verdadeiro έγραψε:
giancarlo έγραψε:
Καλησπέρα!Χρονια πολλα Χριστός Ανέστη!
Κύριε Βαγγέλη αν και ξερω οτι εισαι κατα των τραπεζών θα ήθελα να ρωτήσω ποια η γνώμη σου για τα warrants και ιδιαίτερα της Πειραιώς στην τρέχουσα τιμη;
Χαρτια που ΔΕΝ εχουν πραγματικη αξια αλλα ΜΟΝΟ trade μπορουν να δωσουν εγκλωβιστικες ανοδικες κινησεις απο οπουδηποτε
Τα γουαραντς ημουν θεωρω ο μονος που τοςο σθεναρα υποστηριξα
οτι εχουν στην ουσια ΜΗΔΕΝΙΚΗ αξια ΟΛΑ
αφου πριν την ληξη τους θα χρειαστουν νεες αυξησεις ,τα σαποχαρτα
´οκ σημερα το λενε πολλοι πια..κατοπιν εορτης
Θυμιζω γεναρη περσυ ΕΤΕ γουαραντ 1.50!!
Τωρα το να δωσουν μια αποδοση απο τα ταρταρα ,
προτου μηδενισουν εντελως ,,,
επενδυτικα εμενα δεν μου λεει τιποτα ..οκ στους traders ισως λεει
Ξαναγραφω παντως ...μακαρι να μην συμβει το αδιανοητο !!
Οι μετοχες ειναι το τελευταιο ..θα αλλαξει ολη η ζωη μας προς το πολυ χειροτερο
Αγαπητέ μου
Είναι δικαίωμά σου να επιχαίρεις για την απόλυτη καταστροφή των τραπεζικών μετοχών και των warrants τους. Δεν έχω δει πουθενά αλλού κάποιον τόσο παθιασμένο για μετοχές χρεοκοπημένων εταιρειών. Είναι αυτονόητο ότι με ό,τι και να συγκρίνεις την μετοχή μιας εταιρείας που έσκασε στα βράχια με μίαν άλλη μετοχή εταιρείας που απλά επιβιώνει, η σύγκριση θα είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητη. Απλά, εμένα αυτός ο κομπασμός μου θυμίζει κάτι παιδάκια να παίζουν...
Και αν βλέπεις την καταστροφή να συνεχίζεται, με νέο γύρο ανακεφαλαιοποίησης, τότε πώς και είσαι αισιόδοξος για την συνέχεια στις άλλες μετοχές? Δεν ξέρεις ότι χωρίς τράπεζες δεν υπάρχει οικονομία? Και μην μου πεις ότι να κοίτα το αεροπλανάκι μου ή κοίτα την σημαδούρα (αλήθεια, σε απογοήτευσε το διαμάντι του ΧΑ ξαφνικά λόγω πλημμελούς εφαρμογής κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης?) ή κοίτα την Α, Β ή Γ μετοχή...
Τέλος πάντων, εγώ ταπεινά γράφω την γνώμη μου για κάτι που διαβάζω και δεν μου αρέσει. Δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται όπως του αρέσει...
Αλλά και για να είμαστε δίκαιοι, οι νεότεροι να μαθαίνουν και οι παλαιότεροι απλά να ενθυμούνται σωστά, εσύ ήσουν αυτός που πριν από 1,5 - 2 χρόνια έλεγες (δεν με ενδιαφέρει τι έκανες πραγματικά) ότι έβλεπες τεράστια και μοναδική επενδυτική ευκαιρία (once in a lifetime, έλεγες) τα warrants των τραπεζών και ότι είχες αγοράσει και από τα 4 σε τιμές δεκαπλάσιες των σημερινών, και βάλε...
Έλεγες ότι έβλεπες macro!!! Πολύ macro… Τώρα, προφανώς και θα έχεις πουλήσει. Αλλά μάλλον κι εσύ που τόσο πολύ κατακεραυνώνεις τους άλλους, παρασύρθηκες τότε!