Tην Καλησπερα μου!!
Συμπαθατε με που για προσωπικους...εορταστικους λογους
δεν εγραψα κατι εδω και 2 μερες..
Τα πραγματα πανε ακριβως οπως μεσες ακρες τα λεγαμε..
Στον ρυθμο των spreads και του trading
ΔΕΝ ειναι ακομα εποχη για μακροτοποθετησεις δεν θα κουραστω να το φωναζω..
Στο trading μας τωρα.η ανακοινωση για αυξηση[επιτελους!!!] στην Πειραιως πυροδοτησε ανεξελεκτες πωλησεις απο τους...βιαστικους που νομιζουν οτι αυτη θα γινει....αυριο
Θυμαμαι τι εγινε με παρομοιες πωλησεις με την ανακοινωση της αυξησης στην Κυπρου και απλα χαμογελω θυμουμενος,για την ευκαιρια εισοδου που μας εδωσε τοτε
και το ακοπο 40% που κερδισαμε καλοκαιριατικα ,μεχρι να ξεκινησει η αυξηση
3.20 με 4.50 περιπου που εκοψε ΤΕΛΙΚΑ
και βεβαια το ..αναμενομενο πανω κατω των 3.55 μεχρι 4.15 την περιοδο της αυξησης,που το πιασαμε live
Τα ιδια με ΕΤΕ και μαλιστα σε πιο γρηγορο τεμπο...ξεπουλημα στην αρχη μεχρι και τα 7 ευρω...εξωραισμος και αισιοδοξια καλλωπισμου αποτιμησης για να πετυχει η αυξηση που την εφερε στην μεγαλη αντισταση[πρωην στηριξη] γυρω στα 25% παραπανω!!!! που εγκαιρα μνημονευσαμε...
ΝΑΙ ειναι χαρμοσυνες ειδησεις για οσους γνωριζουν απο Χρηματιστηρια
και ξερουν αυτες ΧΡΟΝΙΚΑ πως λειτουργουν...Και βεβαια τα ΑΠΕΔΕΙΞΑ κανοντας live trade τις κινησεις μου τοσο σε Κυπρου,
οσο και σε ΕΤΕ την περιοδο που ΕΠΡΕΠΕ
Θα το κανουμε αργοτερα ΜΑΖΙ και σε Πειραιως
Τα κερδη απο τους...βιαστικους απαισιοδοξους και απο τους οψιμα αισιοδοξους βγαινουν στα Χρηματηστηρια σε περιοδο εντονων διακυμανσεων που διανυουμε!!!
Οσοι επιθυμουν απλα να...μπαουλιασουν και να περιμενουν,λυπαμαι που θα το ξαναγραψω εχουν πολλα να δουν τα ματια τους ακομα,μεχρι ανοδικος μακροκυκλος να ξαναξεκινησει!!
Και τοχω εξηγησει,δεν ειναι θεμα χρονικο,ειναι ποσα νεα χρηματα θα χρειαστουν και ποσα χαρτια θαχουν μετα οι Τραπεζες για να πουμε οτι απλα περιμενουμε..
π.ς.
Σε οσα αναφερει ο kerkis για Αλαπις εχω και εγω καποιου αλλου ειδους πληροφορηση,
αλλα τοχω ξαναπει..χαρτια εκτος 20 αρη και ειδικα αυτα που βασιζονται σε χρηματ υπεραξιες ,
ειναι ανοησια να ασχολειται κανεις στις σημερινες συνθηκες!!