Tην Καλημερα μου!!
Πολλες ερωτησεις!!θα τα πουμε μια -μια..ιδιαιτερα τις πολυ ενδιαφερουσες του alone ας ξεκινησουμε απο την τελευταια..
Δεν ειχα γραψει οτι δεν μπορουν να αγοραζουν ελληνικα ομολογα,,,εγραψα οτι λογω νομοθεσιας δεν μπορουσαν να κανουν ιδιαιτερα trade με αυτα ,οπως οι Ελληνικες Τραπεζες!!
Θα ηθελα να γινει σε ολους κατανοητο οτι μιλαμε για Κρατικα Ομολογα χωρας μελους της ΟΝΕ παρα τις οποιες επιθεσεις,δεν προκειται για τα κουρελοχαρτα τυπου δομημενων ομολογων που γονατισαν την Ιρλανδια η την Leeman
Καμμια σχεση!!!
Για Lestat φιλε μου κατι τετοιο θα αργησει μια 3ετια τουλαχιστον!!
Ερωτησεις alone τωρα
1.
Τα Ελληνικα Ομολογα θα συνεχισουν να γινονται δεκτα σε ΚΑΘΕ περιπτωση!!
Αυτη ειναι η ΓΝΩΜΗ μου..
Για για οσους ξεχνουν τον Γεναρη 2009 φετος εγιναν δεκτα και υπερκαλυφθηκαν 65 δις που ζητησαμε και μαλιστα με spread κοντα στα 300!!!
Να επαναλαβω [ζητησαμε περισσοτερα απο οτι θα ζητησουμε του χρονου]
ΥΠΕΡΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ανετα
2. ΗΔΗ εχουν προβλεφθει στις επισφαλειες ,φιλε
Μην ξεχνας ποτε οτι τα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ κερδη που παρουσιασαν φετος αντιστοιχουν μολις στο 40% της κερδοφοριας τους
Τα εχω εξηγησει
ΑΛΛΟΥ ειναι το κλειδι των κερδων[ομολογα]
3.
Οι αυξησεις Ευρομπανκ -Πειραιως ηδη ειναι δρομολογημενες για το 1 τετραμηνο του 2010...
Η Ευρομπανκ στην ουσια με την αναγγελια επιστροφης του συνολου της κρατικης βοηθειας μεχρι την Συνελευση του Μαιου[διαβασε σχετικη προσκληση] την εχει ΗΔΗ ανακοινωσει,για οσους διαβαζουν τα...ψιλα γραμματα..
Τι σημαινει αυτο για την αποτιμηση της,θα το δουμε τους επομενους μηνες
4 Για Κυπριακες ταχω εξηγησει ηδη..
Παντως να σημειωσω οτι υπαρχουν και αλλα προιοντα που πονταρουν στην αυξηση των ασφαλιστρων κινδυνων ,τα λεγομενα αντασφαλιστρα,που πολλες Τραπεζες κερδιζουν απο εκει!!
Το ΤΤ ας πουμε ειναι γεματο απο δαυτα, ρευστοποιει με τρομερο κερδος
αυτες τις μερες
Ειναι πολυ πιο συνθετα τα πραγματα απο οτι φαινονται σε πρωτη οψη!!
5..Ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα αυτη για τα χαρτοφυλακια Ταμειων
Σε σχετικη ημεριδα απο το στομα Νεκταριου ακουσα φοβερα πραγματα ,για την ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ..θα μου επιτρεψεις να επανελθουμε επαυτου αργοτερα!!!
Επιγραμματικα ταχω εξηγησει...αν κατακρημνισθουν περα απο καποια ορια τα Ομολογα..δεν εχει νοημα να συζηταμε για οτιδηποτε
Αποψη μου,και για αυτο επιμενω για μετοχες[θεωρωντας τις αγοραστικες ευκαιριες] οτι τετοιο πραγμα ΔΕΝ προκειται να συμβει
,οσο και αν οι μηδενιστες του Μαρτη επανηλθαν....