neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 76  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά Σχόλια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 12, 2009 6:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

frenchie έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
Κύριε Frenhie άλλη μια τιμή στόχο του Φαντομά απαληθεύθηκε. Πρώτος έδωσα τη ΦΟΡΘ απο τα 90 σέντσια, πρώτος, πρώτος ,πρώτος. Και πρώτος προέβλεψα τιμή στόχο την τιμή της προηγούμενης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που μπήκαν οι Άραβες.
Βρε μα ποιός είναι ο Φαντομάς τέλος πάντων? Μήπως είναι κανένας μεγάλος κυματιστής, που όλα τα ξέρει και όλα τα προβλέπει?
Οι άλλοι λένε έχουν καλό timing :lol: :lol: :lol: :lol:

Κουίζ
Ποιο αγαπημένο χαρτί του Φαντομά, έχει ακριβώς τα ίδια αντανακλαστικά και συμπεριφορά καρμπόν με ΦΟΡΘ?

Μπααααα,παρ ολη την εκτιμηση που σας εχω, δυστυχως ηρθατε δευτερος διοτι σας ειχαν προλαβει αλλοι κ Φαντομα, στη τιμη των 0,87 εκει γυρω κοντα το Πασχα, και ο στοχος που ειχε τεθει ηταν το 2 με 2.20. Λετε ο monsieur Frenchie να ειχε πιο εγκαιρη πληροφορηση απο εσας; ;) Ολα παιζουν
:D

Nα μαι και εγω. Μην μου πειτε οτι δεν σας ελλειψα?
Να σαι καλα καλε μου ανθρωπε frencie. Μου ανοιξες τα ματια με τη ΦΟΡΘ και ετσι σε ακουσα. Ξεφορτωσα τα ΕΝΚΛΩ, σε ακουσα καλε μου ανθρωπε, χαρη στο προσωπικο σου μηνυμα. Να ποιος ξεφορτωνε ΕΝΚΛΩ. Εγω.
Για πρωτη φορα στη ζωη μου ξανακονομησα στο καπακι.
Εχω και λιγα ΑΛΤΕΚ. Μηπως τα θελει κανεις?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 12, 2009 7:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σαπακέμπορας έγραψε:
Nα μαι και εγω. Μην μου πειτε οτι δεν σας ελλειψα?
Να σαι καλα καλε μου ανθρωπε frencie. Μου ανοιξες τα ματια με τη ΦΟΡΘ και ετσι σε ακουσα. Ξεφορτωσα τα ΕΝΚΛΩ, σε ακουσα καλε μου ανθρωπε, χαρη στο προσωπικο σου μηνυμα. Να ποιος ξεφορτωνε ΕΝΚΛΩ. Εγω.
Για πρωτη φορα στη ζωη μου ξανακονομησα στο καπακι.
Εχω και λιγα ΑΛΤΕΚ. Μηπως τα θελει κανεις?

Εισαι πολυ μαρτυριαρης φιλε σαπακεμπορα. Τωρα ποιος θα θελει ν αγορασει ΕΝΚΛΩ οταν βλεπει οτι ξεφορτωνει ο στρατηγικος? :twisted:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 12, 2009 7:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Kαλα αυτο μαλλον σιγουρο μου φαινεται :D :D

Κατι ξερεις εσυ φιλε Βαγγελη για να λες ετσι. Μηπως κατα συμπτωση αυτος ο πλουμιστος κοκκινος παπαγαλος λεει και σ εσενα μυστικα? ρε τον αθεοφοβο, δε μπορει να κρατησει το στομα του κλειστο, πραγματικος παπαγαλος :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 12, 2009 9:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

frenchie έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
Κύριε Frenhie άλλη μια τιμή στόχο του Φαντομά απαληθεύθηκε. Πρώτος έδωσα τη ΦΟΡΘ απο τα 90 σέντσια, πρώτος, πρώτος ,πρώτος. Και πρώτος προέβλεψα τιμή στόχο την τιμή της προηγούμενης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που μπήκαν οι Άραβες.
Βρε μα ποιός είναι ο Φαντομάς τέλος πάντων? Μήπως είναι κανένας μεγάλος κυματιστής, που όλα τα ξέρει και όλα τα προβλέπει?
Οι άλλοι λένε έχουν καλό timing :lol: :lol: :lol: :lol:

Κουίζ
Ποιο αγαπημένο χαρτί του Φαντομά, έχει ακριβώς τα ίδια αντανακλαστικά και συμπεριφορά καρμπόν με ΦΟΡΘ?

Μπααααα,παρ ολη την εκτιμηση που σας εχω, δυστυχως ηρθατε δευτερος διοτι σας ειχαν προλαβει αλλοι κ Φαντομα, στη τιμη των 0,87 εκει γυρω κοντα το Πασχα, και ο στοχος που ειχε τεθει ηταν το 2 με 2.20. Λετε ο monsieur Frenchie να ειχε πιο εγκαιρη πληροφορηση απο εσας; ;) Ολα παιζουν
:D

Κύριε frenchie σε αυτο το παιχνίδι δεν παίζει σημασία αν έρχεσαι πρώτος ή δεύτερος. Τελευταίος να μην έρχεσαι είναι το ζουμί.

frenchie έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
Πείτε μου και την γνώμη σας κύριε Verdadeiro για τα Πλαστικά Κρήτης. Μαζεμένη μετοχή, με βοσκό να φυλάει τα πρόβατα, έχει και τα ενεργειακά της.
Ο Φαντομάς ρωτάει αν έχετε άποψη για αυτό το Κρητικό χαρτί.

Λετε να εχουμε το ιδιο πολυχρωμο εξωτικο πτηνο; Το δικο μου παπαγαλακι μιλαει για διπλωμα και κατι ρεστα. Μπαουλιασε λεει και μην ασχολεισαι. Το δικο σας τι λεει; Παντως προσωπικα με χαλαει η πολυ χαμηλη εμπορευσιμοτητα του χαρτιου, και γιαυτο δεν το εχω τιμησει παρ ολο οτι ο παπαγαλος μου εναι πολυ αξιοπιστος

Ο Φαντομάς γνωρίζει σχεδόν όλους τους παπαγαλίσκους, οι οποίοι δουλεύουν για αυτόν. Οπότε πιθανόν και να γνωρίζει τον παπαγαλίσκο που λέτε. Λίγα κάτω απο τα 4 θα τα μπαουλιάσω και εγώ. λίγα όμως πολύ λίγα.

frenchie έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
Και για την ΑΝΕΚ θα ήθελα την άποψη σας. Σε διπλάσια τιμή η προγραμματισμένη αύξηση κεφαλαίου? :o :o

Κυριε Φαντομα, το παπαγαλακι σας μαλλον ειναι ιδιας ρατσας με το δικο μου και κοκκινοχρωμο :lol: . Για ΙΝΛΟΤ τι λετε;

Και εγώ σας λέω ΣΑΡ και πάμε κόντρα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 12, 2009 9:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:

Δωστε ημερομηνιες εναρξης και ληξης της κοντρας και θα σας απαντησω. Δεν αποκλειω ομως και το ενδεχομενο αλλαγης team αν κρινω οτι το δικο σας αγωνιστικο ειναι ταχυτερο και πιο αξιοπιστο. Βλεπετε και ευελιξια διαθετω και φανατικος δεν ειμαι

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 12, 2009 9:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

frenchie έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:

Δωστε ημερομηνιες εναρξης και ληξης της κοντρας και θα σας απαντησω. Δεν αποκλειω ομως και το ενδεχομενο αλλαγης team αν κρινω οτι το δικο σας αγωνιστικο ειναι ταχυτερο και πιο αξιοπιστο.

Ξεκινώ απο 4,68 και εσείς απο 5,02.
Πάντα από πίσω ο Φαντομάς.
Πάμε κόντρα κύριε Frenchie?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 12, 2009 9:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
frenchie έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:

Δωστε ημερομηνιες εναρξης και ληξης της κοντρας και θα σας απαντησω. Δεν αποκλειω ομως και το ενδεχομενο αλλαγης team αν κρινω οτι το δικο σας αγωνιστικο ειναι ταχυτερο και πιο αξιοπιστο.

Ξεκινώ απο 4,68 και εσείς απο 5,02.
Πάντα από πίσω ο Φαντομάς.
Πάμε κόντρα κύριε Frenchie?

Μεχρι τελος Ιουνη που θα γινει ΑΜΚ με κεφαλαιοποιηση αποθεματικων στο ΣΑΡ? αυτος ειναι ο χρονικος οριζοντας που επιθυμειτε?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 12, 2009 9:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Επιθυμώ να ξεπεράσουμε τα 5 ευρώ και μετά θα δείτε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 12, 2009 10:00 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
Επιθυμώ να ξεπεράσουμε τα 5 ευρώ και μετά θα δείτε.

Κυριε Φαντομα, πρεπει να ορισουμε καποιους κανονες. πχ χρονικη διαρκεια κοντρας. Παντως θα χαζευω το αγωνιστικο σας στη πιστα, εχοντας στο νου μου τη προ(σ)κληση σας :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 12, 2009 10:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Παρεμπιπτοντως, αν κατα τη διαρκεια της κοντρας κατι δε μου παει καλα, εχω δικαιωμα αλλαγης σ ενα αλλα αγωνιστικο που αρχιζει κι αυτο απο Ι αλλα δεν εχει στο τελος το Τ? Ελπιζω να εγινα κατανοητος, αν οχι εχω βρει κι αλλο ενα εργαλειο που ειναι σωστο κτηνος

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 76  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: