Ηδη αλλωστε η συμφωνια εν πολλοις προεξοφληθηκε

Δεν τα προτιμω αυτα τα χαρτια για πολλους λογους ,
που εχω εξηγησει στο παρελθον ,οποτε ειναι μαλλον λαθος να ζητας την δικη μου γνωμη

Πιεστηκαν φοβερα ..υπεραντεδρασαν λογικα,αλλα μακρο ..
νομιζω οποιοι τα κρατησουν θα μπλεξουν σε νεες αυξησεις

P.s.
Συμπαθα με για το κωμιικο που εγραψα ,,
αλλα μου φαινεται αστειο να μην πιστευεις σε ανοδο μακρο ,
λογω οςων εξηγηςες παραστατικα
κσι μια μετοχη που στις 1389 μοναδες!,ειχε 0.40 .σεντ
.να περιμενεις να παει ενα ευρο !!!δηλ τρελη κεφαλοιποιηςη,,
ενω εχουν αποσυρθει πανω απο 20 δις ρευστο τους τελευυταιους 2 μηνες απο Τραπεζες
στις σημερινες συνθηκες!!!!!

Σημερα ας πουμε πανω απο τα 20 σεντ ,.εγω ειδα τρελο ξεφορτωμα σε δαυτη

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1489, 1490, 1491, 1492, 1493, 1494, 1495 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 43 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: