Για στρατηγικη συγχωνευσεων νομιζω μιλα καθαρα η τελευταια συνεντευξη Αραπογλου!!!ερχονται!!!
τωρα αν θαναι ΕΤΕ-ΕΥΡΟΒ Η ΜΑΡΦΒ-ΠΕΙΡ η ΤΤ-ΑΤΕ
νομιζω ειναι νωρις ακομα..πολυ νωρις μαλιστα!!
Αλλα θα γινουν καποιες απο αυτες..νομιζω ωριμασαν οι συνθηκες πια!!
π.ς.
Να απαντησω και σε σχετικη ερωτηση σε σχεση με στρατηγικη μου,που εγω απαντω καλοπιστα ,ελπιζω οτι γινεται στον ιδιο σκοπο!!
Η στρατηγικη μου με οδηγησε να αγορασω πιο νωρις απο οτι επρεπε στις 2400 την τελευταια μερα Σκορπιου,αλλα και κουπονιων Αλφα
Πριν 2-3 μερες παραδεχτηκα το λαθος μου,λεγοντας οτι δεν περιμενα να το τραβηξουν τοσο πολυ το κερδοσκοπικο τους παιγνιο,που παντως μας δινει και μεγαλυτερες προοπτικες ανοδου αργοτερα!![το ΓΙΑΤΙ[υπερκερδη απο ομολογα] αναλυτικα το παρουσιασα..
Αλλωστε απο τοτε τοχα εξηγησει..οσο πιο ψηλα πανε τα ομολογα[εκαναν τα spread υψηλο 7 μηνων!!]
τοσο πιο ψηλα θα παμε λογω εκτατων τραπεζικων κερδων μετα!!
Το οτι τα..πολεμοφοδια για μενα τελειωσαν νωρις

δεν σημαινει οτι δεν μπορω να προτεινω τις καταλληλες ΑΛΛΑΓΕΣ
[τογραψα καθαρα και στην ερωτηση του φιλου Soros προχθες]
αν δω κατι πιο επιθετικο σε καλη τιμη..
Αν καποιοι εχουν μετρητο διαθεσιμο ακομα καλυτερα
Οπως η ΕΤΕ τωρα??που δυσκολευεσαι να καταλαβεις??
για αυτο λεω οτι περιμενω σημα...με ογκο και λευκο κερι
ας πουμε η ΜΟΗ που εχω .. φανταζομαι λογω αποκοπης προμερισματος σε λιγες μερες θα εχει την δυνατοτητα με μηδενικες απωλειες για μενα ,να μου δωσει την ευκαιρια να τοποθετηθω στην αρχηγο του 20αρη ,που για λογους που εχω εξηγησει θαναι πιο επιθετικη..
Να το ξαναγραψω λοιπον,γιατι μερικοι αδυνατουν να το καταλαβουν ψαχνοντας το ιδανικο σημειο εισοδου!!
Σε αυτην την φαση [θυμηθειτε αγορα μου Πειραιως στα 7.50 και ποσο πιο χαμηλα πηγε Ιουλη]
σημασια δεν εχει ποσο θα αγορασεις ,αλλα ποσο και ποτε θα πουλησεις