neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 07, 2009 12:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΔΝΤ:

"Συγνώμη, κάναμε λάθος" για Αν. Ευρώπη

By Stefan Wagstyl (Λονδίνο)-Jan Cienski (Βαρσοβία)
Δημοσιεύθηκε: 12:12 - 07/05/09

Το ΔΝΤ φροντίζει να διορθώσει ένα καθ’ όλα ντροπιαστικό λάθος, το οποίο οδήγησε τον διεθνή οργανισμό στην ανακοίνωση «εξωπραγματικών» προβλέψεων για το εξωτερικό χρέος αρκετών κρατών της Αν. Ευρώπης.

Στην τελευταία έκδοση του «Global Financial Report» το ΔΝΤ εξέτασε την πορεία 38 αναδυόμενων οικονομιών, με τα μεγέθη που τέθηκαν υπό εξέταση να περιλαμβάνουν το εξωτερικό χρέος των χωρών αυτών ως ποσοστό επί των υπαρχόντων συναλλαγματικών αποθεμάτων τους.

Όμως μόλις τα μεγέθη δημοσιοποιήθηκαν οι κεντρικοί τραπεζίτες των εξεταζόμενων χωρών κυριολεκτικά βρέθηκαν σε κατάσταση «έκρηξης», ενώ αναλυτές και δημοσιογράφοι, επίσης, έθεσαν υπό αμφισβήτηση τα ευρήματα του ΔΝΤ σε ό,τι αφορά το λόγο εξωτερικού χρέους προς συναλλαγματικά αποθέματα αρκετών χωρών της Αν. Ευρώπης.

Για την Τσεχία το εν λόγω ποσοστό «κόπηκε» στο 89% από 236% (εκτίμηση ΔΝΤ), της Εσθονίας στο 132% από 210%. Εκτιμάται ότι το «μέγεθος» για την Ουκρανία τοποθετείται στο 116% από 208%, ενώ ανάλογη επανεκτίμηση θα πραγματοποιηθεί για το 425% που αποδίδεται στην Λιθουανία, με πρόβλεψη ότι θα ακολουθήσουν επανεκτιμήσεις και για αρκετές ακόμη χώρες.

Το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι θα «ελέγξει» τα στοιχεία του και θα προχωρήσει σε ανάρτηση των ορθών μεγεθών στην ιστοσελίδα του, μόλις αυτό είναι εφικτό.
«Ζητούμε συγνώμη για την σύγχυση που δημιουργήσαμε, ως αποτέλεσμα των λανθασμένων μεγεθών που δημοσιοποιήθηκαν», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Εγω ενα πραγμα εχω να γραψω...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑς ΚΥΡΙΟΙ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 07, 2009 12:20 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε verdadeiro έμπειρος φαίνεστε και γνώστης. Μην δίνετε σημασία σε αυτούς τους καρπαζοεισπράκτορες. Αυτοί κάνουν το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο σε χρόνο μηδέν. Ο Φαντομάς σας λέει ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Να κοιτάτε μόνο τις επενδύσεις σας και τις δικές σας εκτιμήσεις. Αυτοί όλοι οι γκουρούδες δεν διαφέρουν και πολύ από τον γνωστό θρυλικό και αμετανόητο σορταδόρο κύριο καρό, αν τον έχετε ακουστά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 07, 2009 2:20 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Α για τον 200αρη :D

Ξερετε τι ειναι...ειμαι βεβαιος2260 για να τον γραψουμε κιολας

Τα σεβομαι τα τεχνικα..γιατι πολυς κοσμος τα ακολουθει πιστα αλλα δεν ειναι θρησκεια για μενα..οπως για πολλους..

Αυτο που ξερω ειναι οτι τα Χρηματιστηρια ανεβαινουν με λεφτα και πεφτουν με χαρτια..ε...τωρα μπαινουν λεφτα,,,οποιος δεν το βλεπει ειναι απλως ανοητος

Θυμαμαι οταν πολλα χρονια πριν γυρισα απο οικονομικες σπουδες στην Αμερικη,με απεραντες τεχνικες γνωσεις,,,αισθανομουν παντογνωστης

Γνωρισα λοιπον γνωστο λομπιστα,σε χρηματ γραφειο που συνεργαζομουν..

Τοτε της μοδας ..κατασκευες..

Του λεω λοιπον γεματος στομφο...δεν μπορει να παει παραπανω η μετοχη σου,,,γιατι διπλη κορυφη,σημεια αντιστροφης bollinger και δεν συμμαζευτε...

Μου λεει αγορι μου,το διαγραμμα ειμαι ΕΓΩ...

Επειδη τον τσαντισα τοκανε στην σειρα 12 8αρια[τοσο ηταν το οριο τοτε] πανω!!!!!

Απο τοτε σεβομαι τα τεχνικα...αλλα σεβομαι περισσοτερο τα λεφτα

Τελευταία επεξεργασία από verdadeiro και Πέμ Μάιος 07, 2009 2:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 07, 2009 2:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Να φτιάξω στην κατηγορία σας ένα θέμα «Γενικά σχόλια» ?

Όποια μηνύματα θεωρείτε ότι είναι άσχετα με το «Ο Verdadeiro απαντά...» μπορείτε να πατάτε κάτω δεξιά το «!» και θα μου αναφέρονται, έτσι θα τα μεταφέρω εκεί χωρίς να διαγράφονται για να μένει το θέμα καθαρό.

Αν δεν επιθυμείτε να το κάνω πείτε μου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 07, 2009 2:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Δεν πειραζει φιλε μου...αστο...

Απλα οταν γραφονται πολλα,,ελπιζω ο αναγνωστης που θελει την γνωμη μου,
να μην χανει το νοημα...

Να επαναλαβω,,,γιατι με αφορμη τον 200αρη θα επανεμφανιστουν θεωριες πτωσης..

Η ταση ειναι ΑΝΟΔΙΚΗ

Αν καλα θεμελιωδως χαρτια εχουμε...απλα περιμενουμε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 07, 2009 3:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Ο ΟΤΕ οπως ταχαμε γραψει..

Το σοβαρο ΑΝΤΙΒΑΡΟ στις αναμενομενες τραπεζικες αναταραξεις profit-taking

ΤΑΔΕς φιλε frencie που μου γκρινιαζες χθες???
:

Τα ειδα, τα ειδα. Εσυ τα βλεπεις τωρα με δεικτη 1.20% πανω το blue chip 4% κατω; :mrgreen: Απ τα πολλα αντιβαρα φουνταρησε το μαγαζι.

update: ειχες δικηο ομως περι του αντιβαρου. με κλεισιμο 2,28 κατω το blue chip συμμαζευτηκε στο -2,23 :lol:

Τελευταία επεξεργασία από frenchie και Πέμ Μάιος 07, 2009 4:27 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 07, 2009 3:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
Κύριε verdadeiro που τις είδατε τις αψιμαχίες? Έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγών στήσαμε και είπαμε να τον διοργανώσουμε στο ουδέτερο γήπεδό σας. Συνεχίστε εσείς να απαντάτε. No problem από το Φαντομά.
Τι είναι ο 200ρης? Δρομέας είναι? Στο καιρό της νιότης μου ενθυμούμαι έναν μεγάλο διακοσάρη. Πιέτρο Μενέα λεγόταν γνωστός και ως μακαρονάς.

Θα συμφωνήσω Βαγγέλη με τον Κύριο Φαντομά, του οποίου επίσης οφείλω και μία απάντηση.
Τους ρώτησα, ήταν very cool και η ΜΟΝΗ απάντηση που πήρα ήταν:
Μπαρτσελόνα - Τσέλσι 1 1.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 07, 2009 3:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ωχ... Παναγία μου

Ο μαρίνης βγήκε παγανιά...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 07, 2009 4:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φαντομάς έγραψε:
Κύριε verdadeiro που τις είδατε τις αψιμαχίες? Έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγών στήσαμε και είπαμε να τον διοργανώσουμε στο ουδέτερο γήπεδό σας. Συνεχίστε εσείς να απαντάτε. No problem από το Φαντομά.
Τι είναι ο 200ρης? Δρομέας είναι? Στο καιρό της νιότης μου ενθυμούμαι έναν μεγάλο διακοσάρη. Πιέτρο Μενέα λεγόταν γνωστός και ως μακαρονάς.

που κουρευεσαι φαντομα?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 07, 2009 4:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΕΝΑΠ έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:

Θα συμφωνήσω Βαγγέλη με τον Κύριο Φαντομά, του οποίου επίσης οφείλω και μία απάντηση.
Τους ρώτησα, ήταν very cool και η ΜΟΝΗ απάντηση που πήρα ήταν:
Μπαρτσελόνα - Τσέλσι 1 1.

Ά ο Φαντομάς πολύ χαίρεται που ο αγών αναγνωρίσθηκε ως φιλικός και από την αντίπαλο ομάς. Διορθώνω Τσέλσι - Μπάρτσα 1-1 στο 93 και φεύγα ο Ινιέστα ρίχνει το παστέλι και κλάμα οι Λονδρέζοι.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: