neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 76  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 17, 2009 10:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ακόμη να διαβάσει τα εντόσθια του σφαγμένου παπαγάλου ο μέγας ιερέας σου βρε trader13? :lol:
Ρώτα τον και για τον ΠΕΤΖΚ επί τη ευκαιρία. ;)

PS Κάπου πήρε το μάτι μου μια ανακοίνωση για προσεχή εκτόξευση στο 1EU :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 17, 2009 10:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

alleygatoula to ifaki sou epaneilimmenws toxeis kanei ayto den maresei katholou...egw den eirwneyomai milaw gia metoxes kai ekana mia erwtisi gia sprider ti kollima exeis faei me petzk mou les;se peirazei pou exw metox3es petzk;diladi ti thes;na kleisei kai na xasw ta lefgta mou gia na eyxaristitheis;den se pianw eilirkina kalitera na prosexeis ti les entaksei;oi eirwnies allou

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 17, 2009 11:27 pm 
Χωρίς σύνδεση

αμαν βρε trader13 αρχικά γράφε ελληνικά και δεύτερον τα έχουμε πέι 100 φορές πριβε και σε φόρουν μη νταλκαδιάζεσαι με τετοια χαρτιά τέτιοιυς καιρούς, γιατί τι σε χαλά το 1 ?? εμάνα το 2 πάντος μου πάει πολύ λαμβάνοντας υπ όψιν τη περιρέουσα ατμόσφαιρα, δηλαδή σε καλούς καιρούς που θα πάει 8 ??

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 18, 2009 12:04 am 
Χωρίς σύνδεση

Ειρηνη φιλοι μου,ειρηνη...
Σε ευχαριστω πολυ και παλι φιλε Βαγγελη..Απλα παντα περιμενω σε μια ευχαριστη ειδηση που εγω θα την μαθω τελευταια:-))))))))))))
Κλαη σας νυχτα σε ολους:>))))))))))) :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 18, 2009 8:55 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημερα σας. Αν και καταχρωμαι τον χωρο του Φιλου Βαγγελη, θα ηθελα εγω, πιστευω και αρκετοι ακομη, να μην μεταφερθουν εδω τροποι συμπεριφορας που μας απομακρυναν απο ''αλλους'' διαδικτυακους χωρους και να κρατηθει, οσο το δυνατον, μεσα σε επενδυτικα, φιλικα, ανθρωπινα και ειλικρινη πλαισια. Ορισμενα πραγματα, χωρους, κτλ., πρεπει να τα διαφυλαττουμε ολοι ως κορη οφθαλμου.
Και παλι συγνωμη, αλλα δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 18, 2009 10:36 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

@trader13

Μη το παίρνεις κατάκαρδα. :D
Από την αρχή του site αυτού και πολύ πριν την εγγραφή μου διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον τον Verdadeiro και δεν του έχω απευθύνει ποτέ κανένα ερώτημα και δεν τον έχω ρωτήσει ποτέ για καμιά επενδυτική μου επιλογή απλά και μόνο γιατί διαβάζω προσεκτικά και ανάμεσα στις γραμμές.
Και κάτι άλλο ακόμη! Σαν Κεφαλλονίτης έχω τον -καλώς εννοούμενο εγωισμό- να μη γλύφω σήμερα αυτό που απαξίωνα εχθές και τούμπαλιν, πράγμα που δεν το κάνουν όλοι.

Φιλικά και τέλος εδώ. :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 18, 2009 11:00 am 
Χωρίς σύνδεση

kefalonitis ki esi;vre vre ki egw eimaste kai sigxwrianoi koumparoi malista........
oso gia gleipsimo kai apaksiwsi dikaiwma sou na ta les.....ton verda egw den ton thewrw theo alla oute kai apo thn alli pws einai plirws lathos exw mia endiamesi apopsi kai stasi kai polles fores kritikarw eseis mallon edw thelete apothewseis.......
mallon telika opounanai vlepw nanaoigei kai allo forum

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά Σχόλια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 18, 2009 9:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

"Δεν είμαστε επαίτες"

"Αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας. Οι αγορές δεν καταλαβαίνουν αν άλλαξε η κυβέρνηση και σου λένε τα μέτρα δεν μου αρκούν αν δεν δω πράξη" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στην Κοπεγχάγη, σχολιάζοντας την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας. Ο κ. Παπανδρέου, ωστόσο, υπενθύμισε την παρατήρηση του Ισπανού πρωθυπουργού Χοσέ Θαπατέρο ότι σε δημοκρατικές χώρες με κυβερνήσεις εκλεγμένες βάσει συγκεκριμένου προγράμματος, δεν μπορούν να ανεβάζουν και να κατεβάζουν οικονομίες κάποιοι οίκοι που δεν λογοδοτούν πουθενά".

Υπενθύμισε επίσης την παρατήρηση του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί ότι αυτοί οι οίκοι αξιολογούσαν με "Α" τράπεζες, που την επομένη κατέρρευσαν.

"Δεν είμαστε επαίτες" πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση χτυπά χρόνιες ασθένειες και δεν παίρνει ημίμετρα, που ενδεχομένως να ήταν πιο αρεστά στις αγορές.

"Οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις προσπάθειές μας, αισθάνονται σιγουριά από την πλευρά τους ότι προχωράμε σε ένα δρόμο με το δικό μας πακέτο, αλλά με πολύ συγκεκριμένους στόχους", συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός και εκτίμησε "θα είμαστε κάτω από συνεχή πίεση. Ο ελληνικός λαός, μαζί με την κυβέρνησή του, θα αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε την μεγάλη στροφή, με δικό μας πρόγραμμα και τις προτεραιότητες που βάζει η ελληνική κυβέρνηση".

ΦΙΛΕ LESTAT, αυτή είναι η απάντηση του παπανδρέου στους εκβιασμούς και στα παιχνίδια των οίκων ενοχής.
Νομίζω ότι είναι πολύ σωστή και πολύ γενναία.

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ.....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 20, 2009 12:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

Απογειώνεται η CENTRIC έτσι εξηγούντε τα απανωτά 8%

http://www.youtube.com/watch?v=R2kBHyz-UB0

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά Σχόλια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 05, 2010 5:13 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αφήστε τον Κωστα Α και τους οπαδους του στο ναζιφορουμ να βλέπουν σορταρίσματα στα ...50 ευρώ...
οταν δουν που παει να κλεισει το ΧΠΑ σήμερα... με την διάσπαση του 30 μια καλή συνεδρίαση μεθαύριο και ξεμπερδέψαμε, πάμε για τον 200αρη μετά και εκεί να δείτε..παντελόνια που θα πέσουν

να δουμε και το δείκτη put / call θα κλείσει σήμερα, ειδικά μετά τα νέα απο αμερικη για αυξηση των βιομηχανικων παραγγελιών

το μονο αρνητικό είναι ότι δεν έχουμε αυριο συνεδρίαση

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 76  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: