Παράθεση:
Εδώ μας λένε ότι τα διαγράμματα μας δεν σφάλλουν ποτέ και πάρτε μια καλή δόση Τεχνικής Ανάλυσης και θα δείτε τα πάντα
Λάθος, λάθος, λάθος!!!!! Καμία εξίσωση δεν υποκαθιστά την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι πολυ πιο σύνθετη, ειδικά η διαπραγμάτευση στις αγορές. Γι αύτό κ όλη η αγωνία να ΅προβλεψεις΅ . Ασε που ότι κάνουν τα παιδιά εδώ στο ΧΑ το κάνουν κάτι άλλα παιδιά στα αστεροσκοπία, άλλα παιδιά στους μετεωρολογικούς σταθμους κοκ
Κ μιας που το πιάσαμε το θέμα... Εφη μπορείς ΤΕΧΝΙΚΑ να αναλύσεις, με ενα απλο review, πως φτάσαν ορισμένα χαρτιά εκεί που έφτασαν? Ενδιαφέρομαι για ΜΑΙΚ και ΠΕΤΖΚ πάρα πολύ, αν βρεις χρόνο, έτσι απλά ενα post mortal review
ΝΒ. Σας εννοώ, απλά δεν θέλω να παραδεχτώ όντως κάποια πράγματα, όχι επειδή δεν τα βλέπω...τελοσπαντων...
ΝΒ2. Πρόβατα ξεπρόβατα εγώ παρατηρώ μια διαφοροποίηση σε σχέση με πριν απο 7-9 έτη Φαντομά...Αυτό που δυστυχώς ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ειναι η απληστία. Και το βλέπω πρωτίστως απ τον εαυτό μου., όποτε εγινα απληστος, τον έφαγα κοινώς, σήμερα που δεν ήμουν ζωγράφισα....(kai kati na eulogisw ta genia mou)