neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 76  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά Σχόλια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 3:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φαντάζομαι εννοείς δε πείθεσαι για την πτώση. Αν είναι έτσι ούτε εγώ πείθομαι και συμφωνώ μαζί σου. Έχω την εντύπωση ότι σε κάποια χαρτιά γίνεται μάζεμα.
Επίσης να επισημάνω ότι η ALAPIS επιδεικνύει εξαιρετική συμπεριφορά αλλά και ότι ο OTE τραβιέται όλο και περισσότερο προς τα κάτω, σε προκλητικά πλέον επίπεδα. Αυτό βέβαια επιβαρύνει σημαντικά και τον Γ.Δ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 3:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

πειραιώς και μαρφιν τις εχουνε ξεσκισει παντως

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 5:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

frenchie έγραψε:
Lestat έγραψε:

Και αν τελικά η τάση γυρίσει καθοδική...τότε θα είμαι ο πρωτος που θα το βγω και θα το παραδεχτώ

αν οχι

χεχεχεχε...

φιλε συνονοματε, αν αυριο δουμε καμμια αναιμικη ανοδο (δε διανοουμαι να σκεφτω παλι πτωση), πολυ φοβαμαι οτι η ταση πλεον θα ειναι καθαρα πτωτικη

Lestat έγραψε:
ένα σχόλιο για την σημερινή ημέρα

τζίρος 110 εκ με τα βίας

και όμως χωρίς πωλητές τα χαρτιά πέφτουν

περίεργη η μέρα η σημερινή

προσωπικά δεν πείθομαι...

Απλα υπενθυμιζω τα πιο πανω σχολια. Το δικο μου γραφτηκε στις 17/6, το δικο σου καπου.....χαθηκε η εγω δε το βρισκω. Οσο για το χωρις πωλητες, ο ΟΤΕ απο αρχες Δεκεμβρη 2008 εχει κανει μονο 7 φορες πιο πολυ ογκο απ οτι σημερα ;) Το να αρνουμεθα να δουμε οτι η βραχυπροθεσμη ταση εχει γυρισει πτωτικη, κανει κακο στις τσεπες μας

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 5:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

τι λατε μωρε στον κοσμο? που ζειτε?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 8:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

file frenchie idomen

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 8:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Γ Δ 1200 ΜΟΝ.ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1_1,5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΤΕ ΣΤΑ 20 ΕΧΑΕ ΣΤΑ 9 ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΤΕ ΣΤΑ 7 ΕΧΑΕ ΣΤΑ 3 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ Ο DAX ΤΟ2003 ΕΙΧΕ 2200 ΜΟΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 4000 ΜΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 10:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Lestat έγραψε:
file frenchie idomen

Φιλε συνονοματε :D , περισσοτερο σου απαντω γιατι βλεπω οτι εχει πεσει μια κατηφεια στο φορουμ ανευ προηγουμενου λες κι εγινε η συντελεια του κοσμου. Η πολυαναμενομενη λοιπον διορθωση, η οποια λεγαμε οτι ειναι υγεια κλπ κλπ μπλα μπλα μπλα ειναι υπο εξελιξη. Καποιοι ισως δεν τη περιμεναν τωρα και με τη μορφη που αυτη ηρθε. Και ομως, η διορθωση ειχε δωσει τα σημαδια οτι επικειται, σε αρκετες συνεδριασεις. Οι επαγγελματιες του χωρου ΓΝΩΡΙΖΑΝ και ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ και αυτο ειμαι σε θεση να το γνωριζω πολυ καλα. Δε μπορω να πω πιο πολλα, αλλα ο στοχος για το ΓΔ ειναι οι 1940-2000 χωρις σ αυτο το επιπεδο ν ακυρωνεται η μεσοπροθεσμη ανοδικη ταση. Η βραχυπροθεσμη ομως σαφεστατα ειναι πτωτικη

PS που εισαι βρε σαπακεμπορα να μας πεις κανα ωραιο να γελασουμε? δε βλεπεις τι θλιψη εχει πεσει? :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 11:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Πω ρε τι γίνεται.
σορτακομάγαζο το χετε κάνει.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 23, 2009 3:20 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπέρα στην παρέα!!!!

πως τα βλέπεις ευάγγελε σήμερα τα πράγματα?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 23, 2009 3:41 pm 
Χωρίς σύνδεση

φιλαράκο ναι, εμένα προσωπικά ο κος Ευάγγελος μου έχει πάρει ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Αλλά επειδή ειμαι κοροιδάρα τα ξανακουμπαω, βλέπεις.... Είναι και καταφερτζής, τι να κάνουμε!!!

Ρεεεε απλη λογικήηηηη ειναι ολαααα ξυπνατεεεεε ρεεεεεε. Αυτό πρεσβεύει κ ο Βαγγέλης εδώ, τπτ λιγοτερο τπτ περισσοτερο

Φιλε κάρο αυτό που τον ρωτάμε στα πλαίσια του ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΠΑΝΤΑ ειναι πως βλέπει σημερα τα πράγματα

Αλλους σωτήρες δεν μπορώ...ελεος δηλ

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 76  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: