neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:36 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:

Ποτε ξανανοιγουν τα...βιβλια ειπαμε??? ;)

Βαγγελη, τα βιβλια κλεινουν τελος Νοεμβρη. Γιατι ομως να βιαστουν οι ξενοι να ξαναγορασουν στα σημερινα επιπεδα οταν εχουν ευκαιριες με την ανοδο των spreads να πιεσουν κι αλλο κατω τις τιμες? ο χρονος ειναι συμμαχος τους για να ξαναγραψουν κερδη την επομενη χρονια. Απλα πραγματα. Οπως κι εσυ εχεις γραψει, οτι θελουν κανουν στο ρηχο μας χρηματιστηριο. Θα πιεσουν, θα τρομοκρατησουν για ν αγορασουν οσο πιο κατω γινεται. Η αντιστροφη θα φανει παλι ξεκαθαρα, οπως το Μαρτη ;)

Τελευταία επεξεργασία από frenchie και Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
shrine έγραψε:
Ερώτηση προς όλους εδώ μέσα γιατί το Dubai πουλάει ΜΙΓ και ΜΑΡΦΒ και αν δεν το κάνει αυτός τότε ποιος είναι?

Φιλε το Ντουμπαι.εχει 30εκκ μετοχες ΜΙγ

Σημερα κινηθηκε[με trade μεσα] μολις τα 3,7 εκκ

Αν αποφασισουν να πουλησουν οι Αραβες σε αυτες τις τιμες[αμφιβαλω προσωπικα] ο Βγενοπουλος ειμαι σιγουρος μπορει να βρει εναλακτικη πλεον!!!

Thank you Verdadeiro!
εγώ συνεχίζω να μπαουλιάζω μετοχές από τότε που μπήκα στο ΧΑΑ!!!
Ελπίζω τα παιδιά μου να έχουν την ευκαιρία να τα γευτούν σε 10 χρόνια από τώρα!!!
πιστεύω να αντέξουν οι ελληνικές εταιρίες της τάξης ΕΥΡΩΒ, ΜΙΓ, ΜΑΡΦΒ, ΑΛΑΠΙΣ, ΕΛΤΟΝ, ΕΦΤΖΙ, ΑΒΑΞ και να γυρίζουν κάποια στιγμή πιο ψηλά για να καλύψουμε και κάποιες ζημιές... στο -36% το Χαρτοφυλάκιό μου!
καλά πάω :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 6:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι κι ο πληγωμένος επενδυτής αναστενάζει σήμερα στο ΧΑΑ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 6:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

isiliadis έγραψε:
O μοναδικός δείκτης που παρακολουθώ κατα καιρούς είναι ο RSI, και πλέον μου λέει ότι αν και σήμερα κλείσουμε κάτω από το -2%, να τα δώσω όλα με την όποια ζημιά γιατί πάμε για αρκετά χαμηλότερα επίπεδα. Verda τί λές και εσύ, πως βλέπεις τον παλμό της αγοράς?

Τώρα πείτε μου, δεν είναι για να παίρνω φόρα και να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο ο κερατάς. Ήμουν τόσο σίγουρος το πρωί ότι δεν θα παρασυρθώ από τον ταύρο μεσα μου και θα τα δώσω όλα μαρκετ. Στερνή μου γνώση να σ'ειχα πρώτα.
Βέβαια λόγω του ότι το ξύλο είναι πλέον τόσο βάρβαρο, πάλι ξυπνά μέσα μου ο ταύρος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 7:22 pm 
Χωρίς σύνδεση

ολα ειναι χαλια..... ευτυχως δεν τα χρειαζομαι τα χρηματα του ΧΑ αμμεσα. ( το ιδιο ελπιζω και για ολους σας)
που θα παει? δεν θα γυρισει παλι? αν και οταν ειδα το τι εγινε σημερα, μου επεσε το σαγονι :lol: :lol: :lol:
ας ειναι! λεω να σπασω την οθονη για καμποσο καιρο... μην παθουμε και τιποτα.... ετσι κι αλλιως ρισκο εχουν οι επενδυσεις....
κουραγιο συνφορουμιτες και μακρυα απο εντολες τυπου sell.
αγωνιστικούς χαιρετισμούς ....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 8:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε Βαγγέλη καλησπέρα!!!!!
Ο φίλος Frenchie λέει πως η τάση έχει γυρίσει σε πτωτική. Αν ισχύει αυτό (μετά το σημερινό μάλλον έτσι είναι) δεν θα ήταν καλύτερη τακτική ίσως να πουλήσουμε (καταγράφοντας απώλειες ή σώζοντας μέρος των κερδών) και να επανατοποθετηθούμε όταν δικρίνουμε την αντιστροφή της??? Διότι αν οδηγήσουν το spread τις 240-250 μονάδες έχουμε πολύ κάτω ακόμα. Δεν πιστεύω ότι θα είναι ποτέ δυνατόν όσο βιαία και να είναι η άνοδος να μην βρίσκουμε χαρτιά να αγοράσουμε!!!!! Εσύ τι λες???????
Θερμά ευχαριστώ για τις απόψεις που καταθέτεις στον μίτο και την βοήθεια που μας προσφέρεις

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 8:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ο κ. Κωστόπουλος και η παρέα του, που ξεπούλησαν όλα τα δικαιώματά τους στα 11,60, δεν είχαν εσωτερική πληροφόρηση για το τι θα γινόταν?

Αλλά αυτούς δεν τους αγγίζει κανείς.

Απλά δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά ποιος κερδίζει από όλη αυτή την ιστορία? Αν είναι να μπουν οι ελέφαντες στα 9,5 στην Eurobank στα 12 στην alpha bank στα 7,7 στην Πειραιώς και τώρα να τα ξεπουλούν όλα market, πότε πρόλαβαν και τα φόρτωσαν στους μικρούς?

Εκτός και αν φεύγουν με ζημιές...

Υπάρχουν δύο θεωρίες στην αγορά και στην πώληση μετοχών. Η θεωρία που αγοράζεις ή πουλάς αξία και η θεωρία του μεγαλύτερου κορόιδου (the greatest fool theory).

Στην πρώτη αγοράζεις (όταν η τάση είναι ανοδική) και πουλάς όταν η τάση είναι πτωτική κοντά στον μέσο όρο της αγοράς.

Στην δεύτερη αγοράζεις ή πουλάς αντίστοιχα πολύ μακριά από τον μέσο όρο της αγοράς ελπίζοντας να βρεις κάποιο άλλο κορόιδο (the greatest fool) να αγοράσει ή να πουλήσει αντίστοιχα μακρύτερα από σένα.

Νομίζω ότι η αγορά στις 2900 είχε τέτοια χαρακτηριστικά, αλλά τώρα τα έχει πολύ πιο έντονα. Υπάρχουν πολλοί που πουλάνε ελπίζοντας ότι θα βρουν άλλους να πουλήσουν χαμηλότερα ώστε να κλείσουν τις θέσεις τους. Μπορεί να βγει, μπορεί και να μην βγει.

Οι αγορές που κινούνται με βάση την θεωρία του greatest fool είτε ανοδικές είτε πτωτικές είναι με μεγάλη γωνία και δίνουν τα μεγαλύτερα κέρδη αλλά και τις μεγαλύτερες ζημίες μιας και οι αντιστροφές απαιτούν εντολές stop loss που έχουν ήδη μπει στο σύστημα. Απαιτούν αντανακλαστικά αστραπή.

Αυτά τα γενικά από μένα. Πραγματικά είναι πρωτόγνωρο αυτό που βλέπουμε και αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι μήπως έχει συμφωνηθεί κάτι (όπως αποχώρηση από ευρώ της Ελλάδας)...

Πάντως ρε παιδιά μπορεί το δημόσιο να είναι χρεοκοπημένο αλλά οι έλληνες δεν είναι ... Ακίνητα αυτοκίνητα καταθέσεις 250 δις δεν είναι μειγμα κράτους που χρεοκοπεί...

Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι η πίεση είναι πολιτική και είναι αδύνατον να ξέρει κάποιος που θα σταματήσει.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 8:15 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

STEEVE έγραψε:
Φίλε Βαγγέλη καλησπέρα!!!!!
Ο φίλος Frenchie λέει πως η τάση έχει γυρίσει σε πτωτική. Αν ισχύει αυτό (μετά το σημερινό μάλλον έτσι είναι) δεν θα ήταν καλύτερη τακτική ίσως να πουλήσουμε (καταγράφοντας απώλειες ή σώζοντας μέρος των κερδών) και να επανατοποθετηθούμε όταν δικρίνουμε την αντιστροφή της??? Διότι αν οδηγήσουν το spread τις 240-250 μονάδες έχουμε πολύ κάτω ακόμα. Δεν πιστεύω ότι θα είναι ποτέ δυνατόν όσο βιαία και να είναι η άνοδος να μην βρίσκουμε χαρτιά να αγοράσουμε!!!!! Εσύ τι λες???????
Θερμά ευχαριστώ για τις απόψεις που καταθέτεις στον μίτο και την βοήθεια που μας προσφέρεις

Φιλε μου,καλως η κακως το παιγνιο της υποτιμητικης κερδοσκοπιας,
δεν τοπαιξα ποτε μου!!!

Εγκαιρα με την ΕΤΕ στα 28 και τις αλλες Τραπεζες ψηλα,επισημανα την αναγκη κουμαντων..παρα την ανοδο των ξενων κλπ

εκει που εγω θεωρησα ελκυστικα επιπεδα[εκανα λαθος ειχε χαμηλοτερα..]

2400 μον εγραψα για τοποθετησεις ξανα...

Οντως αν φτασουν 250 τα spread θαχουμε και αλλο κατω...

Αλλα ποιος μπορει ναναι βεβαιος για κατι τετοιο??

Η Ελλαδα μας..αφου δεν ειχε προβλημα πτωχευσης τον προηγουμενο Μαρτη με τον DOW στις 6700 να θυμισω!!δεν εχει σε καμια περιπτωση τετοιο κινδυνο τωρα,με τις διεθνεις συνθηκες σαφως καλυτερες,αλλα και με τις αυξησεις των 2 μεγαλυτερων Τραπεζων μας,ολοκληρωμενες με απολυτη επιτυχια!!!

Δεν συνιστω τοποθετησεις κερδοσκοπικες ,οπως πολλοι φιλοι πεφτουν στην παγιδα απο οτι διαβαζω..για γρηγορο trading που καταληγει καταστροφικο

περιμενοντας να μας δωσει ΠΕΙΣΤΙΚΟ σημα αντιστροφης[απο οποια επιπεδα]

αυτο δεν σημαινει οτι προτεινω και κερδοσκοπικες πωλησεις..
να τα παρουμε χαμηλοτερα!!!

ΟΧΙ σε καμια περιπτωση!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 8:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verd
μερικές φορές η απαξίωση βοηθά κάποιους να καταλαβαίνουν τα λάθη τους

Στην αγορά επιπλέον ποσοστού 7,5%, που αντιστοιχεί σε 2.100.000 μετοχές της RF Energy, αποφάσισε να προχωρήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της FG Europe.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αγορά των μετοχών θα γίνει από τον βασικό μέτοχο και Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γεώργιο Φειδάκη.

To τίμημα της αγοράς των μετοχών ισούται με το ποσό που ο κ Φειδάκης κατέβαλε την 10/7/2009, για την απόκτηση των ως άνω μετοχών μέσω της συμμετοχής του στην τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της RF Energy, στην οποία δεν συμμετείχε η FG Europe.

Με την αγορά του 7,5% των μετοχών της RF Energy, η FG Europe θα κατέχει πλέον το 37,5% των μετοχών της εταιρείας, καλύπτοντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος της διαφοράς σε σχέση με το αρχικό ποσοστό της, η οποία είχε προκύψει λόγω της μη συμμετοχής της στην τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της RF Energy.

Η απόφαση ελήφθη μετά την σημαντική βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας στο 9μηνο και λαμβανομένων υπόψιν των υψηλών πάντα προσδοκιών της Διοίκησης για τις μελλοντικές αποδόσεις των επενδύσεων στον τομέα της ενέργειας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 8:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπερα !!!
Εγω ακουσα αυτον στο φορουμ που λετε και εβγαλα 13,46% κερδη !!!

Εεεεε;;; με τι;;;; ε με ΑΕΓΕΚ χοχοχοχοχο :lol:

Να δω ποτε θα με βρει εξω μια μεγαλη πτωση...ρε νισαφι πια :)

Αντε παμε γερα......τι να πω :roll:

Νομιζω διακρινετε απο τα προσωπακια μου...μια ανισσοροπια...Ε να μην την εχω κι αυτην;;;

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 196 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: