frenchie έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
Κύριε Frenhie άλλη μια τιμή στόχο του Φαντομά απαληθεύθηκε. Πρώτος έδωσα τη ΦΟΡΘ απο τα 90 σέντσια, πρώτος, πρώτος ,πρώτος. Και πρώτος προέβλεψα τιμή στόχο την τιμή της προηγούμενης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που μπήκαν οι Άραβες.
Βρε μα ποιός είναι ο Φαντομάς τέλος πάντων? Μήπως είναι κανένας μεγάλος κυματιστής, που όλα τα ξέρει και όλα τα προβλέπει?
Οι άλλοι λένε έχουν καλό timing
Κουίζ
Ποιο αγαπημένο χαρτί του Φαντομά, έχει ακριβώς τα ίδια αντανακλαστικά και συμπεριφορά καρμπόν με ΦΟΡΘ?
Μπααααα,παρ ολη την εκτιμηση που σας εχω, δυστυχως ηρθατε δευτερος διοτι σας ειχαν προλαβει αλλοι κ Φαντομα, στη τιμη των 0,87 εκει γυρω κοντα το Πασχα, και ο στοχος που ειχε τεθει ηταν το 2 με 2.20. Λετε ο monsieur Frenchie να ειχε πιο εγκαιρη πληροφορηση απο εσας;

Ολα παιζουν

Κύριε frenchie σε αυτο το παιχνίδι δεν παίζει σημασία αν έρχεσαι πρώτος ή δεύτερος. Τελευταίος να μην έρχεσαι είναι το ζουμί.
frenchie έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
Πείτε μου και την γνώμη σας κύριε Verdadeiro για τα Πλαστικά Κρήτης. Μαζεμένη μετοχή, με βοσκό να φυλάει τα πρόβατα, έχει και τα ενεργειακά της.
Ο Φαντομάς ρωτάει αν έχετε άποψη για αυτό το Κρητικό χαρτί.
Λετε να εχουμε το ιδιο πολυχρωμο εξωτικο πτηνο; Το δικο μου παπαγαλακι μιλαει για διπλωμα και κατι ρεστα. Μπαουλιασε λεει και μην ασχολεισαι. Το δικο σας τι λεει; Παντως προσωπικα με χαλαει η πολυ χαμηλη εμπορευσιμοτητα του χαρτιου, και γιαυτο δεν το εχω τιμησει παρ ολο οτι ο παπαγαλος μου εναι πολυ αξιοπιστος
Ο Φαντομάς γνωρίζει σχεδόν όλους τους παπαγαλίσκους, οι οποίοι δουλεύουν για αυτόν. Οπότε πιθανόν και να γνωρίζει τον παπαγαλίσκο που λέτε. Λίγα κάτω απο τα 4 θα τα μπαουλιάσω και εγώ. λίγα όμως πολύ λίγα.
frenchie έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
Και για την ΑΝΕΚ θα ήθελα την άποψη σας. Σε διπλάσια τιμή η προγραμματισμένη αύξηση κεφαλαίου?

Κυριε Φαντομα, το παπαγαλακι σας μαλλον ειναι ιδιας ρατσας με το δικο μου και κοκκινοχρωμο

. Για ΙΝΛΟΤ τι λετε;
Και εγώ σας λέω ΣΑΡ και πάμε κόντρα.