neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 76  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά Σχόλια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 7:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
Μαστιγώστε το κύριε Verdadeiro, μαστιγώστε το, αλλά κάτω από τα 1,25 μην το αφήσετε να σας πέσει. Κέρδη τριμήνου πάνω από τα μισά όλου του έτους.
Οι θεμελιώδεις αμπελοφιλοσοφίες του Φαντομά προβλέπουν 2,2 εκ και άνω.

Όχι κάτω από 1,25 το χαρτί, να πετύχει και η αύξηση.
Φαντομάς speaking.

Ορίστε και το ποστάρισμα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 7:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Λοιπον για ΕΝΑΠ ηδη την γνωμη μου την εγραψα ευθαρσως στο θεμα της

Γιατι τοση επιμονη??αν καποιοι βασιζουν στα διαγραμματα της,τα χρηματα τους...μεγαλα παιδια ειμαστε ολοι,δικαιωμα τους

π.ς.
Αλλα λογια να αγαπιομαστε..

Οι πληροφοριες σας ειναι ΛΑΘΟΣ

ΞΕΡΩ και απο που τις παιρνεις!!!

Μην το συνεχιζεις σε δημοσιο φορουμ

ΑΛΛΟΣ κανει κουμαντο στο χαρτι,απο αυτους που μιλας και σιγουρα οχι ο..Πιπης

Αδικα περιμενεις χαμηλα,θα μεινεις με την ορεξη ;)

Τελευταία επεξεργασία από verdadeiro και Τετ Μάιος 20, 2009 8:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 7:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε Verdadeiro κάνω λίγο ντόρο και το συνεχίζω, καθώς κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Ο Φαντομάς έχει δει κόσμο να καταστρέφεται.
Άλλο να είσαι εγκλωβισμένος στα 30 της ΕΤΕ και άλλο στο σαπακίδιο της Λανέτ στο 1 ευρώ, που έγραψε κάποιος άλλος που προφανώς έχει το ακαταλόγιστο.
Να ενημερώσουν τον κόσμο για τα σαβούρια και επήγα πάσο. Μην τον τρελαίνουν με το Ελ Ντοράντο και του τάζουν τιμές αλά 1999.

Επίσης κύριε verdadeiro δεν με ενδιαφέρει η ΣΕΝΤΡα να πέσει, που ξέρετε μπορεί και να έχω κιόλας. Μου αρέσουν οι σταράτες κουβέντες και θέλω όλος ο κόσμος να κερδίζει, που δεν είναι δυνατόν.
Στο neoforum ξεκίνησα να γράφω με σκοπό να ενημερώσω τον κόσμο ποιά είναι η κυρία Μέρεντιθ και εν συνεχεία για πλάκα, να κάνουμε καμιά κοντρίτσα με τα αμαξάκια μας.
Ας μην ανησυχεί η κυρία Μέρεντιθ. Μόλις κρίνω ότι αντιλήφθηκαν όλοι οι χρήστες πόσο έγκυρη ΔΕΝ είναι, θα το σταματήσω. Ούτε σε καταγγελίες θα προβώ ούτε και τίποτα άλλο και αυτό να μην εκληφθεί ως αδυναμία ελλείψει στοιχείων.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 9:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

Προς Κο Φαντομά, Έφη, Βερντα κ λοιπούς συνδαιτημόνες

Ένα το κρατουμενο
Η Τ.Α ξεκινά με την παραδοχή ότι η εξέλιξη της τιμης μιας μετοχής κ οι κυκλοι που ολοκληρώνει είτε τα κύμματα με τις τοπικές τους κορυφές, ενσωματώνει μέσα της κάθε σχετική είδηση, αρνητική ή θετική, όλα τα θεμελιώδη μέχρι εκείνη τη στιγμή και κάθε δυνατή πληροφορία.
Η αποτελεσματικότητα της βασίζεται ουσιαστικά στην προσομοίωση και στην ικανότητα το σύστημα να μαθαίνει από τον εαυτό του.

ΤΑ δεν γνωρίζω να παράγω, παρά μονο να διαβάζω. Γνωρίζω όμως απο διαδικασίες και συστήματα διαδικασιών. Δεν υπάρχουν πλήρως "κλειστά" συστήματα όσο αυτοματοποιημένα κ αν ειναι, κ η παραδοχή τέτοιων ενδύκνειται μόνο για εκπαιδευτικους καθαρά λόγους. Επίσης η αξία της ΤΑ υποθέτω ότι ειναι πολυ μεγαλύτερη ως post mortal review παρά ως προβλεψη.
Αλλά ακόμα κ έτσι η απεικόνιση της ΤΑ ειναι ελλειπής κ εξηγούμε γιατί. Όταν μεταφέρεις μια πολυδιάστατη εξίσωση σε διάγραμμα γραμμικό, έχεις υπεραπλουστεύσεις. Προφανώς κ ο ελιοτ το γνώριζε αυτό για την κυμματική του ανάλυση. Όταν υπεραπλουστεύεις συστήματα τα οποία έχουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΕΣ όπως οι αγορές και δει τα χρηματιστήρια, οφείλεις να υπολογίζεις στο σύστημά σου και ένα μεγάλο επίπεδο απόκλισης. Για όσους έχουν ασχοληθεί με μη γραμμική άλγεβρα είναι δυνατόν να αντιληφθούν για-τί ακριβώς ομιλώ. Μια διάσταση αυξάνεις κ το τοπικό υψηλό, γίνεται σαγματικό κ μετά αντε τρέχα να καταλάβεις. Φαντάσου τωρα μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΓΟΡΑ η οποία είναι κάτω από ένα οικονομικό μοντέλο, το οποίο....εεεε αντε βγαλε άκρη...
Κατά πως βλέπω λοιπόν οι ανθρωποι που ασχολούνται με αυτό το σπορ, δεν αξίζουν τιποτα αλλο απο εμας παρα σεβασμό.

Δεύτερο το κρατούμενο
Δεν μ αρέσουν οι αφορισμοί, δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε τότε προφανώς ο κος Φαντομάς το γνωρίζει αυτό όπως κ πολλά περισσότερα για να μπορεί με τόση σιγουριά και ΠΑΘΟΣ να μιλάει. Και προφανώς είναι κ άλλα πράγματα τα οποία δεν λέει. Δεν σε έχω κόψει ρε Φαντομά να ασχολείσαι με πράγματα που δεν σε ενδιαφέρουν. Αλλά ρε γμτ ξέρεις τι γίνεται? Δεν έχω δει ποτέ 2 χρόνια τώρα την ΕΝΑΠ να προτρέπει σε αγορές ή πωλήσεις. ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ. Και να σου πω κ το άλλο? Αν ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΝΤΙΜΗ θα είχε κάνει γαργάρα την όποια - τότε- ανάλυσή της σήμερα και δεν θα συνέχιζε για τις ίδιες εταιρίες. (ασε που τον Πετζετάκη έχω κ γω διαφορετική γνώμη- είναι για πολλά παραπάνω η εταιρία)

Τρίτον το κρατούμενο
Υπάρχει το θέμα της προσωπικής ευθύνης. Αν τρέξω εγώ να πω, τραβα πνιξου, θα πας? Το ΧΑ κακά τα ψέματα είναι επιστημονικοφανείς τζόγος κ επειδή ακριβώς είναι τζόγος, όταν καποιος ασχολείται με επιστημονικές βάσεις σε ένα θέμα σε ποια βάση θα μιλάει με ένα πρεζάκι, έναν εθισμένο του τζόγου???? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ? Είναι σα να παιρνεις έναν επιστήμονα Ιατρό ο οποίος προσπαθήσει να εξηγήσει την αξία της κόκας (την φαρμακευτική της αξία) σε ένα πρεζάκι... Νομίζεις οτι το πρεζάκι νοιάζεται?

Τεταρτον κ τελευταίον το κρατούμενον
Προφανώς ολα τα παραπάνω που γράφω τα γνωρίζεις. Προφανώς κ γνωρίζεις πολλά παραπάνω από αυτά που γραφω ρε Φαντομά. Εάν ομως τα γνωρίζεις, τότε προς τι η κατηγορία κ το οξύ ύφος στην ΕΝΑΠ??? Με εννοησες ελπίζω

ΝΒ1. Με τον σπέκτρουμ δεν θα ασχοληθώ καν
ΝΒ2. Συνεργαστήτε ρε...Μην είστε απέναντι ο ενας στον ΑΛΛΟΝ. Κερδος έτσι δεν βγαίνει. Και επειδή το κέρδος ειναι το παν, η ζημιά άστα να παν...ΚΑΝΤΕ ΤΟ...Ολοι θα κερδίσουμε. Και εσείς πολυ περισσότερο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 9:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε Lestat o Φαντομάς πουθενά δεν χρησιμοποίησε για την κυρία ΕΝΑΠ τον όρο ανέντιμη, ΠΟΥΘΕΝΑ. Άλλους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε.
Όσο για τα υπόλοιπα. Τι να σας πω? Να συνεργαστώ με κάποιον που ασχολείται με τα Κλωνάρια? Για τέτοιον με έχετε?
Τέλος μην δίνετε όλοι σας και πολύ σημασία τι γράφει ο κάθε τρελάρας στα forums, ακόμη και αν αυτός λέγεται Φαντομάς. Μην επιτρέπεται στους εαυτούς σας χειραγώγιση απο κανέναν. Αν δεν μπορείτε να σώσετε μόνοι σας τους εαυτούς σας ή να τους συμβουλεύσετε ορθώς, μην περιμένετε να το πράξουν κάποιοι άγνωστοι χρήστες με κάποια nicks.
Δεν λέω υπάρχουν, σοβαροί και καλοπροαίρετοι, αλλά άντε βρείτε τους. Μπορεί 9 να μας δώσουν και να έρθουν στο δέκατο και να μας πάρουν και τα εσώρουχα, όταν πια θα τους εμπιστευόμαστε τυφλά.

Η κυρία ΕΝΑΠ δεν είναι ανέντιμη. Φανατική και πωρωμένη είναι και πρέπει να αντιληφθεί το αυτονόητο. Ότι διαβάζουν και πρόβατα με περικεφαλαία.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 9:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

δεν ειπα ποτέ ρε φαντομά ότι την είπες ανέντιμη, είπα το εξής...αν ήταν ανέντιμη, θα έκανε αυτό κ αυτό. σορρυ αν εννοήσες ότι σου έβαλα λογια στο στόμα σου

κοιτα εγώ τον εαυτό μου τρελάρα δεν τον εννοώ. Θεωρώ (αλλιως θα γραφαμε πχ στο zoo) ότι πισω απο κάθε νικ, βρίσκεται κ ενα νοήμον όν.

Και για τ άλλα είπαμε, προσωπική ευθύνη. Εκεί σταματάνε ολα. Οι σωτήρες πέθαναν κ πρέπει να πεθάνουν γιατί στους 10 σωτήρες οι 5 είναι...σωτήρηδες. Λογικά συμπεράσματα σε όλα κ λύθηκαν.

τελοσπαντων παμε παρακάτω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 9:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε Lestat λυπάμαι αν δεν με εννοείται. Λυπάμαι.
Κατά βάθος όμως νομίζω ότι σας γίνομαι αντιληπτός, αλλά δεν θέλετε να το παραδεχτείτε.
Τι άλλο να σας πω? Ας γράφει ο καθένας ότι θέλει, αλλά μετά να μην μας λένε ότι ποτέ δεν πρότειναν μετοχές ΛΑΝΕΤ? Δηλαδή όταν βγαίνει κάποιος και μας λέει τιμή στόχος τα 15 και το χαρτί είναι στο 1,5 δεν είναι πρόταση αγοράς?
Ας πούνε και ένα ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ και ο Φαντομάς θα πάει πάσο. Εδώ μας λένε ότι τα διαγράμματα μας δεν σφάλλουν ποτέ και πάρτε μια καλή δόση Τεχνικής Ανάλυσης και θα δείτε τα πάντα.
Προς το παρόν ο Φαντομάς το σταματά. Ελπίζω και η κυρία να αντιληφθεί ότι έχει και εκείνη ευθύνες, διότι κυκλοφορούν πρόβατα με περικεφαλαία και είναι πολλά πιστέψτε το.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 9:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Και η κυρία Έφη είναι συμπαθέστατη. Ο Φαντομάς την παρακολουθεί χρόνια.
Μορφωμένη και σπουδασμένη είναι, ας κατανοήσει αυτό που της λέγω.
Διαβάζουν Πρόβατα με περικεφαλαία.
Δεν έχω άλλα να πω. Το θέμα εξαντλήθηκε. Ο Φαντομάς ελπίζει να απευθύνθηκε σε νοήμονες ανθρώπους.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 10:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

Παράθεση:
Εδώ μας λένε ότι τα διαγράμματα μας δεν σφάλλουν ποτέ και πάρτε μια καλή δόση Τεχνικής Ανάλυσης και θα δείτε τα πάντα

Λάθος, λάθος, λάθος!!!!! Καμία εξίσωση δεν υποκαθιστά την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι πολυ πιο σύνθετη, ειδικά η διαπραγμάτευση στις αγορές. Γι αύτό κ όλη η αγωνία να ΅προβλεψεις΅ . Ασε που ότι κάνουν τα παιδιά εδώ στο ΧΑ το κάνουν κάτι άλλα παιδιά στα αστεροσκοπία, άλλα παιδιά στους μετεωρολογικούς σταθμους κοκ

Κ μιας που το πιάσαμε το θέμα... Εφη μπορείς ΤΕΧΝΙΚΑ να αναλύσεις, με ενα απλο review, πως φτάσαν ορισμένα χαρτιά εκεί που έφτασαν? Ενδιαφέρομαι για ΜΑΙΚ και ΠΕΤΖΚ πάρα πολύ, αν βρεις χρόνο, έτσι απλά ενα post mortal review

ΝΒ. Σας εννοώ, απλά δεν θέλω να παραδεχτώ όντως κάποια πράγματα, όχι επειδή δεν τα βλέπω...τελοσπαντων...
ΝΒ2. Πρόβατα ξεπρόβατα εγώ παρατηρώ μια διαφοροποίηση σε σχέση με πριν απο 7-9 έτη Φαντομά...Αυτό που δυστυχώς ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ειναι η απληστία. Και το βλέπω πρωτίστως απ τον εαυτό μου., όποτε εγινα απληστος, τον έφαγα κοινώς, σήμερα που δεν ήμουν ζωγράφισα....(kai kati na eulogisw ta genia mou)

Τελευταία επεξεργασία από Lestat και Τετ Μάιος 20, 2009 10:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 10:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε Lestat ο Φαντομάς είναι λάτρης των καλών τεχνικών αναλύσεων.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 76  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: