neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 439, 440, 441, 442, 443, 444, 445 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 03, 2009 5:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Την Καλημερα μου..

Να ξεκινησω απαντησεις απο εδω,μια που συνδυαζεται με τα σημερινα της Goldman

Το παιγνιο ειναι καλα στημενο.....τεχνικα
στην ΕΥΚΟΛΗ ΑΓΟΡΑ οπως την αποκαλουν..

Για αυτο και η...αδυναμια αντιδρασης..για αυτο και η δυσαναλογη μεγαλη ανοδος..μια μερα μετα που αφησε τους συντηρητικους διστακτικους για αυτο και το σημερινο γυρισμα ΑΚΡΙΒΩΣ στα 2480 των τεχνικοβιων..Ο στοχος απλος ..να επιβιβαστουν στο ταξιδι για τα ΝΕΑ ΨΗΛΑ οσο το δυνατον λιγοτεροι εγχωριοι..

Φιλικη Αρκουδα...αυτα ΑΚΡΙΒΩΣ εγραφα το πρωι,εν μεσω ανοδικου δεικτη,,,σε απαντηση σε σενα

δεν τα διαβασες???

Οσοι θεωρουν οτι προκειται για τεχνικη ανοδικη αντιδραση..καλο ειναι να κατεβουν σιγα-σιγα!!!

Ετσι και αλλιως με το σεναριο Μαρινη,παμε για 1780 τωρα :D ετσι δεν ειναι??

Οποτε εχουν καλες τιμες να πουλησουν οι τεχνικοβιοι

Οι υπολοιποι που πιστευουν οτι τα τεχνικα απλα ..μανιπουλαρονται ..προς ιδιον ωφελος..το βλεπουμε διαφορετικα το πραγμα ;)

Σε παραπεμπω στην ΧΘΕΣΙΝΗ δηλωση Μοργκανας για Αλφα και μεταβλητοτητα...ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑ
που καποιοι περασαν στα ψιλα

Στην Ελλαδα ολοφανερα στην μετα Αραπογλου εποχη,
εχουμε αλλαγη φρουρας στους ελεφαντες!!

Φίλε, εγώ είμαι aligned με την οπτική που αναφέρεις μεσο-μακροπρόθεσμα, αφού νομίζω ότι βάζει τα πράγματα σε μια σειρά και τα τακτοποιεί στο μυαλό του καθενός μας (εμένα τουλάχιστον ναι). :) :)

Απλά, είπα να εκμεταλλευτώ τα ανάστροφα κύματα σήμερα-αύριο, προς ιδίον όφελος... Το κουσούρι του κερδοσκόπου μου το κόλλησε ο Μαρίνης ...γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 03, 2009 5:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Αξία εντοπίζει στα ελληνικά ομόλογα, σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα, η Nomura. «Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι η κερδοσκοπική επίθεση έχει τελειώσει ή ότι έως τα τέλη του έτους δεν θα υπάρξουν καλύτερα επίπεδα για να αγοράσει κανείς», παραδέχονται οι οικονομολόγοι του οίκου.

Οι κινήσεις της αγοράς ομολόγων δεν δικαιολογούνται από τα θεμελιώδη στοιχεία, αλλά είναι επίπτωση της ροής κεφαλαίων, της ρευστότητας και της πιθανής αποχής των αγοραστών, λόγω του παραδοσιακού window dressing που γίνεται το Δεκέμβριο.

«Σε αυτή την εποχή του χρόνου, τα θεμελιώδη στοιχεία παίζουν δευτερεύοντα ρόλο μπροστά σε άλλες σκέψεις», εξηγεί η Nomura, και συστήνει στους επενδυτές να τηρούν αμυντική στάση απέναντι στα ελληνικά ομόλογα, για τώρα.

Παρόλα αυτά, ο οίκος τονίζει ότι ο κίνδυνος αναχρηματοδότησης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα φαίνεται σχετικά χαμηλός σε σχέση με την Ιταλία ή την Ισπανία, καθώς και ότι σε ό,τι αφορά την ανταγωνιστικότητα, η Ελλάδα σκοράρει καλύτερα από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, με την Ιταλία να προβληματίζει περισσότερο.

Το οτι η επιθεση δεν εχει τελειωσει ειναι ολοφανερο!!!

Δεν ειναι αναγκη να μας το υπενθυμιζετε κυριοι :twisted:

εχει να κανει με το κλεισιμο βιβλιων και την προσκαιρη αδυναμια αντιδρασης απο σοβαρους επενδυτικους πολους οπως η Fidelity που ξερουμε ποσο ,
αλλα και γιατι αγορασε!!

Τα υπολοιπα ειναι προς λαικη καταναλωση...ειδικα οταν αυτοι που τα ξεστομιζουν...Αγγλια κλπ
ειναι σε πολυ χειροτερη χρηματοικονομικη μοιρα απο μας..

Χθες διαβαζαμε τα χαλια τα μαυρα τους..

Αληθεια 2002 2003 μας λεγανε οτι η Ελλαδα θα βουλιαξει με τους Ολυμπιακους και θα γινουν αυτοι Ελληνικη Τραγωδια!!

Μηπως να τους ανταποδιδαμε το ..κοπλιμαν..με βαση την δικη τους Ολυμπιαδα?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 03, 2009 6:45 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εντονότατες φήμες κυκλοφορούν στην αγορά περί επικείμενης υποβάθμισης της ελληνικής οικονομίας από την ενδεχομένως Moody's πιέζοντας σημαντικά το χρηματιστήριο ενώ έκδηλη ήταν και η ανησυχία στα desk των dealing rooms των τραπεζών. Στελέχη της αγοράς εκτιμούν ότι μια τέτοια κίνηση από πλευράς του οίκου αξιολόγησης θα ήταν ακαιρη αυτή τη στιγμή μετά την ενθαρρυντική παράταση που πέτυχε ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου στις Βρυξέλλες. Από την Moody's τηρούν σιγήν ιχθύος.

Σύμφωνα με τραπεζικά στελέχη αν τελικά υποβαθμιστεί η οικονομία από την Moody's η Ελλάδα θα βρεθεί από την κλίμακα Α1 στην κλίμακα Α2. Με βάση την κλίμακα αξιολόγησης της Moody's το Α1 αντιστοιχεί στο Α+ της Standard and Poor's και της Fitch.

Όμως η Standard and Poor's βαθμολογεί την Ελλάδα με Α- δηλαδή δύο κλίμακες χαμηλότερα από την αντίστοιχη βαθμολογία της Moody's. Αν υποβαθμιστεί η Ελλάδα από την Moody's αναμένεται να ασκηθούν νέες πιέσεις στα ομόλογα και στο χρηματιστήριο.

το εκανα copy paste apo to reporter.gr

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 03, 2009 10:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

Moody's: "Τα παίρνει πίσω"
Mε σημερινό της σημείωμα η Moody's "τα παίρνει πίσω" για την ελληνική οικονομία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι ανησυχίες των επενδυτών σχετικά με το ενδεχόμενο η ελληνική οικονομία να βρεθεί εκτεθειμένη σε κρίση ρευστότητας είναι λανθασμένες σε ότι αφορά σε βραχυχρόνιο ορίζοντα, και εκείνη προειδοποιούσε μόνον για κάποιους κινδύνους μακροπρόθεσμα.

Στη νέα έκθεση που τιτλοφορείται "Οι ανησυχίες των επενδυτών για ενδεχόμενη κρίση ρευστότητας στην Ελλάδα παραήταν υπερβολικές", ο γνωστός οίκος αξιολόγησης τονίζει ότι οι ανησυχίες της αφορούν στη διάβρωση των δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας σε μακροχρόνιο ορίζοντα.

Υπενθυμίζεται ότι η Moody's τοποθέτησε στο τέλος Οκτωβρίου την Ελλάδα στη λίστα των χωρών υπό πιθανή υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της.

Μάλιστα, όπως σημειώνει αντιπρόεδρος της Moody's Sovereign Risk, Arnaud Mares, " Ο κίνδυνος η ελληνική κυβέρνηση να μην καταφέρει να διαχειριστεί το χρέος ή να χρηματοδοτήσει το έλλειμμα της στα επόμενα χρονια δεν είναι στην ουσία διαφορετικός από αυτό που αντιμετωπίζουν και άλλα κράτη μέλη της Ευρωζώνης".

Προσέθετε δε ότι "η δυνατοτητα επιλογής που έχει η ελληνική κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει τα ομόλογα που παρέχει η ΕΚΤ μειώνει στο ελάχιστο την πιθανότητα να βρεθεί υπό πίεση η ελληνική οικονομία και μόνον στην περίπτωση που το χρέος δεν είναι διαχειρίσιμο, ή η ΕΚΤ ασκήσει αυστηρότερη πολιτική στα κριτήρια της ή η Ελλάδα χάσει πολλές βαθμίδες στην αξιολόγησή της θα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Αλλά όλα αυτά από μεσοχρόνιο έως μακροχρόνιο ορίζοντα.
ΥΓ
ποτε ασπρα ποτε μαυρα ποτε θαλασσια...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 03, 2009 11:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

την καλησπερα μου
βαγγελη θεωρεις οτι μεχρι 7/12 που θα μπουν οι νεες μετοχες της αλφα θα γινετε αυτο παιχνιδι ?

ευχαριστω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 04, 2009 12:33 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

zorbas68 έγραψε:
την καλησπερα μου
βαγγελη θεωρεις οτι μεχρι 7/12 που θα μπουν οι νεες μετοχες της αλφα θα γινετε αυτο παιχνιδι ?

ευχαριστω

Η Αγορα ειναι εξωφθαλμα κατευθυνομενη!!!

Το αστειο ειναι οτι το κινουν ΑΚΡΙΒΩΣ σε τεχνικα μονοπατια..μεχρι που την στιγμη που καποιο...κυμα ξεφυγει και τους γυρισει αναποδα το πραγμα :D

Τελικο συμπερασμα...εποχη για αυτοσυγκρατηση και μηδενικες κινησεις,για οσους βεβαιως καλα καραβια εχουν διαλεξει να αντεξουν οσες φουρτουνες και αν ερθουν...

Φιλε zorbas ας πουμε οτι η Δευτερα 7 του μηνα ,που την διαλαλω λιγες μερες τωρα,για οσους με διαβαζουν προσεκτικα..θα μας δειξει την βραχυπροθεσμη συνεχεια ,που συνεχιζω για λογους που αναλυτικα εχω εξηγησει να βλεπω ανοδικη

Αυριο...τα στοιχεια της ανεργιας στο Αμερικα ,μπορει να μας προσφερουν απροσμενες συγκινησεις...να δουμε

π.ς.

Διαβαζα πριν απο λιγο
μετα καιρο στο capital το θεμα του φιλου Λευτερη

Εγινε ακριβως αυτο που του ειχα πει εδω και καιρο..

Δικαιωνει τοσο τον εδω admin οι επωνυμοι χρηστες να μπορουν να κανουν διαχειριση στο θεμα τους,ωστε να αποφευγονται προβοκατορικες χυδαιες επιθεσεις...

Και ας ειμαστε πιο λιγοι[ακομα] αναπνεουμε ελευθερα και πολιτισμενα...

Διαφορετικες γνωμες μπορει να υπαρξουν ...πρωτος οταν εκανα καπου λαθος το παραδεχτηκα..

Κανενας δεν ειναι Παντογνωστης

Χυδαιοτητες και επιθεσεις προσωπικες οχι

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 04, 2009 2:03 am 
Χωρίς σύνδεση

δίλημμα! :roll:

ΑΛΦΑ ή EUROBANK?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 04, 2009 8:58 am 
Χωρίς σύνδεση

ekstatik έγραψε:
δίλημμα! :roll:

ΑΛΦΑ ή EUROBANK?

Καλημερα σε ολους και ολες, αναφερεσαι σε 2 απο τις 5-6 μεγαλυτερες τραπεζες της χωρας. Δυσκολη απαντηση. Το μονο σιγουρο, για μενα, ειναι οτι βρισκονται σε παρα πολυ καλο επιπεδο για αγορα.
Επιλογη μου, η ΑΛΦΑ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 04, 2009 10:10 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
zorbas68 έγραψε:
την καλησπερα μου

ευχαριστω

Η Αγορα ειναι εξωφθαλμα κατευθυνομενη!!!

Το αστειο ειναι οτι το κινουν ΑΚΡΙΒΩΣ σε τεχνικα μονοπατια..μεχρι που την στιγμη που καποιο...κυμα ξεφυγει και τους γυρισει αναποδα το πραγμα :D

Τελικο συμπερασμα...εποχη για αυτοσυγκρατηση και μηδενικες κινησεις,για οσους βεβαιως καλα καραβια εχουν διαλεξει να αντεξουν οσες φουρτουνες και αν ερθουν...

Φιλε zorbas ας πουμε οτι η Δευτερα 7 του μηνα ,που την διαλαλω λιγες μερες τωρα,για οσους με διαβαζουν προσεκτικα..θα μας δειξει την βραχυπροθεσμη συνεχεια ,που συνεχιζω για λογους που αναλυτικα εχω εξηγησει να βλεπω ανοδικη

Αυριο...τα στοιχεια της ανεργιας στο Αμερικα ,μπορει να μας προσφερουν απροσμενες συγκινησεις...να δουμε

π.ς.

Διαβαζα πριν απο λιγο
μετα καιρο στο capital το θεμα του φιλου Λευτερη

Εγινε ακριβως αυτο που του ειχα πει εδω και καιρο..

Δικαιωνει τοσο τον εδω admin οι επωνυμοι χρηστες να μπορουν να κανουν διαχειριση στο θεμα τους,ωστε να αποφευγονται προβοκατορικες χυδαιες επιθεσεις...

[b]Και ας ειμαστε πιο λιγοι[ακομα] αναπνεουμε ελευθερα και πολιτισμενα...

Διαφορετικες γνωμες μπορει να υπαρξουν ...πρωτος οταν εκανα καπου λαθος το παραδεχτηκα..

Κανενας δεν ειναι Παντογνωστης[/b]

Χυδαιοτητες και επιθεσεις προσωπικες οχι

Καλημέρα Verdadeiro,

Χίλια πεντάστερα για αυτήν σου την φράση:
Αναπνέουμε ελεύθερα και πολιτισμένα.

Εγώ όταν με "μπανάρανε" ανευ λόγου και αιτίας (αυτήν την στιγμή δείτε πόσες αναρτήσεις youtube υπάρχουν)
έδωσα μια υπόσχεση και την κράτησα στο ακέραιο.

Δεν θέλω να κουράσω άλλο το θέμα σου, έχω εκφραστεί εκτενώς σε άλλα θέματα.

νάσαι καλά που μοιράζεσαι τις γνώσεις σου και τις εμπειρίες σου μαζί μας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 04, 2009 11:00 am 
Χωρίς σύνδεση

Για τις τράπεζες που πέφτουν δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Αλλά τέτοιο ξύλο στη ΔΕΗ???? Μιλάμε ότι έχουμε χάσει το φως το αληθινό!!!

εδώ θα μου πεις γεννήθηκε ολόκληρος εθνικός πρωταθλητής και το έχουμε γιορτάσει με -13%... :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 439, 440, 441, 442, 443, 444, 445 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 113 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: