neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 474, 475, 476, 477, 478, 479, 480 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 16, 2009 11:53 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημερα σας, για λαδακια μαθαμε :lol:
Αντε να δουμε, για το ΧΑΑ θα μαθουμε κανενα καλο νεο. Εχουμε και εξοδα λογω εορτων... :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 16, 2009 12:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Λοιπον για ΧΑ

Πολλοι φιλοι οπως ο Frencie θεωρουν εντελως λαθεμενα με την δικη μου οπτικη,οτι οι ξενοι ΘΑ τοποθετηθουν καποτε στο μελλον σε οτι τιμες γουσταρουν αυτοι[θεωρει βεβαια ..χαμηλοτερα :lol: να μην γραψω ελπιζει κιολας]

Λοιπον οι ξενοι δεν χρειαζεται φιλοι να τοποθετηθουν γιατι
ΗΔΗ το εχουν κανει!!!

Τις τιμες πανω κατω τις ξερετε..

Για του λογου μου το αληθες το ελαχιστο ποσοστο μειωσης της συμμετοχης τους τον Νοεμβρη,μεσα απο επισημα στοιχεια...

Να επαναλαβω....με το που θα παρθουν μετρα που θα ικανοποιουν την Αγορα η Ελλαδα μας θα γινει το ποιο ελκυστικο turnaround story στην Ευρωπη..

Και σε τετοια story φιλοι μου,δεν υπαρχει απλα ανδος ..

υπαρχει εκρηξη ανοδικη!!!

Ειναι και ο λογος που προτιμω το ρισκο που λεει ο φιλος μας ο alone να ειμαι εντος Αγορας ,παρα τις διακυμανσεις..

Πιστευω ακραδαντα οτι οσοι ειναι εκτος,διατρεχουν πολυ μεγαλυτερο κινδυνο ,να μην προλαβουν απο την πλεονεξια τους του..κατω ,,
να τοποθετηθουν...παρα σε τιμες πολυ ψηλοτερες 8-)

π.ς.
Εβαλα χθες καποιους ορους για εναρξη ανοδικου..και αλλαγες απο την μερια μας σε πιο επιθετικα

Μιλω για οσους ακολουθουν την τακτικη μου

Δεν εκπληρωθηκαν...ακομα..οκ??

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 16, 2009 2:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Λοιπον για ΧΑ

Πολλοι φιλοι οπως ο Frencie θεωρουν εντελως λαθεμενα με την δικη μου οπτικη,οτι οι ξενοι ΘΑ τοποθετηθουν καποτε στο μελλον σε οτι τιμες γουσταρουν αυτοι[θεωρει βεβαια ..χαμηλοτερα :lol: να μην γραψω ελπιζει κιολας]

Φιλε VERD το πτωτικο το επιασα εγκαιρα και γιαυτο με συνεχαρης. Μη ξεχνιομαστε ;) :D Οπως επιασα και το στοχο που ειχα δωσει για αγορες στις 2080-2100 σε δημοσιευση μου την 27/11 και ο στοχος επετευχθη την 9/12 αν και απεσυρα την εκτιμηση-συσταση αγορων την 8/12 γιατι η εκτιμηση μου ειναι οτι θα το δουμε πιο κατω. Η λογικη της εκτιμησης μου ειναι οτι τα spread θ ανεβουν φιλε. Ο ξεβρακωτος δε μπορει ουτε να διαπραγματευτει με τους νταβατζηδες του, και πολυ περισοτερο να επιβαλλει ορους (ξεβρακωτος ξερεις ποιος ειναι ;) ) Κατοπιν τουτου και μετα τη σιγουρη υποβαθμιση που θα ερθει απο τη Moody's, οι αγορες θα μας επιβαλουν αυτα που θελουν, δηλαδη θα δανειστουμε με ψηλοτερο επιτοκιο. Αναπτυξιακη πολιτικη ZERO, τα οποια κυβερνητικα σχεδια παρθουν (αν και οταν) θ αρχισουν ν αποδιδουν αρκετα αργοτερα, αρα δε διακρινω κανεναν λογο για τον οποιο το ΧΑ θ ανεβει τουλαχιστον για κανα διμηνο. Συντομα θα δουμε ποιος θα δικαιωθει ;) Μετα..... οτι θελουν οι ξενοι κανουν. Α και κατι αλλο, δε μιλαμε γενικα για ΧΑ, αλλα για καμμια 20αρια ξενοχαρτα.

Τελευταία επεξεργασία από frenchie και Τετ Δεκ 16, 2009 2:49 pm, έχει επεξεργασθεί 6 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 16, 2009 2:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Λοιπον για ΧΑ

Πιστευω ακραδαντα οτι οσοι ειναι εκτος,διατρεχουν πολυ μεγαλυτερο κινδυνο ,να μην προλαβουν απο την πλεονεξια τους του..κατω ,,
να τοποθετηθουν...παρα σε τιμες πολυ ψηλοτερες 8-)

Αν και πολυ προσφατα ειχες δηλωσει οτι συμφωνεις μαζι μου για τοποθετηση μονο σε αλλαγη τασης η οποια θα φανει απο την ορμη της ανοδου του ΓΔ και του τζιρου, και καλυτερα να πληρωσουμε ενα premium αλλα να μπουμε οσο γινεται πιο σιγουρα. Διακρινεις αλλαγη τασης η εγω ειμαι μυωψ? :lol: :lol: Επισης διαφωνω μαζι σου ως προς τη πλεονεξια του κατω. Πλεονεξια υπαρχει μονο στη πωληση. Στα κατω, μαχαιρι που πεφτει δε το ακουμπαμε γιατι μας κοβει τα δακτυλα. Συ ειπας!!!!! :D και φυσικα συμφωνω μαζι σου εδω

Τελευταία επεξεργασία από frenchie και Τετ Δεκ 16, 2009 2:56 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 16, 2009 2:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

Απο τη στιγμη που τα spread ανεβαινουν δε βλεπω ανακαμψη στο ΧΑ. Verd συμφωνεις οτι εαν δε δουμε 100 μοναδες κατω στα spread ανοδο στο ΧΑ δε θα υπαρξει?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 16, 2009 3:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ολη αυτη η ιστορια με τα spread θαχει τελειωσει μεχρι τελη Γεναρη ,το αργοτερο!!

ΟΧΙ κυριοι!!!

η Ελλαδα ΔΕΝ θα πτωχευσει

Aυτο που διακρινω ειναι οτι την καταρευση των τριτοκοσμικων περιθωριων δανεισμου των σημερινων,δεν θα προλαβουν να την εγραψουν
[ισως και να τους συμφερει ετσι ;) ] οι Τραπεζες στον Ισολογισμο ετους..

Για αυτο αλλωστε και η σχετικη αδυναμια...η τωρινη

Οποτε παμε για κερδη τριμηνου....εξωφρενικα!!!

Ετσι η αλλιως εχω εξηγησει μετα την εξοδο στις 2900 και την επανατοποθετηση στις 2400 καμια κινηση δεν εχω κανει εδω και καιρο..

Σημα αγοραστικο [το πρωι ταγραφα] δεν εχουμε για αλλαγες απαραιτητες
που ισως και να αργησουν λιγο..

Ειπαμε θελουμε σπασιμο του 200αρη

Οντως μαχαιρι που πεφτει ΔΕΝ το ακουμπαμε....

Απλα περιμενουμε..λουφαζουμε..αδιαφορωντας για πανω-κατω..ηδη εδω και μερες περιπου στις ιδιες τιμες βολοδερνουμε για τους παρατηρητικους

Ουτως η αλλως ο καθεις και η στρατηγικη του..φιλε Frencie

Εχω εξηγησει οτι χρειαζεται μεσοπροθεσμη traderistikh λογικη και οχι κοντοφθαλμη[για 20 μερες μετα Πασχαλια τουλαχιστον]

Οπως επισης οτι πιο πολυ σημασια δεν εχει σε ποια τιμη θα μπεις,
αλλα ΠΟΥ θα πουλησεις

Στο τρενο της ΕΤΕ ας πουμε ελαχιστοι Ελληνες επιβιβαστηκαν εγκαιρα και ΚΥΡΙΩΣ κρατηθηκαν μεσα

Πιο πολυ την πιστευουν στην πτωση και αγοραζουν[κακως]

Θελει σημα ΑΓΟΡΑς απο ξενο δερβεναγα πρωτα ,οχι απλα τεχνικα

Ας πουμε οπως η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ της Μ.Πεμπτης
σε τιμες που η απερχομενη Διοικηση πουλησε τις ιδιες μετοχες με ΖΗΜΙΑ
[το ξεχασατε??]

Ειπαμε ολη η Χρονια ειναι του Σκορπιου..
οσο και αν καποιοι αδυνατουν να καταλαβουν..

Εντονο κοκινο[κατω] εντονο πρασινο[πανω] ΣΥΝΕΧΩΣ

Χωρις ενδιαμεσες στασεις

Το να βρεις ΑΚΡΙΒΩΣ το σημειο εναλαγης συνιστα κατορθωμα,ακομα και αν το βρεις..θα πρεπει ΜΕΤΑ να βρεις και το ...επομενο μηνες αργοτερα ;)

Σε καθε περιπτωση..καλη τυχη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 16, 2009 4:02 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

πάλι γυρναει πράσινο......

φαίνεται έγινε το στούκι :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 16, 2009 4:21 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

- 16 Δεκέμβριος 2009
Υποχωρεί τo spread του ελληνικού 10ετούς ομολόγου έναντι του αντίστοιχου γερμανικού Βund την Τετάρτη. Η αγορά κινείτο σε θετικό έδαφος για το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης έπειτα από την ανακοίνωση της ΕΚΤ ότι η ζήτηση στην δημοπρασία της άγγιξε το 97% περίπου. Το πριμ που ζητούσαν οι επενδυτές για διακράτηση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου διαμορφωνόταν στις 235 μονάδες βάσης, μειωμένο κατά 16 μονάδες σε σχέση με την Τρίτη.

Μωρε μπραβο ζητηση τα ομολογα της...πτωχευμενης Ελλαδιτσας ;)

Αληθεια φιλε Frencie
για εκεινη την υποβαθμιση απο Moodys που τοσο πονταρουν
ολοι οσοι με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ :?: βλεπουν κατω την Αγορα,εισαι σιγουρος??

Γιατι εγω αλλα ακουω ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 16, 2009 4:26 pm 
Χωρίς σύνδεση

Παράθεση:
ο σημαντικό -κατά τον Στρατηγικό Επενδυτή- είναι πως η Moody’s τοποθετεί τη χώρα δύο βαθμίδες πιο πάνω από τη Fitch και μία από την S&P. Επομένως, η Moody’s θα έπρεπε να μας υποβαθμίσει δύο βαθμίδες και να μας βάλει εκ νέου στον προθάλαμο για υποβάθμιση, για να «ισοφαρίσει» τη Fitch

σύμφωνα και με τον στρατηγικο επενδυτη και τον γελανταλη το ειχα αναφέρει καιρό πριν, το θυμαται κανεις?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 16, 2009 4:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Άστοχες» χαρακτηρίζει η Moody's τις ανησυχίες των επενδυτών για ενδεχόμενη βραχυπρόθεσμη κρίση ρευστότητας στην Ελλάδα στην έκθεσή της με τίτλο «Investor Fears of Liquidity Crisis in Greece are Overdone»
(Υπερβολικές οι ανησυχίες των επενδυτών για κρίση ρευστότητας στην Ελλάδα).
Ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης, ο οποίος στα τέλη Οκτωβρίου έβαλε στο μικροσκόπιό της το ελληνικό κρατικό χρέος με πιθανό το ενδεχόμενο της υποβάθμισής του, υπογράμμισε ότι οι δικές της ανησυχίες απορρέουν από την υπονόμευση των προοπτικών της οικονομίας σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα και όχι στον βραχυπρόθεσμο κίνδυνο ρευστότητας.

«Στην πραγματικότητα, ο κίνδυνος η ελληνική κυβέρνηση να μην είναι σε θέση να αναδιαρθρώσει το υφιστάμενο χρέος και να χρηματοδοτήσει το έλλειμμα εντός των προσεχών ετών δεν τη διαφοροποιεί ουσιαστικά από τα υπόλοιπα κράτη μέλη της ευρωζώνης», εξηγεί ο Άρνοντ Μέιρς, Α’ αντιπρόεδρος της Moody's Sovereign Risk Group.

Aυτα ειναι τα τελευταια που ειπε για Ελλαδα η Moodys στις αρχες Δεκεμβρη...

Για να δουμε κυριοι..ποιοι τα μεταφρασαν ΣΩΣΤΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 474, 475, 476, 477, 478, 479, 480 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 117 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: