Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ είναι και θα είναι πάντα ΠΑΣΟΚ... Μάλλον δεν έχουν καταλάβει την κρισιμότητα των στιγμών...
Από την Ναυτεμπορική στις 10 το βράδυ!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν...
Παράθεση:
Διευκρινίσεις για το «πάγωμα» των μισθών στο Δημόσιο έδωσε απόψε το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με αυτές, οι αυξήσεις ύψους 1,5% της εισοδηματικής πολιτικής θα δοθούν στους δημοσίους υπαλλήλους με βασικό μισθό έως 2.000 ευρώ.
Επισημάνθηκε μάλιστα ότι στο σύνολο των 560.000 δημοσίων υπαλλήλων (χωρίς υπαλλήλους δήμων και νομικών προσώπων) οι υπάλληλοι με βασικό μισθό μέχρι 2.000 ευρώ μηνιαίως είναι 520.000. Συνεπώς, προσθέτει, το γεγονός ότι οι αυξήσεις της εισοδηματικής πολιτικής θα δοθούν μέχρι τα 2.000 ευρώ βασικού μισθού επηρεάζει στην πράξη περίπου 40.000 υπαλλήλους.
Σύμφωνα επίσης με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών κατά μέσο όρο ένας δημόσιος υπάλληλος με βασικό μισθό 2.000 ευρώ έχει επιδόματα που κυμαίνονται από 500 μέχρι 1500 ευρώ άρα συνολικές μηνιαίες μικτές αποδοχές 2.400 έως 3.500 ευρώ περίπου.
Των διευκρινίσεων είχαν προηγηθεί πυρά από εργαζομένους και κόμματα κατά της κυβέρνησης [Βλέπε άρθρο] .
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Καλά σοβαρολογείτε τώρα??? Μας κοροιδεύετε??? Πολύ φοβάμαι ότι αύριο θα περάσουν τις 200 μονάδες βάσης το spread...
Λοιπόν βάζω όριο έως το Φεβρουάριο...
Αν πάνε για καταστροφή τότε τα μαζεύουμε και φεύγουμε από δω...
Αντί να μειώσει τους μισθούς των ΔΥ κατά 10% και να χρηματοδοτήσει παραγωγικές επενδύσεις κάνει πάλι μικροκομματική οικονομία...
Καλά ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ μας κυβερνούν ρε γαμώτο? Και δεν ομιλώ κομματικά. Χτες έτρεξα να χειροκροτήσω. Σήμερα μίλαγα με έναν φίλο μου και μου είπε ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥ. Ωραία όταν θα χρεοκοπήσουμε να δω τι θα τους δίνετε? Χαρούπια?
Εγώ τουλάχιστον με τις γνώσεις μου θα ξενιτευτώ και θα επιβιώσω. Όλοι αυτοί που περιμένουν από το κράτος???
Αν περάσει αυτό στον προυπολογισμό αύριο πολύ φοβάμαι ότι όχι μόνο δεν θα πάρουμε παράταση για το έλλειμα αλλά θα μας βγάλουν και από την νομισματική ένωση.
Ήδη μας δείχνει το bloomberg... greece default!!!! (Στην τηλεόραση...)