isiliadis έγραψε:
Την καλημέρα μου σε όλες και όλους.
Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά φοβάμαι ότι άλλη μία δύσκολη μέρα μας περιμένει. Εφόσον δεν χρησιμοποίησα stop loss ελπίζω κάπου στον πάτο όταν και όποτε τον προσεγγίσουμε να κάνω ένα μεγάλο μουαγιέν. Ο χρόνος θα δείξει.
Βαγγέλη τι λές πάμε για νέα χαμηλά με το έργο DUBAI?
Την Καλημερα μου...
Στα μουαγιεν ημουν παντα εναντια!!
Βλεπουμε την ωρα που πειστικα και με ογκο αναστραφει η ταση
[απο οποια επιπεδα] και τοποθετουμαστε ειτε με ρευστο διαθεσιμο,ειτε αν αυτο δεν υπαρχει ,με πωληση των λεγομενων αμυντικογενων με πιο επιθετικα..
Αλλα οταν ισχυσουν οι προυποθεσεις που πρoανεφερα..οχι πριν..
ΟΧΙ με μοχλευση...μπορει ναναι διασκεδαστικα αυτα πουγραφε ο φιλος Μαρινης χθες δημοσια,για υψιστη μοχλευση σε long την ωρα που επεφτε -4% ο Γ.Δ. χθες το μεσημερι,αλλα οσοι ας πουμε αποφασιζαν να τον ακολουθησουν
[με μοχλευση!!!!!

] εκεινη την στιγμη..
με το -7% που κατεληξε μια ωρα μετα,
μπορουσαν δυνητικα ηδη ναχαν χασει τα παντα!!!
Κατα την γνωμη φιλε μου,προκειται για παιγνιο υποτιμητικης κερδοσκοπιας,με σωστα διαλεγμενη την στιγμη,που οι σοβαροι διαχειριστες κλεινουν βιβλια ,ωστε να μην μπορουν να αντιδρασουν και βεβαια με ημιαργια Αμερικανων,που εκει υπαρχουν δυναμεις αναχωματων,σε τετοιες ιστοριες..
Να επαναλαβω οτι ολα τα παιγνια εχουν ημερομηνια ληξης..η Ελλαδα μας δεν θα πτωχευσει,τα spread καποια στιγμη ,με τον ιδιο τροπο που ανεβηκαν θα καταπεσουν με φορα και οι υπομονετικοι που επενδυουν στις 4 μεγαλες Τραπεζες κυριως θα γραψουν μεγαλα κερδη,που θα μας οδηγησουν σε ΝΕΑ ΨΗΛΑ σε λιγους μηνες..
Ο λογος απλος ..αν η Πειραιως ας πουμε το 60% των κερδων της στο 9μηνο, το κατεγραψε απο ομολογα που αγορασε στα 300 και τα πουλησε στα 120,φανταστειτe τι μπορει να παρουσιασει ετησια ,αν σε λιγες μερες ισοροπησει το πραγμα χαμηλοτερα σαν spread και απο τα 220 ας πουμε ξαναγραψει 120!!