neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 451, 452, 453, 454, 455, 456, 457 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 08, 2009 1:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

verda kalispera gia FOUNTO pame distixws..........kai kalitera na meinei kleisto lew to magazi kana dimino kai vlepoume

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 08, 2009 2:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

η κατάσταση είναι τραγική...δυστυχώς οι εγκλωβισμοί είναι ήδη πολλοί

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 08, 2009 2:53 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Υποβάθμιση της Ελλάδας σε "ΒΒΒ+" από τη Fitch

Βαγγέλη πιστεύεις ότι μας περιμένει κάτι ανάλογο και από Moody's?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 08, 2009 3:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ειναι φανερο οτι το παιγνιο[θεμιτο] της υποτιμητικης κερδοσκοπιας βρισκετε σε πληρη εξελιξη..

Εδω και πολλες μερες εχω γραψει για διακρατηση των μετοχων που προσεκτικα διαλεξαμε και πληρη ΑΠΟΧΗ αυτες τις μερες..

Τα spread[εκει παιζονται ολα] εκτιναχθηκαν ξανα στις 220 μοναδες βασης και πλεον! μπορει ισως [Moodys] να πανε και παραπανω!!

Αλλα θα υποχωρησουν ραγδαια,οταν οι..δερβεναγες κανουν την ...δουλιτσα τους..μια χαρα τα καταφερνουν στην ευκολη αγορουλα μας

Και βεβαια τοτε τα τραπεζικα κερδη θαναι ακομα μεγαλυτερα ταχω εξηγησει...

Τα spread πιεζονται για ενα και μονοδικο λογο..δανεισμος με καλυτερους ορους για τους ισχυρους,ωστε να επιβαλουν ακομα ευκολοτερα στο μελλον
,αυτα που θελουν

Ο νομος του Ισχυρου..παντα ετσι δεν ητανε??

Οσοι σκεπτομενοι επενδυτες διατηρησουν την ψυχραιμια τους θα βγουν κερδισμενοι στο μελλον...το πιστευω και το γραφω

Ο πανικος ποτε δεν ηταν καλος συμβουλος....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 08, 2009 3:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Βασικά χαρείτε την Ζωή και κλείστε τις οθόνες μέχρι τον Μάιο!!!! :ugeek:
Ότι και να σας υποβαθμίσουν εσείς ξέρετε η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.
η Ευρωβανκ πως και κρατάει έτσι?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 08, 2009 3:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

Βαγγέλη εγώ είμαι γνωστός αντιθετικός. Για το αν οι τράπεζες αγόρασαν ομόλογα όταν έπεσαν οι τιμές είναι πλέον γεγονός και δικαιώθηκες σύμφωνα και με εκείνο το άρθρο που είχα επισυνάψει και έλεγε ότι η ΕΤΕ αγόρασε. ΟΜΩΣ μην τα παρουσιάζεις σαν και εκείνους στο forum που κάθε που πέφτει ο δείκτης αγοράζουν και αν ποτέ ανέβει λένε ότι είναι κερδισμένοι. Αν η ΕΤΕ αγόρασε όταν το spread ήταν στο 160-180 τώρα τον πίνει κανονικά. Και δεν ισχύει το όσο πιο κάτω πάμε τόσο πιο πολλά κέρδη θα βγάλουν. Είναι σαν εσύ που αγόρασες ΕΥΡΩΒ στα 9,5-10 να λες ότι καλύτερα να πάει 0,50 ευρώ γιατί όταν ανέβει θα βγάλω περισσότερα. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτό. Και αυτό δεν ισχύει γιατί οι τράπεζες ΔΕΝ έχουν άπειρη ρευστότητα σαν μερικούς στο φόρουμ για να αγοράζουν κάθε μέρα. Και επίσης είναι γνωστό ότι μέχρι τις 31/12 ότι γίνει γιατί μετά η ΕΚΤ αρχίζει να αποσύρει ρευστότητα και αν τα spread είναι ψηλά τότε θα αναγκαστούν οι τράπεζες να πουλήσουν με ζημιά (άσε που αναρωτιέμαι σε ποιόν θα πουλήσουν, αλλά ας το αφήσουμε αυτό) και τότε μπορεί να αποδειχτεί ότι το trading μπορεί να κάψει μερικά χεράκια και δεν είναι εγγυημένα κέρδη...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 08, 2009 3:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Και βεβαια ετσι ειναι Ζαχαρια..

Αν τα spreads υποχωρησουν πολυ περισοτερο απο οτι τωρα..και βεβαια θα τον...πιουν :D ακομα περισοτερο

Ηδη οι τωρινες τους τιμες συμβαδιζουν...αν τα sread πανε 300 ας πουμε θα πεσουν και αλλο,δεν λεω το αντιθετο..
Οσο για το που αγορασαν[εννοω τιμη] ξαναδιαβασε τελευταια συνεντευξη Καραμουζη ..το γραφει...

Αλλα αν γινει κατι τετοιο εχω εξηγησει [κατι θα σηματοδοτει πολυ ασχημο για την Χωρα] το τελευταιο τοτε που θα μας ενδιαφερει θαναι οι τιμες των τραπεζικων μετοχων...θα εχουν πολυ μεγαλυτερο προβλημα τα..μετρητα μας στις Τραπεζες..κατανοητα???

ΑΛΛΑ

: 11:07 - 08/12/09

Αύξηση των κερδών ανά μετοχή των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων κατά 30% βλέπει η Merrill Lynch - Bank of America σε έκθεσή της με ημερομηνία 8 Δεκεμβρίου, για το 2010, ενώ διατηρεί τη θετική της στάση για τις ευρωπαϊκές μετοχές. Ο οίκος στην έκθεσή του European Equity Strategy προχωρά σε αναβάθμιση των κερδών του δείκτη Dj Stoxx 600 για το 2010 στο 35% από 15% προηγουμένως. Όπως επισημαίνει, η αισιοδοξία του αναφορικά με τα κέρδη προκύπτει από τις προβλέψεις του για την ανάπτυξη του παγκόσμιου ΑΕΠ, το οποίο προβλέπεται να τρέξει με 4,4% το επόμενο έτος (6,3% από αναδυόμενες αγορές, 2,7% από ανεπτυγμένες, 2,2% από την Ε.Ε.) και 4,5% το 2011.

Η Merrill Lynch προκρίνει τους κλάδους των πρώτων υλών, της ενέργειας, των τραπεζών και των βιομηχανικών εταιριών και αναβαθμίζει τον κλάδο αναψυχής και ταξιδιών.

Δηλαδη αυτων τα κερδη θα ανεβαινουν και τα δικα μας θα....εξαεριστουν???

Εσενα σου φαινονται λογικα αυτα??

Γιατι εμενα ακρατη κερδοσκοπια μου μυριζουν :twisted:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 08, 2009 3:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ζachmour, Δεν νομίζω όμως οι μεγάλοι οίκοι να φουντάρουν μαζί όλοι!!! εγώ βλέπω μεγάλες τράπεζες αγορασμένες στις ελληνικές εταιρίες ψηλά.
οπότε τι ανησυχείς ότι πέφτει θα ανέβει πάλι.
εκτός και αν τα χρειάζεσαι τα χρήματά σου πάραυτα, απλά απόσυρέ τα από το trading...
εγώ σωστά κάνω λάθος κάνω (δεν ξέρω) μέσα είμαι από πρόπερσι στις 4000 είχα μπει σε μερικές και ξαναμπήκα πάλι χαμηλά και μερίσματα παίρνω και επιστροφές κεφαλαίου, από υπεραξίες όταν ανεβαίνουν τα χρηματιστήρια βγάζω μερικές και όταν πέφτουν δεν πουλάω, αλλά αγοράζω! χάνω βέβαια και εγώ εγκλωβισμένος είμαι αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να θεωρούμε πως οι Ελληνικές είναι παραφουσκωμένες όταν τον τελευταίο μήνα οι άλλοι ανεβαίνουν και εμείς πέφτουμε με -2 και -4% κάθε φορά!
Με το χαζό μου το μυαλό το βλέπω πως οι Ευρωπαίοι δεν μας πολύ πάνε τελευταία και πιέζουν... ενώ η Αμερική μας χαιρετά με νεύμα BULL διάβασε και την Merrill Lynch.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 08, 2009 3:50 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ε τώρα δεν μου τα λες καλά.... Όταν σου έλεγα το πρωί τη σύγκριση μεταξύ Deutsche Bank και ETE μου έλεγες ότι εμείς είμαστε σαΐνια και τζογάρουμε ενώ οι Γερμανοί είναι ηλίθιοι και απλά δουλεύουν. Άρα άνετα μπορεί τα κέρδη των ηλιθίων που επέλεξαν να δουλέψουν να ανέβουν και των εξυπνάκηδων που αποφάσισαν να ξανοιχτούν στον τζόγο μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο και να ξεχάσουν τι σημαίνει δουλειά να πάνε άπατα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 08, 2009 3:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε shrine πέρα από το να κοιτάμε τα πάνω κάτω και ποιος πέφτει περισσότερο και ποιος λιγότερο (που και εκεί μπορώ εύκολα να σου πω ότι στα χαμηλά του Μαρτίου 2003 η Deutsche Bank είχε 40ευρώ και τώρα έχει 70 ενώ η ΕΤΕ από 5 έχει πάει 20Ευρώ) ας κοιτάμε και μερικά απλά πράγματα. Δεν μπορεί ας πούμε να δούμε μία μέρα την ΑΛΑΠΙΣ να έχει ίδια κεφαλαιοποίηση με τη BAYER. Δεν μπορεί η ΓΕΚΤΕΡΝΑ να έχει την ίδια με την Hochtief. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει την ίδια κεφαλαιοποίηση με τη Manchester United. Τυχαία παραδείγματα δίνω. Αν υποθέσουμε ότι κάποτε το βλέπαμε αυτό (με τις εταιρείες να έχουν τη μορφή που έχουν τώρα) τότε θα ήταν προφανές ποιός είναι πιο υπερτιμημένος σε σχέση με τον άλλο και δεν θα είχε καμία σημασία αν τις προηγούμενες μέρες είχε κάνει ο ένας +30% και ο άλλος -5%

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 451, 452, 453, 454, 455, 456, 457 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 120 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: