neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1525, 1526, 1527, 1528, 1529, 1530, 1531 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 14, 2015 8:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

giancarlo έγραψε:
Καλησπέρα!Χρονια πολλα Χριστός Ανέστη!
Κύριε Βαγγέλη αν και ξερω οτι εισαι κατα των τραπεζών θα ήθελα να ρωτήσω ποια η γνώμη σου για τα warrants και ιδιαίτερα της Πειραιώς στην τρέχουσα τιμη;

Χαρτια που ΔΕΝ εχουν πραγματικη αξια αλλα ΜΟΝΟ trade μπορουν να δωσουν εγκλωβιστικες ανοδικες κινησεις απο οπουδηποτε

Τα γουαραντς ημουν θεωρω ο μονος που τοςο σθεναρα υποστηριξα
οτι εχουν στην ουσια ΜΗΔΕΝΙΚΗ αξια ΟΛΑ

αφου πριν την ληξη τους θα χρειαστουν νεες αυξησεις ,τα σαποχαρτα
´οκ σημερα το λενε πολλοι πια..κατοπιν εορτης
Θυμιζω γεναρη περσυ ΕΤΕ γουαραντ 1.50!!

Τωρα το να δωσουν μια αποδοση απο τα ταρταρα ,
προτου μηδενισουν εντελως ,,,
επενδυτικα εμενα δεν μου λεει τιποτα ..οκ στους traders ισως λεει

Ξαναγραφω παντως ...μακαρι να μην συμβει το αδιανοητο !!
Οι μετοχες ειναι το τελευταιο ..θα αλλαξει ολη η ζωη μας προς το πολυ χειροτερο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 14, 2015 8:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

antonis08 έγραψε:
triamora έγραψε:
Αραγε θα μπορούσε καποιος φίλος που λόγο θέσεως ,
γνώσεων ή δεν ξέρω και εγω τι αλλο να μας έλεγε τι πραγματικά θα συμβεί στην χωρα και στην καθημερινή μας ζωή σε περιπτωση που δυστυχώς ερθει το κακό.

Χρονια Πολλα σε ολους και ολες.
Μακαρι να τελειωσει αυτο το ατελειωτο ψυχολογικο pressing που δεχομαστε ολοι οι Ελληνες.
Φοβαμαι οτι ειναι μερος του σχεδιου αυτη κατασταση ετσι ωστε ο λαος να δεχτει χωρις αντιδραση τα "νεα μετρα"/ "μνημονιο"....
Σε οτι αφορα την ερωτηση σου φιλε triamora, εγω προσωπικα, παραδειγματιζομαι απο την αντιδραση του λαου της Αργεντινης μετα την πτωχευση της χωρα τους, την κοινωνικη επανασταση, τους βανδαλισμους, τις λεηλασιες, τις ατελειωτες ουρες για λιγο φαγητο, κτλ...

Χρονια Πολλα φιλε

Μακαρι να μην τα δουμε αυτα ..πραγματικα μακαρι

Για ποιες μετοχες να συζηταμε οντως με τετοιο ψυχολογικο presiing καθημερινο ??
Με τι κουραγιο να σας γραψω για αυξημενο μερισμα ΟΠΑΠ Πχ ??

Ειναι απιστευτο αυτο που ζουμε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 14, 2015 9:00 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

stylia έγραψε:
Δημοσιεύθηκε: 14 Απριλίου 2015 - 12:14
Marketwatch: Αγοράστε μετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη
Όσο κι αν χειροτερέψουν τα πράγματα, τοποθετηθείτε στα χρηματιστήρια της Ελλάδας και του ευρωπαϊκού Νότου, υποστηρίζει το Marketwatch. Το παράδειγμα του ιππόδρομου και τα ιστορικά στοιχεία που παραθέτει ο Mebane Faber.
Marketwatch: Αγοράστε μετοχές στην Ελλάδα-Το μήνυμα του... ιππόδρομου
Ένα εκτενές άρθρο που υπογράφει ο Mark Hulbert που καλεί τους επενδυτές να τοποθετηθούν σε Ελλάδα και ευρωπαϊκό Νότο είναι το πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του δικτύου Marketwatch.

«Η επενδυτική επιχειρηματολογία για τοποθέτηση σε ελληνικές μετοχές δεν στηρίζεται στην ελπίδα ότι η οικονομία της χώρας θα πετύχει καλύτερη απόδοση από τις ισχυρότερες χώρες του κόσμου, όπως οι ΗΠΑ. Αντιθέτως, ο λόγος για τον οποίο μπορεί να θελήσετε να στοιχηματίσετε στην Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε άλλη αγορά του ευρωπαϊκού Νότου στηρίζεται στην πολύ ασφαλέστερη εκτίμηση ότι θα αποδώσουν καλύτερα από ό,τι προβλέπουν τώρα οι επενδυτές. Αυτό δεν είναι απλή εικασία, δεδομένου ότι οι προσδοκίες της αγοράς βρίσκονται στο χαμηλότερο σημείο που θα μπορούσατε να φανταστείτε» αναφέρει το άρθρο και συμπληρώνει: «Πράγματι, ενδεχομένως να βγάλετε πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα με αυτόν τον τρόπο από ό,τι εάν επενδύατε σε χώρες για τις οποίες οι επενδυτές έχουν πολύ μεγάλες προσδοκίες – όπως οι ΗΠΑ».

Η επιχειρηματολογία που χρησιμοποιεί πάντως είναι πρωτότυπη. «Φανταστείτε μια κούρσα ιπποδρομίας που σου δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις σε δέκα άλογα που τρέχουν. Ένα από αυτά θεωρείται το φαβορί και ένα άλλο εκτιμάται ευρέως ότι θα βγει τελευταίο. Φανταστείτε ακόμη ότι το φαβορί βγαίνει τελικά δεύτερο και πως το λιγότερο δημοφιλές άλογο βγαίνει τελικά έβδομο. Σε μία τέτοια περίπτωση, είτε το πιστεύετε είτε όχι, το πιθανότερο είναι πως θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα εάν έχετε στοιχηματίσει στο άλογο που βγήκε έβδομο παρά στο φαβορί που βγήκε δεύτερο».

«Κι αυτό δεν είναι απλώς εικασία» αναφέρει ο Hulbert και συμπληρώνει: «Δείτε και την έκθεση του Mebane Faber, του διαχειριστή χαρτοφυλακίου της Cambria Investment Management. Μελέτησε ιστορικά στοιχεία και τις περιπτώσεις εκείνες κατά τις οποίες το χρηματιστήριο μίας χώρας ήταν τελευταίο στις προτιμήσεις των επενδυτών. Μελέτησε σε κάθε χώρα τον κυκλικά σταθμισμένο δείκτη αποτίμησης (ή αλλιώς CAPE) στο τέλος του έτους.

Ο Faber εστίασε την έρευνά του στις εξής περιπτώσεις: στις ΗΠΑ του 1920, στη Βρετανία του 1974, στην Ολλανδία του 1981, στη Νότιο Κορέα του 1984, του 1985 και του 1997, στην Ταϊλάνδη του 2000, στην Ιρλανδία του 2009 και στην Ελλάδα του 2011. Κατέληξε στο ότι οι επενδυτές θα είχαν αποκομίσει σημαντικά κέρδη εάν είχαν τοποθετηθεί τότε σε αυτές τις αγορές, καθώς τον επόμενο χρόνο κατέγραψαν κατά μέσο όρο πληθωριστικά προσαρμοσμένα κέρδη της τάξεως του 35%».
http://www.euro2day.gr/news/market/arti ... vroph.html

Μακαρι τουτοι εδω να εχουν δικιο ...εγω το πιστευω μεσοπροθεσμα αυτο το σεναριο
Παρα τον καθημερινο εκφοβισμο δηλωσεων

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 15, 2015 10:34 am 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro έγραψε:
giancarlo έγραψε:
Καλησπέρα!Χρονια πολλα Χριστός Ανέστη!
Κύριε Βαγγέλη αν και ξερω οτι εισαι κατα των τραπεζών θα ήθελα να ρωτήσω ποια η γνώμη σου για τα warrants και ιδιαίτερα της Πειραιώς στην τρέχουσα τιμη;

Χαρτια που ΔΕΝ εχουν πραγματικη αξια αλλα ΜΟΝΟ trade μπορουν να δωσουν εγκλωβιστικες ανοδικες κινησεις απο οπουδηποτε

Τα γουαραντς ημουν θεωρω ο μονος που τοςο σθεναρα υποστηριξα
οτι εχουν στην ουσια ΜΗΔΕΝΙΚΗ αξια ΟΛΑ

αφου πριν την ληξη τους θα χρειαστουν νεες αυξησεις ,τα σαποχαρτα
´οκ σημερα το λενε πολλοι πια..κατοπιν εορτης
Θυμιζω γεναρη περσυ ΕΤΕ γουαραντ 1.50!!

Τωρα το να δωσουν μια αποδοση απο τα ταρταρα ,
προτου μηδενισουν εντελως ,,,
επενδυτικα εμενα δεν μου λεει τιποτα ..οκ στους traders ισως λεει

Ξαναγραφω παντως ...μακαρι να μην συμβει το αδιανοητο !!
Οι μετοχες ειναι το τελευταιο ..θα αλλαξει ολη η ζωη μας προς το πολυ χειροτερο

Αγαπητέ μου

Είναι δικαίωμά σου να επιχαίρεις για την απόλυτη καταστροφή των τραπεζικών μετοχών και των warrants τους. Δεν έχω δει πουθενά αλλού κάποιον τόσο παθιασμένο για μετοχές χρεοκοπημένων εταιρειών. Είναι αυτονόητο ότι με ό,τι και να συγκρίνεις την μετοχή μιας εταιρείας που έσκασε στα βράχια με μίαν άλλη μετοχή εταιρείας που απλά επιβιώνει, η σύγκριση θα είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητη. Απλά, εμένα αυτός ο κομπασμός μου θυμίζει κάτι παιδάκια να παίζουν...

Και αν βλέπεις την καταστροφή να συνεχίζεται, με νέο γύρο ανακεφαλαιοποίησης, τότε πώς και είσαι αισιόδοξος για την συνέχεια στις άλλες μετοχές? Δεν ξέρεις ότι χωρίς τράπεζες δεν υπάρχει οικονομία? Και μην μου πεις ότι να κοίτα το αεροπλανάκι μου ή κοίτα την σημαδούρα (αλήθεια, σε απογοήτευσε το διαμάντι του ΧΑ ξαφνικά λόγω πλημμελούς εφαρμογής κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης?) ή κοίτα την Α, Β ή Γ μετοχή...

Τέλος πάντων, εγώ ταπεινά γράφω την γνώμη μου για κάτι που διαβάζω και δεν μου αρέσει. Δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται όπως του αρέσει...

Αλλά και για να είμαστε δίκαιοι, οι νεότεροι να μαθαίνουν και οι παλαιότεροι απλά να ενθυμούνται σωστά, εσύ ήσουν αυτός που πριν από 1,5 - 2 χρόνια έλεγες (δεν με ενδιαφέρει τι έκανες πραγματικά) ότι έβλεπες τεράστια και μοναδική επενδυτική ευκαιρία (once in a lifetime, έλεγες) τα warrants των τραπεζών και ότι είχες αγοράσει και από τα 4 σε τιμές δεκαπλάσιες των σημερινών, και βάλε...

Έλεγες ότι έβλεπες macro!!! Πολύ macro… Τώρα, προφανώς και θα έχεις πουλήσει. Αλλά μάλλον κι εσύ που τόσο πολύ κατακεραυνώνεις τους άλλους, παρασύρθηκες τότε!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 15, 2015 11:10 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φιλε επειδη τυχαινει να ξερω τον Βαγγελη καποια χρονια τωρα παντα μεσα απο το φορουμ και επειδη τυχαινει να ειμαι και στην κλειστη επι χρονια τωρα θα σου πω κατι για να το ξερεις..
Ειμαι απο τους ανθρωπους που θεωρουσαν τις τραπεζες ως επενδυση χρηματιστηριακα. Ο Βαγγελης με εβγαλε απο αυτο πριν χρονια και τον ευγνωμονω γιαυτο και το ξερει μιας και αλλιως θα ειχα απλως χασει ΟΛΑ μου τα χρηματα.
Σε οτι αφορα warrants αυτα που λες δεν ισχυουν μιας και εξ'αρχης ελεγε πως δεν ειναι για επενδυση αλλα για trade και οποιος θελει. Δλδ δεν ξερω στην ανοιχτη που τα βρηκες αυτα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση αυτα που λες να ισχυουν. Ξερω πολυ καλα την αποψη του πανω στο θεμα.
Οποτε εχουμε μιλησει για τραπεζες [αυτη την στιγμη ειμαι κατοχος με δικη του προτροπη σε πολυ καλες τιμες εισοδου οπως παντα] να ξερεις πως παντα ειναι επιφυλακτικος και μιλαει για τις τραπεζες και αναφερεται σε αυτες ως χαρτια καθαρου ΤΖΟΓΟΥ.
Δλδ αυτα που λες ειναι ακυρα ολα και ελπιζω απλως να μην εισαι απο αυτους που εχουν παρει φωτια απο αυτες. Πραγματικασ ου το ευχομαι.
Παντα φιλικα , δεν υπαρχει καμια διαθεση απο μεριας μου να προσβαλω και να ερθω σε αντιπαραθεση , μονο να δωσω καποια στοιχεια για το συγκεκριμενο το θεμα που ειδα πως παντα κατα την αποψη μου λες ανακριβειες..

1) Forget Everything And Run
or
2) Face Everything And Rise

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 15, 2015 11:42 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Αλλά και για να είμαστε δίκαιοι, οι νεότεροι να μαθαίνουν και οι παλαιότεροι απλά να ενθυμούνται σωστά, εσύ ήσουν αυτός που πριν από 1,5 - 2 χρόνια έλεγες (δεν με ενδιαφέρει τι έκανες πραγματικά) ότι έβλεπες τεράστια και μοναδική επενδυτική ευκαιρία (once in a lifetime, έλεγες) τα warrants των τραπεζών και ότι είχες αγοράσει και από τα 4 σε τιμές δεκαπλάσιες των σημερινών, και βάλε...

Ωστε ΑΥΤΑ ελεγα πριν δυο χρονια φιλε Κωστα Ε??

καπου η συλλογιστικη σου με ξεπερνα..

ημουν ο μονος που ημουν καθετα αντιθετα σε αυτα απο ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΓΗΚΑΝ

χαρτια με θεμελιωδη και διασπορα ηταν παντα οι επιλογες μου
σαποχαρτα αγγιζα μονο για ολιγοημερα trades
δεν εχουν καμια αξια...μηδενικη

θεωρω μετα απο αυτα που εγραψες οτι δεν διαβαζεις το φορουμ μας καιρο
οι παλιοτεροι ευτυχως θυμουνται φιλε..θυμουνται
και βεβαια ξερουν την αποψη μου για τα σαποχαρτα οχι δυο χρονια πριν ,
αλλα πανω απο 5 χρονια!!
απο τοτε που υπηρχε το ..ραλλυ ολων των εποχων σαν θεμα

σε παρακαλω λοιπον..
ασχολησου με τα πολιτικα που τοσο σου αρεσουν
και ασε τα χρηματιστηριακα..δεν εχεις ιδεα ..ειναι προφανες

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 15, 2015 11:51 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Με κουράζουν τα trolls του forum...Τα οποία είναι τουλάχιστον 3, μέχρι στιγμής...Ευτυχώς που έχουμε την ποιότητα στην κλειστή μας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 15, 2015 11:55 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

lifetime ευκαιριες εγραφα για τα γουαραντς πριν δυο χρονια μας ενημερωνει ο φιλος

ΘΕΕ ΜΟΥ τι διαβαζω..ελεος δηλ
Δεν θελω επαινο για οτιδηποτε .
αλλα να γραφονται τετοιου ειδους ανακριβειες για προιοντα που εδωσα μαχη
να μην τα αγγιξουν οι μικροεποενδυτες ..οχι δεν το δεχομαι

Ψαξε ολο το επενδυτικο μου ημερολογιο λοιπον κ Κωστα Καππο

αν βρεις πουθενα δικια μου τετοια κουβεντα , θα σταματησω να γραφω
Αλλιως νομιζω εισαι πολυ φαουλ με αυτα που γραφεις
μιας που προφανως χανεις πολλα απο τα σαποχαρτα

η Ανακεφαλοποιηση τους ειναι το ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 15, 2015 1:00 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

prosodos έγραψε:
Με κουράζουν τα trolls του forum...Τα οποία είναι τουλάχιστον 3, μέχρι στιγμής...Ευτυχώς που έχουμε την ποιότητα στην κλειστή μας.

εχεις δικιο φιλε

κακως ασχολουμαι...καν

αλλα να γραφει για μενα οτι προτεινα γουαραντ!!!ελεος δηλ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 15, 2015 2:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
prosodos έγραψε:

εχεις δικιο φιλε

κακως ασχολουμαι...καν

αλλα να γραφει για μενα οτι προτεινα γουαραντ!!!ελεος δηλ

Η τροφή των trolls είναι οι ενασχόληση μαζί τους...Άσε να ξέρουμε εμείς την αλήθεια που είμαστε χρόνια στο forum.
Επειδή κάποτε αγόρασες το 0,5% του χαρτοφυλακίου σου για το χαβαλέ σου, πάει να πει πως τα υποστήριζες με ζήλο και έκανες και προτροπή να φορτώσουμε...??? Τέρμα, ως εδώ η γελοιότητα.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1525, 1526, 1527, 1528, 1529, 1530, 1531 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 42 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: