neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 7:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ουσιαστική συνέχεια της χθεσινής συνεδρίασης ηταν η σημερινή , αφού η προσπάθεια «μαζέματος» απο μεγαλα χαρτοφυλάκια συνεχίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση εν μέσω μάλιστα ενός αρνητικού διεθνούς κλίματος εξαιτίας των προθέσεων της κυβέρνησης Ομπάμα όπου ναι μεν πλήτονται βραχυπροθεσμα οι τράπεζες αλλα μειωνεται αποφασιστικά ο συστημικός κινδυνος που προκάλεσε μαζι με 2,3 αλλες αιτίες την προσφατη κρίση .
Αρα μαλλον οι μακροπροθεσμοι θα πρεπει ναναι πιο αισιόδοξοι πλεον...
Επιπλέον η σημερινή συνεδρίαση πιστοποίησε την μικρή συσχέτιση του ΧΑ με τις ξενες αγορές, αφού οσοι ασχολούνται κοιταν το spread των δεκαετών ομολόγων και μόνο

Eτσι ξεκινα την σημερινη του αναλυση ο φιλος μου ο Παναγιωτης ο Δαντης...επιβεβαιωνοντας ουσιαστικα τα λογια μου εδω και μερες οτι με αλλα πραγματα συνδεεται προς το παρον η χωρα μας και οχι με τον...DOW

Κατα τα υπολοιπα κατω απο 75 πια το oil νομιζω φτανει στα ορια η διορθωση του απο τα 84 ..
βιαστηκα στα 83 να πουλησω αρχες Γεναρη, θυμασαι??

Ε..λοιπον δεν ξερω τι λενε τα ...διαγραμματα :D
παντως εδω κατω απο 75 ξαναγοραζω τον μαυρο χρυσο πισω...

Την συνδεση την εχω εξηγησει

Οποτε τα πραγματα σε σχεση με την συνεχεια,χρηματιστηριακα συμφωνα παντα με την λογικη μου,αυτονοητη..

Πριν τα 94 της Goldman που θα τα δουμε μολις αρχες Μαρτη αρχισουν οι κινεζικες παραγγελιες..
δεν νομιζω οτι δικαιολογουνται οι φοβοι για μεγαλη διορθωση..

Βρηκαν ευκαιρια με τα μετρα Ομπαμα να το αποσυμπιεσουν
[και πολυ καλα εκαναν] ΞΕΧΝΟΥΝ ομως οτι τα μετρα αυτα,φερνουν την θρυαλλιδα για πιο σταθερη ανοδο μακροπροθεσμα,οπως σωστα γραφει ο Παναγιωτης

π.ς.

Καποιο χαρτακι εγχωριο στο Αμερικα
ξεπερνα το 8% σε ανοδο τουτη την ωρα ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 8:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Οκ φίλε...Σε Ευχαριστώ.... :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 23, 2010 1:11 am 
Χωρίς σύνδεση

Βαγγέλη, καλημέρα! Καιρό έχω να γράψω. Τοποθετήθηκα κι εγώ και περιμένω! Πώς βλέπεις τα παρακάτω που γράφει ο Carl? Βλέπει ενίσχυση του δολαρίου και πτώση του πετρελαίου.

Friday, January 22, 2010
sold long unit at 1110.25

posted by Carl Futia at 11:05 AM permalink 5 comments
Long one unit at 1101.50

posted by Carl Futia at 10:18 AM permalink 6 comments
Guesstimates on January 22, 2010

March S&P E-mini Futures: Today's range estimate is 1100-1118. This corrective phase will probably end near 1090. Once it is over I expect to see the ES trade up above 1200 during the subsequent couple of months.

QQQ: Support is at 45.00.

TYX (thirty year bond yield): I think this market has begun a move to 5.00%.

TNX (ten year note yield): I think that the market has begun a swing up to 4.30%.

Euro-US Dollar: Resistance above the market is at 146.50. The next swing downwards should carry to 137.50. Looking further ahead I think that a drop to 125 is likely over the coming months.

Dollar-Yen: A rally to 100.00 is underway. Support is at 90.00.

March Crude: Crude has rallied more than I expected but I still think the next big move will be downward to 50.00.

GLD – February Gold: The longer term trend has turned downward. I expect gold to drop to 875 over the next few months. Resistance above the market is now at 1170. Any strength above that level would mean that the market is instead headed for 1250.

SLV - March Silver: I now think silver has started a down move that will carry it to 10.00 over the next few months. Resistance above the market is at 19.40.

Google: Next upside target is 660. Support is now at 545.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 23, 2010 2:04 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

March S&P E-mini Futures:
Today's range estimate is 1100-1118. This corrective phase will probably end near 1090. Once it is over I expect to see the ES trade up above 1200 during the subsequent couple of months.

Ασχετα που στα σημερινα επεσε εντελως εξω,νομιζω οτι μια που τον πτωτικο του στοχο ,τον επιασε με την μια :D
ο επομενος ανοδικος που ειναι και πολυ φιλοδοξος και στοιχειοθετηθει DOW καλα πανω απο 11000 εχει ηδη ξεκινησει ;)

Τωρα για δολαριο ,,διαφωνω πληρως μαζι του,
αλλα ενταξει τον καταλαβαινω...εκει ζει!!

Για τον μαυρο χρυσο...
α φιλε μου,εκει αυτα με τα 50 τα τσαμπουναει 9 μηνες τωρα..
για πρωτη φορα τον βλεπω λιγο να αμφιβαλλει ;)
γραφοντας οτι πηγε πολυ παραπανω απο οτι περιμενε...

Ε..φιλε Δημητρη,αν με διαβαζεις σε αυτο το επενδυτικο ημερολογιο,θα ξερεις τωρα πια,,οτι επισης εχω διαφορετικη αποψη για αυτο

Πτωση του μαυρου χρυσου και ταυτοχρονα ανοδος των Χρηματιστηριων,μονο στην σφαιρα της φαντασιας μπορει να γινει...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 23, 2010 10:50 am 
Χωρίς σύνδεση

αν έχει κανείς άποψη για citigroup αμερική ας με ενημερώσει, έκανε ένα καλό ράλλυ και τώρα γύρισε πίσω αρκετά. το 3,20 είναι αντίσταση απ ότι βλέπω αλλά προσωπικά νομίζω θα πάει πιό κάτω , οι ειδήσεις δεν είναι καλές για τη τράπεζα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 25, 2010 2:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πάνω από 16 δις ευρώ προσφέρονται για τα 5ετή ομόλογα (πολλοί δανειστές για μία υπό χρεοκωπία χώρα)...
Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επόμενες μέρες η κίνηση του spread και η συσχέτισή του με τις τραπεζικές κυρίως μετοχές.
Για να δούμε, η επιφυλακτικότητα είναι διάχυτη και κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει αξιόλογη άνοδος.
Και ως γνωστόν η αγορά κινείται σχεδόν πάντα ανάποδα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 25, 2010 2:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω πως η άνοδος από τα χαμηλά του έτους θα γίνει βίαια και δίχως έλεος προς τους κατά συνθήκη σορτάκιδες? :twisted:

και πάλι νομίζω πως ότι κίνηση κάνει η Αμερική εμείς θα ακολουθούμε παρά πόδας.

δείτε πως αναπτύσσονται οι καμπύλες των Futures και πως ο ΓΔ στο ΧΑΑ:

http://money.cnn.com/data/premarket/index.html

σε κάθε βύθιση ημερίσοια του premarket εμείς βουλιάζουμε!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 25, 2010 3:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Shrine, Στις μέρες μου που έπαιζα intraday, αυτό το σκηνικό έπαιζα και έβγαζα σίγουρο χρήμα...Δουλειά βεβαια, αλλα σταθερό το εισόδημα.

P.S. να επισημάνω βεβαια ότι δεν σημαίνει ότι αν τα futures είναι αρνητικά και εμείς θα γυρίσουμε προς τα κάτω. Απλός σημαίνει ότι τα futures στην Αμερική μας επηρεάζουνε (με καθυστέρηση 2-3 λεπτών). Άλλο επηρεάζουνε και άλλο γραφουν την πορεία...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 25, 2010 6:35 pm 
Χωρίς σύνδεση

σημερα με τα 22 δις ευρω που ειχαν διαθεση να μας δανισουν εμας τους υπο πτωχευση
καταλαβα ποσο σωστα τα ελεγε ο Verdadeiro περι κερδοσκοπικου παιχνιδιου

αυτο αγαπητοι μου, μου ανοιγει τα ματια για τις επομενες μου κινησεις,πιστευω στην σωστη κατευθυνση η σκεψη μου.

ακους εκει να θελουν να μας δανισουν 22 δις.σιγα μην και δεν βρουμε Μαρτη Απριλη οταν θα χρειαστουμε περισσότερα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 25, 2010 6:49 pm 
Χωρίς σύνδεση

verda eisai edw;;;;;;;xathikes my friend elpizw douleies kai nasai kala
giati simera eidame kai mia iliaxtida fws

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: