neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 435, 436, 437, 438, 439, 440, 441 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 02, 2009 11:42 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Aggelos έγραψε:
Μια ερωτηση Mr. Verda. Ειναι τυχαιο που σημερα βγαινουν και υποβαθμιζουν ελπε, μοτοροιλ και δεη? Μηπως αυτο εξυπηρετει την ισορροπια στην ανοδο του δεικτη οσο θα ανεβαινουν απο εδω και περα οι τραπεζικες? Και οσο εμεις πουλαμε της υποβαθμισμενες ανωθεν εταιριες, αυτοι τις αγοραζουν?

Αλήθεια Βαγγέλη, εάν είναι σχετικά απότομη η άνοδος. Μήπως είναι φρόνιμο να εγκαταλήψουμε έστω για κανένα μήνα τις αμυντικές? ΔΕΗ ΙΝΛΟΤ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 02, 2009 12:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Την Καλημερα μου!!

Για Αγορα σε φαση χωνεματος της χθεσινης ανοδου!!

Απο σημερα [οπως απο χθες εγραφα] η σχεση συσχετισης με τα ξενα θα γινει παλι ισχυρη!!

Νομιζω οτι μεχρι να μπουν οι νεες της Αλφα ,θαναι καλα για να αποβιβαστουν σιγα-σιγα οσοι νομιζουν οτι προκειται απλα για ανοδικη αντιδραση...τεχνικη :D

Για τους υπολοιπους[οπως εγω] που πιστευουν στην ΑΝΟΔΙΚΗ ταση για λογους που εχουμε χιλιοεξηγησει,το ταξιδι μολις ξεκινα ;)

Για ερωτησεις...φιλοι μου,ποσως συμβαδιζω με υποβαθμισεις-αναβαθμισεις κλπ εχω δικη μου γνωμη,,ελπιζω τοχετε καταλαβει

ΔΕΗ ΙΝΛΟΤ ΜΟΗ εχουν αριστες αποτιμησεις ΕΙΣΟΔΟΥ για μενα τοχω ξαναγραψει

Τωρα αν για λογους που εχω εξηγησει καποιες Τραπεζες τρεξουν πιο γρηγορα,,,
ε συμπαθατε με

Επενδυτικο ημερολογιο σκεψεων μου,ειναι εδω!!

Δεν μπορω να γραψω και διαχειριστικες οδηγιες.δημοσια.
με ρωταγε και ο φιλος maik1967 χθες...δεν του απαντησα

Νομιζα τοχα κανει σαφες αυτο

Αλλωστε εξαρταται απο το επενδυτικο προφιλ του καθενα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 02, 2009 1:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Για ευκαιρία λόγω αποτίμησης, κάνει λόγο η Morgan Stanley, αναφερόμενη στην Alpha Bank, για την οποία δίνει σύσταση “overweight” και τιμή-στόχο 13,5 ευρώ ανά μετοχή.

Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, η τιμή στόχος αυτή αντανακλά εν μέρει την επιδείνωση των εκτιμήσεων αναφορικά με την ελληνική αγορά, κάτι που οδηγεί σε αύξηση της εκτίμησης της Morgan Stanley για το κόστος του κεφαλαίου της τράπεζας στο 11,3% από 10,5% προηγουμένως.

Η Morgan Stanley εκτιμά πως οι ανησυχίες της αγοράς αναφορικά με την μακροοικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι υπερβολικές, κάτι που δημιουργεί αγοραστική ευκαιρία, αν και αναμένει συνέχιση της μεταβλητότητας, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα. :lol: :lol:

Μου αρεσουν τοσο οι....περισπουδαστες αναλυσεις..των Μοργκανεων!!!

Μεταβλητοτητα μεχρι να μπουν οι ..νεες :D

ντρεπεστε να το γραψετε???μην σας χαλασει το σοβαροφανες υφος??

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 02, 2009 1:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Γειά σου Verda ,συγχαρητήρια για την τόλμη και την ορθότητα των θέσεων σου.Πολλά μπράβο γιατί βοήθησες και βοηθάς πολύ κόσμο,όπως και μένα,για να αποφύγουμε τις παγίδες....
Θέλω να ξαναρωτήσω για την ΣΕΝΤΡΙΚ ,τι θα γίνει με αυτήν ;Θα κάνει την Α.Μ.Κ.; :?: :?: Η τιμή της διολισθαίνει όλο και σε χαμηλότερα επίπεδα.... :(

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 02, 2009 3:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

firecode έγραψε:
Γειά σου Verda ,συγχαρητήρια για την τόλμη και την ορθότητα των θέσεων σου.Πολλά μπράβο γιατί βοήθησες και βοηθάς πολύ κόσμο,όπως και μένα,για να αποφύγουμε τις παγίδες....
Θέλω να ξαναρωτήσω για την ΣΕΝΤΡΙΚ ,τι θα γίνει με αυτήν ;Θα κάνει την Α.Μ.Κ.; :?: :?: Η τιμή της διολισθαίνει όλο και σε χαμηλότερα επίπεδα.... :(

Γεια σου φιλε μου και σε ευχαριστω!!

Απο την στιγμη που εσπασε την τιμη των στοκς τογραψα θαραλεα οπως παντα κανω ,οτι θα αναγκαστει να κανει την αυξηση της σε χαμηλοτερα επιπεδα με περισοτερα νεα χαρτια και πλεον οσοι πιστευουν στο στοιχημα το επενδυτικο της,θα πρεπει να την δουν μεσα απο τα κουπονια της πια
[στα χναρια Αλαπις σε μικρογραφια!!]

Ηταν και ο λογος που εδωσα σκληρη μαχη στην Γ.Σ.εναντια στις διαθεσεις Διοιηκησης Βαρσου και λοιπων :evil: για να κατοχυρωθει σαν κατωτερη τιμη διαθεσης των νεων της αυξησης,εφοσον αυτη επρεπε για λογους επεκτασης να πραγματοποιηθει,να εχει σαν μινιμουμ τιμη το 1.20
[ετσι ωστε στο ταμπλο ναναι παραπανω για να πετυχει!!]

Παρα το οτι θεμελιωδως μια χαρα θα μπορουσαν να αποδεχθουν την προταση μου ..την πολεμησαν λυσαλεα..αυτα τον Ιουνη

Μου εμεινε η ικανοποιηση οτι την προταση μου ψηφισαν το συνολο των μικρομετοχων των ανεξαρτητων απο λομπακια και τα τοιαυτα..το 5% περιπου του συνολου των ψηφισαντων εκεινη την μερα

Επισης η γνωση για το τι σχεδιαζαν οι κυριοι..κυριοι ....

Θελουν να την κανουν χαμηλα...με πλεονεκτημα σε αυτους που διαθετουν ρευστο και οχι υπερ των παλιων μετοχων

Τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει :twisted:

Οποτε θελει στρατηγικη το πραγμα πια φιλε μου!!

Κρατα πυρομαχικα για τα κουπονια,οποτε και αν γινει!!

Θα κανεις μουαγιεν μεσα απο αυτα και με το Παγκοσμιο να ερχεται..το ιδιο και με την νομιμοποιηση των ιντερνετικων αδειων καποια στιγμη,θα αποζημιωθεις διπλα για την ταλαιπωρια..

Βρισκουν παπα να θαψουν καμποσους..οι κυριοι των λιγων κερδοφορων.. :evil:

Ειναι και ο λογος που θεωρω οτι η ωρα τους γενικοτερα θα αργησει,παρα την ανοδικη τροχια του δεικτη τους επομενους μηνες

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 02, 2009 4:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Παίρνει πίσω η Moody's τους λεονταρισμούς για υποβάθμιση της Ελλάδας!
15:36 - 02 Δεκέμβριος 2009
Μετά τις απειλές για υποβάθμιση η Moody’s τα παίρνει πίσω. Παίρνει πίσω τις απειλές της ότι θα υποβαθμίσει την ελληνική οικονομία και σύμφωνα με πληροφορίες στο ίδιο μήκος κύματος αναμένεται ότι θα κινηθούν Fitch και S&P. Xαρακτηριστικά, ο οίκος θεωρεί... «άστοχες» τις ανησυχίες των επενδυτών (!) για ενδεχόμενη βραχυπρόθεσμη κρίση ρευστότητας στην Ελλάδα στην έκθεσή της με τίτλο «Investor Fears of Liquidity Crisis in Greece are Overdone» (Υπερβολικές οι ανησυχίες των επενδυτών για κρίση ρευστότητας στην Ελλάδα).
:evil: :evil: :evil:

Τωρα αυτα χρειαζονται σχολια????

Κατα τα αλλα μια που η αναμονη των νεων της Αλφα δημιουργει...πως το λεει η Μοργκανα :D :D βραχυπροθεσμη μεταβλητοητητα :lol:
...να επαναλαβω!!!!

Τα νεα ψηλα...ειναι απλα θεμα χρονου 8-)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 02, 2009 4:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλησπέρα Verdadeiro,

τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους....

ένα άλλο θέμα είναι τι θα γίνει στην αμερική .....την παρασκευή με τα μακρο.

πιστεύεις ότι θα κινηθούμε εντελώς ανεξάρτητα?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 02, 2009 4:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

manuello έγραψε:
καλησπέρα Verdadeiro,

τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους....

ένα άλλο θέμα είναι τι θα γίνει στην αμερική .....την παρασκευή με τα μακρο.

πιστεύεις ότι θα κινηθούμε εντελώς ανεξάρτητα?

Αυριο 3 του μηνος ειναι η ανακοινωση κρισιμων στοιχειων οπως και η ομιλια Μπενμαρκε το βραδυ,που εγω θεωρω πιο σημαντικη!!

Για μενα[συνδεση με πετρελαιο] η διορθωση απο 82 στα 73 εχει ΗΔΗ συντελεστει...και παμε για πολυ ψηλοτερα νουμερα στον μαυρο χρυσο...
αλλα και στον ..κανονικο[νεο ρεκορ σημερα!!]
με οτι σημαινει αυτο για τις μετοχικες αξιες..

Μηνες τα εξηγω ....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 02, 2009 5:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

για αλλη μια φορα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον οικοδεσποτη. νομιζω πως πολλοι απο μας τους πρωην του capital, που εχουμε μετακομισει εδω, αισθανομαστε ιδιαιτερα τυχεροι! ελπιζω τα του σ.κ. να μας τα μεταφερει επιγραμματικα καποιος και για μας τους εκτος πρωτευουσης.
υ.γ. τελικα ξερει κανεις αν με τα επικειμενα φορολογικα μετρα υπαρχει φυγη καταθεσεων ή επενδυσεων απο το χρηματηστηριο?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 02, 2009 7:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Σε συμφωνία με την εταιρεία Alfa Wood ΑΕΒΕ για την μεταβίβαση συνολικά 25.365.386 μετοχών της Σέλμαν Α.Ε. έναντι τιμήματος 11 εκατ. ευρώ, κατέληξαν οι μέτοχοι της εισηγμένης, Παναγιώτης Ηλιάδης, Διονύσιος Ηλιάδης και Δάφνη Παπαπαναγιώτου.

Αναλυτικά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης, η εταιρεία καθώς και οι μέτοχοι αυτής Παναγιώτης Ηλιάδης, Διονύσιος Ηλιάδης και Δάφνη Παπαπαναγιώτου συζ. Παν. Ηλιάδη, ανακοινώνουν ότι συμφωνήθηκε σήμερα μεταξύ των εν λόγω μετόχων ως πωλητών και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ALFA WOOD Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Επεξεργασίας Ξύλου" και το διακριτικό τίτλο "ALFA WOOD A.E.B.E." ως αγοράστριας, η πώληση από τους πρώτους στη δεύτερη 25.365.386 συνολικά μετοχών της άνω εταιρείας ΣΕΛΜΑΝ Α.Ε. που αντιστοιχούν σε ποσοστό 72,09% των δικαιωμάτων ψήφου αυτής, αντί συνολικού σταθερού τιμήματος ευρώ 11.000.000, ήτοι ευρώ 0,43366 ανά μετοχή.

Τα...ονειρα στο Χρηματιστηριο πληρωνονται ακριβα!!!
ακομα και αν βγουν αληθινα τελικα!!

Π.ς
. Φιλε που ρωτας για φορολογικα μετρα..

Με δεδομενο οτι το θεμα των χρηματ υπεραξιων ξαναπηγε στις καλενδες,γιατι να παρουσιαστει κατι τετοιο??

Για φορολογηση καταθεσεων διαβαζω!!το αντιθετο θαταν λογικοτερο

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 435, 436, 437, 438, 439, 440, 441 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 136 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: