STEEVE έγραψε:
Φίλε Βαγγέλη καλησπέρα!!!!!
Ο φίλος Frenchie λέει πως η τάση έχει γυρίσει σε πτωτική. Αν ισχύει αυτό (μετά το σημερινό μάλλον έτσι είναι) δεν θα ήταν καλύτερη τακτική ίσως να πουλήσουμε (καταγράφοντας απώλειες ή σώζοντας μέρος των κερδών) και να επανατοποθετηθούμε όταν δικρίνουμε την αντιστροφή της??? Διότι αν οδηγήσουν το spread τις 240-250 μονάδες έχουμε πολύ κάτω ακόμα. Δεν πιστεύω ότι θα είναι ποτέ δυνατόν όσο βιαία και να είναι η άνοδος να μην βρίσκουμε χαρτιά να αγοράσουμε!!!!! Εσύ τι λες???????
Θερμά ευχαριστώ για τις απόψεις που καταθέτεις στον μίτο και την βοήθεια που μας προσφέρεις
Φιλε μου,καλως η κακως το παιγνιο της υποτιμητικης κερδοσκοπιας,
δεν τοπαιξα ποτε μου!!!
Εγκαιρα με την ΕΤΕ στα 28 και τις αλλες Τραπεζες ψηλα,επισημανα την αναγκη κουμαντων..παρα την ανοδο των ξενων κλπ
εκει που εγω θεωρησα ελκυστικα επιπεδα[εκανα λαθος ειχε χαμηλοτερα..]
2400 μον εγραψα για τοποθετησεις ξανα...
Οντως αν φτασουν 250 τα spread θαχουμε και αλλο κατω...
Αλλα ποιος μπορει ναναι βεβαιος για κατι τετοιο??
Η Ελλαδα μας..αφου δεν ειχε προβλημα πτωχευσης τον προηγουμενο Μαρτη με τον DOW στις 6700 να θυμισω!!δεν εχει σε καμια περιπτωση τετοιο κινδυνο τωρα,με τις διεθνεις συνθηκες σαφως καλυτερες,αλλα και με τις αυξησεις των 2 μεγαλυτερων Τραπεζων μας,ολοκληρωμενες με απολυτη επιτυχια!!!
Δεν συνιστω τοποθετησεις κερδοσκοπικες ,οπως πολλοι φιλοι πεφτουν στην παγιδα απο οτι διαβαζω..για γρηγορο trading που καταληγει καταστροφικο
περιμενοντας να μας δωσει ΠΕΙΣΤΙΚΟ σημα αντιστροφης[απο οποια επιπεδα]
αυτο δεν σημαινει οτι προτεινω και κερδοσκοπικες πωλησεις..
να τα παρουμε χαμηλοτερα!!!
ΟΧΙ σε καμια περιπτωση!!