neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 76  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά Σχόλια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 28, 2009 8:42 am 
Χωρίς σύνδεση

Γιάννη καλημέρα
σήμερα πως το βλέπεις το έργο?

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά Σχόλια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 28, 2009 11:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Lestat έγραψε:
Γιάννη καλημέρα
σήμερα πως το βλέπεις το έργο?

Γεια σου Χάρη. Σήμερα είχα τόση δουλειά που δεν κατάφερα ούτε τη δική μας αγορά να δω. Τώρα πάντως κοιτώντας εκ των υστέρων τα πράγματα πιστεύω ότι δεν αλλάζουν και πολλά από χθες.

Ο DJ τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου... Οι υπόλοιποι από κοντά.

>--Γ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 01, 2009 6:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro έγραψε:
Δυστυχως οπως φαινεται θα πρεπει να επαναλαμβανω τα αυτονοητα!!!
Σε ανοδικο Χρηματιστηριο ,οπως σαφεστατα ειμαστε τωρα.λογω εισροων ξενων κεφαλαιων και οχι λογω...Ελληνων
[η απογοητευτικη σημερινη επιδοση του 80αρη] χαρακτηριστικη!!!

Σε τετοιο χρηματιστηριο λοιπον καθε μετοχη εχει την ΔΙΚΗ της ωρα
εφοσον θεμελιωδως αξιζει..
Για αυτο και καθε σωστο χαρτοφυλακιο ,πρεπει ναχει ισοροπημενα χαρτια σε ποσοστα[εκτος αν εχει μεγαλη πειθαρχια]
.......................
Ας πουμε ΑΝΕΚ η ζωνη 0.90-1.10 ειναι ζωνη ΑΓΟΡΩΝ

Το γραφω και το λεω ευθαρσως..
η αυξηση θα γινει σε πολυ μεγαλυτερα νουμερα..

Το Χρηματιστηριο ειναι χωρος επενδυσης και ρευστοποιησης ΟΤΑΝ πρεπει
,οχι ευκαιριακου τζογου

Φίλε Ευάγγελε
Προσωπικά στις δικές μου επιλογές είμαι βραχυπρόθεσμη παίκτρια και κυνηγός, -όχι ψαράς-. Στις σημερινές χρηματιστηριακές συγκυρίες προτιμώ να κυνηγήσω μια μετοχή ακόμα και στο +4 , που θα μου αποδώσει όμως άμεσα, παρά να χτίζω χαρτοφυλάκιο θεσμικού και να δεσμεύω κεφάλαιο σε μια μετοχή με την προσδοκία πως σε 5-6 μήνες θα μου αποδώσει 30% , εάν και εφόσον οι τότε συγκυρίες το επιτρέψουν- .

Επενδυτής δηλώνω μόνο όταν αποτύχω σαν traider.
Αυτό το "ατύχημα" μου συνέβη στο ΤΤ που τοποθετήθηκα πριν ενάμιση μήνα και που παρά την άνοδο του τελευταίου μήνα καταγράφω μηδενική απόδοση, ενώ με την τοποθέτησή μου στην ΑΝΕΚ την ίδια εποχή, καταγράφω απώλεια κεφαλαίου κατά 18%. (Είμαι stand by στην πρώτη καλή ιδέα να την πυροβολήσω).

Αντίθετα από την πώληση κερδισμένης θέσης σε ΔΙΧΘ και το stop loss στον ΟΤΕ στο - 8 % από 13 Ιουλίου, με πολύ γρήγορες και διαδοχικές κινήσεις σε Πρότον, Centric μοιρασμένη με ΑΣΠΤ (στη δεύτερη stop loss με ζημιά τις προμήθειες), Ιντρακόμ, Dionic (Να είσαι καλά Gem) και από την περασμένη Τετάρτη ξανά ΟΤΕ  μοιρασμένο με Σαράντη , μου απόσβεσε τη ζημιά και μου αποδίδει μέχρι σήμερα επιπλέον 76% μείον 10-11% προμήθειες κλπ έξοδα.

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί δεν πρέπει να θεωρούμε θεμιτή και σεβαστή οποιαδήποτε μορφή διαχείρισης των χρημάτων μας, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του ευκαιριακού τζόγου.
Αυτό εξαρτάται από το προφίλ, τις γνώσεις, τη διορατικότητα, αλλά και το χρόνο που διαθέτει καθένας από εμάς.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 01, 2009 7:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Αυτό εξαρτάται από το προφίλ, τις γνώσεις, τη διορατικότητα, αλλά και το χρόνο που διαθέτει καθένας από εμάς.

Σωστα...σωστα..
καλη τυχη λοιπον!!!

Ζητημα επενδυτικου προφιλ

Ο φιλος Μαρινης ,που ψαχνει τα γρηγορα φανταζομαι μπορει να σε βοηθησει..

Στο προτεινε απο οτι ειδα ηδη :D

Προσωπικα
αποδοση 30-40% σε 3-4 μηνες με αφηνουν απολυτα ευχαριστημενο ;)

Οσοι επιχειρουν συνεχη trading κανουν πλουσιο τον χρηματιστη τους..
κανενα αλλο!!!

π.ς.
Χαιρομαι να μιλω με κυνηγους :D

Εγω δηλωνω ψαρας, :)

Α..και στην σημερινη χρηματιστηριακη συγκυρια,,χτιζουμε θεσεις για το μελλον

Αυτη ειναι η πεποιθηση μου,,και την εχω αναλυτικα εξηγησει γιατι..

Κατα συνεπεια σε αυτα που γραφεις διαφωνω απολυτως..
Προσωπικά στις δικές μου επιλογές είμαι βραχυπρόθεσμη παίκτρια και κυνηγός, -όχι ψαράς-. Στις σημερινές χρηματιστηριακές συγκυρίες

Οι σημερινες χρηματιστηριακες συγκυριες προσφερονται για επενδυση και οχι τζογο!!!

Οι επομενες μερες -βδομαδες
θα καταδειξουν ΑΠΟΛΥΤΩς του λογου μου το αληθες

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Αύγ 02, 2009 9:32 am 
Χωρίς σύνδεση

kalimra an eisai ontws o john taramas eisai zaploutos filemou poia inlot;esi mono black jack!!!!!!!!!!!!1 :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Αύγ 02, 2009 4:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

maroulahat έγραψε:
Καλησπέρα αγαπητέ Verdadeiro

Έχουμε εξαιρετικά μεζεδάκια και στη Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Όχι μόνο στη Χαλκίδα.....
Καλώς να ορίσετε.

Κανένα περίεργο όνομα μεζέ έχετε να μας πείτε για τη Χαλκιδική!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 03, 2009 12:06 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε ΤΕΩΣ

έχετε κάτι συγκεκριμένο κατά νου:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 03, 2009 1:06 pm 
Χωρίς σύνδεση

maroulahat έγραψε:
Φίλε ΤΕΩΣ

έχετε κάτι συγκεκριμένο κατά νου:

Καλημερα Φιλε maroulahat .Θα παω Χαλκιδικη και θελω να μαθω κανα περιεργο ονομα και οχι τα κλασσικο-τουριστικα των διακοπων.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 07, 2009 2:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

Είχες μία ενότητα με τίτλο «Γενικά σχόλια» αν θυμάμαι καλά, η οποία εξαφανίστηκε λίγα λεπτά αφότου έγραψα ένα μικρό κείμενο περιμένοντας βέβαια την απάντησή σου… Γίνονται και τέτοια μαγικά στο forum όταν δεν μας αρέσουν αυτά που γράφονται?

Τέλος πάντων, δεν έχω λόγο να πιστέψω ότι είναι δική σου η παρέμβαση, ας υποθέσουμε ότι έτυχε…

Και για λόγους τάξης, αφού μάλλον δεν έχεις την απαιτούμενη αβρότητα, παραθέτω το δικό μου κείμενο όπως ακριβώς το είχα ανεβάσει στην άλλη σου ενότητα…

Ήμουν αρκετά διαλλακτικός μαζί σου, ευγενικός και πολύ κόσμιος αν και έπεσες μακράν έξω από την μόνιμη επωδό σου «οι ΑΜΚ είναι χαρμόσυνο νέο για τους μετόχους». Εσύ, από την άλλη, μην μπορώντας να αντιμετωπίσεις κατάματα την πραγματικότητα και αφού δεν είχες επιχειρήματα για να με αντικρούσεις «οι ΑΜΚ είναι κάκιστο νέο βραχυπρόθεσμα για τους υφιστάμενους μετόχους» (δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, το άσπρο – μαύρο δεν μπορείς να το κάνεις και να τους κοροϊδεύεις όλους…) άρχισες να κάνεις τον Κινέζο και χρησιμοποιώντας υποτιμητικές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς προσπαθείς να πείσεις τους αναγνώστες για την ορθότητα των λεγομένων σου…

Ρώτησε καλύτερα και τους μετόχους της ALAPIS π.χ. που είδαν το -30% σε λιγότερο από 24 ώρες (είναι ασύλληπτο το νούμερο, αλλά πέρα για πέρα κατανοητό όταν μιλάμε για εξαγγελία ΑΜΚ) και όλων των άλλων μετόχων που αιφνιδιαστικά κάποια μέρα διάβασαν ανακοίνωση για ΑΜΚ… Τι ρουλέτες και καζίνο τώρα είναι αυτά που λες όταν σου έχουν εξαυλώσει σε χρόνο dt την περιουσία με το έτσι θέλω…

Βέβαια, πρώτη φορά σε είδα να αρχίζεις κι εσύ εντατικά μαθήματα στα κινέζικα καθώς το γυρνάς ολοκληρωτικά σήμερα και λες ότι είναι καλό νέο μακροπρόθεσμα!!! Εδώ απόλυτα συμφωνούμε, αν δεν καούν τα κεφάλαια όμως και χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά. Κι εγώ πάντα αναφερόμουν ότι είναι κακό νέο βραχυπρόθεσμα και για υφιστάμενους μετόχους. Τώρα, τι θα γίνει αύριο… Εσύ αν είσαι έξω από μια μετοχή και περιμένεις αυτό το νέο, ok μπορεί και να κερδίσεις σε ανοδικό χρηματιστήριο. Μεγάλο κατόρθωμα…

Προφανώς και δεν μπορούσες να υποστηρίζεις άλλο την θέση σου (για την βραχυπρόθεσμη οπτική του) και το πήρες αλλιώς για να μην βρεις…

Και το πιο αστείο είναι ότι στην δική μου την ενότητα (ΕΤΕ: προβληματισμοί για τις ΑΜΚ κάποιου που δεν είναι αδαής) σε είδα να εμφανίζεσαι και να γράφεις στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας της ΑΜΚ της ΕΤΕ και αφού είχε στηθεί εκείνο το πενθήμερο τρελό πάρτι σε όλες τις αγορές του κόσμου – μόνο και μόνο για να υποστηρίξεις την θεωρία σου. Πού ήσουν όταν η ΕΤΕ και οι άλλες έχασαν από την εξαγγελία της είδησης από 15%-25% επειδή είναι καλό νέο?

Και μια μεγάλη διαφορά: εγώ δεν λέω την γνώμη μου (που μπορεί και να είναι υποκειμενικό αυτό) παραθέτω στατιστικά στοιχεία της αγοράς που είναι και αδιαπραγμάτευτα…

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 07, 2009 3:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Δυστυχως ο Ευαγγελος,οπως και με το Αλουμινιο απεδειξε..
γινεται πολλες φορες απληστος!!

Η βδομαδα που ερχεται ειναι πολυ ενδιαφερουσα για εξελιξεις εκει..

π.ς.
Αγαπητε καρδουλινε...ειναι φανερο οτι αδυνατεις να καταλαβεις την χρηματιστηριακη μου λογικη...
οκ ειναι κακες οι αυξησεις..οτι πεις

μην με διαβαζεις καν και τα βασανα σου τελειωσαν..

Α..για να κανεις και τα..κουμαντα σου

Οι Αυξησεις μολις ξεκινησαν..

ΜΙΓ ΜΥΤΙΛ ΠΕΙΡ ΕΥΡΟΒ ΑΛΦΑ απο μεγαλες να σου γραψω πεταχτα,,
οτι ετοιμαζονται στο επομενο εξαμηνο

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 76  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: