firecode έγραψε:
Γειά σου Verda ,συγχαρητήρια για την τόλμη και την ορθότητα των θέσεων σου.Πολλά μπράβο γιατί βοήθησες και βοηθάς πολύ κόσμο,όπως και μένα,για να αποφύγουμε τις παγίδες....
Θέλω να ξαναρωτήσω για την ΣΕΝΤΡΙΚ ,τι θα γίνει με αυτήν ;Θα κάνει την Α.Μ.Κ.;

Η τιμή της διολισθαίνει όλο και σε χαμηλότερα επίπεδα....

Γεια σου φιλε μου και σε ευχαριστω!!
Απο την στιγμη που εσπασε την τιμη των στοκς τογραψα θαραλεα οπως παντα κανω ,οτι θα αναγκαστει να κανει την αυξηση της σε χαμηλοτερα επιπεδα με περισοτερα νεα χαρτια και πλεον οσοι πιστευουν στο στοιχημα το επενδυτικο της,θα πρεπει να την δουν μεσα απο τα κουπονια της πια
[στα χναρια Αλαπις σε μικρογραφια!!]
Ηταν και ο λογος που εδωσα σκληρη μαχη στην Γ.Σ.εναντια στις διαθεσεις Διοιηκησης Βαρσου και λοιπων

για να κατοχυρωθει σαν κατωτερη τιμη διαθεσης των νεων της αυξησης,εφοσον αυτη επρεπε για λογους επεκτασης να πραγματοποιηθει,να εχει σαν μινιμουμ τιμη το 1.20
[ετσι ωστε στο ταμπλο ναναι παραπανω για να πετυχει!!]
Παρα το οτι θεμελιωδως μια χαρα θα μπορουσαν να αποδεχθουν την προταση μου ..την πολεμησαν λυσαλεα..αυτα τον Ιουνη
Μου εμεινε η ικανοποιηση οτι την προταση μου ψηφισαν το συνολο των μικρομετοχων των ανεξαρτητων απο λομπακια και τα τοιαυτα..το 5% περιπου του συνολου των ψηφισαντων εκεινη την μερα
Επισης η γνωση για το τι σχεδιαζαν οι κυριοι..κυριοι ....
Θελουν να την κανουν χαμηλα...με πλεονεκτημα σε αυτους που διαθετουν ρευστο και οχι υπερ των παλιων μετοχων
Τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει
Οποτε θελει στρατηγικη το πραγμα πια φιλε μου!!
Κρατα πυρομαχικα για τα κουπονια,οποτε και αν γινει!!
Θα κανεις μουαγιεν μεσα απο αυτα και με το Παγκοσμιο να ερχεται..το ιδιο και με την νομιμοποιηση των ιντερνετικων αδειων καποια στιγμη,θα αποζημιωθεις διπλα για την ταλαιπωρια..
Βρισκουν παπα να θαψουν καμποσους..οι κυριοι των λιγων κερδοφορων..
Ειναι και ο λογος που θεωρω οτι η ωρα τους γενικοτερα θα αργησει,παρα την ανοδικη τροχια του δεικτη τους επομενους μηνες