Ουσιαστική συνέχεια της χθεσινής συνεδρίασης ηταν η σημερινή , αφού η προσπάθεια «μαζέματος» απο μεγαλα χαρτοφυλάκια συνεχίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση εν μέσω μάλιστα ενός αρνητικού διεθνούς κλίματος εξαιτίας των προθέσεων της κυβέρνησης Ομπάμα όπου ναι μεν πλήτονται βραχυπροθεσμα οι τράπεζες αλλα μειωνεται αποφασιστικά ο συστημικός κινδυνος που προκάλεσε μαζι με 2,3 αλλες αιτίες την προσφατη κρίση .
Αρα μαλλον οι μακροπροθεσμοι θα πρεπει ναναι πιο αισιόδοξοι πλεον...
Επιπλέον η σημερινή συνεδρίαση πιστοποίησε την μικρή συσχέτιση του ΧΑ με τις ξενες αγορές, αφού οσοι ασχολούνται κοιταν το spread των δεκαετών ομολόγων και μόνοEτσι ξεκινα την σημερινη του αναλυση ο φιλος μου ο Παναγιωτης ο Δαντης...επιβεβαιωνοντας ουσιαστικα τα λογια μου εδω και μερες οτι με αλλα πραγματα συνδεεται προς το παρον η χωρα μας και οχι με τον...DOW
Κατα τα υπολοιπα κατω απο 75 πια το oil νομιζω φτανει στα ορια η διορθωση του απο τα 84 ..
βιαστηκα στα 83 να πουλησω αρχες Γεναρη, θυμασαι??
Ε..λοιπον δεν ξερω τι λενε τα ...διαγραμματα
παντως εδω κατω απο 75 ξαναγοραζω τον μαυρο χρυσο πισω...
Την συνδεση την εχω εξηγησει
Οποτε τα πραγματα σε σχεση με την συνεχεια,χρηματιστηριακα συμφωνα παντα με την λογικη μου,αυτονοητη..
Πριν τα 94 της Goldman που θα τα δουμε μολις αρχες Μαρτη αρχισουν οι κινεζικες παραγγελιες..
δεν νομιζω οτι δικαιολογουνται οι φοβοι για μεγαλη διορθωση..
Βρηκαν ευκαιρια με τα μετρα Ομπαμα να το αποσυμπιεσουν
[και πολυ καλα εκαναν] ΞΕΧΝΟΥΝ ομως οτι τα μετρα αυτα,φερνουν την θρυαλλιδα για πιο σταθερη ανοδο μακροπροθεσμα,οπως σωστα γραφει ο Παναγιωτης
π.ς.
Καποιο χαρτακι εγχωριο στο Αμερικα
ξεπερνα το 8% σε ανοδο τουτη την ωρα