neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 454, 455, 456, 457, 458, 459, 460 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 09, 2009 11:19 am 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε Logistakos ο πίνακας που μου δείχνεις δε μου λέει κάτι. σκέψου μόνο ότι αν είχες πάρει ΥΓΕΙΑ στο 1,52 έδωσες και 2,2 πριν λίγες μέρες και τώρα είσαι στο 1,7. Συν το ότι βρήκες τα ελάχιστα του έτους αυτού που είναι για τις περισσότερες μετοχές ιστορικά χαμηλά και είναι περί το 10-20% των προ διετίας ψηλών.

Σε αυτό που συμφωνούμε είναι ότι ακόμα ίσως δεν έχουμε δει τίποτα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 09, 2009 11:22 am 
Χωρίς σύνδεση

και μια προβλεψουλα, ΕΤΕ χτυπάει τα 17.30 και γυρναει

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 09, 2009 11:25 am 
Χωρίς σύνδεση

Lestat έγραψε:
Εκει αιμαααααααα

ααααχ να χα και αλλο μετρητο τωρα

Φίλε Lestat, και εγώ που έχω δεν σκοπεύω να μπω σε αυτήν την αγορά γιατί παρατηρώ συμπτώματα Μάρτη που όλοι αγοράζανε στις δυνατές πτώσεις και λέγανε : Μα πόσο κάτω να πάει; και αυτό έπεφτε κ δεν τελείωνε. Ας μην προτρέπουμε τον κόσμο και ο καθείς να κάνει τα κουμάντα του. Σίγουρα θα αντιδράσει αλλά το θέμα είναι ποια είναι η τάση τώρα;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 09, 2009 11:26 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλημέρα σας,

πιστεύω ότι στην παρούσα φάση η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε εντυπωσιακές και επιθετικές κινήσεις ώστε να αντιστρέψει αυτό το κλίμα.
Μία καλή κίνηση θα ήταν να "συνενοηθεί" με Moodys και S&P ώστε να μην προχωρήσουν σε υποβαθμίσεις.
Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο.

Επίσης περνάει απο το μυαλό μου ότι όλες αυτές οι πιέσεις συνδέονται και με τα ανοιχτά θέματα που έχουμε με σκόπια και τουρκία.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 09, 2009 11:26 am 
Χωρίς σύνδεση

Aχα.. ;) ΟΚ...
Ας πούμε ότι είσαι λοιπόν στο 1,70 στο υγεία...
Με τέτοια ΒΟΥΤΑ από τα 4200 όμως,δε νομίζω να τον χαλάει τον μέτοχο του Υγεία που δεν έχει χάσει φράγκο... ;)

Γι αυτό έγραψα για την καβάτζα...στις πτωτικές--και δη στις ακρότητες--σε καλές εταιρείες αξίζει να αυξάνεις θέση(--->μουαγιέν)πιστεύω..Χαμένος δε θα βγεις..
Γιατί όσο μπακαλίστικη και απλή να είναι η συλλογιστική "λες να κλείσει η ΕΤΕ??",εμένα με βρίσκει σύμφωνο!

p.s.Ελπίζω να έπαιξες over τη Μαντσεστερ Σίτι τελικά... :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 09, 2009 11:31 am 
Χωρίς σύνδεση

Παράθεση:
Φίλε Lestat, και εγώ που έχω δεν σκοπεύω να μπω σε αυτήν την αγορά γιατί παρατηρώ συμπτώματα Μάρτη που όλοι αγοράζανε στις δυνατές πτώσεις και λέγανε : Μα πόσο κάτω να πάει; και αυτό έπεφτε κ δεν τελείωνε. Ας μην προτρέπουμε τον κόσμο και ο καθείς να κάνει τα κουμάντα του.

φιλε μου δεν προτρεπω κανεναν, για την πάρτυ μου μιλάω και μόνο

τωρα βεβαια προβατα πάντα υπήρχαν στις αγορές και δει στην ελληνικη αλλα ρε φιλε, υποτιθεται οτι μιλαμε μεταξυ μας ενηλικοι ανθρωποι με το φιλτρο μας και τη γνωμη μας, έτσι δεν είναι?
εάν ο άλλος πιαστει απο μια κουβεντα καπου σε ενα φορουμ και πει "ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ" πίστεψέ με ο ίδιος άνθρωπος την συμπεριφορά αυτη δεν την εχει μονο στο χαα αλλα γενικότερα στην ζωή του

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 09, 2009 11:34 am 
Χωρίς σύνδεση

α και οσον αφορα τις αξιολογήσεις οικων όπως σας εχω πει, και επειδη μ αρεσει να λεω τα πράγματα χυμα, οι επενδυτικοι οικοι ειναι οικοι ανοχης
κουστουμακι μας έκοψε η fitch 120.000 τον ιουνιο του 2008 (για την ασπιδα μιλαω) προκειμένου να μας αναβαθμισει πιστοληπτικη ικανότητα για να χτυπησουμε την εξαγορα της αγροτικης και 1 μήνα μετά η ΕΠΕΙΑ μας δεσμευσε την περιουσια

για αυτο αυτα για τους επενδυτικους οικους βερεσε το ακουω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 09, 2009 11:41 am 
Χωρίς σύνδεση

οι επενδυτικοι οικοι ειναι οικοι ανοχης :lol:
γεια σου Lestat με τα ωραια σου ;)
συμφωνω και επαυξανω στη δημοτικη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 09, 2009 11:47 am 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε Lestat αυτά τα περί απατεώνων και άλλων τινών για τους FItch και Standard & Poors εύκολα τα λέμε αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Εγώ που στο σπίτι μου έχω θετικό ισοζύγιο δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν οι τράπεζες με κατατάσσουν στους αγαπημένους τους ή στους προς αποφυγήν πελάτες τους. Αν όμως ζούσα με δανεικά και για να πάω να πάρω ψωμί έπρεπε μία τράπεζα να με δανείσει λεφτά θα με έκαιγε (όσο απατεώνες και να είναι οι τράπεζες). Τον Ιανουάριο για να έχουμε να πληρώσουμε μισθούς συντάξεις νοσοκομεία, σχολεία κλπ κλπ θα χρειαστούμε 59δις. Οι 100 μονάδες βάσεις που έχει ανοίξει το spread από τις υποβαθμίσεις σημαίνει ότι θα τα δανειστούμε με 1% μεγαλύτερο επιτόκιο. Αυτό σημαίνει ότι το χρόνο οι τόκοι μας θα είναι 59δις * 0.01 = 590εκ ευρώ περισσότερο από ότι αν δεν θα μας είχαν υποβαθμίσει. Αυτό /10εκ Έλληνες σημαίνει 59 ευρώ το χρόνο επιβάρυνση σε κάθε Έλληνα από 0 έως 100χρονών και αυτό μόνο για το δανεισμό του 2010. Αν πρέπει να αναχρηματοδοτηθεί το σύνολο των 400 πλέον δις αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον και δεν ξέρω πόσο τσάμπα και βερεσέ θα τους ακούς τότε τους διεθνείς οίκους...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 09, 2009 11:58 am 
Χωρίς σύνδεση

φιλε ζαχαρια θελεις να αναφέρω εδώ τον αριθμο τιμολογίου που κόψαμε μέσω ανάδοχης τράπεζας "για επενδυτικές και άλλες προσφερόμενες υπηρεσίες"?

κερδοσκοπικο παιχνιδι ειναι και τιποτα αλλο

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 454, 455, 456, 457, 458, 459, 460 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 141 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: